| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|
+116Driniiiii haxhiu xhiti detektivi ...... arbeni24 Delia Merisa Veneta **Lumi_ Thyama Aldren1 L1ndush3 foxteam ngadhenjimi Blerti_Gashi Tigrina egzona- ylari isamedin Saimir Sadikaj feratkoca Fjona Gjura Nezir Myrta Ali Baba Tepelena anila stabili Albona Kushtrimi86 blerim Ademi85 ELIE Mister Pirro i Epirit gjakushi beti Trimi Mergimtari katunari njonidrenica Driola Ago Muji Luki Ibrahim Rugova istogalia Lumja dibra murturi echo MUHAMETII Martina naqeta lilu elisa Parapsikologu Eva0506 spirito Poeti shqip0nja zeriatdheut liri_b loredana zogu luan mreti rolling rroni interesant feneri Xili perendim agim barja eri M Orfe@ Arta tina Zogisti_Legalist vjollca E_Bukura Ani zani&zana Tetovari beri lorik shala bessa Urata Leka i Madh Mysafir don_gjergji rrebelja **Embelsira** STUPCAT besa-bese Hana Lea_uk Adem Berisha Kosovari GocPejone renan alissa anjesa tom sojer azzurra Anna petritkola shaban cakolli Kosovarja Guximi silvi Sofra Sy kaltri Beton Vista Riki30 stine meli 120 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 02, 2008 1:31 am | |
| - Fjona shkruajti:
- un walla me krejt xhelozat e forumit kisha pas qef me dal me pi kani kashe...
xheloz nashta jam(pak ) po kashet nuk i kam marak hiq ahhaha | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
Numri i postimeve : 2283 Age : 36 Vendi : n'matiqan Profesioni/Hobi : me vallzu tallava, me kallxu barcoleta Registration date : 07/10/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 02, 2008 1:44 am | |
| - rolling shkruajti:
- Fjona shkruajti:
- un walla me krejt xhelozat e forumit kisha pas qef me dal me pi kani kashe...
xheloz nashta jam(pak ) po kashet nuk i kam marak hiq ahhaha po gajle madhe mos i pifsh kashet ti, sdi qysh ka mem marr gjumi mu xhelozi.com hahaha :P:P | |
|
| |
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 02, 2008 1:46 am | |
| shume lehte eshte per ty.
bir, merre kukllen(pavaresisht prej vejteve) edhe enderro qe ke mu ba barbi hahahahah
me ty isha taku po kashe nuk kisha pi ahhahahah | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 02, 2008 1:47 am | |
| Me rollingun qe po mi kopjon tripat, hahahahahaha. | |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 02, 2008 1:49 am | |
| tripin ja ka nise fjona..... jo ti tlutem | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 02, 2008 1:52 am | |
| Hahahahahahaha, po vec fojna ka gabuar pahiri jo pse ka dasht me leshu naj trip, une jam ai qe e kam lshu tripin, u kryyyyyyyy kjo puneeeeeee,hahahah, e ti kopyy pastee, hahaha. | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
Numri i postimeve : 2283 Age : 36 Vendi : n'matiqan Profesioni/Hobi : me vallzu tallava, me kallxu barcoleta Registration date : 07/10/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 02, 2008 1:52 am | |
| | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 02, 2008 1:54 am | |
| - guximi shkruajti:
- Hahahahahahaha, po vec fojna ka gabuar pahiri jo pse ka dasht me leshu naj trip, une jam ai qe e kam lshu tripin, u kryyyyyyyy kjo puneeeeeee,hahahah, e ti kopyy pastee, hahaha.
punen e kasheve a????jo se kam ba pahiri geth qeshtu i tham se ni qik te halles e kam ajo e vogel e sdin me thon F po Sh thot edhe mu ma bon Shona(fjona) e kafev i thot kashe QYYY NIJI KTA XHELOZAT.COM QYSH TI VJEDHIN FORET a e dini qe njani kish pas dek tuj vjedh fore...mosni | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 02, 2008 1:54 am | |
| A u qove a fjete a?
