| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|
+116Driniiiii haxhiu xhiti detektivi ...... arbeni24 Delia Merisa Veneta **Lumi_ Thyama Aldren1 L1ndush3 foxteam ngadhenjimi Blerti_Gashi Tigrina egzona- ylari isamedin Saimir Sadikaj feratkoca Fjona Gjura Nezir Myrta Ali Baba Tepelena anila stabili Albona Kushtrimi86 blerim Ademi85 ELIE Mister Pirro i Epirit gjakushi beti Trimi Mergimtari katunari njonidrenica Driola Ago Muji Luki Ibrahim Rugova istogalia Lumja dibra murturi echo MUHAMETII Martina naqeta lilu elisa Parapsikologu Eva0506 spirito Poeti shqip0nja zeriatdheut liri_b loredana zogu luan mreti rolling rroni interesant feneri Xili perendim agim barja eri M Orfe@ Arta tina Zogisti_Legalist vjollca E_Bukura Ani zani&zana Tetovari beri lorik shala bessa Urata Leka i Madh Mysafir don_gjergji rrebelja **Embelsira** STUPCAT besa-bese Hana Lea_uk Adem Berisha Kosovari GocPejone renan alissa anjesa tom sojer azzurra Anna petritkola shaban cakolli Kosovarja Guximi silvi Sofra Sy kaltri Beton Vista Riki30 stine meli 120 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Jan 02, 2009 11:57 pm | |
| Me Fenerin dhe ata\ato qe nuk me kan ne qejf hiq. Sepse jane pak keta te fundit! |
|
| |
Ago Muji Ushtarak
Numri i postimeve : 2974 Registration date : 07/03/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Jan 03, 2009 12:01 am | |
| Me Tigrinen | |
|
| |
Blerti_Gashi Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 593 Age : 36 Vendi : Në Troje të Enver HOXHES !! Registration date : 20/10/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Jan 03, 2009 12:06 am | |
| - Xili shkruajti:
- Me të Gjithëëëëë
Edhe me mua kishe dashur te takohesh a ? Edhe une me te Gjitheeeeeeeeeeeeeeeeeeee krejt sikur xili hoho. | |
|
| |
ngadhenjimi Anëtar i ri
Numri i postimeve : 198 Age : 43 Vendi : gjilan Registration date : 24/12/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Jan 03, 2009 1:54 am | |
| me ty tirmi i xhafes blerti_gashi se kam nigju qe je goxha trim i madh e po du te inspirohem te bohem dhe un trim si ti | |
|
| |
Numri i postimeve : 593 Age : 36 Vendi : Në Troje të Enver HOXHES !! Registration date : 20/10/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Jan 03, 2009 2:28 am | |
| - ngadhenjimi shkruajti:
- me ty tirmi i xhafes blerti_gashi se kam nigju qe je goxha trim i madh e po du te inspirohem te bohem dhe un trim si ti
Do takohemi mos u bej merak per kete. | |
|
| |
tina Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2564 Age : 41 Vendi : qka po ju interson juve bre Profesioni/Hobi : me nga mas topi mujsha me zan Registration date : 18/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Jan 03, 2009 2:53 am | |
| me te gjith ata qe skan qef mem taku veq te di pse nuk me kan qef mu taku hahahahahahaha | |
|
| |
ngadhenjimi Anëtar i ri
Numri i postimeve : 198 Age : 43 Vendi : gjilan Registration date : 24/12/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Jan 03, 2009 3:00 am | |
| blerti dukesh qe i ke buzet akoma me qumshte | |
|
| |
Tigrina Fillestar/e
Numri i postimeve : 57 Age : 34 Vendi : Ne hene! Registration date : 11/12/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Jan 03, 2009 11:55 am | |
| - Ago Muji shkruajti:
- Me Tigrinen
Ndrysho axhenden lal. Une nuk dua te takohem me ty! | |
|
| |
Tigrina Fillestar/e
Numri i postimeve : 57 Age : 34 Vendi : Ne hene! Registration date : 11/12/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Jan 03, 2009 11:58 am | |
| - Blerti_Gashi shkruajti:
- Xili shkruajti:
- Me të Gjithëëëëë
Edhe me mua kishe dashur te takohesh a ?
