Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...

Shko poshtë 
+74
Xili
Gjura
Elbasan.P
Eva0506
Ago Muji
Veneta
Teutaa
Fjona
Luki
Kasper
el43
stabili
rroni
Martina
Parapsikologu
scorpioni
Gjuetari
Mister
lilu
elisa
rolling
liri_b
loredana
idol
luan mreti
gjakushi
feneri
Kristal
naqeta
Orfe@
morena
Janina
GERI_G
agim barja
Edonis
arbesa
interesant
Albea
bukla
eri M
My Love
Ani
meli
Urata
zani&zana
Vista
Mysafir
beri
Tetovari
**Embelsira**
ReSpEkTi_CH
STUPCAT
rrebelja
Koburja
besa-bese
E_Bukura
robi
silvi
tom sojer
dibranja
anjesa
sofia
shaban cakolli
GocPejone
alissa
Beton
Granit
mickonja
Riki30
azzurra
Sofra
Sy kaltri
Kosovarja
Anna
78 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30  Next
AutoriMesazh
Elbasan.P
Fillestar/e
Fillestar/e
Elbasan.P

Male
Numri i postimeve : 20
Vendi : Tirane
Registration date : 25/09/2008

Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 Empty
MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Nov 14, 2008 4:42 pm

i njejtit mendim jam me ty premtimi.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Veneta
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv

Female
Numri i postimeve : 1008
Registration date : 02/06/2008

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Nov 14, 2008 4:44 pm

Kur nje mashkulli i shembet bota mbi koke?

P.S Faleminderit per pergjigjet Premtim dhe Elbasan.
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Nov 14, 2008 4:50 pm

Mashkullit pothuajse gjithnje i shembet bota mbi koke. Ne dallim prej femres qe nuk i ndodhe rrall e hiq. Lexo Pushkinin, kupton me shume per femrat.
Veneta
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv

Female

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Nov 14, 2008 4:59 pm

Cila eshte dhurata me e dashur per nje mashkull?
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Nov 14, 2008 5:04 pm

Per mua ka qen nje liber...
Veneta
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv

Female

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Nov 14, 2008 5:06 pm

Nje mashkull tradhton vetem nese...?
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Nov 14, 2008 5:08 pm

I jepet mundsia...
Veneta
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv

Female

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Nov 14, 2008 5:08 pm

Endrra e nje mashkulli zgjat me pak se e femres apo me shume?
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Nov 14, 2008 5:10 pm

Me pak.
Veneta
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv

Female

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Nov 14, 2008 5:11 pm

Ne cilin rast do te zgjaste me shume?
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Nov 14, 2008 5:13 pm

Vetem ne raste se enderron me sy hapur!
Veneta
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv

Female

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Nov 14, 2008 5:20 pm

Nje mashkull ndjehet me i tradhtuar nese e dashura e tij eshte puthur me dike tjeter apo nese ajo e ka menduar tjetrin?
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Nov 14, 2008 5:25 pm

Flas per veten. Ne te dyten.
Eva0506
Hero anëtar
Hero anëtar

Female
Numri i postimeve : 3323
Vendi : Shume larg...!
Registration date : 28/01/2008

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Nov 14, 2008 5:37 pm

Pse meshkujt e vleresojne me shume nje femer kur e humbasin dhe e shohin perkrah nje tjetri dhe nuk dine ta vleresojne sic duhet kur e kane pasur prane?
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Nov 14, 2008 5:41 pm

Une me sa di, tek ne shqiptare eshte e kunderta. Perjashtim rasteve te rralla. Shumica e meshkujve kur ta humbasin nje femer, fillojne te flasin se ishte...
Eva0506
Hero anëtar
Hero anëtar

Female

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Nov 14, 2008 5:44 pm

Premtimi shkruajti:
Une me sa di, tek ne shqiptare eshte e kunderta. Perjashtim rasteve te rralla. Shumica e meshkujve kur ta humbasin nje femer, fillojne te flasin se ishte...

Aha E kam parasysh por them pa arritur deri ne ate ekstrem... Very Happy
E_Bukura
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
E_Bukura

Female
Numri i postimeve : 2009
Vendi : Prishtine
Registration date : 30/09/2007

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyWed Dec 03, 2008 9:03 pm

Ku mbaron respekti dhe ku fillon dashuria ndaj nje femre ?

Shpresoj ta kuptoni mire pyetjen...
Eva0506
Hero anëtar
Hero anëtar

Female

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyWed Dec 03, 2008 9:15 pm

Pyetja ime eshte per xhelozine. Mendoni se xhelozia ndodh dhe buron nga dashuria, apo vetem e shkaterron dashurine?
feneri
V.I.P
V.I.P
feneri

Numri i postimeve : 2101
Registration date : 26/03/2008

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyWed Dec 03, 2008 9:45 pm

Eva0506 shkruajti:
Pyetja ime eshte per xhelozine. Mendoni se xhelozia ndodh dhe buron nga dashuria, apo vetem e shkaterron dashurine?

