|
| Reagim: Ferit Ramadanit | |
| | |
Autori | Mesazh |
---|
Teuta.Gjika Anëtar i ri
Numri i postimeve : 145 Age : 40 Vendi : Mitrovice Profesioni/Hobi : "Shqiperine e mori turku, i vu zjarr. Shqipetar, mos rri, po duku, shqipetar! Registration date : 13/05/2008
| Titulli: Reagim: Ferit Ramadanit Sat Jun 13, 2009 11:55 pm | |
| ZOTI FERIT RAMADANI, EDHE JU JENI NJË NGA BRETKOCAT E SHUMTA TË KËNETËS SLLAVO-MAQEDONASE, SEPSE QENKESHIT STERNIP PORECJE !
Shkruan: Teuta GJIKA
Qitja në dritë e shpifjeve është një detyrë morale, prandej edhe vendosa të bëj këtë Reagim Publik. Në datën 10 qershor 2009, në Gostivar, në një lokal 200 m afër stacionit të autobuzeve, u dëgjuan me rradhë disa zëra burrash, ndër të cilet ishin edhe Ferit Ramadani dhe Vullnet Dauti : “Kush është Teuta Gjika?”, thoshin ata. Ju them se nuk do të më zbuloni, kurse unë, i kam veshet shumë të gjat (që nga Mitrovica deri në Gostivar) dhe i kam dëgjuar shpifjet që po i kurdisin ndaj FBKSH-së, AKSH-së dhe Zëdhënësit Politik të FBKSH-së, Mr. Gafurr Adili, dhe me këtë rast edhe ju denoncoj publikisht, sepse keni thenë (shpifur) se: - - “AKSH është shuar, ka rënë në gjumë” (Vullnet Dauti) - - “Gafurr Adili ka dalë në pension” (Vullnet Dauti), në kontekstin e bisedës mbi pushimin e përkohshëm të aktivitetit të FBKSH në Kosovë. - - “Gafurr Adilin e kanë paguar sllavo-maqedonasit në kufi në Qafë Thanë, me 2003” (Ferit Ramadani) Përkundër pretendimeve të atdhetarizmit që gjatë tërë bisedës i kanë shfaqur, këto shpifje dhe denigrime po tregojnë realitetin lakuriq prej një strukture të koordinuar e shpifësve dhe të dezinformatorëve që filluan edhe në Luginë të Vardarit të veprojnë pas Komunikatës Përfundimtare të FBKSH-së. Ata, prezantojnë me qëllim pushimin e përkohshëm të strukturave kombëtare si një shuarje të FBKSH-AKSH. Nuk është fjala se nuk e kuptojnë, por duan të mashtrojnë popullin dhe atdhetarët me dezinformime të rënda dhe të hedhin baltë ndaj zotit Adili. Askush më shumë prej shokëve të gjallë nuk u sakrifikua më shumë për çështjen kombëtare se sa Gafurr Adili. Por, mbi të gjitha Zoti Adili nuk është as nip dhe as stërnip i sllavo-maqedonasve, sic është Zoti Ferit Ramadani stërnip i sllavo-maqedonasve, i cili gjyshen e tij (nënën e babës se tij) e ka patur nga fshtrat serbo-sllave të Poreces së Makedonski-Brodit, të cilët njihen si sllavë me kombësi serbe. Gjithë bretkocat shqipfolëse të kënetës serbo-sllavo-maqedonase kukasin njësoj dhe aq më shumë tani, pas vendimit të rëndësishëm të pushimit të përkohshëm të aktivitetit të FBKSH-së me strukturat e tij. Një kor bretkocash soprano i dirigjuar nga strukturat serbe kukat edhe në Kosovë, se “nuk jemi dakord” me vendimin e pushimit të përkohshëm, “do të vazhdojmë me aktivitetin”, sepse iu është mbyllur rubineta e ujit (pasurimi me vjedhje dhe me maska në emër të AKSH-së), kurse një kor tjetër me zë baritoni po kukat në Luginë e Vardarit, ashtu siç kukatnin (lexo: këndonin) edhe masmediat e shkruara dhe vizive sllavo-maqedonase Edhe Ferit Ramadani dhe Vullnet Dauti, me ate farë LDK-në (Lidhjen Demokratike Kombëtare) të tyre,në emër të së cilës m'u prezantuan dhe më kërkuan (kërcënuan dhe shantazhuan) që të hiqja dorë nga FBKSH dhe të punoja për LDK-në e tyre, edhe të tjerët rreth tyre do të duhej të japin llogari sa më shpejt se kush është dirigjenti i tyre dhe të mbarojnë me shpifjet dhe denigrimet ndaj strukturave kombëtare. Për sa ceka më sipër që Ferit Ramadani është nip Porecjeje, gjë që në Prishtinë ma dëshmoi një atdhetar nga Zajasi i Kërcovës, vetëkuptohet se prapa Ferit Ramadanit dhe bandës së tij qëndrojnë dajallarët e tij, porecanët që aktualisht dirigjojnë gjithë politikën sllavo-maqedonase dhe antishqiptare në Shkup, prandej edhe kërkoj që populli shqiptar i Shqipërisë Lindore (Lugina e Vardarit), ta izolojë Ferit Ramadanin dhe bandën e tij.
Mitrovicë, 13 qershor 2009 | |
| | | detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Sun Jun 14, 2009 12:45 pm | |
| Bretkoc dhe tradhtare jeni ju zonje me G.Adilin qe mashtroni qytetaret se ende G.Adili udheheq FBKSH-AKSH,ku vete me deklaratat e veta ka shpalle se nuk egzistone as ne kosove as ne shqiperi as kerkund po do shenderrohet ne parti politike.kur keni pa se asnje nuk ju perkrahe te gjithe G.Adili dhe ju argatja e tije e paguar e shitur. Kritikoni akuzoni patriotet e vertet qe 10 vite qe punuan u pergezuan nga G.Adili i qoi ne qiell .E tashe kure keta nuk u pajtuan me mendimet e tija tradhtare dhe i shitur te sherbimet sekrete m,aqedonase apo edhe te ndonje parti8 qe ja ka mbush gjepin tashe u trenue dual menq.Duke i share duke shkruar neper gazeta me servilen si ju qe nuk ke kurrfare funksioni ne fbkash as aksh. Dhe nuk ke te drejte fare te mirresh me keto pune. Po je e paguar dhe vazhdon me intrigat e tua pro sllave ne perkrahjue te nje te shituri tradhtari hajni. QE ky vete ka vjedhe popullin.Po kete me se miri dote shqyrtohet ne kuvendin e fbksh qe dote mbahet se shpejti nga te gjitha trojet shqiptare.Dhe aty dote dalin rrenat mashtrimet intrigat e G.Adili dhe te tuat .Se me ke punoni qka keni vjedh sa te holla ku i keni que ato te holla sa banesa i ka blere e qka ka bere.Shoket qqe jane vra ,pse nuk i ka mbrojte kushe i ka vra dhe nuk muarr hak si udheheqes qe i thote vetes.Po del me deklarata pasi dikush te vrahet e thote se seshte anetare i jone. Ky eshte turp te luan me gjakun e njerezve qe ne gjak kane atdheun e ky ka fitimin. Mos akuzo njerezit pa argumente me fjalet e rrenat e g .Adilit . Se Ky vete dek i pa paster .Se ka qen komuniste dhe eshte shkollue ne shkollat e Titos. Gjate luftes ky ka qen askund .Po per te bere emer e formoi Aksh me Hidajet beqirin.kete e largoi njeriun qe me se shumti kishte simpati ne qytetare dhe ka punue me se shumti. Ky tashe ka mbet vete.Se askushe nuk bashkpunon me hajn me nje psikopat qe nuk din se qka fole e qka bene. me nje njeri qe shane ne inzternet duke ju thane intelektualeve patrioteve ne kosove e shkup egjetiu bjga kual frena m*** e qka jo.Ky mundet te jet qoban i mire po jo politikan e me sepaku udheheqes i nje levizje. Nje person nuk mund te jete udheheqes i nje levizje kur se don askushe .vetem dy tre vete e perkrahni ju ata qe skeni as autoritet as funksione te rendesishme.jane keshillat qe vendosin e jo G.,Adili e as ju fare . Se sje kerkushi fare. | |
| | | eri Tr Fillestar/e
Numri i postimeve : 50 Age : 34 Vendi : Shqiperi Registration date : 20/04/2009
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Wed Jun 17, 2009 12:15 am | |
| ZOTI FERIT RAMADANI, EDHE JU JENI NJË NGA BRETKOCAT E SHUMTA TË KËNETËS SLLAVO-MAQEDONASE, SEPSE QENKESHIT STERNIP PORECJE !
