| Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
|
+74Xili Gjura Elbasan.P Eva0506 Ago Muji Veneta Teutaa Fjona Luki Kasper el43 stabili rroni Martina Parapsikologu scorpioni Gjuetari Mister lilu elisa rolling liri_b loredana idol luan mreti gjakushi feneri Kristal naqeta Orfe@ morena Janina GERI_G agim barja Edonis arbesa interesant Albea bukla eri M My Love Ani meli Urata zani&zana Vista Mysafir beri Tetovari **Embelsira** ReSpEkTi_CH STUPCAT rrebelja Koburja besa-bese E_Bukura robi silvi tom sojer dibranja anjesa sofia shaban cakolli GocPejone alissa Beton Granit mickonja Riki30 azzurra Sofra Sy kaltri Kosovarja Anna 78 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Veneta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1008 Registration date : 02/06/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Dec 05, 2008 4:52 pm | |
| Debati me ju feneri eshte mjaft frytdhenes, ma shuaj kureshtjen edhe per nje gje tjeter: kush eshte e perbashketa ne kufirin midis cmendurise dhe harreses, sipas jush, apo nuk ka te perbashket fare? | |
|
| |
feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Dec 05, 2008 5:25 pm | |
| - Veneta shkruajti:
- Debati me ju feneri eshte mjaft frytdhenes, ma shuaj kureshtjen edhe per nje gje tjeter:
kush eshte e perbashketa ne kufirin midis cmendurise dhe harreses, sipas jush, apo nuk ka te perbashket fare? Veneta jam i lumtur nese sadopak kam arritur te pergjigjem. Nuk ka pergjigje absolute, sepse varianti i jetes është ashtu. Megjithatë ju me dinjitet keni hapur sirtarin dhe keni bere mire që krijoni klimën e këtij komunikimi! Bile, të përgëzoj për rrjedhen e re që ke nis dhe jam i obliguar të jap mendimin tim, që s'do të thotë se dikush, do të bëjë qasje të ndryshme që të arrihet realiteti. - E perbashketa ne kufirin e çmendurisë dhe harresës ! Ky kompleks i dy fenomeneve të ndryshëm , kanë apo nuk kane te perbashket ? Mendoj se vetë çmenduria si fenomen ka të bëjë me gjendjen degjeneruese te eskaluar të një individi apo të një shoqërie. Në këtë relacion, prodhimi i tyre i suksesit është banaliteti, absurdi , krimi, dhuna...! Harresa është trajtuar nga shume aspekte ! Dhe kuptimi esencial i saj perfeshin analizen psikologjike te individit dhe shoqerise. Në kuptimin e ngushte ajo perfeshin gjendjen mendore te individit sa ka aftesi te rruah ngjarjet dhe te riprodhoje per to kujtesen! Ne kuptimin e gjere, shoqeria harron apo ve ne binaret e saj shume ndodhi që po te jetësohen rivitalizojne rrjedhat pozitive . Siç jane lufterat per liri. Ose stigmatizimet e ndryshme intelektuale. E perbashketa e cmendurise dhe e harreses është nisma degjeneruese e nje individi, apo nje shoqerie. Mosfunksionalizimi racional shoqeror apo individual! | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Dec 05, 2008 11:21 pm | |
| - Akili shkruajti:
- E_Bukura shkruajti:
- Ku mbaron respekti dhe ku fillon dashuria ndaj nje femre ?
Shpresoj ta kuptoni mire pyetjen... Nese e respektojme nje femer dhe me pas e dashurojme, kjo nuk dmth se mbaron ( nuk mbetet respekt) dhe fillojme ta dashurojme! Respekti mbetet, por zevendesohet me dashuri. Sikur qe pas nje kohe dashuria ndaj nje personi zevendesohet me besnikeri-ndaj familjes, femijeve etj. Cili eshte ai moment qe respekti zevendesohet me dashuri? A ben zemra bum-bume apo cfar? | |
|
| |
Gjura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1902 Age : 41 Vendi : Shqiperi Registration date : 18/02/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sat Dec 06, 2008 12:58 am | |
| Zemra bene bum- bum dhe me raste dele edhe nga vendi, pse juve nuk ju ka ndodhur kurr apo? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sat Dec 06, 2008 7:05 pm | |
| - E_Bukura shkruajti:
- Akili shkruajti:
- E_Bukura shkruajti:
- Ku mbaron respekti dhe ku fillon dashuria ndaj nje femre ?
