Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...

Shko poshtë 
+74
Xili
Gjura
Elbasan.P
Eva0506
Ago Muji
Veneta
Teutaa
Fjona
Luki
Kasper
el43
stabili
rroni
Martina
Parapsikologu
scorpioni
Gjuetari
Mister
lilu
elisa
rolling
liri_b
loredana
idol
luan mreti
gjakushi
feneri
Kristal
naqeta
Orfe@
morena
Janina
GERI_G
agim barja
Edonis
arbesa
interesant
Albea
bukla
eri M
My Love
Ani
meli
Urata
zani&zana
Vista
Mysafir
beri
Tetovari
**Embelsira**
ReSpEkTi_CH
STUPCAT
rrebelja
Koburja
besa-bese
E_Bukura
robi
silvi
tom sojer
dibranja
anjesa
sofia
shaban cakolli
GocPejone
alissa
Beton
Granit
mickonja
Riki30
azzurra
Sofra
Sy kaltri
Kosovarja
Anna
78 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 30  Next
AutoriMesazh
Edonis
Fillestar/e
Fillestar/e

Numri i postimeve : 17
Registration date : 27/02/2008

Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 Empty
MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyMon Apr 14, 2008 11:51 pm

po bukla sa i perket menquris apo budallakis nuk kisha than se jemi te menqur shum po une mendoj se ne pergjithsi jemi me te menqur se jemi kan me te lir ,por mendoj se ne te ardhmen edhe ju do te beheni me te vetehdishme se ja kemi dhan te drejtat e barabarta e duni me u be te meqme nese doni e jo me u mirr me budallakia por me msim e me pun veq per para moooooteeeerrrrrrrrrrrr
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyTue Apr 15, 2008 12:09 am

arbesa shkruajti:
ç,far mendoni jam më intelegjente femrat se ju meshkujt?

Meshkujt...
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyTue Apr 15, 2008 12:52 am

Eshte normale kjo qe Meshkujt jane me Intelegjent se Femrat ... !!
agim barja
Anëtar i ri
Anëtar i ri
agim barja

Numri i postimeve : 158
Registration date : 09/04/2008

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyTue Apr 15, 2008 2:28 am

nje studim i fundit qe eshte bere ne shba eshte vertetuare se me intelegjent jane femrat se sa mashkujt deshtem apo zdeshtem ta pranojmi realitetin e verteta eshte kjo
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

Numri i postimeve : 5729
Vendi : Zvicër
Profesioni/Hobi : no money no honey
Registration date : 10/09/2007

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyTue Apr 15, 2008 10:06 am

agim baraj

Realiteti i vertet eshte ai qe te sillen fakte ne teme nga keto studime qe u paskan bere ne SHBA.
Per ndryshe nuk e pranoj kete realitet se nuk lexova fakte qe te vertetohem ne ata.

Edituar për herë të fundit nga Beton në Tue Apr 15, 2008 10:18 am, edituar 1 herë gjithsej
http://www.bashkimikombetar.com
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyTue Apr 15, 2008 10:17 am

arbesa shkruajti:
ç,far mendoni jam më intelegjente femrat se ju meshkujt?

Intelegjenca mund te matet sot,e verteton secili sa i peshon iteligjenca.!

Per me shume:

Ty kthehemi pyetjes;

Nder studimet me te gjera dhe me te plota perkitazi me ate se a ekzistojne ndrishimet ndermjet inteligjences se meshkujve dhe te femrave,besohet se eshte studimi i beme ne Skotland ne vjetin 1939.
Me kete rast jane testuar me testin e Termanit per matjen e intelegjences te gjithe femijet e lindur ne Skotland,me nji fror,me nji maj dhe me nji nendor te vjeteve te ndyshem.
Mbas llogaritjes asht fitue kuocienti mesatar i inteligjences.

Per djemt 100,5
Per vajzat 99,7

sipas ketyre statistikave del se mashkulli eshte me intelegjend se femera.

Edituar për herë të fundit nga Beton në Tue Apr 15, 2008 12:54 pm, edituar 2 herë gjithsej
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyTue Apr 15, 2008 10:23 am

interesant shkruajti:
Ne disa raste edhe mund te jene, por te flitet ne pergjithesi nuk kisha thene, sepse femrat dobesine me te madhe qe kan eshte haresa .

Interesant

Mashkulli fiton forcen mendore kur behet 28 vjeç,
Kurse femra qe 18 vjeç
Por femra mbetet tere jeten me ate zhvillim.
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyTue Apr 15, 2008 5:17 pm

agim barja shkruajti:
nje studim i fundit qe eshte bere ne shba eshte vertetuare se me intelegjent jane femrat se sa mashkujt deshtem apo zdeshtem ta pranojmi realitetin e verteta eshte kjo

Kur eshte ber ky studim? Ku eshte ber? Nga kush eshte ber?