Shkruan: Teuta GJIKA
Qitja në dritë e shpifjeve është një detyrë morale, prandej edhe vendosa të bëj këtë Reagim Publik. Në datën 10 qershor 2009, në Gostivar, në një lokal 200 m afër stacionit të autobuzeve, u dëgjuan me rradhë disa zëra burrash, ndër të cilet ishin edhe Ferit Ramadani dhe Vullnet Dauti : “Kush është Teuta Gjika?”, thoshin ata.
Ke shpif Teuta Gika! Ate dite ne ate lokal ku thuani ju as qe kam qene une Ferit Ramadani! Sepse, ishte arsyeja ime te mos jam ne ate turme ! Ju them se nuk do të më zbuloni, kurse unë, i kam veshet shumë të gjat (që nga Mitrovica deri në Gostivar) dhe i kam dëgjuar shpifjet që po i kurdisin ndaj FBKSH-së, AKSH-së dhe Zëdhënësit Politik të FBKSH-së, Mr. Gafurr Adili, dhe me këtë rast edhe ju denoncoj publikisht, sepse keni thenë (shpifur) se: - - “AKSH është shuar, ka rënë në gjumë” (Vullnet Dauti) - - “Gafurr Adili ka dalë në pension” (Vullnet Dauti), në kontekstin e bisedës mbi pushimin e përkohshëm të aktivitetit të FBKSH në Kosovë. - - “Gafurr Adilin e kanë paguar sllavo-maqedonasit në kufi në Qafë Thanë, me 2003” (Ferit Ramadani)
Edhe keto margaritar jane perditshmeri llomotitjesh ! Por, Teuta Gjika qe e ka veshin e madh, nuk e di sa e ka arsyen per keto ! Koha do tia zbardhe fytyren! Përkundër pretendimeve të atdhetarizmit që gjatë tërë bisedës i kanë shfaqur, këto shpifje dhe denigrime po tregojnë realitetin lakuriq prej një strukture të koordinuar e shpifësve dhe të dezinformatorëve që filluan edhe në Luginë të Vardarit të veprojnë pas Komunikatës Përfundimtare të FBKSH-së. Ata, prezantojnë me qëllim pushimin e përkohshëm të strukturave kombëtare si një shuarje të FBKSH-AKSH. Nuk është fjala se nuk e kuptojnë, por duan të mashtrojnë popullin dhe atdhetarët me dezinformime të rënda dhe të hedhin baltë ndaj zotit Adili. Askush më shumë prej shokëve të gjallë nuk u sakrifikua më shumë për çështjen kombëtare se sa Gafurr Adili.
Per te krijuar perbuzje te tilla, Teuta Gjika ka vene ne shenjester nje person per te cilen kushedi ajo ku i ka qellimet. Une kam nje rruge jete. Dhe me te deri tani kurre te bardhes nuk i them e zeze! Por, mbi të gjitha Zoti Adili nuk është as nip dhe as stërnip i sllavo-maqedonasve, sic është Zoti Ferit Ramadani stërnip i sllavo-maqedonasve, i cili gjyshen e tij (nënën e babës se tij) e ka patur nga fshtrat serbo-sllave të Poreces së Makedonski-Brodit, të cilët njihen si sllavë me kombësi serbe.
Edhe ketu i drejtohem Teuta Gjikes se ajo nena e babes sim eshte bija e Jonuz Moras , me emrin Harzie , dhe del nga nje derë e njohur edhe per ndere edhe per kombtari, ashtu si ishte nje personalitet i njohur per kombtari Jonuzi, dhe familja e tij e perndjekur ne rrethin tone! Po te pyetni Gafurr Adilin, pas te cilit tregoheni se treteni si qiri, sigurisht se do t'ua tregoje. Mos krijoni histori dhe autobiografi qe qyshkur se vetem UDB i ben! Gjithë bretkocat shqipfolëse të kënetës serbo-sllavo-maqedonase kukasin njësoj dhe aq më shumë tani, pas vendimit të rëndësishëm të pushimit të përkohshëm të aktivitetit të FBKSH-së me strukturat e tij. Një kor bretkocash soprano i dirigjuar nga strukturat serbe kukat edhe në Kosovë, se “nuk jemi dakord” me vendimin e pushimit të përkohshëm, “do të vazhdojmë me aktivitetin”, sepse iu është mbyllur rubineta e ujit (pasurimi me vjedhje dhe me maska në emër të AKSH-së), kurse një kor tjetër me zë baritoni po kukat në Luginë e Vardarit, ashtu siç kukatnin (lexo: këndonin) edhe masmediat e shkruara dhe vizive sllavo-maqedonase
Teuta Gjika , ke fol fjale te medhaja! Por zeri nuk e di perse te del si krrokame kur akuzon pa i matur punet! Sikur te kishe vepruar ne rrethanat ku kam vepruar une , nuk e di sa pershtatshmeri do te kishe bere. Por, une s'kam nevoje te te vertetoj per to, se pas kam nje vargan shkrimesh, dhe qendrimet e mia qe e ke shume veshtire ti luhasish! Edhe Ferit Ramadani dhe Vullnet Dauti, me ate farë LDK-në (Lidhjen Demokratike Kombëtare) të tyre,në emër të së cilës m'u prezantuan dhe më kërkuan (kërcënuan dhe shantazhuan) që të hiqja dorë nga FBKSH dhe të punoja për LDK-në e tyre, edhe të tjerët rreth tyre do të duhej të japin llogari sa më shpejt se kush është dirigjenti i tyre dhe të mbarojnë me shpifjet dhe denigrimet ndaj strukturave kombëtare.
