| Bisede e lire (chat) | |
|
+60Blerti_Gashi Ajet Albona Eva0506 elisa Driola Orfe@ rolling tina Ago Muji MUHAMETII beti Nezir Myrta Parapsikologu njonidrenica istogalia Fjona Luki zeriatdheut eri M Dano Leka i Madh Valdrini_pr sy shkruari beri meti bledi Lejla **Embelsira** dreni Mysafir Aquila flaka Sofra beni100 absurdja Guximi STUPCAT Lina drenusha besa-bese rrebelja meli Lea_uk stine sofia ribery E_Bukura silvi tom sojer Vista alissa Sy kaltri azzurra anjesa Beton shaban cakolli Kosovarja Anna Riki30 64 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Fjona Xhelozja...
Numri i postimeve : 2283 Age : 36 Vendi : n'matiqan Profesioni/Hobi : me vallzu tallava, me kallxu barcoleta Registration date : 07/10/2008
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:34 pm | |
| - BiBiKiM shkruajti:
- Fejona, fal te koft veq allahile qe nuk me vjen me polici te shpija, se nuk kam kohe me u merr me ta, se kam fillu me u bo V.I.P dhe une tuj neit me Vrana Kontin, hahaha.
Ja tash duhet me hap nje tem per femijet e Ermalit cfare do behen kur te rriten, hahaaha. ahhh???nime ti VIP, a pot lojn rahat paparacet a hiq? ERMAL U TRASHGOFSH ME ARIANEN ME 5 QIKA | |
|
| |
tina Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2564 Age : 41 Vendi : qka po ju interson juve bre Profesioni/Hobi : me nga mas topi mujsha me zan Registration date : 18/09/2007
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:35 pm | |
| allahile gajlet e kengtave pi bani ju a hahahaha cili kengtar eshte tash me rend | |
|
| |
Ago Muji Ushtarak
Numri i postimeve : 2974 Registration date : 07/03/2008
| Skishe pas nevoj me kcy pej ballkonit se tkisha hyp un mi ur te rruga ka shkon per mitrovic e tkisha perplas posht per asfallti, ani qysh ecin kerret aty shpejt sshohin hiq. e tani skishe hanger denim per vetvrasje. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| - Premtimi shkruajti:
- Ago Muji shkruajti:
- Premtimi shkruajti:
Hhahahhahahaha Guximi, nje kusheri i jemi i ka pij 50, duhet patjeter te diskutohet ketu, sepse eshte diqka e jashtzakonshme, ahahahahaha. Po valla bile un jom deshmi e ktij forumi, shkojsha ndrenic mi nimu ni tezaku me i punu arat, cdo vert shkoj e i nimoj se si ka fort punt mir, edhe u qojshum n6, punojshum dej kan 12-13 e u bojke nxet fort, shkojshum nshpi hajshum buk e ju shtrojshum qaj dej n5 ,e n5 e gjys dilshum nara dej n8, kur dilshum nara metshum tu shku mas shkurrev her aj e her un, tash lloagarite sa qaja i kem pi, se dola pej teme e ma fshini postimin hahahaha Ago shume i fort je me kete shkrim, fort kam kesh ahahhahaha. Shpresoj mos ta fshin se qatehere ka me ja thy naj bri ketij Vrana Kontit ose Bibikimit.
Fjona, nuk jam ne ate gjendje te mjerushme sa ta pelqej Ermalin, Shaptin, Adrianin etj, sepse nuk do isha ketu tu shkrujt, por moti do kisha kcy nga ballkoni,ahahahaha. PO me dhimsesh ti dhe te tjeret qe fatkeqesisht keni kete shije ( te pa shije).
Muhameti te thote " Zoti u ndihmoft" e une po te theme " Ishalla ben me mire". Qy qy ti mi thi naj kujna bri lol hahahahaha e ska bre me Muharrem Ahmetin pernime |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:37 pm | |
| Fejona, jo vallah nuk po em lojn rehat hiq " Paparacet ", te gjitha femra kan qellu, e po kam shum pune me to, hahaha. Ishallah trashegohet me nja 15 femije, 14 e gjysem femra e pjesa tjeter djem, hahaha. |
|
| |
Fjona Xhelozja...
Numri i postimeve : 2283 Age : 36 Vendi : n'matiqan Profesioni/Hobi : me vallzu tallava, me kallxu barcoleta Registration date : 07/10/2008
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:37 pm | |
| - BiBiKiM shkruajti:
- Fejona, jo vallah nuk po em lojn rehat hiq " Paparacet ", te gjitha femra kan qellu, e po kam shum pune me to, hahaha.