Une them se femrat jane me intelegjente se meshkujt vetem ne diqka, ne imagjinat...Jane te prirura te imagjinojne ne menyren me te mire!
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male
Numri i postimeve : 606
Vendi : Tokë
Registration date : 11/04/2008

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyTue Apr 15, 2008 6:05 pm

Po te ishin femrat me intelegjente se mashkujt, atehere sa zbulime kane bere femrat duke u mbeshtetur ne intelegjencen e tyre e sa meshkujt????
GERI_G
Anëtar i ri
Anëtar i ri
GERI_G

Male
Numri i postimeve : 161
Vendi : in big albania
Profesioni/Hobi : shkoll
Registration date : 31/01/2008

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyTue Apr 15, 2008 6:20 pm

PO NORMAL QE JANE MESJHKUJT SE ATA JANE DHE TE PUSHKES DHE TE PENES
http://www.albania-nation.com
Janina
Fillestar/e
Fillestar/e
Janina

Female
Numri i postimeve : 47
Vendi : As në tokë as në qiell
Registration date : 05/04/2008

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyWed Apr 16, 2008 4:36 pm

GERI_G shkruajti:
PO NORMAL QE JANE MESJHKUJT SE ATA JANE DHE TE PUSHKES DHE TE PENES

Ne kohen e sotit edhe femrat jan te pushkes dhe te punes.
A futen te gjitha femrat ne nje thes?
morena
Anëtar
Anëtar
morena

Numri i postimeve : 298
Registration date : 21/03/2008

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyWed Apr 16, 2008 4:38 pm

ju terheq vetem bukuria te nje femer ?
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyWed Apr 16, 2008 4:58 pm

Po, ateher kur nuk kam mendime serioze...
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male
Numri i postimeve : 606
Vendi : Tokë
Registration date : 11/04/2008

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyWed Apr 16, 2008 5:05 pm

Per mua, bukuria eshte gjeja e fundit, ajo qe me terhek me se shumti eshte sinqeriteti, edukata dhe morali, normal edhe fundja bukuria .
rrebelja
V.I.P
V.I.P
rrebelja

Numri i postimeve : 2960
Registration date : 06/10/2007

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyWed Apr 16, 2008 10:50 pm

cfar do te benit nese e shihni se nje vajz ju do por ngurron te jau thot ?
eri M
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv

Numri i postimeve : 737
Registration date : 02/04/2008

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyThu Apr 17, 2008 12:27 am

rrebelja shkruajti:

Ashtu sikur një mashkull kur e heton femra se ai e do atë e nuk ia shpreh. Si zjarri e barruti duke u nxehur !
Ani
Anëtar
Anëtar
Ani

Male
Numri i postimeve : 410
Registration date : 08/02/2008

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyThu Apr 17, 2008 12:32 am

morena shkruajti:
ju terheq vetem bukuria te nje femer ?

po!

rrebelja shkruajti:

Nese kjo vajze nuk me pelqen, do ja shpjegoja ne nje forme se shiko te lutem, me mire shih tjeter kend, ne raste tjera "t'u pa, t'u bo". Very Happy

ju pershendes!
E_Bukura
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
E_Bukura

Female
Numri i postimeve : 2009
Vendi : Prishtine
Registration date : 30/09/2007

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyThu Apr 17, 2008 10:13 pm

Cka mendoni, a jane meshkujte apo femrat me hipokrite, dhe pse??
Kosovarja
Admin
Admin
Kosovarja

Female
Numri i postimeve : 4833
Vendi : Jashtokësore!
Registration date : 14/08/2007

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyFri Apr 18, 2008 2:44 pm

Pasi qe Betoni cdo here ben pyetje shume me vend,atehere po e sjell edhe une kete vetem se ne gjinine e kundert,shpresoj Betoni te me jap leje apo jo ??

Cila femer per ju do te ishte perfekt.!?

Nje e mençure ne koke
Nje e bukur ne pamje
Nje e urte ne sjellje
Njete embel ne fjale
Nje e paster ne Zemer.

...dhe pse eshte kjo zgjedhje?
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyFri Apr 18, 2008 3:08 pm

E_Bukura shkruajti:
Cka mendoni, a jane meshkujte apo femrat me hipokrite, dhe pse??

Nga pervoja ime mendoj se jane femrat. Nuk eshte kjo pergjigje e pergjithshme dhe perfundimtare. Po flas vetem ne emrin tim, nga ajo qe kam provu deri me sot...
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyFri Apr 18, 2008 3:21 pm

Kosovarja shkruajti:
Pasi qe Betoni cdo here ben pyetje shume me vend,atehere po e sjell edhe une kete vetem se ne gjinine e kundert,shpresoj Betoni te me jap leje apo jo ??

Cila femer per ju do te ishte perfekt.!?