Une nuk e kam veshtire te them ate qe eshte. Sepse, separi , gjithmon kam bere punen e pastaj, nuk me ka interesuar kush e valvit flamurin! Une isha i caktuar te bej Projekt Platformen, dhe ajo tani eshte publike per opinionin si Projekt Program i Levizjes demokratike shqiptare. Pavarsisht, se Levizjen e udheheqin forca qe ne koordinim me ju, instruksionet i kane ne kuzhinat e Grujevskit! Për sa ceka më sipër që Ferit Ramadani është nip Porecjeje, gjë që në Prishtinë ma dëshmoi një atdhetar nga Zajasi i Kërcovës, vetëkuptohet se prapa Ferit Ramadanit dhe bandës së tij qëndrojnë dajallarët e tij, porecanët që aktualisht dirigjojnë gjithë politikën sllavo-maqedonase dhe antishqiptare në Shkup, prandej edhe kërkoj që populli shqiptar i Shqipërisë Lindore (Lugina e Vardarit), ta izolojë Ferit Ramadanin dhe bandën e tij.
Shume larg keni shkuar te merrni te dhenat e mia per prejardhjen! Babain dhe nenen i kam nga fshati ku jetoj dhe krijoj! Por, shpifjet, ashtu si poroziten nga kuzhinat ku i merrni dirigjimet, me nxjerrin te tille! U lumt Teuta Gjika !Tjeter cka do te shtoni... ?
Mitrovicë, 13 qershor 2009 | |
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Wed Jun 17, 2009 9:49 am | |
| INFORMIM I Kordinatorit te SHAIBK per Evrop!
Kushe eshte ,,Bashkim Mitrovica”dhe ne emer te kujt flet G.Adili!
Te dashur vellezer dhe motra Shqiptare!
Pasi lexova Intervisten e ,,Bashkim Mitrovica”.
Ku ceket edhe Emri im se kinse qenkam i perjashtuar nga keto struktura ,isha i befasuar sepse vetem permes ketij shkrimi morra nje lajm te tille !
Dhe as ne daspore as ne Kosove Ilirid e Presheve Bujanovc nuk kena marre nje vendim te tille.
Qe ne shoket e FBKSH-AKSH ,SHAIBK!
As qe e njofim ,as qe egziston ky person ky emer ne realitet ne keto struktura .
Sa per skjarim!
Deshta ti shkruaj shkurt vetem disa fjale!
Ky emer eshte I skenum nga vete matrapazi rrenacaku G.Adili.
Ky person prej Kuvendit parakuvendore (KU nuk la Akademik Itelektual pa share! Dhe me mund e me gazep me iniciativen time dhe duke I falenderuar shoket per besimin qe kishin ne mua,prap per hire te delegateve qe muarren pjese me mund te madhe e mbajtem kuvendin!
Per arsye se ky G.Adili secilin Akademik intelektual qe donte te thote mendimin e tije personal e ofendonte ne menyre me primitive dhe te ulte!
Prej asaj kohe ky kurre ska pas kontakte me shok,as me ne!
Ky qe nje vite i ka personalizue gjerat dhe flet vetem ne emer te tije personal pa u konsulltue me keshillat as te fbksh-AKSH as te SHAIBK ne diaspore ku une isha dhe jame Sekretare I pergjithshem I SHAIBK” dega ne Gjermani!
Dhe isha dhe jam Kordinatore I ,,SHAIBK” per Evrop.
Deri dje na qoi ne qiell G.Adili per punen tone ne te mire te qeshtjes kombetare.
PO kur pa se nuk po mundet te manipuloi me me mua ,dhe nuk po behem vegel e tije personale !
Tashe na akuzon!
Gafurr Adili nuk la kend pa e etiketue pa e share dhe njerezve me te devotshem qe punuan per qeshtjen kombetare I quan ,,BANDA KRIMINEL et.( e banda vet eshte G.ADILI).
I cili nuk la kend pa e sha dhe ofendue perms revistes - AL Today perms tel.privat duke I share dhe ofenduar ne menyre me primitive dhe te ulet shoket ,ku shokeve qe nuk pajtohen me mendimet e tija te nje anshme mashtruese I shane edhe familjen e ngushte Grua e qka ka.
Kjo pasi qe ju ndodhi shume shokeve ne Kosove dhe diaspore,qe une nuk besova fare se ky person bene nje gje te tille.
Me 19.05.2009 ku une isha ne klinik per sherim ne ora 22,30 minuta me thirre G.Adili ne tel.
Dhe me kercenon mbylle gojen !
Dhe fillon te mi shaje Grua e familje , une u befasova se as qe i kishna bere diqka G.ADilit.
U befasova se sin je njeri ,,( I cili thirret ne emer te patriotizmit” te internetit!
Nje njeri qe e quan veten MR. dhe kesi njerez te sjellen ne kete menyre me te ulet qe ka njerzimi.
Qe ky njeri te shan shoket e idealit vetem pse nuk pajtohen me mendimet e tija te nje anshme .
Po ne disa anetare te Kryesise qe ishin per vizite te une dhe biseduam edhe per qeshtjen e shuarjes se ketyre strukturave,
Ne nuk u pajtuam me nje vendim te tille te nje anshem pa u konsulltuar me ne as me shoket e keshillave ne Kosove Ilirid ( maqedoni) dhe Kosoven Lindore!
Po njerezit ndryshe po flasin para dikujt e ndryshe para dikujt tjeter.
Po ky qe nje vite nuk ka kontrolle dhe as vetdije se qka bene dhe qka vepron ( ky ka nevoje per sherim psikiatrik).
Pra ky,,Bashkim Mitrovicat” as qe egzistone fare , egzistojne vetem ne trillimet dhe ne koken e G.ADilit.
Kryetare i FBKSH eshte KONDUS LAMA!.
QE Ky fare G.Adili nuk e konsullton fare Kondus Lamen dhe para nje kohe me shkruan se ky Kondus Lama ka bllokuar punen e Kuvendit !.
Sipas G.Adili te gjithe shoket jane (,,Shpijun te udbes” vetem ky eshte ,,Patriot”).
Vendimin per shkarkim dhe largim nga nje struktur e FBKSH-AKSH nuk ka te drejte te merr G.ADILI po Kryesia e pergjithshme dhe keshillat e pergjithshem dhe kuvend I FBKSH.
Edhe me pak, ku ky person ka marre vendim personal se nuk egzistojne keto struktura.
Pra ky eshte manipulim I tije personal!
Banda jane ata qe mashtrojne qytetaret dhe I vjedhin pa meshire per interesa personale dhe nuk I japin llogari askujte e ky eshte G.Adili I cili ka edhe konten e vet personale.
A I dha ky zoteri ndo kuj llogari se qka behet me te hollat e derguara nga qytetare te ndryshem ne konton e tije personale.
Ky mashtron atdhetaret dhe disa Intelektual se ky ka shkrir gjithqka per Komb!
Qka ka shkrire ku !
Ky per qdo vit deklaron se ka qite ne shitje ,,banesen ne Tirane”.
Se ka ,,hy borgj deri ne fyt per qeshtje te atdheut“.
Te gjitha keto jane mashtrime dhe dezinformata te tija!
Nuk dashta te polemizoi me G.Adilin!
Po kam obligim moral ndaj qytetareve te ndershem qe kishin rrespekt ne mua.
Edhe une kam obligim ndaj tyre qe te mos manipulohen me kesi lloj njerezish te pa moralshem dhe primitiv.
