| Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
|
+74Xili Gjura Elbasan.P Eva0506 Ago Muji Veneta Teutaa Fjona Luki Kasper el43 stabili rroni Martina Parapsikologu scorpioni Gjuetari Mister lilu elisa rolling liri_b loredana idol luan mreti gjakushi feneri Kristal naqeta Orfe@ morena Janina GERI_G agim barja Edonis arbesa interesant Albea bukla eri M My Love Ani meli Urata zani&zana Vista Mysafir beri Tetovari **Embelsira** ReSpEkTi_CH STUPCAT rrebelja Koburja besa-bese E_Bukura robi silvi tom sojer dibranja anjesa sofia shaban cakolli GocPejone alissa Beton Granit mickonja Riki30 azzurra Sofra Sy kaltri Kosovarja Anna 78 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Ani Anëtar
Numri i postimeve : 410 Registration date : 08/02/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Mar 23, 2008 5:49 am | |
| - Kosovarja shkruajti:
- Cfare mendoni nese femra qe ju dashuroni,eshte e dashuruar ne shokun tuaj me te ngusht?Si do vepronit ne kete çast?
Tani sa i takon vetes time une jam i bindur 100% se nuk do me ndodh kjo per c'eshtje racionaliteti vs dashuri. Por mbi te gjitha kur e marrim si te vertete, pra nese ndodh, atehere jo me kot shokut duhet t'i hapemi per ca gjera dhe se shoqeria e mirefillte eshte ajo qe ndihmojne shokun ne arritjet e tij. Pra nese une i them shokut me te ngushte se une dashuroj kete dhe ai neser ka provokime nga ajo, duhet si fillim t'ju beje balle provokimeve. Ne fund le te martohen ata qe duhen dhe me ata qe na duan. Mbi te gjitha Balzaku ka pritur 30 vjet per ta pasur prane nje polake te martuar, i shkreti ka pritur gjithe keto vite derisa kesaj polakes i ka vdekur burri dhe eshte martuar me ate. Mbase ka keshtu djem akoma...? | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Mar 23, 2008 10:27 pm | |
| A duhet te ekzistoje nje raste i dyte, ne dashuri? ( ndersjelltas) | |
|
| |
Riki30 Admin
Numri i postimeve : 2358 Age : 48 Vendi : Prishtine Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Mar 23, 2008 10:35 pm | |
| Po , ska jete pa dashuri , nese 1 her zhgenjehesh nuk do te thote te mbyllesh dhe te mos dashurosh me kurr , jeta vazhdon | |
|
| |
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Mar 23, 2008 10:44 pm | |
| Riki nuk e ke kuptuar pyetjen. Nuk them nese zhgenjhemi apo deshtojme, te mos i japim vetit nje raste te dyte. Por nese jemi ne nje lidhje, dhe gabon njeri ( cili do cofte), ateher a duhet ti japin , apo te na jep nje raste te dyte? | |
|
| |
Riki30 Admin
Numri i postimeve : 2358 Age : 48 Vendi : Prishtine Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Mar 23, 2008 10:49 pm | |
| Au me fal pash besen . Po prap pergjigjja eshte Po E Bukura nese e ke desht me zemer dhe e ben 1 gabim duhet ta falesh, jepja rastin e dyte por nese e perserit te njejten gje prap atehere mendo pak me mire se jeta eshte e gjate . | |
|
| |
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Mar 23, 2008 10:53 pm | |
| Riki, edhe une pajtohem me mendimin tend, se duhet te ekzsitoj gjithnje nje raste i dyte. Do te doja te marre edhe mendimin e te tjereve, dhe ta komentojne cdo pergjigje. Flm per pergjigjen, Riki. | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Mar 28, 2008 5:19 pm | |
| Nje pyetje e ngjajshme me ate te Betonit vetem se ne te kunderten: Cfare do kishit marr dicka nga nje femer?Dhe do shtonit per vete ?? | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Tue Apr 08, 2008 3:52 pm | |
| Kosovarja do kisha mare nga femrat xhelozin dhe do shtoja ne veten. | |
|
| |
eri M Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 737 Registration date : 02/04/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Tue Apr 08, 2008 8:18 pm | |
| Beton përgjigju : Ku qëndron dallimi ndërmjet femrës dhe mashkullit ? | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Wed Apr 09, 2008 11:20 am | |
| - eri M shkruajti:
- Beton përgjigju : Ku qëndron dallimi ndërmjet femrës dhe mashkullit ?
eri M edhe pse ka shume dallime qe te filloje te shkruaj del nje ROMANE do e mbyll me nje fjal (ormonet) shpresoj qe te mjafto kjo pergjigje. | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Wed Apr 09, 2008 2:18 pm | |
| Dua t'i pergjigjem "E_Bukura-s".
Jam dakord me shansin e dyte qe i duhet dhene te dashurit ose te dashures pas nje gabimi, mirepo varet shume nga gabimi. Mund te jete nje gabim qe vjen prej mungeses se dashurise. Atehere per cfare shansesh te dyta flasim? | |
|
| |
bukla Anëtar i ri
Numri i postimeve : 103 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Wed Apr 09, 2008 10:38 pm | |
| Beton nuk ia qëllove ! Ka të drejtë eri M të të bëjë çkado ! E kam fjalën për ndëshkimin de!
Se : Dallimi mes femrës dhe mashkullit është te numri i këpucëve ! Ky ndryshim "mes këmbëve" i dallon gjinitë ! bukla nuk ia qëllove hiq aman hiq tashe. Paris Hillton numrin e këpucëve e mbanë 45 .! nuk mendoj se dallimi qendron tek kepucët edhe pse thashe ka shume per te thene por (Hormonet) jane nje dallim i madhe ne mes femres dhe mashkullit....edhe pse ka shume po shume per te thene (nga dallimet qe jane). | |
|
| |
bukla Anëtar i ri
Numri i postimeve : 103 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Wed Apr 09, 2008 10:39 pm | |
| - tom sojer shkruajti:
- Dua t'i pergjigjem "E_Bukura-s".