Ishallah trashegohet me nja 15 femije, 14 e gjysem femra e pjesa tjeter djem, hahaha. hahahahah fejona hahahaha sje normal ti Ariana maje mir ermalin se hmmmm | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:38 pm | |
| Pleqt kan qen te menqur perpara, i kan lon don fjal me vend. "Mos paq pune me te mire, luje deren". Edhe ne kete teme ashtu ja ka bo Fjona, " e ka lujt deren", ahahahaha. Vrana Konti, veq me ta thy naj bri, po te thaj krejt, edin tii,ahahahha. |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:38 pm | |
| ahaa edhe ku ke llafi te qajat ka 15 cent jane ba ne nje qajtore ne Obiliq, haha. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:39 pm | |
| - Fjona shkruajti:
- hahahahah fejona
hahahaha sje normal ti
Ariana maje mir ermalin se hmmmm Jo e di qe nuk jam " Normal " , se me kan nuk isha duke postu en kete teme, ani per kon Ermali, phaaa. Ishallah i qet mire me hanger Ermalit, e man mire se dimri i ftohte shum po doike me u bo kete vit, hahaha. |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:42 pm | |
| PO se harrova me ju trego qe ne ate qajtoren ne obiliq pak te ran pi qitshin qajat hahahhahahahahahahaha | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:43 pm | |
| e FLm guximi se kesh kah nisna une hahahaha |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:47 pm | |
| Kerkoj nga stafi te nderrohet titulli i temes nga martesa e Ermalit:
Qajat kosovar | |
|
| |
Ago Muji Ushtarak
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:47 pm | |
| A shtyhum qaja, shkojm nobiliq qaj qi pin mas shumti spagun , un kom pervoj dine. | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:49 pm | |
| Vallahin shkojna se tybe nuk tke pi ma shume se une kurre, une i pe 20 qaja ne vene o burre, ruju mne kon po shtin fjale. :P:P:P:P | |
|
| |
Ago Muji Ushtarak
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:49 pm | |
| ske lexu ma nalt ti hjin temes nfaqe tpar kur e kallxoj pervojen tem me qaja ndash ta ripostoj | |
|
| |
Ago Muji Ushtarak
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:50 pm | |
| - Ago Muji shkruajti:
- Premtimi shkruajti:
Hhahahhahahaha Guximi, nje kusheri i jemi i ka pij 50, duhet patjeter te diskutohet ketu, sepse eshte diqka e jashtzakonshme, ahahahahaha. Po valla bile un jom deshmi e ktij forumi, shkojsha ndrenic mi nimu ni tezaku me i punu arat, cdo vert shkoj e i nimoj se si ka fort punt mir, edhe u qojshum n6, punojshum dej kan 12-13 e u bojke nxet fort, shkojshum nshpi hajshum buk e ju shtrojshum qaj dej n5 ,e n5 e gjys dilshum nara dej n8, kur dilshum nara metshum tu shku mas shkurrev her aj e her un, tash lloagarite sa qaja i kem pi, se dola pej teme e ma fshini postimin hahahaha qe guxim matu mir | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:52 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:52 pm | |
| Ago Muj edhe Guximi une asnjehre si kam ngje sa qaja i kam pi, veq nje e di qe skam livrit perpa u hargju gjygimi i vogel, se i madhi hargjohet shpejt, ahahahaha. Te pakten Vrana Konti edhe Bibikimi mujn me ju tregu per sot, qe midis restaurantin kam kerku qaj rusi dhe ne fund me prunen, ahahahaha. |
|
| |
Ago Muji Ushtarak
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:54 pm | |
| HAhahahahahaa, un e pi qajin e ron e jo si do qi e pin si uj. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:54 pm | |
| hahahahahaha bibikim, qaji i kamomiles qaj rusi i doli ketij :p ahhahahahahhahahaha |
|
| |
Ago Muji Ushtarak
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:55 pm | |
| rrej premtim rrej, bravo bre vrana qi e denoncove revizionizmin kapitalist qi e ngrit veten me rrena, pushkatohesh Premtimi. | |
|
| |
njonidrenica Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 838 Registration date : 09/06/2008
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:56 pm | |
| fjona bravo te qoft ike kall me kit tem,dhe te vazhdojn deri ne mengjes hahahaha | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:57 pm | |
| po bre tim po qesim hahahahaha |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) Thu Oct 23, 2008 11:57 pm | |
| Premtim spaske dite me i dallu qajat a, ti nuk po hyjshe ne gare me Ago Mujin e me mu hahahahaha | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| |
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Bisede e lire (chat) | |
| |
|
| |
| Bisede e lire (chat) | |
|