Nje e mençure ne koke
Nje e bukur ne pamje
Nje e urte ne sjellje
Njete embel ne fjale
Nje e paster ne Zemer.

...dhe pse eshte kjo zgjedhje?

Opcioni i par. Nje e menqur ne koke. Kur eshte e menqur, te duket e bukur, din te jete e mirsjellshme, e embel ne fjale dhe gjithashtu te tregon zemren ashtu siq e ka...( sepse zemer te paster nuk ka, por ate qe e ka mund te jete per mua e paster). Ne te kunderten, nese nuk eshte e menqur, s'ka rendesi bukuria ne pamje ( kur eshte e trullaft). Urtesia dhe sjellja mund te jene te rastit, e jo sepse e logikon. E embel ne fjale, gjithashtu nuk tregohet qe e meritoj une, por qe e ndien veten inferiore ( gje qe s'me pelqen te ndihet e ketill). Ne fund edhe nese eshte e paster ne zemer, nuk mund te jem vetem per kete, sepse dashuria nuk shkon per hater...

Besoj e ke marr pergjigjen e duhur dhe e ke kuptuar sa do pak, Kosovarja.
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyFri Apr 18, 2008 3:32 pm

Nje e mençure ne koke
Duhet te patur mend edhe per shoqeri etj etj ..

Nje e bukur ne pamje
Konkurenca e punes te Fotorgafeve,se nese nuk jane keta mbeten pa pune fotografet, te bukurat kan vler per Fotografet.

Nje e urte ne sjellje
Nuk mjafton edhe te jete e uret,femra shqiptare duhet te kuptuar se jo gjithçka te pritet nga burri , Zgjohuni perparoni .!

Njete embel ne fjale
Me vjen keq nuk jam Poet nuk me duhet te shkruaje ROMANE.!
Nje e paster ne Zemer.
Nga studimet mjeksore zemra mund ty ndrohet por operacioni ne mendje nuk ka mbry ende me ja ndura mendjen ..

Pra e perfekt mendoj edhe pse te gjitha nga keta pika jane te vleres,ajo perfekt do te kisha thene e PARA .
NJE E MENCUR NE KOKE
Kshuqe kure ka ne koke ka edhe per shoqei,kur ka per shoqeri ka edhe per familje ,kurre ka per familje ka edhe per veten e vete.

Por te pergjigjen edhe antaret e tjere ky ishte mendimi ime
tom sojer
V.I.P
V.I.P
tom sojer

Male
Numri i postimeve : 945
Vendi : Albania
Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer
Registration date : 20/09/2007

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyFri Apr 18, 2008 3:49 pm

Kosovare:

"Cila femer per ju do te ishte perfekt.!?

Nje e mençure ne koke
Nje e bukur ne pamje
Nje e urte ne sjellje
Njete embel ne fjale
Nje e paster ne Zemer.

...dhe pse eshte kjo zgjedhje?"

Kosovarja, ja pergjigja ime:

Asnjera nuk do te ishte perfekte. Por nese do te me lejosh tre elemente nga pese qe ke aty do te zgjidhja:

Mencurine
Urtesine e sjelljes
Pastertine e zemres

Sepse te tjerat vijne vetiu. Pastaj po qe edhe e bukur fizikisht, okej nuk them jo. Kater elementet tuaja bejne bukurine e brendshme. Une jam per bukurine e brendshme.
Orfe@
V.I.P
V.I.P
Orfe@

Female
Numri i postimeve : 9104
Vendi : Ne zemer te njerit
Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum !
Registration date : 26/03/2008

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyFri Apr 18, 2008 4:43 pm

Një nga ankesat më të mëdha të grave është se burrat i gënjejnë. Ndërsa gratë janë të prirura t’i lënë ata të ikin edhe pse dëshpërimisht duan t’i besojmë. Por ju mund të jetoni një dashuri të lumtur...

Një nga ankesat më të mëdha të grave është se burrat i gënjejnë. Ndërsa gratë janë të prirura t’i lënë ata të ikin edhe pse dëshpërimisht duan t’i besojmë. Por ju mund të jetoni një dashuri të lumtur duke njohur gënjeshtrat e burrit e duke e pritur, që ai një ditë të bëhet i përgjegjshëm. Ja pesë gënjeshtrat që kryesojnë top-listën e atyre, që burrat thonë përditë dhe, arsyet pse detyrohen të gënjëjnë:

1. Ajo është vetëm një mikeshë
Një grua e panjohur përgjigjet në telefonin e tij? Duke fjetur në divan të duket sikur është gati për sulm, të kapë telefonin nëse i bie? Shpenzon netë të gjata me të? Me sa duket ajo është një “mikeshë ”?… Po, por njëra me të cilën ai shkon në shtrat herë pas here.
Burrat thonë këtë gënjeshtër, pra është thjesht një mike sepse duan të të bindin se është e pamundur që ata të dalin me çdo grua, në jetën e tyre.”Mikeshë” nuk mjafton për të qenë “e dashur” …por ai kurrë nuk do të donte t’iu jepte fund krejtësisht gjërave, sidomos në rastin kur kjo nuk ka lidhje me ty, sipas tij.