Nuk ka gjenaral pa ushtri!
E verteta eshte se ne diaspore ky ka perkrahjen e dy tre veteve qe nuk kann autoritet fare ,qe nje kohe te gjat dallaveret i kane me G.ADilin
Po une nuk mashtroje qytetaret as qe lejoi te jem kasa bank e vegel e G.ADILIT.
Une i konsulidova disa kryesi me mund e me shpirt,po ky me deklaratat e tija ofenduese me selljet e tija primitive I largoi simpatizantet edhe ata pak qe na perkrahen.
Ky Akuzon shoket ne kosove se jane ,,Bandit”
Atehere pyes ?
Se si ka punuar qe 10 vite ky ,,zoteri“ me keta ,,bandit“.
Bandit pse nuk ju nenshtrohen Urdherave te G.Adilit .
Ata shok ne Kosove jane kompakt dhe nuk ka foce G.Adili qe ti perqan.
Ata nuk jane ata Albanat qe manipulon G.Adili.( Alban Kosova i vertet eshte Atdhetare dhe punetore shum i mire).
Deri dje i qoi ne qiell e sote i shan!
Ky akuzon se keta jane persona me ,,maska“ a harron se jo dikur moti ky zoteri vete shajti Pandeli Majkon pse I quante anetaret e AKSH persona me maska!
Ky akuzon pse keta nuk dalin me emra konkret si ky ,,trimi” ne Tirane.
Po pse ky zoteri ( apo Ky bashkim Mitrovica nuk del pra me emer te vertet!
Apo mshefet dikush tjeter pas shume emrave te nje sekretariati qe nuk egziston fare.
E Ky eshte vete G.Adili I cili mashtron rrene dhe manipulon me deklarimet e tija personale neper media e sidomos ne gazeten e tije Albania Today.
Pra une edhe me tutje jam Sekretare I SHAIBK per degen ne Gjermani Dhe kordinatore I SHAIBK per Evrop.
Dhe nuk njofim kurrfar vendimi te G.ADilit!
Ky mund te flet vetem ne emer te vet personal po jo ne emer te keshillave!
Shkrimet e tilla dezinformuese jane te nje anshme dhe te pa vlere.
Me ne fund i kerkoi falje te gjithe shokeve simpatizanteve qe une kam mbrojte G.Adilin per sharjet ofendimet qe ja ka bere juve dhe ne fund edhe mua dhe ofendimet qe dotja bene ne te ardhmen edhe te tjereve!
Po tashe edhe une mesova se kushe eshte ky person,me mire vone te njofesh njeriun se kushe eshte se kurre!
Vetm kuvendi I FBKSH qe dote mbahet se shpejti ,ka te drejte te emron dhe shkarkon anetare te tije.
E jo G.Adili I cili edhe me pak dhe fare ska te drejte te flase ne emer te n je strukture ku ai vet deklaron se eshte shuar veprimtarija e ketyre strukturave.
Atehere pse manipulon ende!
Kordinatori I SHAIBK per Evrop !
Prof.Xhavit Dalloshi
Sekretare i pergjithshem i shaibk per Gjermani Kordinatore I shaibk per Evrop.
Anetare I CDU dhe anetare I CDA per Rrethin e Weselit dhe kete vit Delegat I CDA per Republiken e NRW.
Organizatore I te gjitha takimeve te -uck –se me Bundestagun dhe LandtagunGjerman
Dhe ishe Kryetar i keshillit Fondi vendlindja Therret! | |
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Wed Jun 17, 2009 9:49 am | |
| INFORMIM I Kordinatorit te SHAIBK per Evrop!
Kushe eshte ,,Bashkim Mitrovica”dhe ne emer te kujt flet G.Adili!
Te dashur vellezer dhe motra Shqiptare!
Pasi lexova Intervisten e ,,Bashkim Mitrovica”.
Ku ceket edhe Emri im se kinse qenkam i perjashtuar nga keto struktura ,isha i befasuar sepse vetem permes ketij shkrimi morra nje lajm te tille !
Dhe as ne daspore as ne Kosove Ilirid e Presheve Bujanovc nuk kena marre nje vendim te tille.
Qe ne shoket e FBKSH-AKSH ,SHAIBK!
As qe e njofim ,as qe egziston ky person ky emer ne realitet ne keto struktura .
Sa per skjarim!
Deshta ti shkruaj shkurt vetem disa fjale!
Ky emer eshte I skenum nga vete matrapazi rrenacaku G.Adili.
Ky person prej Kuvendit parakuvendore (KU nuk la Akademik Itelektual pa share! Dhe me mund e me gazep me iniciativen time dhe duke I falenderuar shoket per besimin qe kishin ne mua,prap per hire te delegateve qe muarren pjese me mund te madhe e mbajtem kuvendin!
Per arsye se ky G.Adili secilin Akademik intelektual qe donte te thote mendimin e tije personal e ofendonte ne menyre me primitive dhe te ulte!
Prej asaj kohe ky kurre ska pas kontakte me shok,as me ne!
Ky qe nje vite i ka personalizue gjerat dhe flet vetem ne emer te tije personal pa u konsulltue me keshillat as te fbksh-AKSH as te SHAIBK ne diaspore ku une isha dhe jame Sekretare I pergjithshem I SHAIBK” dega ne Gjermani!
Dhe isha dhe jam Kordinatore I ,,SHAIBK” per Evrop.
Deri dje na qoi ne qiell G.Adili per punen tone ne te mire te qeshtjes kombetare.
PO kur pa se nuk po mundet te manipuloi me me mua ,dhe nuk po behem vegel e tije personale !
Tashe na akuzon!
Gafurr Adili nuk la kend pa e etiketue pa e share dhe njerezve me te devotshem qe punuan per qeshtjen kombetare I quan ,,BANDA KRIMINEL et.( e banda vet eshte G.ADILI).
I cili nuk la kend pa e sha dhe ofendue perms revistes - AL Today perms tel.privat duke I share dhe ofenduar ne menyre me primitive dhe te ulet shoket ,ku shokeve qe nuk pajtohen me mendimet e tija te nje anshme mashtruese I shane edhe familjen e ngushte Grua e qka ka.
Kjo pasi qe ju ndodhi shume shokeve ne Kosove dhe diaspore,qe une nuk besova fare se ky person bene nje gje te tille.
Me 19.05.2009 ku une isha ne klinik per sherim ne ora 22,30 minuta me thirre G.Adili ne tel.
Dhe me kercenon mbylle gojen !
Dhe fillon te mi shaje Grua e familje , une u befasova se as qe i kishna bere diqka G.ADilit.
U befasova se sin je njeri ,,( I cili thirret ne emer te patriotizmit” te internetit!
Nje njeri qe e quan veten MR. dhe kesi njerez te sjellen ne kete menyre me te ulet qe ka njerzimi.
Qe ky njeri te shan shoket e idealit vetem pse nuk pajtohen me mendimet e tija te nje anshme .
Po ne disa anetare te Kryesise qe ishin per vizite te une dhe biseduam edhe per qeshtjen e shuarjes se ketyre strukturave,
Ne nuk u pajtuam me nje vendim te tille te nje anshem pa u konsulltuar me ne as me shoket e keshillave ne Kosove Ilirid ( maqedoni) dhe Kosoven Lindore!