A pe sheh rolling qe kjo nuk eshte ne ngjarje hiq
UNE JOM AUTOR I TRIPIT. | |
|
| |
| - guximi shkruajti:
- Hahahahahahaha, po vec fojna ka gabuar pahiri jo pse ka dasht me leshu naj trip, une jam ai qe e kam lshu tripin, u kryyyyyyyy kjo puneeeeeee,hahahah, e ti kopyy pastee, hahaha.
o ti bylbyl me gabimin e fjones cdo njerit e bjen ne mend qajo qe ke thane ti! a po kupton | |
|
| |
feratkoca Anëtar
Numri i postimeve : 294 Age : 35 Vendi : Shqiperi/Mitrovicë Registration date : 21/10/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 02, 2008 1:55 am | |
| une isha taku me zeriatdheut sepse me ka lene pershtypje shum te mira rreth qeshtjes sone kombetare shqiptare , Fjona ne kete forum une jam shum xheloz hahah ndoshta tokohemi ndonjeher !!!!!!! hahah | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 02, 2008 1:55 am | |
| - Fjona shkruajti:
- guximi shkruajti:
punen e kasheve a????jo se kam ba pahiri geth qeshtu i tham se ni qik te halles e kam ajo e vogel e sdin me thon F po Sh thot edhe mu ma bon Shona(fjona) e kafev i thot kashe
QYYY NIJI KTA XHELOZAT.COM QYSH TI VJEDHIN FORET
a e dini qe njani kish pas dek tuj vjedh fore...mosni Lej arsyetimet tash qyyyyyyyyyyy. Mbrone te drejten e autorsis ose pe thirri ni avokat, qaqqqqqq | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
| xhelozat.com qysh ti vjedhiiin foret para durveeeeeeeeeeeeeeeee para syveeeeeeeeeeeeeee me asnjanin prej juve ska mu takuuu | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 02, 2008 1:57 am | |
| - guximi shkruajti:
- Lej arsyetimet tash qyyyyyyyyyyy.
Mbrone te drejten e autorsis ose pe thirri ni avokat, qaqqqqqq shhttt asnizo | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 02, 2008 1:57 am | |
| Jo na para dyrve i vjedhum jo para durveeeeeeee, hahahahahahaha, o une krejt tripa jom, hahahahahaha.
Na morre ne qafe qe spaske mu taku, une neser me presidentin e SHBA-se takohem oj qike, qyyy... | |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 02, 2008 1:58 am | |
| shyqyr qe me lirove prej qetij obligimi ahahhahaha
une isha taku me ty veq n'at dynja.(edhe pse nuk na bjen mu taku se ti ki me shku ne ferr agahahahhaha) | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 02, 2008 1:59 am | |
| - rolling shkruajti:
- shyqyr qe me lirove prej qetij obligimi ahahhahaha
une isha taku me ty veq n'at dynja.(edhe pse nuk na bjen mu taku se ti ki me shku ne ferr agahahahhaha) ohhh ti prej xhelozis ne tok je ka don me hiii po shtt edhe mos mi vjedhni foret se ju myta walla | |
|
| |
tina Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2564 Age : 41 Vendi : qka po ju interson juve bre Profesioni/Hobi : me nga mas topi mujsha me zan Registration date : 18/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 02, 2008 12:02 pm | |
| me te gjith po disa kam nis ti takoj deshir me eshte plotsu gati edhe jam ka i takoj ata qe kam deshir jeni shum tmir te gjith ka edhe shum qe nuk i kam taku po ishalla me te gjith respekt | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Nov 02, 2008 8:44 pm | |
| | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Nov 03, 2008 12:25 am | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Nov 03, 2008 12:26 am | |
| Fjona |
|
| |
Fjona Xhelozja...
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Nov 03, 2008 12:39 am | |
| - Vrana Konti shkruajti:
- Fjona
dalim po kujdes se un ta rrzoj doren | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Nov 03, 2008 12:41 am | |
| hahahah per dore pak ma kadale se te kapi edhe te ngrehi zhag une hahaha |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Nov 03, 2008 12:47 am | |
| Do dëshiroj të takohem Me Ju Kosovare , Vesa , Gurbetqare , Fjona , Arta , Rrebelja , Ëmbëlsira , Anna , Azzurra4u , Beton , Shaban Cakolli , Zeri i Atdheut dhe shum te tjere | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Nov 03, 2008 1:23 am | |
| Me Ago Muj ,Rolling, Premtimin, Leka i Madh, Sofren, Xili, Muhametin, Guximin, Vrana Kontin , Ferit Koci, Agim Bajrin,EDHE shume te tjere | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
| |
|
| |
| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|