2.Jam gati të ndryshoj
Ka dy arsye pse meshkujt, të cilët momentalisht nuk janë gati të ndryshojnë, thonë se jani gati për ta bërë. E para sepse mendojnë se ju do t’i vini veshin këtij premtimi. Ata e bëjnë për vete një grua duke u shprehur interesin e tyre që ajo të jetë gruaja dhe nëna e fëmijëve të tij, dhe kështu janë gati ta bëjnë këtë gënjështër sa herë e kanë të nevojshme. Arsyeja tjetër është se ata sinqerisht besojnë se do të ndryshojnë … deri në pozicionin kur iu duhet ta mbajnë vërtet këtë premtim. Dhe papritur ata vendosin që nuk është kjo ajo të cilën ata kanë dashur të bëjnë tek vetja e tyre. E dhimbshme, apo jo…

3. Nuk je ti problemi, jam unë
Nganjëherë ai ideali jeni ju. Burrat nuk janë aq të zotë sa gratë në artin e bukur të diplomacisë në zgjidhjen e konflikteve. Nëse një grua ndihet e çlirët ndërsa i tregon një burri se nuk është e interesuar ndaj tij, ai ndihet shumë i frikësuar nga komunikimi direkt. Kur ai thotë “Nuk je ti problemi, jam unë”, në fakt është duke thënë “Unë nuk ndiej dhe aq për ty”… Gjithmonë i bie pak larg për të thënë atë që ndien vërtet.

4. Kam qenë dikur…
Kur një burrë është tashmë i njohur si mashtrues, falja e parë që të ofron është se “ ka qenë dikur” . Në realitet, të qenit mashtrues është motiv dhe mënyra e tij e të sjellurit. Nëse burri juaj mashtron dhe betohet se nuk do ta bëjë më, mos e merrni shumë për bazë fjalën e tij. Ti nuk mund ta besosh se si ka mundësi që po tregohet kaq i sinqertë me diçka, që sërish po ju gënjen.

5. Kurrë nuk do të të gënjej ty
Mund të jetë problem nëse një burrë mbron vazhdimisht idenë se sa i ndershëm është. Nëse ai rregullisht ju bën një sërë betimesh se nuk do t’ju gënjejë kurrë, kjo mund të jetë një shenjë e pandershmërisë ndaj teje.

Të tjera gënjeshtra:
Do të telefonoj
Kur një burrë thotë “Do të telefonoj” , mendojmë se ai mund të telefonojë në mos nesër, në një nga ditët më të afërta. Por nëse të thotë ekzaktësisht kështu ai ka parasysh se “mbase flasim ndonjëherë”.
Sapo kam bërë analizat

“Besomë mua!”, nuk mjafton për trupin tënd. Nëqoftëse shëndeti seksual është i rëndësishëm për të, atëherë është gjithashtu e rëndësishme të përdorë kontraceptivë, gjithnjë, edhe me ju.

Jam tip i komplikuar
Jo, nuk është i komplikuar. E vërteta është se ai e ka një të dashur, por i pëlqen të shkojë në shtrat dhe me ty njëkohësisht.

S’shkoj kurrë në një shtëpi publike
Shumë gra mendojnë se të paktën këtë gjë burri i tyre nuk e bën kurrë. Por industria e seksit fiton miliarda çdo ditë…

Flasim më vonë
Të ka thënë kështu? Në fakt ka dashur të thotë “Le t’i japim fund kësaj bisede dhe të mos i kthehemi kurrë më”.
Riki30
Admin
Admin

Male
Numri i postimeve : 2358
Vendi : Prishtine
Registration date : 09/08/2007

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 EmptyFri Apr 18, 2008 7:45 pm

Kosovare shkurt e shqip per mua femer perfekte do ishte ajo qe i ka keto te gjitha
Nje e mençure ne koke
Nje e bukur ne pamje
Nje e urte ne sjellje
Njete embel ne fjale
Nje e paster ne Zemer.

Very Happy
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...   Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... - Faqe 18 Empty

Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen...
Mbrapsht në krye 
Faqja 18 e 30Shko tek faqja : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 30  Next
 Similar topics
-
» Meshkujt pyesin,femrat pergjigjen...
» lutfi coka/Mendo pastaj shiko pergjigjen
» FEMRAT NE AKSH
» Serbet dhunoin femrat shqiptare ,ku ishte uçk?Pse su ndihmoi

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Zonë e lirë :: Tema të ndryshme-
Kërce tek: