| FEMRAT NE AKSH | |
|
+4Mergimtari xhiti zeriatdheut voglushja 8 posters |
Autori | Mesazh |
---|
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: FEMRAT NE AKSH Sun May 03, 2009 5:08 pm | |
| AKSH ESHTE NJE STRUKTUR E PERBERE NGA TRIMA TE ZGJEDHUR QE LUFTON PER BASHKIMIN E TROJEVE SHQIPTARE ,SA JANE TE KYQURA FEMRAT SI NJE FAKTOR PASI QE SIQ DIHET FEMRAT SHQIPTARE HISTORIKISHT KAN DHEN NJE KONTRIBUT TE QMUESHEM NE GJDO ASPEKT KUR BEHET FJAL PER ATDHEUN,PRA SA JANE TE GATSHME FEMRAT TE JENE KRAH TRIMAVE TE AKSH-SE TE JAPIN KONTRIBUTIN E TYRE PER BASHKIMIN KOMBETARE?? JU LUS TE GJITHAVE FEMRAT TE JAPIN INFORMACION SE SA JANE TE KYQURA NE AKSH DHE NE SHOQATEN E SAJ SHAIBK? | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: FEMRAT NE AKSH Sun May 03, 2009 7:35 pm | |
| | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: FEMRAT NE AKSH Sun May 03, 2009 8:34 pm | |
| Voglushe ne FBKSH-AKSH (SHAIBK). Jan te kyqura shum femra,bile intelektuale me fakultete te ndryshme prej Juriste e deri ne prof etj. SHAIBK ne per qdo dite pranohen anetare te rinje dhe ka kerkesa te medhaja! Ne shqiperi Kosove dhe ne ilirid maqedoni! Po edhe ne diaspore ne tere evropen! Une nuk e di ku jeton ti,po ne gjermani ke mundesi te lajmerohesh dhe ne zvicerr apo vende tjera! Ma qon nje mesazh Nr tel:dhe bisedojm menyrat se si ku! Tashe iniciatives se Koqo Danaj ju ka bashkangjit edhe FBKSH -AKSH SHAIBK kjo ishte platform edhe e FBKSH! Dhe ne korrik apo qershor dote mbahet nje takim apo kuvend ku dote miratohet platforma per bashkimin kombetare! Dhe pritet te marrin pjese afer 2000 delegat! Ku dote marrin pjes edhe delegatet e shaibk nga evropa! | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: FEMRAT NE AKSH Sun May 03, 2009 9:20 pm | |
| - zeriatdheut shkruajti:
- Po po hahahaa
une nnuk e di se qka ka qesharake ne kete mes,mor zotri nuk te ben gjinia burrr,burr te bejne veprat e jo gjina ,me vjen keq qe qeshet per gjera te tilla ku nuk eshte aspak per te qeshur sepse ka femra edhe me "BURRA"se burrat....e sa i perket qeshtjes se AKSH -se une te falenderoj shume xhiti per informacionin por burri im eshte i kqyr edhe une jam ne rjedha te vazhdueshme,por desha te di per vajzat e forumit,edhe sa i perkete asaj qe jane te kyqura intelektual,jam shume e sigurt une edhe jam intelektuale edhe kam mikesha e shoqe intelektuale qe i takojne keti formacioni,synimi i te cilit eshte i qarte.U.S.A......(UNITED STATES OF ALBANIA) | |
|
| |
Mergimtari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 755 Age : 111 Vendi : Jashtë forumit Registration date : 31/05/2008
| Titulli: Re: FEMRAT NE AKSH Sun May 03, 2009 9:44 pm | |
| U.S.A = term femijeror
A e di pse ? Sepse shqiptaret sot jane pa asnje shtet , nuk e di se nga do te lindin ato shtete ?
Plus kesaj ky term nuk eshte ne te miren tone , Shqiperia Etnike apo Natyrale deri sa te arrihet qellimi. Kur te arrihet qellimi vetem Shqiperi. | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: FEMRAT NE AKSH Mon May 04, 2009 10:32 am | |
| Voglushe! me vjen mire qe je e kyqur ne keto struktura! Eshte qesharake per disa njerez primitiv qe injoruan uck-dhe injorojn aksh dhe strukturat e saja! Edhe serbija dhe greqija maqedonija bejne te njejten gje! PO ketyre ju kan bashkangjit disa shqiptare servile tradhtare qe nuk kan te ndalur! Dhe ata qeshen ,qeshen me uck qeshin tashe sepse ka individ qe kishin veshur uniformen sa mu pa ne fashat apo me populli! | |
|
| |
haxhiu Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: FEMRAT NE AKSH Mon May 18, 2009 1:49 pm | |
| Edhe ne uçk ka pasur femra,dhe disa qe i shihja i njihja mire qe para luftes benin orgji me shkije dhe na dhijten uçk!Edhe ne AKSH e njejta po perseritet!Ne lufte nuk munden mu kyq patriotet dhe pik no komento !Edhe nese kyqen i vrajn apo i distancoin dhe nese i vrasin ne emer te tyre perfitoin e antareve te tyre ua çnjerezoin siq po ua bejn !Shikoni Agim Zatriqi me Rugoven ja vrajten Ukshin Hotin dhe qiken e tij ja perqit ne RTK Agim Zatriqi pioneri i titos! | |
|
| |
Teuta.Gjika Anëtar i ri
Numri i postimeve : 145 Age : 40 Vendi : Mitrovice Profesioni/Hobi : "Shqiperine e mori turku, i vu zjarr. Shqipetar, mos rri, po duku, shqipetar! Registration date : 13/05/2008
| Titulli: Re: FEMRAT NE AKSH Sat May 23, 2009 11:02 am | |
