|
| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|
+116Driniiiii haxhiu xhiti detektivi ...... arbeni24 Delia Merisa Veneta **Lumi_ Thyama Aldren1 L1ndush3 foxteam ngadhenjimi Blerti_Gashi Tigrina egzona- ylari isamedin Saimir Sadikaj feratkoca Fjona Gjura Nezir Myrta Ali Baba Tepelena anila stabili Albona Kushtrimi86 blerim Ademi85 ELIE Mister Pirro i Epirit gjakushi beti Trimi Mergimtari katunari njonidrenica Driola Ago Muji Luki Ibrahim Rugova istogalia Lumja dibra murturi echo MUHAMETII Martina naqeta lilu elisa Parapsikologu Eva0506 spirito Poeti shqip0nja zeriatdheut liri_b loredana zogu luan mreti rolling rroni interesant feneri Xili perendim agim barja eri M Orfe@ Arta tina Zogisti_Legalist vjollca E_Bukura Ani zani&zana Tetovari beri lorik shala bessa Urata Leka i Madh Mysafir don_gjergji rrebelja **Embelsira** STUPCAT besa-bese Hana Lea_uk Adem Berisha Kosovari GocPejone renan alissa anjesa tom sojer azzurra Anna petritkola shaban cakolli Kosovarja Guximi silvi Sofra Sy kaltri Beton Vista Riki30 stine meli 120 posters | |
Autori | Mesazh |
---|
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 30, 2008 11:21 pm | |
| | |
| | | anila Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 973 Age : 29 Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 30, 2008 11:37 pm | |
| Akili,feneri,zeriatdheut,BiBiKiM,Ago Muji,Leka i Madh,Vrana Konti,Gjura,guximi,Xili,Eva0506,Vesa,tina,Veneta... | |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 30, 2008 11:51 pm | |
| |
| | | Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Dec 01, 2008 12:37 am | |
| Me kater apo pese, jo me shume (Driola, EVa0506, zeriiatdheut, Orfe@, lilu), ishte ne liste edhe vesa, por si duket nuk eshte e interesuar me.... | |
| | | Mergimtari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 755 Age : 111 Vendi : Jashtë forumit Registration date : 31/05/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Dec 01, 2008 2:22 am | |
| - feneri shkruajti:
- Mergimtari shkruajti:
- Do ishte mirë që verën që vjen të organizonim një takim të përbashkët.
Gjithë kjo do te beheshte nëse e promovojmë dhe Revisten Bashkimi kombetar, dhe ca vepra te autoreve qe i ka forumi ! Ide e mire Mergimtari ! Te diskutohet ! Për takimin e përbashkët ka kohë (vera është paksa larg), por për promovimin e revistës le të flasin ata që kanë mundësi të jenë prezent dhe ata që gjinden në atdhe për një organizim të tillë. Verës që vjen gjithësesi duhet të mblidhemi të gjithë së bashku, të bisedojmë , të hamë e të pimë dhe të kënaqemi me mendimet dhe idetë e të gjithëve rreth çështjes kombëtare. | |
| | | zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Dec 01, 2008 2:38 am | |
| - Parapsikologu shkruajti:
- Me kater apo pese, jo me shume (Driola, EVa0506, zeriiatdheut, Orfe@, lilu), ishte ne liste edhe vesa, por si duket nuk eshte e interesuar me....
me te gjithe keto isha taku | |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Dec 06, 2008 8:49 pm | |
| Me Even per dy arsye. E para, siq e kam thene gjithnje, se kam sinpati te veqant per femrat e Shqiperis, veqmas tironset. Dhe e dyta, sepse perveq se ka njohuri te pergjithshme, din te jete edhe e embel. |
| | | Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Dec 06, 2008 9:01 pm | |
| Faleminderit Xili, pershendetje per ju. Ju uroj nje fundjave te kendshme. Akili, edhe une kam deshire te takohem me ju, sepse jeni nje mik me shume vlera intelektuale dhe njerezore dhe me shume surpriza te kendshme qe rralle gjendet dhe jam me fat qe kam gjetur nje mik te tille, fale forumit Bashkimi Kombetar. | |
| | | Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Dec 06, 2008 9:03 pm | |
| - anila shkruajti:
- Akili,feneri,zeriatdheut,BiBiKiM,Ago Muji,Leka i Madh,Vrana Konti,Gjura,guximi,Xili,Eva0506,Vesa,tina,Veneta...