Edhe une me te Gjitheeeeeeeeeeeeeeeeeeee krejt sikur xili hoho. Nga qeshja duket te jesh me i gjate se dy metra dhe me i rende se 120 kg... hoho | |
|
| |
foxteam Fillestar/e
Numri i postimeve : 43 Age : 52 Vendi : TROJET SHQIPTARE Profesioni/Hobi : USHTARAK Registration date : 22/12/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Jan 03, 2009 1:26 pm | |
| me te vertet kisha pas deshire te takohem me tigrinen | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Jan 03, 2009 4:34 pm | |
| - Tigrina shkruajti:
- Ago Muji shkruajti:
- Me Tigrinen
Ndrysho axhenden lal. Une nuk dua te takohem me ty! Ago Muji, mos ndrysho mendjen. Insisto, sepse njerezit e zgjuar kan deshire te njihen te ketill nga te gjithe, dhe per asnje qast nuk pranojne te dalin mendje lehte. Do doja te takohem me Muhametin, vetem se kete here jo me ato kushtet e tij, por pa kushte, thjeshte me dal per cafe me qe nuk ka ramazan. |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Jan 03, 2009 8:31 pm | |
| - ngadhenjimi shkruajti:
- blerti dukesh qe i ke buzet akoma me qumshte
Po ende me qumesht i kam buzet, pasi qe mbrem kisha pune me qumeshtore . Tigrina dhe pak e ja ke qellu shum afer je Per temen do doja te takohesha me Vrana Kontin. | |
|
| |
L1ndush3 Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 553 Age : 42 Vendi : Gjk Registration date : 04/12/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Jan 03, 2009 9:07 pm | |
| Kisha pas deshir te takohem me Ago mujin Xili Blerti_Gashi Akili Tina Vesa Embelsira | |
|
| |
gjakushi V.I.P
Numri i postimeve : 841 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Jan 03, 2009 9:45 pm | |
| - L1ndush3 shkruajti:
- Kisha pas deshir te takohem me Ago mujin Xili Blerti_Gashi Akili Tina Vesa Embelsira
Dëshirë me vend. Do të shtoja në atë dëshirë dhe postuesen të na bëjë çaj! | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Jan 04, 2009 12:29 am | |
| kam dëshirë të takohem me Eva , Vesa , Ëmbëlsira , Rrebelja , Guximi , Ago Muji , BiBiKiMi , Egzona , L1ndush3 , Akili , Blerti_Gashi , Arta , Thëllënza dhe shume anetare nga ky Forum qe nuk i njoh | |
|
| |
Aldren1 Anëtar i ri
Numri i postimeve : 144 Age : 29 Vendi : Gjakove Profesioni/Hobi : Futboll Registration date : 02/10/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Jan 04, 2009 10:58 am | |
| Kam deshir te takohem me fjonen eva ago muji bibikim de mo e shum e shum te tjer | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Jan 04, 2009 11:43 am | |
| Me Tigrinen, Lindush3, Aldren1, foxteam, anilen, dhe shume nga anetaret me te rinj te forumit. | |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Jan 04, 2009 12:03 pm | |
| Une do doja te takohem me ato qe i kane larguar nga forumi... | |
|
| |
anila Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 973 Age : 29 Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Jan 04, 2009 12:22 pm | |
| - Eva shkruajti:
- Me Tigrinen, Lindush3, Aldren1, foxteam, anilen, dhe shume nga anetaret me te rinj te forumit.
Me gjithe deshire Eva. | |
|
| |
MUHAMETII Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1106 Registration date : 07/05/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Jan 04, 2009 3:37 pm | |
| - Akili shkruajti:
- Do doja te takohem me Muhametin, vetem se kete here jo me ato kushtet e tij, por pa kushte, thjeshte me dal per cafe me qe nuk ka ramazan.
Gjithashtu edhe une kam deshire te takohem me ju Premtimi - Akili,... sa i perket kushteve, atehere kane qene rrethanat e tilla,... ...nejse tash do t'i ve disa kushte edhe me te veshtira,... hahaha... | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Jan 05, 2009 1:14 am | |
| me të gjithë pa prejashtime : adem zaplluzha, administratorja, Ago Muji, aksh, Aldren1, Ali Baba Tepelena, anila, Arber01, aristokrati, BALLIST, capkeni, Clarence, dcf, dezertori, Driola, elisa, feneri, festim, Gjura, GocPejone, Guximi, istogalia, juzenunaj@hotmail.com, Kosovarja, Kristaq Th. Gushi, Leka i Madh, lenda tironocja, Lumo Kolleshi, malesorja e Kosoves, meli, MUHAMETII, ngadhenjimi, Parapsikologu, petritkola, Pirro i Epirit, Poeti, PROFESORESHA, ramadan mekaniku, rasana, rrebelja, Shkodrani_Be, Shqipëria-Etnike, Shqipo_, Tigrina, tina, Uskana, Vrana Konti, xhavo_,zeriatdheut | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Jan 05, 2009 5:03 pm | |
| me te gjithë,por në veqanti me këtë kryesuesen e forumit"Kosovarja";Ka humbure tera-nuk takohet dot as ne forum!!! | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Jan 05, 2009 5:19 pm | |
| Me këta qe si kam takuar ende Elisa , Vesa , BiBiKiM , Vrana Konti , Beton , Eva , Ylari , L1ndush3 , Lina***** , Egzona , Thellenza , Guximi , Zeriatdheut , Rrebelja , Ëmbëlsira dhe te tjere | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Jan 07, 2009 1:14 pm | |
| Me ket siper kam deshir qe te takohmi me . xilin |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Jan 07, 2009 1:31 pm | |
| Me te gjithe e ne vecanti me Vesa
| |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
| |
|
| |
| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|