| Vogelushe, SHAIBK nuk eshte shoqate e AKSH-se. Une e di se ka mjaft vasha qe jane kyqur ne FBKSH-AKSH dhe (paralelisht) ne SHAIBK. | |
|
| |
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: FEMRAT NE AKSH Sat May 30, 2009 2:26 am | |
| Amerika dita dites eshte ka largohet nga shqiptaret,a jeni ka shifni o shqiptar do na han dreqi zi !Ne shqipet u kputem duke i bere baba here amerikanet here turqit here topuzin tim!He bre dreqi e hanket tradhetarin shqiptar,e ma shume dreqi zi e ngrent ate shqiptar qe mashtrohet ne tradhetara!Mos u prekni vellazni ! | |
|
| |
| Titulli: Re: FEMRAT NE AKSH Sat May 30, 2009 2:37 am | |
| Qe nga sot o vellazni po e krijoi nje ushtri te reje per shqiptar me emrin "Ushtrija e Shpetimit te Kombit Shqiptar" Komandat me shpallni mua e po e hapi nje gjirollogari siRamushi,Lima,Thaqi,Sejdiu,e gjere tek i burgosuri me parshem Adil Gafurriovski qe tani po hyne ne politike !Po pse more shqiptar te zinj e perkrahni njeriun qe sja dini rrenjet,edhe magarin juve me ba me ua lavdue qe ashte patriot shqptar ju e propozoni ktyetar te juajin !A e dini qe baba Adilit e ka vra dhendrrin e vete vetem pse i ka kalue neper are ?! A me skije mallo morgen !Jarani dhe Sali Berisha e pati burgosur kinse ky po i then normat nderkombetare dhe ma vone e liroi dhe ja qellimiiiiiii § euro milioner ! | |
|
| |
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: FEMRAT NE AKSH Sat May 30, 2009 7:58 pm | |
| Po valla haxhi edhe magarin mi than banu kryetare keta thojne magari i mire! Se qfare prejardhje ka nga vjen kushe eshte mbrapa tije apo atije nuk e dine fare. Sepse levizje mundet kushdo te formon ka sa kallamoqi ne kosove ,po qka kane bere asgje. jane pasunue kane villa shpija te bukura dhe vetem thojn jemi per bashkim. Punet lluge . kan mendue per bashkim vllaznim me shkije apet! Hiqen fjalen bashkim vllaznim tashe e nderruan multietnik a eshte njesoj. haaaaa na knaqen ,,more plot patriot me bateri" A leje qe kosova dote jet shtet kurre! Po bile dote coptohet edhe shqiperia frik. | |
|
| |
Delia Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 514 Registration date : 13/01/2008
| Titulli: Re: FEMRAT NE AKSH Sat May 30, 2009 8:04 pm | |
| Vall ju lumt se boll mir jeni ka e dini se qka keni hjek e qka kemi me hjek me turli kalaveshi tu rreh gjoks kishe une dikushi deri pi mushin gjepak e tani , banu ju qka te doni ,deri kur se ? | |
|
| |
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: FEMRAT NE AKSH Sat May 30, 2009 8:22 pm | |
| Oj trandofile na knaqen me patriotizem ne internet! A shkavi po punon po naj merr kapak kapak tokat vendin! keta politikanet tone jo na njofti ky jo ai . PO qfare shteti po te njofin multietnik sipas 1244. hej kuku kuku qfare mendesh kemi dhe disa gezohen bile dhe po pshtillen vet dhe femijet e tyre me flamur multietnik pro serb.A e pave si e priten amerikanin as nje flamur Kombetare! Ai Kryetari i titos ne zyren e tije flamurin multietnik dhe te Rugoves . Kuku qfare psikopata qka ju thote te huajve kure ta pyesin se qfare flamuri eshte ai! me sorra te zeza te kalterta malazez a i car llazarit! Haaa qfar psikopata ku ka ne bote flamur te persidentit! | |
|
| |
| Titulli: Re: FEMRAT NE AKSH Wed Jun 03, 2009 2:05 am | |
| Detektivi A nuk e shef qe gadi tere bregdetin Salija ja fali Grekut,cotue e marue shqiperia dhe Kosova e kam cekur Mitrovicen, ne afersi te pejes,ne anen e Gilanit,ne zonen e Maqedonis rrena jam ka qendsi se te vertetat shqipeve sja kona hiq ! | |
|
| |
| Titulli: Re: FEMRAT NE AKSH Wed Jun 03, 2009 11:36 am | |
| O Haxhi keta shietn krejt tokat shqiptare ,keta do ketu gervalllen ,,i kemi punet mire". Po keta jane djemt nipat e komunistave te Titos. keta me politik kane shkaterrue popullin shqiptare dhe vazhdojne. PO tashe me decentralizim ska me mbet asgje me. Shkijet e marrin per lezeti .te ne vetem pallen me goje e pune asgje.per dite shkaterrohemi keta hua amerika hua greki turku gjermani itali hua hua si gjat. | |
|
| |
| Titulli: Re: FEMRAT NE AKSH Sun Jun 07, 2009 1:41 am | |
| Se luan topi o Detektivi,por çka do te beje i gjori populli i roberuari nje dite shume te aferte ?A eshte ma mire tani te ngrihet ne komplote,apo kur ti vjen vakti,por vaktin e urzoproin keta prape dhe per popullin njesoi nuk e lene as me luftue as me fole !Hede | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: FEMRAT NE AKSH | |
| |
|
| |
| FEMRAT NE AKSH | |
|