Janë dy kategori qe duan një elaborim! 
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyThu Dec 04, 2008 3:51 pm

E_Bukura shkruajti:
Ku mbaron respekti dhe ku fillon dashuria ndaj nje femre ?

Shpresoj ta kuptoni mire pyetjen...

Nese e respektojme nje femer dhe me pas e dashurojme, kjo nuk dmth se mbaron ( nuk mbetet respekt) dhe fillojme ta dashurojme! Respekti mbetet, por zevendesohet me dashuri. Sikur qe pas nje kohe dashuria ndaj nje personi zevendesohet me besnikeri-ndaj familjes, femijeve etj.
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyThu Dec 04, 2008 3:54 pm

Eva0506 shkruajti:

Mendoj se xhelozia vetem pak ka te bej me dashurin, por me shume me vete personin-karakterin. Une per vete asnjeher deri me sot nuk kam xhelozu, dhe nuk xhelozoj as tani. Kjo nuk dmth qe nuk kam ndjenja te veqanta dhe te forta per personin ne fjale...Xhelozia, zakonisht lind ose eshte tek ata persona te cilet nuk kan siguri ne vete dhe qe pa arsye e shohin rival nje person tjeter, me nje fjale e nenvlersojne veten!
Eva0506
Hero anëtar
Hero anëtar

Female

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyThu Dec 04, 2008 4:03 pm

Jam shume dakord me ty, Akili.
Veneta
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv

Female

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Dec 05, 2008 4:24 pm

Nje pyetje per fenerin:
Kur preken majat ne luften per dashurine idilike?
feneri
V.I.P
V.I.P
feneri

Numri i postimeve : 2101
Registration date : 26/03/2008

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Dec 05, 2008 4:39 pm

Veneta shkruajti:
Nje pyetje per fenerin:

Veneta e mprehte në postime dhe ngucakeqe në provokime !

Jam i obliguar te rreshtohem në këtë pyetje delikate që me rikthen në rininë time te kaluar. Atëherë kur dashuria bëhej me shikime. Pr ishte vërtet idilike. Per një buzëqeshje shkruhej një roman, lidhej një kurorë, krijohej një jetë e mire bashkshortësie.

Mbase nuk mund te jam i përshtatshem per gjithë tani në këto momente kur ka ndryshuar jeta dhe te dashuruarit, çiftet dalin e komunikojne lirisht! Une hapa një fenomen te se kaluares së afert qe na ndan me dekada, dhe atëherë, si sot aty ketu, ato binare tradicional na mundesuan te ndjehemi idilik! Dhe në ate perballje, ndoshta bëmë jetën tone te lumtur , sa e sa te dhembshme se nuk kishim liri te plotsonim enderren se si per 8 Mars mund t;ia jepnim nje lule e mabase nje puthje te dashures, ose te pinim nje kafe , e te darkonim ne ndonje lokal.

E di , se kam pasur raste te ketyre tragjedidramave te jetes që më rikthejne ti vazhdoj në Pirgun e dhembjes, për idilikën qe paten! Sepse kishin besen, dashurin, respektin e vertetë !
Veneta
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv

Female

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 EmptyFri Dec 05, 2008 4:47 pm

feneri shkruajti:
Veneta shkruajti:
Nje pyetje per fenerin:

Veneta e mprehte në postime dhe ngucakeqe në provokime !

Jam i obliguar te rreshtohem në këtë pyetje delikate që me rikthen në rininë time te kaluar. Atëherë kur dashuria bëhej me shikime. Pr ishte vërtet idilike. Per një buzëqeshje shkruhej një roman, lidhej një kurorë, krijohej një jetë e mire bashkshortësie.

Mbase nuk mund te jam i përshtatshem per gjithë tani në këto momente kur ka ndryshuar jeta dhe te dashuruarit, çiftet dalin e komunikojne lirisht! Une hapa një fenomen te se kaluares së afert qe na ndan me dekada, dhe atëherë, si sot aty ketu, ato binare tradicional na mundesuan te ndjehemi idilik! Dhe në ate perballje, ndoshta bëmë jetën tone te lumtur , sa e sa te dhembshme se nuk kishim liri te plotsonim enderren se si per 8 Mars mund t;ia jepnim nje lule e mabase nje puthje te dashures, ose te pinim nje kafe , e te darkonim ne ndonje lokal.

E di , se kam pasur raste te ketyre tragjedidramave te jetes që më rikthejne ti vazhdoj në Pirgun e dhembjes, për idilikën qe paten! Sepse kishin besen, dashurin, respektin e vertetë !
Nuk mund te pergjigjeshe me mire! Pedanteria e penes tuaj gjithnje arrin te beje vleresime korrekte!
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 28 Empty

Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...
Mbrapsht në krye 
Faqja 28 e 30Shko tek faqja : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30  Next
 Similar topics
-
» Meshkujt pyesin,femrat pergjigjen...
» lutfi coka/Mendo pastaj shiko pergjigjen
» FEMRAT NE AKSH
» Serbet dhunoin femrat shqiptare ,ku ishte uçk?Pse su ndihmoi

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Zonë e lirë :: Tema të ndryshme-