Po njerezit ndryshe po flasin para dikujt e ndryshe para dikujt tjeter.
Po ky qe nje vite nuk ka kontrolle dhe as vetdije se qka bene dhe qka vepron ( ky ka nevoje per sherim psikiatrik).
Pra ky,,Bashkim Mitrovicat” as qe egzistone fare , egzistojne vetem ne trillimet dhe ne koken e G.ADilit.
Kryetare i FBKSH eshte KONDUS LAMA!.
QE Ky fare G.Adili nuk e konsullton fare Kondus Lamen dhe para nje kohe me shkruan se ky Kondus Lama ka bllokuar punen e Kuvendit !.
Sipas G.Adili te gjithe shoket jane (,,Shpijun te udbes” vetem ky eshte ,,Patriot”).
Vendimin per shkarkim dhe largim nga nje struktur e FBKSH-AKSH nuk ka te drejte te merr G.ADILI po Kryesia e pergjithshme dhe keshillat e pergjithshem dhe kuvend I FBKSH.
Edhe me pak, ku ky person ka marre vendim personal se nuk egzistojne keto struktura.
Pra ky eshte manipulim I tije personal!
Banda jane ata qe mashtrojne qytetaret dhe I vjedhin pa meshire per interesa personale dhe nuk I japin llogari askujte e ky eshte G.Adili I cili ka edhe konten e vet personale.
A I dha ky zoteri ndo kuj llogari se qka behet me te hollat e derguara nga qytetare te ndryshem ne konton e tije personale.
Ky mashtron atdhetaret dhe disa Intelektual se ky ka shkrir gjithqka per Komb!
Qka ka shkrire ku !
Ky per qdo vit deklaron se ka qite ne shitje ,,banesen ne Tirane”.
Se ka ,,hy borgj deri ne fyt per qeshtje te atdheut“.
Te gjitha keto jane mashtrime dhe dezinformata te tija!
Nuk dashta te polemizoi me G.Adilin!
Po kam obligim moral ndaj qytetareve te ndershem qe kishin rrespekt ne mua.
Edhe une kam obligim ndaj tyre qe te mos manipulohen me kesi lloj njerezish te pa moralshem dhe primitiv.
Nuk ka gjenaral pa ushtri!
E verteta eshte se ne diaspore ky ka perkrahjen e dy tre veteve qe nuk kann autoritet fare ,qe nje kohe te gjat dallaveret i kane me G.ADilin
Po une nuk mashtroje qytetaret as qe lejoi te jem kasa bank e vegel e G.ADILIT.
Une i konsulidova disa kryesi me mund e me shpirt,po ky me deklaratat e tija ofenduese me selljet e tija primitive I largoi simpatizantet edhe ata pak qe na perkrahen.
Ky Akuzon shoket ne kosove se jane ,,Bandit”
Atehere pyes ?
Se si ka punuar qe 10 vite ky ,,zoteri“ me keta ,,bandit“.
Bandit pse nuk ju nenshtrohen Urdherave te G.Adilit .
Ata shok ne Kosove jane kompakt dhe nuk ka foce G.Adili qe ti perqan.
Ata nuk jane ata Albanat qe manipulon G.Adili.( Alban Kosova i vertet eshte Atdhetare dhe punetore shum i mire).
Deri dje i qoi ne qiell e sote i shan!
Ky akuzon se keta jane persona me ,,maska“ a harron se jo dikur moti ky zoteri vete shajti Pandeli Majkon pse I quante anetaret e AKSH persona me maska!
Ky akuzon pse keta nuk dalin me emra konkret si ky ,,trimi” ne Tirane.
Po pse ky zoteri ( apo Ky bashkim Mitrovica nuk del pra me emer te vertet!
Apo mshefet dikush tjeter pas shume emrave te nje sekretariati qe nuk egziston fare.
E Ky eshte vete G.Adili I cili mashtron rrene dhe manipulon me deklarimet e tija personale neper media e sidomos ne gazeten e tije Albania Today.
Pra une edhe me tutje jam Sekretare I SHAIBK per degen ne Gjermani Dhe kordinatore I SHAIBK per Evrop.
Dhe nuk njofim kurrfar vendimi te G.ADilit!
Ky mund te flet vetem ne emer te vet personal po jo ne emer te keshillave!
Shkrimet e tilla dezinformuese jane te nje anshme dhe te pa vlere.
Me ne fund i kerkoi falje te gjithe shokeve simpatizanteve qe une kam mbrojte G.Adilin per sharjet ofendimet qe ja ka bere juve dhe ne fund edhe mua dhe ofendimet qe dotja bene ne te ardhmen edhe te tjereve!
Po tashe edhe une mesova se kushe eshte ky person,me mire vone te njofesh njeriun se kushe eshte se kurre!
Vetm kuvendi I FBKSH qe dote mbahet se shpejti ,ka te drejte te emron dhe shkarkon anetare te tije.
E jo G.Adili I cili edhe me pak dhe fare ska te drejte te flase ne emer te n je strukture ku ai vet deklaron se eshte shuar veprimtarija e ketyre strukturave.
Atehere pse manipulon ende!
Kordinatori I SHAIBK per Evrop !
Prof.Xhavit Dalloshi
Sekretare i pergjithshem i shaibk per Gjermani Kordinatore I shaibk per Evrop.
Anetare I CDU dhe anetare I CDA per Rrethin e Weselit dhe kete vit Delegat I CDA per Republiken e NRW.
