| Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
|
+74Xili Gjura Elbasan.P Eva0506 Ago Muji Veneta Teutaa Fjona Luki Kasper el43 stabili rroni Martina Parapsikologu scorpioni Gjuetari Mister lilu elisa rolling liri_b loredana idol luan mreti gjakushi feneri Kristal naqeta Orfe@ morena Janina GERI_G agim barja Edonis arbesa interesant Albea bukla eri M My Love Ani meli Urata zani&zana Vista Mysafir beri Tetovari **Embelsira** ReSpEkTi_CH STUPCAT rrebelja Koburja besa-bese E_Bukura robi silvi tom sojer dibranja anjesa sofia shaban cakolli GocPejone alissa Beton Granit mickonja Riki30 azzurra Sofra Sy kaltri Kosovarja Anna 78 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sat Dec 15, 2007 5:48 am | |
| - dibranja shkruajti:
- sofra te peshendes te pyes?
E keni zgjedhur vazjen e duhur, me te cilen do te kaloni jeten apo jeni akoma ne kerkim?? E kam zgjedhur dibrane. | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sat Dec 15, 2007 5:54 am | |
| - dibranja shkruajti:
- Si ndiheshit poqese veni re se personi qe ju jeni lidhur ka inteligjence me shume se ju?(do ta linit dhe do te mundoheshit ta fynit ? ose.........
Jo përkundrazi intelegjencen e koordinojm bashkarisht për të pasur më pak vështërsi në jetë. Prandaj jo për ta fyer, por duhet përkrahur në jetë dhe ta ndihmosh të ec përpara. | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sat Dec 15, 2007 6:11 am | |
| - dibranja shkruajti:
- Cmendoni meshkuj se cili eshte per ju vesi me i shemtuar qe mund te kete nje femer ?
Si reagoni kur nje femer qe deri ne ato momente ka qene ajo e enddrave tuaja ju fyen mes nje shoqerie qe ju keni prestigje
eh sonte ju pyta shummm dhe nje pyetje per fund.....
Kur ka qene hera e fundit qe ju ka bere zemra bababmmmmm per nje femer? 1. Vesi më i keq i një femre është kur ajo nuk don të kuptoj se e ka gabim por ngul këmbë dhe e mbron gabimin, duke filluar të t'i mvesh gjërat që nuk i ke bërë dhe nuk i ke thënë. Këte po ta them dibrane se më ka ndodhur në një forum që më ka etiketuar një ish shoqe e forumit. 2. Nuk reagojë fare sepse edhe unë në ca momente ka ndodhur që e kam fyer dikend dhe pa të drejtë, nuk ka njeri të përkryer, të gjithë gabojm por të mundohemi sa më pak dhe nëlse ke fyer dikend bëhu njeri dhe kërko falje si njeri. Por të fillojë tek pyetja që ma bëre, nëse mua më fyen dikush, unë përkundrazi mundohem ta qetsojë gjendjen dhe të mundohem të mësojë arsyen përse ajo po sillet në atë mënyrë, dmth ta mësoj shkakun, koha i vërteton gjërat dhe arsyen e fyerjes. 3. Për çdo ditë më bënë bam bam dibrane edhe ate shumë here në ditë.... faleminderit për pyetjet. | |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sat Dec 15, 2007 10:34 am | |
| Ajde nje pyetje per cunat e forumit....
A... ju pelqejn ato femra te cilat marrine inicativa vete??
Dhe q'fare mendo per aro femra???? | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sat Dec 15, 2007 11:59 am | |
| Azzurra: Iniciativate duhet te marrur s'bashku,nese bashkjeton.!!!
C'far mendoi per ata.!!! Qe sa nje femer te jet ''intelegjente'',duhet te respektuar,e meriton nje perparesi te ''inteligjenca'' por duhet te respektuar edhe Buri .''mashkulli''.! | |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sat Dec 15, 2007 12:11 pm | |
| Flm shume per pergjegjet Beton jame shume dakort me ty dhe siq je shpreh me larte......
Po e rikethej pyetjen ne ket menyre se me larte nuk kame qen shume e kjarte.[i]
pyetja....
