| Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! | |
|
+14STUPCAT Sofra E_Bukura bessa Sy kaltri **Embelsira** ReSpEkTi_CH shaban cakolli tom sojer sofia Riki30 Kosovarja Anna Beton 18 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Thu Sep 13, 2007 2:18 am | |
| M'bane mbiemrin tende edhe pas martese T'mjafton vetem nje valixhe per 7 dite pushim Munde te heqeshe bluzen kure bene shume vap Nuk ke pse mbane me vete gjithnje centa me budallalleqe
by made in Beton Vazhdim te mire ne tem......
Edituar për herë të fundit nga në Sat Jan 05, 2008 7:24 pm, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2694 Vendi : Zurich Registration date : 26/08/2007
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Thu Sep 13, 2007 3:34 am | |
| Oh Beton te jesh mashkull eshte mire se je dyreku i shtepis dhe je minister i jashtem gjithenji. | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Sat Sep 15, 2007 2:15 pm | |
| Te jesh mashkull eshte dicka e bukur,sepse nuk ke nevoj te qendrosh para pasqyres 1 ore,nuk ke nevoj te nderrosh garderoben cdo dite,nuk ke nevoj te shkosh tek frizerka per cdo darsem .... | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Sun Sep 16, 2007 3:14 am | |
| Te jesh mashkull je i previligjuem nga nytra qe te lindi mashkull vetem kur mendon qe nuk perjeton dhimt e lindjes se femres eshte e mjaftueshme dhe je gjithekund je burr me nji fjal burrit i ka hije ne fund cka do te bej per ket eshte i previligjuem ne jet ne cdo aspekt . | |
|
| |
Riki30 Admin
Numri i postimeve : 2358 Age : 48 Vendi : Prishtine Registration date : 09/08/2007
| |
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Sun Sep 16, 2007 3:37 am | |
| Si do te jet te jesh mashkull eshte mire merreni me pak pun vetem nji pun keni te punen e shtetit sod femra edhe nese punon ne pun shteti duhet ti bej edhe punet e shtepis plus te rris femij te pregadis burrin per ato 7dit me valigje e femres kush ja pregadit burri jo se jo por vet do me then femra eshte e nagazhuar 200%ne pun nese punon prandaj meshkujt e kan leht eshte mire te jesh mashkull ne jet . | |
|
| |
sofia Fillestar/e
Numri i postimeve : 43 Registration date : 24/09/2007
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Tue Sep 25, 2007 8:51 am | |
| | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Tue Sep 25, 2007 9:38 am | |
| Anna, shoqja ime, tema eshte per mashkullin, por une po te them qe nuk ka bukuri dhe mrekulli ma te madhe ne bote se sa nje femer me dinjitet e besnike dhe ne kete rast, ja vlen te jesh femer. | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Tue Sep 25, 2007 9:40 am | |
| Jo se eshte bukur te jesh mashkull, por eshte me e volitshme te jesh mashkull. Kur bie ne dore te ndonje ustalleshe mashkulli (sic ndodh ndonjehere) ma merr vesh mashkulli se sa bukur eshte me qene mashkull. Hahahahahaha! | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Tue Sep 25, 2007 1:39 pm | |
| Njerezorja eshte mbi te gjitha,por njeres gjini i duket me e embel gjinia tjeter! | |
|
| |
ReSpEkTi_CH Fillestar/e
Numri i postimeve : 12 Registration date : 11/12/2007
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Fri Dec 14, 2007 2:36 am | |
| Të jesh mashkull është mrekulli..Nga nji anë je themeli shtëpisë,e nga ana tjetër Turist i përjetshëm....:) | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Fri Dec 14, 2007 4:33 am | |
| Eshte mrekulli vetem per faktin se jeton s'bashku-afer me nje femre. Kjo eshte mrekullia me e madhe per nje mashkull. |
|
| |
**Embelsira** Hero anëtar
Numri i postimeve : 2909 Age : 35 Vendi : Kosove Registration date : 08/12/2007
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Sat Jan 05, 2008 5:00 pm | |
| hahha po asht mir se i kan tana te kqijat hah a(po e din premtim ti) | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Sat Jan 05, 2008 5:43 pm | |