Do te ishte knaqesi te takohem me ty e me te gjithe ata qe i permende. Respekt, Guximi | |
| | | zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Dec 06, 2008 9:07 pm | |
| Guximi me gjithe deshire kisha dashte te takohem me ty je nje ardhmerij e Kombit | |
| | | Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Dec 06, 2008 9:11 pm | |
| Eva0506,Vesa,tina,Veneta , Arta , LINDA78 , Kosovarja , Euridika , Driola , | |
| | | Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Dec 06, 2008 11:39 pm | |
| kam dëshirë te takohemi me te gjithe **Embelsira**, adem zaplluzha, Ago Muji, aksh, Albona, Ali Baba Tepelena, altruisti, anonymouse, Dai Feri, Drenicali, Driola, echo, egzona-, E_Bukura, feneri, Geni, gjergji, Gjura, guximi, kacimix, Kosovarja, Kristaq F. Shabani, lenda tironocja, lilu, LINDA78, malesorja e Kosoves, MARY, Medalim, Mergimtari, mevi, Mirushe, MUHAMETII, nanda, Parapsikologu, petritkola, rasana, rrebelja, sela-mi, shaban cakolli, shqip0nja, Shqipo_, smaka, stabili, Suejla, tina, Veneta, voglushja, Vrana Konti, Xhanki,Kosa Nostra, Xili, ylaritaret pra | |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Dec 06, 2008 11:41 pm | |
| |
| | | feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Dec 07, 2008 1:46 am | |
| - Xili shkruajti:
- kam dëshirë te takohemi me te gjithe **Embelsira**, adem zaplluzha, Ago Muji, aksh, Albona, Ali Baba Tepelena, altruisti, anonymouse, Dai Feri, Drenicali, Driola, echo, egzona-, E_Bukura, feneri, Geni, gjergji, Gjura, guximi, kacimix, Kosovarja, Kristaq F. Shabani, lenda tironocja, lilu, LINDA78, malesorja e Kosoves, MARY, Medalim, Mergimtari, mevi, Mirushe, MUHAMETII, nanda, Parapsikologu, petritkola, rasana, rrebelja, sela-mi, shaban cakolli, shqip0nja, Shqipo_, smaka, stabili, Suejla, tina, Veneta, voglushja, Vrana Konti, Xhanki,Kosa Nostra, Xili, ylaritaret pra
Edhe te tjerit qe nuk jane permendur i pershndesim dhe ne nje takim qe do ti ngjante nje tryeze te rrumbullaket le te debatohej per strategjine e veprimit te Bashkimit kombetar | |
| | | egzona- Anëtar i ri
Numri i postimeve : 71 Age : 31 Vendi : prishtina Registration date : 28/11/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Dec 07, 2008 5:52 pm | |
| me te gjith perveq disave | |
| | | Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Dec 07, 2008 10:07 pm | |
| me Princesen Ylari dhe i thëm ae ke lexu ni sms në forum ta kam dergu mbrëmë | |
| | | ylari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 801 Age : 39 Vendi : Shqiperi Registration date : 02/11/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Dec 07, 2008 10:23 pm | |
| Flm xili edhe une doja me gjith deshir te takohem me ju.
Sa per msn po e lexova por...........? | |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Dec 24, 2008 8:29 pm | |
| |
| | | Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Dec 24, 2008 8:40 pm | |
| | |
| | | Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Dec 24, 2008 10:38 pm | |
| kam deshire te takohem me keta anetarë/e Beton , Vesa , Arta , Eva , Guximi , Akili , Rrebelja , Ëmbëlsira, Egzona , Thëllenza , Vrana Konti , Zeriatdheut dhe shume te tjere qe sjam taku akoma me ta | |
| | | anila Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 973 Age : 29 Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Dec 24, 2008 10:43 pm | |
| BiBiKiM,Akili,Sofra,Zeriatdheut,feneri,feratkoca,Gjura...etj | |
| | | Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Dec 24, 2008 10:50 pm | |
| | |
| | | petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Dec 26, 2008 2:50 am | |
| Per momentin nodhem ne USA. Kam deshire ti takoje te gjithe, pa perjashtim, perfshi edhe Maria. Ne se mundet dikush dhe ka deshire e mirepres. Une ndodhem ne lindje te USA. | |
| | | Tigrina Fillestar/e
Numri i postimeve : 57 Age : 34 Vendi : Ne hene! Registration date : 11/12/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Jan 02, 2009 9:23 pm | |
| | |
| | | Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Jan 02, 2009 9:30 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
| |
| | | | Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |