| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|
+116Driniiiii haxhiu xhiti detektivi ...... arbeni24 Delia Merisa Veneta **Lumi_ Thyama Aldren1 L1ndush3 foxteam ngadhenjimi Blerti_Gashi Tigrina egzona- ylari isamedin Saimir Sadikaj feratkoca Fjona Gjura Nezir Myrta Ali Baba Tepelena anila stabili Albona Kushtrimi86 blerim Ademi85 ELIE Mister Pirro i Epirit gjakushi beti Trimi Mergimtari katunari njonidrenica Driola Ago Muji Luki Ibrahim Rugova istogalia Lumja dibra murturi echo MUHAMETII Martina naqeta lilu elisa Parapsikologu Eva0506 spirito Poeti shqip0nja zeriatdheut liri_b loredana zogu luan mreti rolling rroni interesant feneri Xili perendim agim barja eri M Orfe@ Arta tina Zogisti_Legalist vjollca E_Bukura Ani zani&zana Tetovari beri lorik shala bessa Urata Leka i Madh Mysafir don_gjergji rrebelja **Embelsira** STUPCAT besa-bese Hana Lea_uk Adem Berisha Kosovari GocPejone renan alissa anjesa tom sojer azzurra Anna petritkola shaban cakolli Kosovarja Guximi silvi Sofra Sy kaltri Beton Vista Riki30 stine meli 120 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Martina Anëtar
Numri i postimeve : 297 Age : 36 Vendi : Belgjike Registration date : 04/08/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 06, 2008 11:08 pm | |
| - Mergimtari shkruajti:
- Kam dëshirë të takohem me Martinën në qof se nuk e ka problem ?
E ke apo jo problem që të takohesh me mua ? Të bisedojmë në direkt për politikën e sotme shqiptare , për çështjen kombëtare dhe çështje të tjera ? jo as qé do me mé shkonte ndermend te takohesha me ty se uné enveristat as qé munde ti shoh me sy !!!!!!!!! | |
|
| |
Mergimtari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 755 Age : 111 Vendi : Jashtë forumit Registration date : 31/05/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 06, 2008 11:13 pm | |
| - Martina shkruajti:
jo as qé do me mé shkonte ndermend te takohesha me ty se uné enveristat as qé munde ti shoh me sy !!!!!!!!! Në rregull , unë shpreha dëshirën të takoheshim si shqiptarë dhe jo si enverist siç më quan ti. Në qof se ndërron mendje më dërgo një mesazh privat , jam i lirë gjatë gjithë javës pas orës 4(16). | |
|
| |
Pirro i Epirit Anëtar i ri
Numri i postimeve : 135 Age : 33 Vendi : maja e madhe perball Registration date : 15/09/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 06, 2008 11:16 pm | |
| deshira numer 1 eshte qe te takohem me Martinen dhe deshira numer 2 me ket tipin mergimtarin ashtu i kena fjalet apo jo | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 06, 2008 11:28 pm | |
| Kam deshire te takohem me Biligoan sepse e respektoj shume. | |
|
| |
eri M Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 737 Registration date : 02/04/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 06, 2008 11:32 pm | |
| - Eva0506 shkruajti:
- Kam deshire te takohem me Biligoan sepse e respektoj shume.
Sa mire Eva 0506 , te ka shkuar ndermend. Shiko se vij edhe une! | |
|
| |
Mister Anëtar
Numri i postimeve : 327 Registration date : 10/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 12:06 am | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 12:43 am | |
| Me guximin shpresoj qe kete jave ose javen tjeter me se largu, apo? |
|
| |
Riki30 Admin
Numri i postimeve : 2358 Age : 48 Vendi : Prishtine Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 12:56 am | |
| | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 12:58 am | |
| Me Rikin30 kam deshire te takohem njeher ,ka shume senc humori aq sa e njohe ketu ne Forum . | |
|
| |
ELIE Anëtar i ri
Numri i postimeve : 163 Age : 54 Registration date : 10/03/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 1:18 am | |
| Une kam deshire te takoj Betonin dhe mos vdeksha pa takur ! | |
|
| |
istogalia Anëtar
Numri i postimeve : 298 Age : 41 Vendi : Istog,Kosova Profesioni/Hobi : futbollist Registration date : 31/08/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 1:19 am | |
| me muhametin, njonidrenices,me me katunarinplak,me shum valla kisha pas deshir te takohem mos harroj me beton me zerineatdheut e shum e shum tjer | |
|
| |
ELIE Anëtar i ri
Numri i postimeve : 163 Age : 54 Registration date : 10/03/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 1:22 am | |
| Une me katunarinplak kisha pase deshire te takohem, besoj se shpejt do shifemi, do me ben suprizen e emrit qe seshte plak ? mirutakofshim ! | |
|
| |
istogalia Anëtar
Numri i postimeve : 298 Age : 41 Vendi : Istog,Kosova Profesioni/Hobi : futbollist Registration date : 31/08/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 1:31 am | |
| me te gjithe pa perjashtim po ku se......nuk me vjen as nje ne istog medet | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 1:36 am | |
| - istogalia shkruajti:
- me te gjithe pa perjashtim po ku se......nuk me vjen as nje ne istog medet
Ne Burim ndodhe te vij shpesh, nese je i interesuar, keni kohe dhe mundesi do takohesha me ty. |
|
| |
Mister Anëtar
Numri i postimeve : 327 Registration date : 10/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 1:48 am | |
| Me te gjithe,n'perjashtim te atyre qe nuk punojne ne emer te kombit | |
|
| |
Ademi85 Përjashtuar
Numri i postimeve : 316 Age : 39 Vendi : StreetGameZerIstogCity Registration date : 14/09/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 4:48 am | |
| me Martinen sepse eshte PerfectGirl | |
|
| |
blerim Anëtar i ri
Numri i postimeve : 133 Age : 42 Vendi : ks Registration date : 12/09/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 9:36 am | |
| Tashti per tashti vetem me Even dhe Zerin Te tjeret qe dua i kam takuar. ah se harova edhe me Mergimtaren1 po me ate se shpejti shifemi . | |
|
| |
istogalia Anëtar
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 11:29 am | |
| - Premtimi shkruajti:
- istogalia shkruajti:
- me te gjithe pa perjashtim po ku se......nuk me vjen as nje ne istog medet
Ne Burim ndodhe te vij shpesh, nese je i interesuar, keni kohe dhe mundesi do takohesha me ty. me gjithe qef i nderuar premtimi | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 12:06 pm | |
| Dëshiroi të i takoj të gjithë,por bacën Adem në veqanti. | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 3:22 pm | |
| - Premtimi shkruajti:
- Me guximin shpresoj qe kete jave ose javen tjeter me se largu, apo?
Premtim shpresoje edhe une, kam deshire shume te takohem me ty e disa te tjere. Tung. | |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 9:49 pm | |
| - guximi shkruajti:
- Premtimi shkruajti:
Premtim shpresoje edhe une, kam deshire shume te takohem me ty e disa te tjere.
Tung. Ma beni nje 'zile' edhe mua se edhe une kam qejf te takohem me ju. nese nuk iu pengon edhe une kam deshire te takohem me ju. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 9:50 pm | |
| - Leka i Madh shkruajti:
- guximi shkruajti:
- Premtimi shkruajti:
Premtim shpresoje edhe une, kam deshire shume te takohem me ty e disa te tjere.
Tung. Ma beni nje 'zile' edhe mua se edhe une kam qejf te takohem me ju. nese nuk iu pengon edhe une kam deshire te takohem me ju. Me detyrove ta zbuloj surpizen, ahahaha. Kur i thash ashtu Guximit, mendoja qe me ty dhe dike tjeter ta presim Guximin. |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 9:53 pm | |
| - Premtimi shkruajti:
Me detyrove ta zbuloj surpizen, ahahaha. Kur i thash ashtu Guximit, mendoja qe me ty dhe dike tjeter ta presim Guximin. Eu, po kjo edhe mua me suprizoi. vertete eshte e mrekullueshme te takohemi. Miqte e bashkimitkombetar.com duhet te jene miq te vertet kudo dhe ne cdo moment | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 9:58 pm | |
| Ju faleminderit Leka i Madh e Premtimi do te ishte knaqesi e madhe te takohem me ju, e me disa te tjere, shpresoi se do te ndodhe shpejte. | |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 07, 2008 9:59 pm | |
| Edhe me Mergimtarin kam deshire te takohem se dita dites po bindem se tek Mergimtari gjejme nje djalosh te zgjuar, revolucionar, parimor, idealist dhe patriot i mirefillte. Ndaj, kam deshire qe sa me pare te takohem edhe me Mergimtarin. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
| |
|
| |
| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|