C'fare mendoni per to femra q'si fillim ju bejn propozme majshkuve???? | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sat Dec 15, 2007 3:28 pm | |
| Propozim!! Ju duhet te cekni konkretisht per çfare propozimi eshte fjala,ndryshe propozimi i arsyeshem mund te mirret ne konsiderate qofte i mashkullit,qofte i femres. | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2694 Vendi : Zurich Registration date : 26/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sat Dec 15, 2007 9:44 pm | |
| pse femrat jan me zgjuara shaban . | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Dec 16, 2007 12:02 am | |
| Per kete nuk jam i sigurte anna,njoh femra qe jane krejt te dobeta,dhe anasjelltas,dhe zgjuaresia nuk ka te beje me gjinine fare. | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2694 Vendi : Zurich Registration date : 26/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Dec 16, 2007 12:14 am | |
| nji pyetje per meshkujt ,ne baz te shum hulumtimeve ,dhe del se femra eshte shum me e zgjuar se mashkulli ,keshtu qe do e pranoni ju si meshkuj ketu ne ket forum ket hulumtime te fundit ne amerik. | |
|
| |
Riki30 Admin
Numri i postimeve : 2358 Age : 48 Vendi : Prishtine Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Dec 16, 2007 12:21 am | |
| Edhe une jam me ket hulumtimin e fundit dakort se kan then femra i ka flokt e gjata ment e shkurta | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Dec 16, 2007 1:07 am | |
| Po ta pyesesh secilen femer thot se une jame me e zgjuara... "pajtohem" me rikin | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Dec 16, 2007 3:35 am | |
| Pyetje per meshkujt: Cka vlersoni me shume tek nje femer, pra nje cekne? | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Dec 16, 2007 3:38 am | |
| karakterin mbi te gjitha. |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Dec 16, 2007 4:41 am | |
| Menyra se si me shikon ahahah, jo edhe une pajtohem me jam_buli, se karakateri eshte mbi gjitha. Nese nje femer e ka te formuar nje karakter te fort, ateher tjerat jane dytesore. |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Dec 24, 2007 4:31 am | |
| Cka s'do t'i falnit ( mos me ja bo hallall) nje femre, dhe reciproke? | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Dec 24, 2007 4:32 am | |
| E bukura dy ftyrsin e kam cekur më duket edhe një here nëse nuk gabojë. | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Wed Dec 26, 2007 7:47 pm | |
| Cfare mendoni se e dallon nje femer shqipetare nga femrat tjera?A ka ndonje dallim? | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Wed Dec 26, 2007 7:50 pm | |
| Ka dallim të madhë sepse janë më të bukura, janë shumë më intelegjente dhe janë më puntore në aspekte të ndryshme jetësore.
Edituar për herë të fundit nga në Thu Dec 27, 2007 2:02 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
dibranja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 542 Registration date : 19/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Wed Dec 26, 2007 8:03 pm | |
| Cfar vyrtytesh duhet te kete per ju nje femre-ose cilat kushte duhet te plotesoj qe ta lidhni jeten me te? | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Wed Dec 26, 2007 11:00 pm | |
| - dibranja shkruajti:
- Cfar vyrtytesh duhet te kete per ju nje femre-ose cilat kushte duhet te plotesoj qe ta lidhni jeten me te?
te kete sinqeritetin dhe realitetin ne rend te pare tjerat ndryshojne me kohen dhe se bashku ecim me kohen |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Dec 27, 2007 5:29 am | |
| Do te kerkoja qe ty plotesoj dy kushte. E para te kete karakter te forte, dhe e dyta, te jete e mirkuptuheshme. |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Dec 27, 2007 7:57 pm | |
| cfar do te benit nese do ta duanit nje shoqe te klases? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Dec 30, 2007 5:46 pm | |
| Do te vazhdoja ta dua dhe ta gjeja menyren me te mire te ta pervetesoja pak nga pak dhe ne fund ti tregoja qe e dua me te vertete. |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Jan 03, 2008 1:57 pm | |
| A do martoheshit me nje femer siq ka ndodhur tek ne me heret qe jane pergjigjur prinderit si per djalin ashtu edhe per vajzen,do martoheshit pa e pa ate femer? | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
| |
|
| |
| Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
|