| Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
|
+74Xili Gjura Elbasan.P Eva0506 Ago Muji Veneta Teutaa Fjona Luki Kasper el43 stabili rroni Martina Parapsikologu scorpioni Gjuetari Mister lilu elisa rolling liri_b loredana idol luan mreti gjakushi feneri Kristal naqeta Orfe@ morena Janina GERI_G agim barja Edonis arbesa interesant Albea bukla eri M My Love Ani meli Urata zani&zana Vista Mysafir beri Tetovari **Embelsira** ReSpEkTi_CH STUPCAT rrebelja Koburja besa-bese E_Bukura robi silvi tom sojer dibranja anjesa sofia shaban cakolli GocPejone alissa Beton Granit mickonja Riki30 azzurra Sofra Sy kaltri Kosovarja Anna 78 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Jan 03, 2008 6:33 pm | |
| Kurr JO. Kjo eshte ajo qe nuk deshiroj as ta mendoj, shkofshin e mos u kthefshin ato kohe. |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Jan 03, 2008 6:36 pm | |
| Mendoj se ka kalu koha kur e kan martu djalin apo vajzen pa e par burrin fare . |
|
| |
anjesa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sat Jan 05, 2008 9:30 pm | |
| a mund te dashuroje nje mashkull dy femra ne te njejten koh ?? (flas vetem per ndjenjat) | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jan 06, 2008 12:14 am | |
| Flase per veten tim, po. Me ka ndodh njeher ne te njejten kohe i kam dashur dy persona edhe pse mund te duket e quditshme apo e pa besushme. Mirepo, e verteta eshte se pak a shume jam ndjer njejt kur jam dal sikur me "X" apo me "Y" personin! |
|
| |
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jan 06, 2008 3:52 am | |
| Cilen femer do ta kishit marr ju... e bukur e jo pedante apo pedante e jo e bukur ???? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jan 06, 2008 4:18 am | |
| Nuk e di cka ke perfshi me kete "jo pedante", nese ke mendu e bukur po qe nuk eshte merak me u vesh mire, ateher e kisha marr "te bukur e jo pedante" me kalimin e kohes e kisha mesu te vishet mir. Nese ke mendu "jo pedante" dmth, jo e paster, ateher e kisha marre "pedante-te paster dhe jo te bukur". Me nje fjale nje femer nese nuk eshte e paster nuk din ta mbaj veten, per mua eshte 0. |
|
| |
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jan 06, 2008 4:37 am | |
| te naltmen kam menduar ! :) pra... sa jeni romantik ??? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jan 06, 2008 5:30 pm | |
| Mendoj se jam deri dikur romantik, ame jo aq sa me njohin te ketill. |
|
| |
**Embelsira** Hero anëtar
Numri i postimeve : 2909 Age : 35 Vendi : Kosove Registration date : 08/12/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jan 06, 2008 7:30 pm | |
| A ishit nda nga e dashura e juaj per fjal te tjeter kujt ? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jan 06, 2008 7:36 pm | |
| Jo, edhe sikur e gjithe bota te fliste keq. Fjalt e tjerve mbeten vetem fjal boshe. |
|
| |
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jan 06, 2008 7:44 pm | |
| Cila esht fjalia qe do tju nervozonte nese e degjoni nga e dashura apo bashkshortja ?? | |
|
| |
Tetovari Anëtar i ri
Numri i postimeve : 109 Registration date : 17/12/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jan 06, 2008 10:09 pm | |
| A me Trathton ??? qekjo pytje shum me nervozon. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jan 07, 2008 4:23 am | |
| Ku ishte? Pse s'mu pergjigje ne tel? ... |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jan 07, 2008 12:28 pm | |
| a do te mund ta duroni nese e dashura juaj esht xheloze shum(mirpo ju e doni me zemer)? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jan 07, 2008 4:53 pm | |
| E para, nuk besoj ne dashurin ne shikim te pare. E dyta, perderisa nuk besoj ne te paren, ateher parim i imi eshte qe, mos te ja lejoj vetes te dashuroj nje person qe ka xhelozi te tepruar. Por, "nese" kam rreshqit dhe jam dashuruar, ateher nje dite do t'ja hekja dyshimet per xhelozi dhe do ti thoja , - ti djathtas une majtas. |
|
| |
beri Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1237 Registration date : 11/12/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jan 07, 2008 5:19 pm | |
| pyetje e cila me benmese shumti nervoz eshte pes smi ktheve sms qe ti kam dergu | |
|
| |
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Tue Jan 08, 2008 12:40 am | |
| Qfare toleroni tek nje femer ?? | |
|
| |
beri Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Tue Jan 08, 2008 1:11 am | |
| une per veti femren kisha me toleru ate qe mendoj qe eshte e tolerueshme edhe per mua | |
|
| |
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Tue Jan 08, 2008 1:09 pm | |
| A ju ka ndodhur ndonje her te qani per nje femer? | |
|
| |
beri Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Tue Jan 08, 2008 1:12 pm | |
| embelsira e ke bon je pytje shum te veshtir por nese ja ka vlejt me qajte per nej femer edhe kam (kisha) qajte | |
|
| |
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Tue Jan 08, 2008 1:32 pm | |
| pffffffffff veshtir valla se asnjeher sme ka ndodhur te shoh nje mashkull qe qan per nje femer,po nejse vazhdon pytja e rradhes:ne cilen femer do te ishit dashuruar me pare: ne ate qe eshte e bukur e pa moral apo ne ate qe nuk eshte e bukur dhe qe ka moral? | |
|
| |
beri Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Tue Jan 08, 2008 1:36 pm | |
| bukurija luan nje rol shum te madh ne jet por morali eshte diqka qe smindet ta kthesh dot nese e humb nej her kshtu qe per mu eshte morali ,edeh qfar te duhet bukurija kur nuk e ka moralin e ta shfrytezon dikush tjeter | |
|
| |
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Tue Jan 08, 2008 2:05 pm | |
| ta sqaroj nje gje beri se morali nuk ka te beje vetem me ate qe po mendon ti ,i perfshin te gjitha sjelljet e saj ,etj etj, | |
|
| |
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Tue Jan 08, 2008 2:09 pm | |
| Cfare do te benit ne ato momente ne rast se e kuptoni se e dashura e juaju po ju tradheton? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Tue Jan 08, 2008 2:22 pm | |
| Do ta tradhetoja edhe une, bile mundesisht me ndonje shoqe te saj me te ngusht ( pika me e dobet e femres) ahahha. |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
| |
|
| |
| Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
|