Organizatore I te gjitha takimeve te -uck –se me Bundestagun dhe LandtagunGjerman
Dhe ishe Kryetar i keshillit Fondi vendlindja Therret! | |
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Wed Jun 17, 2009 9:54 am | |
| Jo oj Teuta Gjika Ti je hajni dhe udba me kete qen qe rtreni dhe vjedhni popullin. Po si u ba qe te gjithe te keqinje e vetem ju te mire!haaaa spo ju shiten rrenAT MA: pasi edhe PRof Xhavit Dalloshin keni etiketue,ju sqenkeni askushi! Ky Prf.Eshte atdhetari me i madhe shqiptare. Vetem lexo kush ka qen! Dhe ky ka simpati anembane ku jan shqiptaret. Ja ****** me qka ka ketij Gafurit Tan. Qe ka sha njerezit ne kete menyre,ky jo te bene bashkimin po ky po lypka qe dikush tja hjek kryet ketij qeni. Me vjen keq zoteri prof.Qe keni bashkpunue me njerez psikopat si ky. Ju nuk jeni kategori e ketij mashtruesi manipuluesi primitivi. E per ate qe te ka sha .. Ketij krejt dunjaja ja qifshin me qka ka! | |
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Wed Jun 17, 2009 1:13 pm | |
| O Haxhi! A pe sheh pse kam perkrah AKSH-FBKSH. vetem per arsye se qetij Pof. I kam besue dhe Xhiti i njef! Edhe kete kishte sha ky qen i sherbimeve sekrete maqedonase G.muti! Ku ky esshte njeriu i pare qe ka perkrah Uck. E ky m*** Gafurri eshte kane tuj shetit neper metropole baushtella te zvicrres. As qe e njef kete njeri dikush qe ky ka perkrahe uck: Pyet shoket se kushe ka qen ky njeri! Ku ka punue ne kosove ,ne komitetet krahinore. Dhe eshte shkollue me msimin e titos. tashe ,,patriot" vete pa asnje anetare! Te gjithe perkrahin shoket ne kosove dhe Prof Xhavit Dalloshin! | |
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Wed Jun 17, 2009 1:17 pm | |
| kjo Teuta gjika perqihet me kete psikopat! Dhe edhe kjo ndoshta mshefet pas pseudonimeve! Sepse ketij qeni kushe si beson dhe largohen prej tije. Po kjo eshte e paguar me para per propagand! Se kam ndegjue qe kjo seshte ne asnje strukture te tyre. Dhe ska te drejte te fkase fare.sepse kosova ka strukturat qe udheheqin! | |
| | | Teuta.Gjika Anëtar i ri
Numri i postimeve : 145 Age : 40 Vendi : Mitrovice Profesioni/Hobi : "Shqiperine e mori turku, i vu zjarr. Shqipetar, mos rri, po duku, shqipetar! Registration date : 13/05/2008
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Wed Jun 17, 2009 3:22 pm | |
| Mos mashtro Ferit Ramadani se nuk ke qene aty te lokali ne Gostivar, kur... Lokali quhej "Mona Lisa". Dhe dije nje gje:une nuk kam pranuar me te qendroj ne Kercove ate nate dhe te kam thene te me cosh ne kufi, per shkak te shpifjeve qe i ke bere atehere ti dhe Vullneti ndaj strukturave kombetare | |
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Wed Jun 17, 2009 4:42 pm | |
| Teuta Gjika mshile gojen moj shpifse! Ju nuk mbet ken pa e akuzue! Mos po mendon tio dhe ai qen Gafuuri se jeni me te zote me atdhetare se ky PROf.Xhdalloshi me te zote se Alban kosova! Apo ,kush jeti qe perdhosesh me gadilin. Apo mos je masha ;,alias BashkimMitrovica" hija e G adilit.. hhaaaaa ja ****** robt qe manipuloni me popull! Keni me zan dikun e skeni mu que ma ,se populli u lodhe me hajna e kriminela qe po thirren ne emer te ,,patriotizmi". Po ku ket ne lufte. Sa vete i keni mbyt ti e G.Muti deriu tashe shkije maqedon etj.A me shume hani mute ti sha shqiptaret jo ky jo ai ,,udba" a jeni vet. hhaaaaa na knaqt o qena serbe. Po si sju vjen turp te shani Prof.njeriun qe me se shumti ka punue per qeshtjen kombetare! Ti duhesh me njofte pasi paske qen ne kuvend pjes marrese. tashe edhe kete e shan ai qen.Ne kemi perkrahe aksh-fbksh sebep ketij prof. Dhe me zin bes askush me nuk e njef G Adilin si njeri po si qen.. TE gjithe e dojme kete trim! Per ate jemi larguar nga ,,simpatija " dhe ndihemi te ofendum qe kemi perkrah ate te smure. | |
| | | eri Tr Fillestar/e
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Wed Jun 17, 2009 6:11 pm | |
|
|
Mos mashtro Ferit Ramadani se nuk ke qene aty te lokali ne Gostivar, kur... Lokali quhej "Mona Lisa". Dhe dije nje gje:une nuk kam pranuar me te qendroj ne Kercove ate nate dhe te kam thene te me cosh ne kufi, per shkak te shpifjeve qe i ke bere atehere ti dhe Vullneti ndaj strukturave kombetare Teuta.Gjika alias Mona ! Rikujtohu se si e pergatite skenarin! E di ku ndodheshe si qyqe e vetmuar mes Shkupit. Kam biseden te incizuar qe luteshe. Kam edhe komunikimin e rrefimit, qe me kerkoje te te permirsoj shkrimin qe e ke publikuar dhe rrah gjoks se kush na qenke!
Atdheu mbi te gjitha says:
hahaahah
Pavarësia dhe Bashkimi says:
tash e bera kopi
dhe to te ta pergatis per dergim
do ta lexoj e do te ta dergoj
mire, si koncept shikoje mbi te gjitha
JU Vera Dushi jeni
po ashtu kam pseudonimin letrar
E dini ju me cilin shkrim e ngritni koken lart ? Por , une u them , se pa te keq, si juve dhe per shume te tjere , kam qenë i gatshem tu ndihmoj per ceshtjen shqiptare. Por, ja se ketu, Ju shume e treguat shpejt misionin qe keni! Ju Mona qe befasisht , apo me porosi u stervitet neper kabinetet e Shkupit, qe te godisni personalitetin tim, pasi u ndesh edhe njehere me ata bashibuzuke te thirravajeve se kerkojne zgjidhjen e ceshtjes shqiptare, e ne realitet, jane per sllavizem! E di tani se keni misionin e 23 qershorit te dilni e pellatni rrugeve se te drejtat e shqiptareve duhet te jene ne kornizat makosllave. Per ato isha i ftuar por, isha dhe decid!
- Makosllavia mund te behet ku te doje por jo ne token e shqiptareve!
Tani, pas kesaj, po deshe, merre kryqin e tyre dhe rend neper shtigjet e kerkesave te realizosh naten e Bartolomeut tek shqiptaret !