Shpresoj ta kuptoni mire pyetjen... Nese e respektojme nje femer dhe me pas e dashurojme, kjo nuk dmth se mbaron ( nuk mbetet respekt) dhe fillojme ta dashurojme! Respekti mbetet, por zevendesohet me dashuri. Sikur qe pas nje kohe dashuria ndaj nje personi zevendesohet me besnikeri-ndaj familjes, femijeve etj. Cili eshte ai moment qe respekti zevendesohet me dashuri? A ben zemra bum-bume apo cfar? Mos be pyetje destruktive! |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Dec 08, 2008 12:31 am | |
| Ha ha ha, Akil-us, sa kam qeshur. Me kujtove te ndjerin, presidentin "historik" ! E lem siq thuani ju, destruktive. Nje pyetje tjeter: A ndodhe qe gjithnje t'i perseritni fjalet e njejta cdo femre, apo beni kombinime te ndryshme ? | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Dec 08, 2008 3:11 am | |
| TEK UNE NUK NDODH PO nese une dashurohem ne nje Vajzë ate mundohna çdo herë të ta bëjë të lumtur sepse jeta po kalon dhe njeriu nuk jeton gjithë | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Dec 29, 2008 5:22 pm | |
| Cila eshte ta quajme ashtu ''Pika juaj'' e dobet??(ne pergjithesi tek te gjithe mashkujte). | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Dec 29, 2008 5:25 pm | |
| Thembra |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sat Jan 03, 2009 1:01 am | |
| - Vrana Konti shkruajti:
- Thembra
Mos u pergjigje per mu, po per veten ose pergjithsisht, ahahahha. Sa i perket pyetjes, mendoj se nese femrat kan nje pike te dobet te pergjithshme, atehere kan edhe meshkujt. Gje qe eshte veshtire per tu besuar. |
|
| |
Veneta Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Feb 19, 2009 5:10 pm | |
| Si e pershkruani lidhjen tuaj me nenen? Kush eshte pika e forte e kesaj lidhjeje qe ju mban ballehapur ne raport me te? | |
|
| |
Aldo Anëtar
Numri i postimeve : 490 Age : 37 Vendi : durres Registration date : 06/01/2009
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Feb 19, 2009 11:29 pm | |
| - Veneta shkruajti:
- Si e pershkruani lidhjen tuaj me nenen? Kush eshte pika e forte e kesaj lidhjeje qe ju mban ballehapur ne raport me te?
lidhja me kryesore e nje njeriu. | |
|
| |
socratus Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 556 Age : 43 Vendi : Prishtinë Profesioni/Hobi : psikologji, teologji, design Registration date : 11/02/2009
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Feb 20, 2009 2:07 pm | |
| - Veneta shkruajti:
- Si e pershkruani lidhjen tuaj me nenen? Kush eshte pika e forte e kesaj lidhjeje qe ju mban ballehapur ne raport me te?
Kjo besoj se eshte aritur me ane te kushtezimit klasik te I.Pavlovit Shkaku mund te jete kujdesi i saj i perhershem te gjith i kujtojm gjerat si: -Pije kete supe se ta nal kollin -Mos e ngacmoni se djali jem o ma i bukri ne bote -Djalo vishu ma trash se o ftoht -Mos qaje se une ta blej -Kujdes ruges per ne shkoll -Aman djalo gjeje nje nuse te hajrit . . . | |
|
| |
Veneta Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Feb 20, 2009 4:09 pm | |
| Flm socratus. Kam nje pyetje per ty: Per nje psiqike te shendoshe eshte me mire t'i konceptojme gjerat realisht edhe po nuk qene pozitive, apo t'i konceptojme 'gabim' dhe te ndjehemi te lumtur? | |
|
| |
socratus Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 556 Age : 43 Vendi : Prishtinë Profesioni/Hobi : psikologji, teologji, design Registration date : 11/02/2009
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Feb 20, 2009 5:02 pm | |
| Pershendetje Veneta
Do mundohem ti jap nje pergjigje pyetjes se shtruar.
Ke ndegjuar thenjen "lumturia te verbon" Perderisa je i lumtur proqeset psiqike nuk drejtohen kahe kerkimi i asaj se cka nuk eshte ne regull. Por nese fillojm te ndihemi jo te lumtur, ateher fale proceseve kognitive dhe ndergjegjes fillojm te kerkojm pergjigjet e pyetjeve si: Pse nuk jam i lumtur?, ku gabova? dhe nese kjo gjendje vazhdon per nje kohe te gjate ateher do fillon te shfaqen mentimet si: une nuk pata faj per palumturin time?, Ma kan inatin?, pra fillon ta kerkon gabimin tek te tjeret.
shpresoj se e keni mare nje pergjigje te trubullt ngase edhe pyetja ishte e koklavitur?
u shperblefshi ashtu sic e keni zemren. socratus | |
|
| |
Veneta Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Feb 20, 2009 5:17 pm | |
| Socratus flm per pergjigjen, e kuptova shume mire. Edhe une mendoj qe lumturia shpesh here i ngjan dehjes se mendjes dhe nuk merr parasysh cdo faktor qe mund te ndikoje ne perceptimin e gjerave tek njerezit, i gabuar apo i drejte qofte ai. Pyetja te eshte dukur e koklavitur mbase sepse vete psikologjia eshte e tille. Pasdite te kendshme! Veneta | |
|
| |
Aldo Anëtar
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Feb 20, 2009 8:41 pm | |
| - Veneta shkruajti:
- Flm socratus. Kam nje pyetje per ty:
Per nje psiqike te shendoshe eshte me mire t'i konceptojme gjerat realisht edhe po nuk qene pozitive, apo t'i konceptojme 'gabim' dhe te ndjehemi te lumtur? po te jap edhe un nje pergjigje Veneta, gjerat negative duhet ti pranojm te tilla ...por nuk duhet te mendojm shume per to sepse vijne te tjera negative.menyra me e mire per tu ndjere te lumtur eshte qe te mendojm pozitivisht edhe pse ne disa raste eshte e veshtire. eshte e vertete qe lumturia te verbon syte por e keqa te mer gjithcka. shnet e te mira. | |
|
| |
Veneta Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Feb 20, 2009 10:34 pm | |
| Flm Aldo. Gjithe te mirat! | |
|
| |
Aldo Anëtar
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Feb 20, 2009 10:40 pm | |
| - Veneta shkruajti:
- Flm Aldo. Gjithe te mirat!
te lutem Veneta, nje pytje kisha per ty, ne cvend rrini dhe sa vjec jeni? | |
|
| |
Veneta Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Feb 20, 2009 11:19 pm | |
| Megjithese kjo nuk eshte tema e duhur per keso pyetjesh po te pergjigjem shkurt. Une jetoj brenda trojeve shqiptare dhe jam ne moshen me te mire te jetes. Gjithe te mirat! | |
|
| |
Aldo Anëtar
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Feb 20, 2009 11:35 pm | |
| - Veneta shkruajti:
- Megjithese kjo nuk eshte tema e duhur per keso pyetjesh po te pergjigjem shkurt. Une jetoj brenda trojeve shqiptare dhe jam ne moshen me te mire te jetes.
Gjithe te mirat! megjithese nuk ju pergjigje pyetjes rrofsh faleminderit.kjo eshte tema e duhur gjithsesi . ciao | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Tue Mar 03, 2009 4:45 pm | |
| Nëse një femër të thotë, o familjen o mua, cfarë do bëje ti? ( ti në fakt je shumë i dashuruar në të) | |
|
| |
socratus Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Tue Mar 03, 2009 6:34 pm | |
| Tungjatjeta - Cito :
Nëse një femër të thotë, o familjen o mua, cfarë do bëje ti? ( ti në fakt je shumë i dashuruar në të) Do thoja familjen, dashurin mund ta gjej perseri por jo familjen, ndersa nje femer qe ka mundesi te thot keshtu nuk do mund te ishte e dashura ime. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon May 25, 2009 8:42 pm | |
| dashuroj meshkuj me shum per interes , apo me zemer ?
| |
|
| |
Mister Anëtar
Numri i postimeve : 327 Registration date : 10/07/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jul 12, 2009 1:52 am | |
| Natyra e mashkullit eshte me e eger se sa e femres | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
| |
|
| |
| Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
|