Jam dakord me shansin e dyte qe i duhet dhene te dashurit ose te dashures pas nje gabimi, mirepo varet shume nga gabimi. Mund te jete nje gabim qe vjen prej mungeses se dashurise. Atehere per cfare shansesh te dyta flasim? Mos i humbni shpresat se jam e mendimit edhe për seri shansesh ka vend ! Vetëm grahnu gabimeve se koha kalon! | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Wed Apr 09, 2008 11:48 pm | |
| përgjigjeje bombastike,keto nga bukla! | |
|
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Apr 10, 2008 12:01 am | |
| Beton nuk ia qëllove ! Ka të drejtë eri M të të bëjë çkado ! E kam fjalën për ndëshkimin de!
Se : Dallimi mes femrës dhe mashkullit është te numri i këpucëve ! Ky ndryshim "mes këmbëve" i dallon gjinitë !
bukla nuk ia qëllove hiq aman hiq tashe.
Paris Hillton numrin e këpucëve e mbanë 45 .! nuk mendoj se dallimi qendron tek kepucët edhe pse thashe ka shume per te thene por (Hormonet) jane nje dallim i madhe ne mes femres dhe mashkullit....edhe pse ka shume po shume per te thene (nga dallimet qe jane). | |
|
| |
eri M Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Apr 10, 2008 12:12 am | |
| [quote="Beton"]Beton nuk ia qëllove !
Se : Dallimi mes femrës dhe mashkullit është te numri i këpucëve ! Ky ndryshim "mes këmbëve" i dallon gjinitë !
quote] Beton kjo bukla i ka dhënë për së shkreti ! Po unë nuk e kuptoj çka është ai ndryshimi " mes këmbëve " , ha ha ha ! | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Apr 10, 2008 12:15 am | |
| - bukla shkruajti:
- Beton nuk ia qëllove ! Ka të drejtë eri M të të bëjë çkado ! E kam fjalën për ndëshkimin de!
bukla nuk ia qëllove hiq aman hiq tashe.
Paris Hillton numrin e këpucëve e mbanë 45 .! nuk mendoj se dallimi qendron tek kepucët edhe pse thashe ka shume per te thene por (Hormonet) jane nje dallim i madhe ne mes femres dhe mashkullit....edhe pse ka shume po shume per te thene (nga dallimet qe jane). Bukla nëse e ke fjalën për ndonjë barcolet edhe unë i jap të drejtë edhe ty edhe eri M.Por nëse është fjala për përgjegje të saktë i jap të drejtë Betonit sa i përket dallimit mes mashkullit dhe femrës.Për t'u bindur lexo se çfar dmth ka Testosteroni -tek burrat dhe Ëstrogjeni tek femrat. | |
|
| |
eri M Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Apr 10, 2008 12:22 am | |
| Falnderime Sofra. Ne këtu strikt shkencë bëjmë! E kuptova ma në fund se flitet për atë te burrat - DirekPashën, dhe atë te gratë : Çatall Pashën ! Për punën e Qerbelasë de ! | |
|
| |
Albea Anëtar
Numri i postimeve : 213 Registration date : 18/02/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Apr 10, 2008 2:33 am | |
| - eri M shkruajti:
- Falnderime Sofra. Ne këtu strikt shkencë bëjmë!
E kuptova ma në fund se flitet për atë te burrat - DirekPashën, dhe atë te gratë : Çatall Pashën ! Për punën e Qerbelasë de ! eri M, me intereson cfare ka te beje ketu me qerbelane? | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| |
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Apr 10, 2008 2:28 pm | |
| Bukla, kjo pergjigje nuk te nderon. Dmth ti ben thirrje qe te bejme gabime sa te duam dhe tjetri te na fali gjithnje. Dmth lemsh para porte e te mos merret vesh se kush ben gol.
Po jo o Bukla, jo te gjitha mendojne keshtu, keshuqe ajo qe zbukurohet nga njeri gabim ne tjetrin le te gjej nje dede ose matuf kurse te tjeret, kuptohet do te shkojne tek ato qe nuk i bejne gabimet radhe.
Pastaj ti Bukla e sjell sikur eshte fatale kjo gje, dmth ti thua qe njeriu nuk rri dot pa bere gabime dhe le te kuptosh qe bukuria e jetes eshte tek gabimet ....., por duhet dikush te t'i fali keto gabime. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sat Apr 12, 2008 6:18 pm | |
| A ju ka ndodhur ndonje her qe te mos i thuani dikujt qe e doni edhe te pendehonei me von per kete ? | |
|
| |
interesant Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 606 Age : 39 Vendi : Tokë Registration date : 11/04/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sat Apr 12, 2008 6:59 pm | |
| mua nuk me ka ndodh, sepse ate e kam dashte ate e kam ne shtepi | |
|
| |
arbesa Fillestar/e
Numri i postimeve : 41 Registration date : 10/04/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Apr 14, 2008 6:43 pm | |
| ç,far mendoni jam më intelegjente femrat se ju meshkujt? | |
|
| |
interesant Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 606 Age : 39 Vendi : Tokë Registration date : 11/04/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Apr 14, 2008 6:50 pm | |
| Ne disa raste edhe mund te jene, por te flitet ne pergjithesi nuk kisha thene, sepse femrat dobesine me te madhe qe kan eshte haresa . | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
| |
|
| |
| Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
|