| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|
+120...... rrimtaf agim__barja haxhiu Delia xhiti Labinot Drenica arberia xhema Ramizi Driniiiii socratus detektivi an-di tonche laloni klodian Dritoni PeriiKeputur Muja e Halili Hamitmatjani tornado Tigrina ngadhenjimi Liisi dezertori egzona- Eva0506 L1ndush3 kercova feratkoca mentori Veneta Kushtrimi86 el43 Fjona katunariplak Luki katunari nikchee che Parapsikologu buqe Pirro i Epirit zeriatdheut stabili Ademi85 Kasper prishtinalia uk Ago Muji njomeza Ibrahim Rugova Martina istogalia njonidrenica Çlirimi anila Ali Baba Tepelena Arizona morena lilu elisa murturi beri voglushja idol rolling besim78 echo Mergimtari Driola luan mreti eri M meti1986 MUHAMETII fi2a1 rroni Urata agim barja nardlushnja loredana Lanetja fati Guximi interesant Mysafir nadi tom sojer Xili feneri Lavdi Orfe@ drit98 xhavo_ shkodrani_1 Ballistet Ani ai xhevdeti dibran schumi NetSerseri shaban cakolli meli genta BUKUROSHI shpendi azzurra E_Bukura perparimi Riki30 Beton Leka i Madh kingXa Sy kaltri Sofra petritkola Kosovarja silvi Anna 124 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Sep 10, 2009 12:59 am | |
| | |
|
| |
Driniiiii Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Sep 10, 2009 1:01 am | |
| | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Sep 10, 2009 1:04 am | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Sep 10, 2009 1:07 am | |
| Mua me pelqen Fionaa hahahahah | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Sep 10, 2009 1:08 am | |
| BASH PO ME URREJSHE UN NUK DUA TJEM POLITIKANE KURR | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Sep 10, 2009 1:14 am | |
| Si nje zonje , mir e ke politika eshte arte i mashtrimve | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Sep 10, 2009 1:19 am | |
| PO UN CDO HER MIR E KAM PO TY TE VI INAT TE PRANOSHE HEHHE | |
|
| |
Luki Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 664 Age : 47 Vendi : Prishtinë Registration date : 03/10/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Sep 10, 2009 1:30 am | |
| | |
|
| |
Luki Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 664 Age : 47 Vendi : Prishtinë Registration date : 03/10/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Sep 10, 2009 1:30 am | |
| Sali Berishen sepse eshte i mire dhe eshte per shqipetari | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Sep 10, 2009 10:44 am | |
| Sali Berishen se eshte mik i Fazliqit dhe Millosheviqit . Dhe pe perkrahin shumica e shqiptaroviqave, Sali Sllobodanka Millosheviqin.. Qe ja lujti shqiptarise... | |
|
| |
rrimtaf Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1090 Age : 55 Vendi : kosov Registration date : 30/07/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Sep 10, 2009 7:13 pm | |
| | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Sep 10, 2009 8:29 pm | |
| | |
|
| |
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Sep 11, 2009 11:08 am | |
| Hashimi sepse ka tradhtue amanetin e sshokeve deshmoreve dhe tashe bashkpunon me ish udbashet dhe naj ka heq qka ka shqiptare . ka bere kosoven multietnike ju jep traktora femijeve te serbeve kurse femijet e deshmoreve hajn bari.. Ka coptue tokat shqiptare dhe naj ka bere kosoven pershesh. Te gjithe keshilltaret e tije jane ata te Rugoves qe bashkpunuan me Milloshoshin. Ky bene politiken e Rugoves politik antishqiptare.. | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Sep 11, 2009 11:46 am | |
| | |
|
| |
Delia Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 514 Registration date : 13/01/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Sep 11, 2009 11:48 am | |
| Të gjith jan të mir pasi që Populli u a ka dhën votën , Dhe po punoj aq sa kan mundsi për të bër por ne jemi një Popull me zemer në fyt dhe dëshirojm që gjërat të ndrrojn mbrenda natës ,(për të qen qeverit e sukseshme duhet edhe Populli të jet në ndihëm e tyre e ene presim në tëgatshme kjo nuk shkon . Së pari duhet nisemi nga vehëtvetja qka bëra un e qka bëri pastaj tejtri . | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Sep 11, 2009 1:25 pm | |
