| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|
+116Driniiiii haxhiu xhiti detektivi ...... arbeni24 Delia Merisa Veneta **Lumi_ Thyama Aldren1 L1ndush3 foxteam ngadhenjimi Blerti_Gashi Tigrina egzona- ylari isamedin Saimir Sadikaj feratkoca Fjona Gjura Nezir Myrta Ali Baba Tepelena anila stabili Albona Kushtrimi86 blerim Ademi85 ELIE Mister Pirro i Epirit gjakushi beti Trimi Mergimtari katunari njonidrenica Driola Ago Muji Luki Ibrahim Rugova istogalia Lumja dibra murturi echo MUHAMETII Martina naqeta lilu elisa Parapsikologu Eva0506 spirito Poeti shqip0nja zeriatdheut liri_b loredana zogu luan mreti rolling rroni interesant feneri Xili perendim agim barja eri M Orfe@ Arta tina Zogisti_Legalist vjollca E_Bukura Ani zani&zana Tetovari beri lorik shala bessa Urata Leka i Madh Mysafir don_gjergji rrebelja **Embelsira** STUPCAT besa-bese Hana Lea_uk Adem Berisha Kosovari GocPejone renan alissa anjesa tom sojer azzurra Anna petritkola shaban cakolli Kosovarja Guximi silvi Sofra Sy kaltri Beton Vista Riki30 stine meli 120 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue May 27, 2008 10:16 pm | |
| kisha pas shum deshir nje takim me rolling dhe me bisedu ne tavolin | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue May 27, 2008 10:25 pm | |
| Me guximin edhe me fol per idolin tone qe e kemi, per Che Guevaren. |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue May 27, 2008 11:01 pm | |
| - Premtimi shkruajti:
- Me guximin edhe me fol per idolin tone qe e kemi, per Che Guevaren.
a um pranoni ehde mue....... se nuk kokna i vetmi qe e kam idol che guevaren | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| |
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue May 27, 2008 11:30 pm | |
| PO si more, edhe une isha taku me gjith deshir me Premtimin edhe Rolling, po e pranoojm edhe Rolling Premtim se edhe ky vet fakti qe e ka Che Guevaren ne foto, e perkrahe ate, ok? Ju pershendes, jeni te papare te dy. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed May 28, 2008 12:42 am | |
| Pse jo me te gjith, por do i veqoja disa e ata jane: Rrebelja, Embelsira, Kosovarja, Unikatilja, Lorena, Sofra, Betoni, Premtimi ... ! |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed May 28, 2008 12:54 am | |
| un kom deshir te takohem me ta mat te mir anatar te forumit, dhe ata jon; LORENA VENDASI SOFRA DETI DHE QIKA E IME EDIN AJO, DHE PSE JO METE GJITH. | |
|
| |
GocPejone Anëtar
Numri i postimeve : 372 Age : 104 Vendi : Matiqan Registration date : 16/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed May 28, 2008 1:26 am | |
| Kisha dasht mu taku me ata qe po shtyhen me mu te muzika, mjau tregu qefin pak tu i rreeee hahaha | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed May 28, 2008 8:49 am | |
| kisha pas deshir me mu taku me, gurbetqaren , dhe me sofren , |
|
| |
zogu Fillestar/e
Numri i postimeve : 26 Registration date : 11/04/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed May 28, 2008 9:02 am | |
| Une kisha deshir me u taku me vesen dhe gyrbetqaren | |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed May 28, 2008 1:48 pm | |
| edhe une isha taku me unikatilen ehde ndosha e kisha binde qe rocku eshte m ai mire veq nuk e ksiha rrehe se nuk rrehi femra une a me guximin edhe premtimin keiha dashte me nejte ne shpi qe guximi mem msu pak kah dizajent se eshte i madh edhe premtimi se eshte shume njeri imire papa | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed May 28, 2008 3:06 pm | |
| - UnikKatilja shkruajti:
- Kisha dasht mu taku me ata qe po shtyhen me mu te muzika, mjau tregu qefin pak tu i rreeee hahaha
Unikatilja, me ty isha taku njeher, por jo me shume, vetem nese kishe nderru shijen e muzikes, ateher po. Nuk po shtyhem me ty, thjeshte po debatojme dhe po mundohem te tregoj se rruga ne te cilen jeni nisur, eshte me shume gremina, dhe jashtzakonishte e rrezikshme, ahahhaha. |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed May 28, 2008 3:14 pm | |
| hahahah rolling me shume deshire. | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed May 28, 2008 7:55 pm | |
| | |
|
| |
eri M Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 737 Registration date : 02/04/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed May 28, 2008 10:03 pm | |
| Me të gjithë siç është bashkimi kombëtar | |
|
| |
Riki30 Admin
Numri i postimeve : 2358 Age : 48 Vendi : Prishtine Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed May 28, 2008 10:38 pm | |
| Me te gjithe ata qe si kam takuar . | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu May 29, 2008 1:43 am | |
| - guximi shkruajti:
- PO si more, edhe une isha taku me gjith deshir me Premtimin edhe Rolling, po e pranoojm edhe Rolling Premtim se edhe ky vet fakti qe e ka Che Guevaren ne foto, e perkrahe ate, ok?
Ju pershendes, jeni te papare te dy. E mua, apo me pranoni? Edhe une jam me Che-n, mos me harroni, ah ah ah. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu May 29, 2008 7:11 am | |
| |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Jun 01, 2008 4:45 pm | |
| hahaha,znj.vesa-pse moj ashtu nuk po na donit hiq,une per veten time do të doja të takohesha me ty,dhe shumë të tjerë. | |
|
| |
loredana Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 886 Registration date : 24/04/2008
| |
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Jun 01, 2008 9:38 pm | |
| Me kete bukuroshen me siper.. | |
|
| |
loredana Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 886 Registration date : 24/04/2008
| |
| |
beri Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1237 Registration date : 11/12/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Jun 01, 2008 10:41 pm | |
| me kto tri bukuroashet se jan ma te mirat | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Jun 03, 2008 7:54 pm | |
| me kam deshir te takohmi mese shumti me riki30 si dhe gurbetqaren me sofren me betonin me shaban cokolladen si me vellavin tim intersantin |
|
| |
Vizitor Vizitor
| |
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
| |
|
| |
| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|