|
| |
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Wed Jun 17, 2009 8:07 pm | |
| Une nuk kam pasur asnje mision. Une nuk qendrova si qyqe te vetmuar midis Shkupit, mos harroni se e kisha bileten per ate dite te shkoj nga Shkupi, por kam bere gabimin te besoj se jeni veprimtar te ceshtjes kombetare, dhe me vjen teper keq se me doli dicka tjeter. Shpifjet qe ju i keni bere ne tavoline, deshmojne kete gje. Mos mendoni se nuk kam kuptuar qellimet juaja, ndaj denoncimi juaj publik e kam pare shume te nevojshem | |
| | | eri Tr Fillestar/e
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Wed Jun 17, 2009 10:22 pm | |
| Teuta. Gjika ! Per vepren qe e ben nuk duhet rrahur gjoks. Ndaj nuk me takon mua te them se trewgova gatishmeri te te ndihmoj ! Dhe me kilometra rruge u nisa te te dal ne kohe te pakohe para. Te prita dhe te ushqeva duke degjuar te qeshurat tua perj nje personi qe sot haptas dukesh misterioz! Nuk e di cka kishe ne xhep. E di se krijove mashtrime se shkoje per ne Prishtine. Pastaj e nderrove se do te qendrosh ne Gostivar. Pastaj ne Kercove. Dhe me ne fund kerkove per ne Qafe Thane. Me cka te plotesoheshin te gjitha keto defrime ty qe nuk te pelqeu. Po, edhe ushqimi i rruges ! Mos nxore nje metelik nga xhepi. Jam i bindur se ne ate Bukureshtin tend ti as qe do te levizish po te te trokas ndonje dite. Tani, me as syte nuk kam nevoje te ti shikoj se surrati yt as qe duhet te hyje nder shqiptari ! E imja ishte te flas per temen qe ka peshe per ceshtjen shqiptare. Dhe ate teme , qyshkur e kam fol. Sepse ka shume si ata dhe si ty qe nen rrogoz i bejne hile! Koha e deshmon se keto çakenj te ketij stili e kane prere ne bese çeshtjen shqiptare. Ndaj, rreziku kurre nuk i vjen prej meje Gafurrit, ate Ju do t'ia beni! | |
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Wed Jun 17, 2009 10:32 pm | |
| Eri tr. Edhe ne i perkrahem,pore ja se qndodhi! Kjo eshte e paguar nga vet G.Adili edhe nga qarqet maqedonase! Sepse nuk mundet te shetit e lire nje person qe punon per qeshtje kombetare! Sepse sigurimi maqedonas eshte i forte po ka edhe ata shqiptare qe punojn per ta.Kurre ne histori nuk ka lejue shkau as maqedoni qe ,,patriotat" te sillen ne teritorin e tyre te lire- Po kjo gjika eshte ndonje shpijune e G .adilit qe ka mbet si qen vet dhe paguhen nga qarqe antishqiuptare. Shiqo se si shane ky keta njerezit me atdhetare . Kjo eshte qmenduri ,ju kercnohen shokeve .del qyshit Qlirim muti kinse dr Mr . Po keta sjan normal.Ti thuash vetes Prof Dr Mr e te kercnojsh njerezit pse kan mendime te ndryshme dhe nuk te dojne ,kjo eshte qmenduri .qfare intelektual jane keta a me kesi banda paha pas ne AKSH kriminel qe nuk vrajten as nje shka as nje milic maqedon e kercenojne vellezerit shqiptare. Ikni sa me shpejte prej ketyrev mutave te serbise te maqedonise! Ai qe shane ofendon siq thote PROF. ata sjan kerkushi berlloga te shqiptarise. Me dhune nuk binden njerezit po me pune me sellje intelektuale me program te mire . Jo me sharje e me kercnime . keto pune i bejne vetem ai qe ka ndenja kafshe! Qoe nrrot te sames keta zagar e zagaresha te udbes. Haaaaaa po meqka qe ishte kjo kuder! | |
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Wed Jun 17, 2009 10:38 pm | |
| Po, dhe mos harro se kisha anuluar bileten, qe e kisha marre nga Shkupi per te qendruar me ju, dhe kam gabuar sepse nuk ju njihja mire, por sic edhe e kam theksuar, me njerez qe shpifin ashtu sic keni shpifur ju, nuk kam pse te qendroj, prandaj nuk kam qendruar me ne Kercove ate nate, sepse formova nje mendim shume negativ ne disa momente te caktuara te bisedes, qe une i theksova edhe ne reagimin tim. Une njoh mikepritjen shqiptare dhe e respektoj, por kjo nuk ka te beje me rastin konkret te shpifjeve. Perderisa ju keni folur ashtu per strukturat kombetare, nuk kemi cka te bisedojme me. Te jete paralajmerim per cdo kush qe flet ashtu, se une nuk fal njerezit qe shpifin dhe flasin mbrapsht! Prandaj, mund te gaboja se ju kam takuar, por detyren morale qe e kisha, qe te qes realitetin para syve te popullit shqiptar, e kam bere. Ti fol sa te duash per ceshtjen kombetare dhe perqendrohu ne kete, por kurre me mos fol ashtu sic ke folur ne tavoline per strukturat kombetare. | |
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Wed Jun 17, 2009 10:52 pm | |
| Fixherald: Forca e Sigurisë së Kosovës nuk është institucion që do të merret me çështje ushtarake
Gjatë qëndrimit në Prishtinë, komandanti i Komandës së Forcave të Përbashkëta të NATO-s, në Napoli, Mark Fixherald është cituar të ketë deklaruar se Forca e Sigurisë së Kosovës nuk është institucion që do të merret me çështje ushtarake dhe se NATO-ja nuk do të bartë përgjegjësitë e saj te FSK-ja. Ndërsa duke folur për zvogëlimin e numrit të pjesëtarëve të KFOR-it në vendin tonë, ai ka thënë se deri në janar të vitit 2010 do të ketë reduktim forcash ashtu sikur është paraparë. Komandanti i Krahut Jugor të NATO-s, admirali Mark Fitzgerald, konfirmoi se numri i trupave të KFOR-it në Kosovë mund t | |
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Wed Jun 17, 2009 10:57 pm | |
| po kushe je ti moj zonje qe vetem pallesh ketu,a e di qe sje kerkushi hiq,per qfar struktura flet ti: Ku i keni kushe eshte .haaaaaaaa na knaqe . Da informata ja ke dhane sherbimeve sekrete maqedonase! o ,,patriota me bateri me fjalöe na knaqt krejt. | |
| | | eri Tr Fillestar/e
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Wed Jun 17, 2009 11:20 pm | |
| Vetem Dielli me shoshe nuk mbulohet! Une e di se ke mundur te trazohesh aty sepse, perfaqesuesit qe ishin me mua, ishin direkt te derguarit e Zhozef Baiden ! Po ! Ata ishin qe projektin tim per Pavaresi te ceshtjes shqiptare e kane te njohur dhe e kane miratuar! Dhe qendrojne prane asaj ideje qe une edhe ne prezencen tende fola per çeshtjen e plote te " Mbreterise Teuta ''. Sigurisht nuk ke si te fshehish keto.Por, tmerrohesh se kushedi ku te shtrihen linjat e ortodoksise sllave! Por, sigurisht ke pasur shqetesim se eshte rrezatim i madh qe ua prish orekset te dirigjuarve si ty. Çka kujtove ti Mona , se ne bejme shaka si ty! Jo! Ne den-babaden kemi te njejtat shqetesime. Jo si ti qe imponon kombetari, dhe gjithe diten kishe luajtur me shkinat e Shkupit ne internet. Ishin shpetimet e ca inserteve qe me kujtohen se cka beje nga ato fjalë shpurdhje. Ti thirru ne kombetari sa te duash ! Por e tille nuk je! Je nje shpifse e nje realiteti qe nuk e di si ta mbulosh! Sepse perbuze mirepritjen shqiptare! Neperkembe nderin! Dhe besen! S'ka randesi ! Tani jam me i qete se ti ato veti as qe i ke pasur ndonje here. Kot trumbeton se je Teutë apo Elena Gjike. Je nje Mone e sterkequr me aq sa te ka fal pamjen Zoti! Eshte i gjithedijshem ai! | |
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Thu Jun 18, 2009 2:25 am | |