| allahile na knaqt me rrena pro Rugoviqjane Milloshiqjane.. Votat nuk i kan marre as qe do ti marrin. Po jane te kurdisura nga OSB UNmik. Pershkak se kane tradhtue idealet kombetare dhe shkaterruan qka ka shqiptare. keta bashkpunojne me te huajt se jane te shitur ,sepse jane te zhytur ne kriminalitet banda hajna. As hesat pasha nuk ka veprue me ndryshe po keshtu. Bile ai mbajti kombin dhe flamurin shqipetare. keta hiqen gjithqka shqiptare. E ju patriotet me bateri qe ju njef populli prap perkrahni ata qe shkaterrojne identitetin shqiptare. Ujku qimen e nderron po zanatin jo.Tradhtari gjithmon do te jet tradhtare. Deri sa nje dite populli do te vershon si lumejt dhe do tju merre me veti ne humnerat e tija qe kurre zeri sdo ju ndegjohet juve servileve te huaj antikombetare e antishqiptare.. Qka ke bere ti ,mos fol per tjeret... Ti Ju qe perkrahni tradhtaret anti shqiptaret servilet.. | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Te Bojkotohen ZGJDHJET E ARDHSHME Fri Sep 11, 2009 1:33 pm | |
| Kete tem e hapa me qellim qe tju kujtoi se duhet keto zgjedhje te bojkotohen. Ne qoftese dojme bashkimin Kombetare dhe ruajtjen e identitetit shqiptare. Keto parti jane ne pushtet pa voten e popullit ku dihet se mbi 70% nuk i ka votue dhe kane qene qe me pare te rregulluara skenat nga UNMIK OSB qe te vijne ne pushtet ata qe shkelen amanetin e deshmoreve betimin e UCK. Servile ata te cilet shkaterruan qka ka shqipztare qe vetem te mbetin ne pushtet. Hiqen festat kombetare hiqen Flamurin Kombetare . Shkaterruan uck tmk dhe benen kosoven multietnike pa sovranitet dhe me enklava serbe mbrenda kosoves dhe jashte saje. Pranuan republika serbska si ne bosnje edhe ne kosove. Pranuan 6 pikeshin dhe tashe marreveshje pas marreveshje me serbine ne dem te kosoves. I dhane identitetin kulturor serbeve. Dhe per qdo dite shkaterrojne qenjen shqiptare. Hajni Korrupsion vedhje kercnime te ndryshme. Pra jo Zgjedhjeve ! Te perkrahen levizja vetvendosje dhe SHAIBK Ne kosove..(FBKSH). E vetmja zgjidhje e vetmja shprese per popullin Rinin. | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Sep 11, 2009 1:41 pm | |
| Qudi edhe ketu ka cenzur! Po ma qojne mallin e regjimit te rrahman Morines dhe Millosheviqit ! kete tem e hapa si tem te re. Po ja qe gjimone te ne shqiptaret gjinden njerez qe sherbejne ende kunder interesave te popullit dhe jane ne krye te gazetave Kryeredaktore redaktore , Dhe jane ende vegel e partive apo individeve te politikes. Seshte qudi se nuk eshte hera e pare qe veprohet keshtu te ne. Kjo tradit Komuniste Titiste Hesatoiste Rrahmanoiste Rugovoiste Berishoiste Sejdioiste hashimoiste etj.. | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Sep 12, 2009 10:10 am | |
| Mos u cudit ore Xhiti, ende nuk na ka leshu kllapa e gjumit shekullor. E cenzurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa, per to mos pyte me mir. | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Sep 12, 2009 10:23 am | |
| Drinii Jo une nuk po quditna se jam mesuar me kesi njerez e cenzura prej kohes Ali Shukriut Rrahman Morines e te Rugoves e tashe te Sejdoviqet Thaqistet Alioviqet berishoviqet fazliqet.. PO nje pjese e atdhetareve moti ju ka dal gjumi dhe qut rrijne,po nje pjes e Kryeredakoreve redaktore Qytetare gjithmone ishin si te fryn era. beje po te beje qe sot lee te vjen Milloshi ne pushtet qeta njerez prap me ta kane me u kthye. Duke na akuzuar se qenkan frigue prej radikaleve nacionalisteve se me ty jena kane thojne. Ujku qimen e nderron po zanatin jo. Keta jane prap ata qe ishin ne sherbim te shkaut tashe ne sherbim te huajve dhe shkaut. I njofim te gjithe . Po ishalla ne qe jemi zgjut e ndryshojme kete situat katastrofale.. | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Sep 12, 2009 11:14 am | |
| | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Sep 12, 2009 12:16 pm | |
| Baba jem dhe lokja jem se jane me te menqur se keta politikan servile hajna korrupt antikombetare.. | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Sep 14, 2009 3:19 pm | |
| Demonstruesit: Kosova në BE, jo nën BE
“Serbisë viza për udhëtim, Hashimit udhërrëfyes për nënshtrim”, “Bac u kry – e shitën Kosovën”, “Jakup Krasniqi, zëdhënës i UÇK-së më 1999, zëdhënës i EULEX më 2009”, “Kosova në BE, jo nën BE”, “Jo EULEX-it”, “BAC u KRYmb”, janë vetëm disa nga parullat që janë shpalosur të hënën nga protestuesit gjatë demonstratës së organizuar nga rrjeti i 20 organizatave joqeveritare të Kosovës për të kundërshtuar nënshkrimin e protokollit EULEX-Serbi.
| |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Sep 14, 2009 3:20 pm | |
| Ku do te shkojne do perkrahes servil te serbise dje sote te huajve ,e hengren me duket.. Dalngadal po shtohet lumi. Tradhtareve po ju vjen fundi! | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Sep 14, 2009 3:25 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
| |
|
| |
| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|