| Hahah, kam be hajgare. E verteta pse te jesh mashkull eshte diqka e bukur, kete me mire e deshmojn shume femra qe thone "kisha pas qejf me kon mashkull", dmth ju-femrat ne menyr indirekte e pranoni se eshte me mir te jesh mashkull, por asnjeher se pranoni direkt. |
|
| |
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Sat Jan 05, 2008 9:59 pm | |
| hah Jo bre qe une e pranoj ne menyr direkte se edhe vete e kom than kete ,edhe kjo ndoshta me deshmohet me faktin se tri her e kom lexu romanin ''sikur te isha djal'' | |
|
| |
Sy kaltri Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1972 Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Sat Jan 05, 2008 10:35 pm | |
| Të jesh i sjellshëm dhe të kesh Respekt do të jesh Mashkull shum i bukur une me duket keshtu jam kam dëshir për çdo Femër Shqipëtare të kam respekt sepse Femrat kan përparësi në çdo Aspekt tek ne Shqipëtart Femrav ju cenohet e drejta keshtu nuk ben | |
|
| |
bessa Anëtar i ri
Numri i postimeve : 188 Registration date : 26/12/2007
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Sun Jan 13, 2008 5:24 pm | |
| Te jesh mashkull esht ma mir sepse nuk jan te varur prej askuj por synon vet .Dhe e fiton zemren e ndonje vajze te bukur | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Sun Jan 13, 2008 5:31 pm | |
| Sikur ne meshkujt shpesh mendojmë të kundërten,mendojmë se femrat kanë privilegjemë të mëdha se meshkujt!! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Thu Jan 17, 2008 5:39 pm | |
| Nder tjera eshte se, nuk ndjen frige se mund te nzihesh ngusht nga gjinia e kunederte. Jemi me te shkathet per gjithqka ahahah. |
|
| |
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Mon Jan 21, 2008 1:01 pm | |
| Varet nga femra o premtim se ka femer qe burri fol vetem ateher kur ajo ja ben me kry,d.m.th vetem ateher kur i jep shenje te fol,keshtu qe mos sigurohi ju edhe aq ,kan vdek knusat ma spo kendojne hahha | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Mon Jan 21, 2008 1:08 pm | |
| te unë kur këndon gjeli,pula thotë ok. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Mon Jan 21, 2008 4:37 pm | |
| Embelsira, te une po kendon knusi edhe forte, sa qe edhe kojshit po ankohen ahahah. E di qe ka asi meshkuj qe i permende ti, mirepo une mendova ne tjeter kuptim. E kisha fjalen siq jam sot ( beqar) ne pergjithsi me femrat nuk me ka ndodhe qe te nzihem ngushte, edhe nese kam pas raste te kem perballe nje femer intelegjente apo shume me te zgjuar se sa une, ka mjaftu "nje penall" nga ana ime dhe gjithqka eshte kthyer ne favore timin. Jo vetem une, por pergjithsisht meshkujte e kan kete shkathtesi te dhuruar nga natyra, qe te jene dominues perball femrave. Prandaj kjo eshte njera nder arsyet qe na ben te ndihemi bukur si meshkuj. Mos u prekni femra, se kjo na zgjate deri sa te martohemi, pastaj gjithqka kthehet ne anen e kunderte. |
|
| |
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Thu Jan 24, 2008 11:21 am | |
| Por prap se prap gjithqka po ndryshon kur po vjen femra ne sken ti edhe vete e paske pranu se qikjo burrni ju zgjat deri sa te martoheni hahaPor edhe beqart kur te martohen prap se prap mbesin meshkuj premtim edhe pytja eshte ''perse te jeshe mashkull eshte diqka e bukur''keshtu qe perfshihet ne pergjithesi si beqar si i martune haha edhe qat knus e paske boshnjak se kta te kosoves spo kendojn ma hahha | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Sat Jan 26, 2008 3:09 am | |
| knuesin boshnjak se duron shteti sovran,knuesi eshte shqiptar,po iaka rendin kenges.Une prap mendoj te jesh femer eshte diqka me mire! | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! Sun Jan 27, 2008 6:17 pm | |
| Te jesh mashkull nuk eshte bukur per asgje, por eshte FATKEQESIA me e madhe e nje qenje njerzore. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! | |
| |
|
| |
| Perse t'jesh mashkull eshte diçka e bukur.! | |
|