| Mua vetem nje fakt me shqeteson te ti, se ke folur sic e ke folur per strukturat kombetare. Gjerat e tjera i ke folur, i ke menduar, i ke debatuar, por vlere zero kane kur ti ke shpifur ndaj FBKSH dhe strukturave te tij. si dhe (ne vecanti) ndaj Zedhenesit Politik, Gafurr Adili | |
| | | xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Thu Jun 18, 2009 10:43 am | |
| Eri Tr. Kjo teuta gjika shum mira ka shkruar detektivi! eshte vegel e G.Adilit dhe kjo paguhet nga ai alias (MONA). Kjo e do atdheun me shkrim po konkretishte ka ra viktim e ,,patriotit me bateri". Qe vet eshte shitur te sigurimi maqedonas! Dhe ruaju ketyrev mos lejo veten mu ba pre e kesaj qe rri me shkina se te kallin! Kto jan te paguar nga sherbime sekrete ,a e din qe shqiptaret jane me uniforme te uck-se po kane punuar me serbin maqedonin.A e di qe shqiptari shitet shum leht! per nje grusht para ja jep anmiku ja nje fotele ja fol ai te shet. Keshtu benen plot para lufte pas lufte . Te Fbksh me G.Adili e shume e shume tjere. Kjo ka qellim zbulimin e njerezve qe nuk ju8 binden atij fare psikopati adili sepse ka urdher te bene parti. dhe me vone te kthehet ne maqedoni te sherbimet qe e paguajn. Shqiptaret njehere i mbushin gjepat mire ne levizje tani formojn parti per pushtet. Ke kujdes vella! keto persona preja rrugen me kohe ! Se me beso vijn per qellime jo kombetare siq te thot se keta skan lidhje me qeshtje kombetare po tradhtare. | |
| | | xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Thu Jun 18, 2009 10:47 am | |
| Po pse vetem pallesh pas ketij personi qe nuk ka autoritet fare.Une ende askend se kam ndegjuar kohen e fundit se flet dikush mire per te. Perveq teje ketu! Ne sa kemi lexuar ne komunikata deklarata ai vet thot se ska fbksh ma qka mutin po fol pra ketu hamamamam. Boll ke lehe. Nje gje qe shuhet ma nuk ja vlen te thirresh prap ne at emer. Apo jeni te qmendur! Na knaqen me patriotizem me bateri. Ka njerez me te menqur se ju. | |
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Thu Jun 18, 2009 1:00 pm | |
| O Xhiti Haxhi e shum shok,pse mirri me njerez qe skan vlere! Njerez te shitur e hajna. Mirrnu me diqka tjeter leni keto Gjika qe rrejne e mashtrojn se sja rraas askushe.krejt jane nofka qe mshefen pas sherbimeve sekrete sllave ,dhe argat te pakt te qmendurit G.adili! ti Eri.tr Qoje ne rrot te sames kete te poshter ,kjo keta tere diten siq thave rrijn me makedanka shkina a kendej ,,shiten patriota" jane te paguara nga dreqi ruaju ketyre qenave sllav! | |
| | | eri Tr Fillestar/e
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Thu Jun 18, 2009 4:41 pm | |
| Kerkoj ndjesë nga te gjithe ata qe ne keto çaste ndjenjë neveri nga keto shkrime ! Por, meç e kerkon nevoja te plotësoj te thenat e Teuta Gjikes, jo per t'ia ndryshuar mendimin por per t'i treguar se ne kete bote, kollaj eshte te fyesh, por veshtire te nderosh!
Ndaj, Teuta Gjika e nenshkruara ne titullin e shkrimit reagim, per te me atakuar, nuk e pati veshtirë te lansoje te paverteta, dhe pastaj me ndihmesit , qe ne kete çast , dalin si argat mbrojtes te Gafurr Adilit, hedhin shpifje mbi te paret e mi se kane gjeneze sllave. Po Teuta Gjika, nese u behet nje Adn atyre, sigurisht edhe pas kaq vitesh vdekjeje, vetem shqiptari do mte gjejsh. Nuk e di sa atome ke ne ate shqiptari ti shqiptarja Vllahinke!
Nuk ka randesi. Vllahinkat i di populli jone dhe ka shume thenie te drejta! Ndoshta nuk ka pasur aq arsye, megjithate i perdor. Me kete rast, per te rikujtuar ca gjera , pas gjithe nderit qe te bera, te orientoj tek ai Gafurr Adili, qe une e paskesha share, dhe ti i del ne mbrojtje , ta pyesish per ca gjera :
- Ndoshta i kujtohet, se perse u orientua tek une ne kohen e ilegalitetit, dhe e prita ne familje, pastaj, tok me te dhe me veprimtare te tjere, nuk isha une njeri nga hartuesit e Partise Revolucionare. Atehere nuk isha nip Poreçeje!!!
- Ndoshta i kujtohet sa here debatuam, dhe une ne dalje te programit te FKBSH, ne Tirane me shoke, nuk isha nder perkrahesit e parë ?
- Ndoshta i kujtohet derisa ishte ne burg, nuk isha une ai qe ia hartoja shkrimet grupit nga Kercova qe benin kerkesat per lirimin e tij dhe shokeve qe ishin te burgosur?
Kam dhe te tjera ku une me transparence dhe me dashamiresi, jam perballur qe çeshtja shqiptare mos arrijë deri ketu , por, nuk e di perse, gjithmon ata qe me trokiten ne konak , i prita me bukë, u dhash perkrahje, e pastaj shpifen perse nuk ua pelqeja kualicionet qe i benin me sllavet!
Nese, per keto qendrime, dhe sipas paranojes sate prej Mona Vllahinka, mban firmen tende te me kritikosh, te them se shume gabim e ke! Se çeshjten shqiptare nuk e bejne Vllahinkosllavia! As njerëzit e idealit shqiptar, nuk arrin t'i nxjerre ne gjyq nje person qe per nga veprimet dhe te hangarizurat qe bente i ngjante nje kudre! Sepaku, mua, nuk me luaht per asgje! Sepse, me ke borgj edhe per shume shkrime te tjera, qe t'i dergova ne emer te beses. Ndersa per shkarravinat qe ben, tani do te jeshe ne dioptrine e pamjeve, te shikosh se asnje fjale nuk e ke ne vend! | |
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Thu Jun 18, 2009 5:58 pm | |
| E ke shume gabim nese mendon se une shitem per nje cope buke., kur ti shpif ndaj FBKSH-se. Ti doje qe une te mbetem ne IRJM, gjoja per te punuar per grupin tend. Une te them se une jam betuar se do te punoj per ceshtjen kombetare deri ne vdekje dhe nuk kam qene aq budallaqe sa qe te devijoj kur te doje ty qejfi. Te kam dale prej gjishterinjeve kur mendove se e kam te sigurt kapjen. Ti as qe doje te njohesh per takimin ne ate lokal dhe e ke genyjer dhe nuk te konvenon se nxora te verteten ne shesh se ti me banden tende po shpifni ndaj FBKSH-se. Tanime je zbuluar si shpifes dhe sigurisht se nuk te konvenon, sepse shitej veten si atdhetar me projekte te medhenj kombetare. Kush po shpif kunder FBKSH-AKSH per mua eshte tradhtar dhe do ta denoncoj publikisht, ashtu sic te kam denoncuar ty me banden tende. | |
| | | eri Tr Fillestar/e
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit Thu Jun 18, 2009 6:21 pm | |
| E mjera Mona! Pasi shfrytezove miresine me darke, me buke, me udhetime, qe besoj se ske cka flet per to , sërish e zgjate gjuhen e krrokames te besh kukama! Per cka me denoncon publikisht ? Kush je ti ? FBKSH- AKSH ti je ? Ndersa une qe te dhash buke, te dola me qindra kilometra te te ndihmoj te arrish qellimin qe e paske te me denoncosh, kujton se kisha ndonje obligim per ty ? Nese mbetet ne ty çeshtja shqiptare, qe ti kurre nuk e thua pos kombetare, ma mire mos u befte kurre. Se vertet, do te jete çeshtje e mjerë ! | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Reagim: Ferit Ramadanit | |
| |
| | | | Reagim: Ferit Ramadanit | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |