| A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? | |
|
+18feratkoca beri rroni feneri Driola rolling Ajet Parapsikologu Gjura Orfe@ echo Albona MUHAMETII zeriatdheut isamedin Eva0506 shaban cakolli Fjona 22 posters |
|
A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? | Mashkull | | 47% | [ 7 ] | Femer | | 53% | [ 8 ] |
| Totali i votave : 15 | | |
|
Autori | Mesazh |
---|
Fjona Xhelozja...
Numri i postimeve : 2283 Age : 36 Vendi : n'matiqan Profesioni/Hobi : me vallzu tallava, me kallxu barcoleta Registration date : 07/10/2008
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Tue Nov 04, 2008 1:44 am | |
| po logjik qe e ki gabim moree qyyyyy ti ski ni se orizonti jot perfundon heret, ski pa ala shum per me ni tjer i ki ni nja dy shoqe tua tuj than ma shum jo hahahahahaha xheloz i madh te je bre po ti ta nalish zhvillimin | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Tue Nov 04, 2008 1:47 am | |
| Mire de, po presim qe t'me thone edhe dy femra tjera ne kete forum qe e kam gabim ate qe shpreha me siper. Atehere edhe mund te bisedojm, perndryshe s'kam qka shtoje. Duaje veten me shume... |
|
| |
Fjona Xhelozja...
Numri i postimeve : 2283 Age : 36 Vendi : n'matiqan Profesioni/Hobi : me vallzu tallava, me kallxu barcoleta Registration date : 07/10/2008
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Tue Nov 04, 2008 10:51 am | |
| - Premtimi shkruajti:
- Mire de, po presim qe t'me thone edhe dy femra tjera ne kete forum qe e kam gabim ate qe shpreha me siper. Atehere edhe mund te bisedojm, perndryshe s'kam qka shtoje.
Duaje veten me shume... po ma shum se dy femna e kan than nese nuk e ki vrejt!! edhe plus ku ke pa bre ti femra te denuara ne dit te sodit a??po ku po jetoooon breeeeeeeeeeeeeee?? po hajt bre mos mu ban megaxheloz.com FEMER EDHE PROUD | |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Tue Nov 04, 2008 2:03 pm | |
| Secila gjini i ka specifikat e veta dhe vetem si qift kane vlere, perndryshe nuk mund te ekzistojne asnjera pa tjetren! Une jam krenar qe jam mashkull, sepse ne jete depertoj me punen time, tek femra ndodhe qe rrugen te ua hap pervec trurit-trupi! | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Tue Nov 04, 2008 2:07 pm | |
| - Parapsikologu shkruajti:
- Secila gjini i ka specifikat e veta dhe vetem si qift kane vlere, perndryshe nuk mund te ekzistojne asnjera pa tjetren!
Une jam krenar qe jam mashkull, sepse ne jete depertoj me punen time, tek femra ndodhe qe rrugen te ua hap pervec trurit-trupi! ti je ka don mem plasss | |
|
| |
Ajet Fillestar/e
Numri i postimeve : 30 Age : 50 Vendi : Bota shqiptare Registration date : 04/11/2008
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Tue Nov 04, 2008 3:56 pm | |
| Mashkull me nje shoqe t'mencur e t'bukur ne krah. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 5:48 pm | |
| - Fjona shkruajti:
- Premtimi shkruajti:
- Mire de, po presim qe t'me thone edhe dy femra tjera ne kete forum qe e kam gabim ate qe shpreha me siper. Atehere edhe mund te bisedojm, perndryshe s'kam qka shtoje.
Duaje veten me shume... po ma shum se dy femna e kan than nese nuk e ki vrejt!!
edhe plus ku ke pa bre ti femra te denuara ne dit te sodit a??po ku po jetoooon breeeeeeeeeeeeeee?? po hajt bre mos mu ban megaxheloz.com
FEMER EDHE PROUD Une vetem nje po e vrejt deri me tani, ty. Le te dalin edhe dy tjera dhe te thone se une kam gabim, pra te njejten gje sikur ju qe mendoni se, femrat nuk jane te denuara. Po pres.... |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 5:53 pm | |
| - biligoa shkruajti:
- Femer pra.iku ajo koha kure dikure shkrueshin edhe romane "sikure te isha djale"
beyonce eshte pak me e re se hali stermilli me sa di une dhe kenga ka dale para me pak se 2 jvaeshe | |
|
| |
Driola Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1062 Registration date : 25/06/2008
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 5:57 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 5:58 pm | |
| |
|
| |
Gjura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1902 Age : 41 Vendi : Shqiperi Registration date : 18/02/2008
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 5:58 pm | |
| Driole ke qen ndojher mashkull qe e thua se me mir eshte femer. | |
|
| |
Numri i postimeve : 1902 Age : 41 Vendi : Shqiperi Registration date : 18/02/2008
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 5:59 pm | |
| hahahahaa vesa po vallahi ti je femer ama po te jesh si kjo ne foto. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 6:04 pm | |
| hehe Gjura, mos me shti te lavdrohmi.Ashtu jam bili bili do ja kaloj me bukuri |
|
| |
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 6:08 pm | |
| Vesa keni bere zbulimin e shekullit kur thua qe femr eshte me mir te jesh hahhaha, po ti nuk e ke provuar te qenurit mashkull qe kembengul ne tenden. | |
|
| |
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 6:11 pm | |
| Jo Gjura s'kam qene mashkull asnjehere,hahaha... po femer kam lind,femer jam dhe femer do vdes!! | |
|
| |
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 6:21 pm | |
| Ashtu te uroj te jesh Driola pa asnje pik e presje hhhahaha. | |
|
| |
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 6:24 pm | |
| Ashtu edhe jam Gjura,me te madhe bile e them qe jam FEMER hahahaahha.... | |
|
| |
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 6:27 pm | |
| hahahahahahahaha ashtu qofsh me jete Driola si te ka fal zoti. Jetoje jeten pa paragjikime. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| |
| |
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 6:35 pm | |
| Po Vesa mos e ndro asgje, nje fjal italiane thot, asnjeher mos thuaj jo hahhahahahaaa. Kptoje tani se çfar desha me thene. | |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 6:35 pm | |
| Boll mire vesa, ashtu rri se edhe mua me pelqen kjo! | |
|
| |
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 6:36 pm | |
| hahaah jam e lumtur qe jam keshtu si jam,flm prej Zotit qe m'ka fal FEMER. | |
|
| |
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 6:40 pm | |
| Po Driola mir eshte ashtu te jesh si je , se po te ishe sikur une ste kish fol njeri me goje. | |
|
| |
feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 8:37 pm | |
| Është mirë të jesh me trurin e femrës e me trupin e mashkullit | |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? Wed Nov 05, 2008 8:56 pm | |
| edhe pse ne ditet e sodit femrat po jane shume me te priviligjuara , dhe po kan perparsi ne te gjitha polet e jetes ne kosoven demokratike , prap se prap mashkull me mir te jesh. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? | |
| |
|
| |
| A eshte me mire te jesh femer apo mashkull? | |
|