| QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT | |
|
+25detektivi Driniiiii dardan01 Xili feneri Eva0506 ss1 Fjona Mysafir Urata bledi STUPCAT leopardi besa-bese Beton Kosovarja Lea_uk shpendi azzurra rrebelja tom sojer Guximi Sofra Anna shaban cakolli 29 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Tue Sep 04, 2007 8:09 pm | |
| KU TËGJEJË FORCË TË PËRBALLOI DHIMBJENDje pas dite ne nje akcident komunikacioni,ne Oberhausen te Gjermanise,ka vdekur tragjikisht mergimtari yne i dashur Ali Berisha,nga Besiana.I ndjeri Ali Berisha ka qene i merguar nga viti 1993 ne Gjermani.Ai ka lene bashkeshorten me dy vajza.I ndjeri nuk ka pasur djale.Ishte ne moshen 45 vjeqare,nje kohe te gjate ka punuar me ne,ishte i urter,i dashur,veprimtare dhe atdhedashes.Na ka lene shume kujtime,qe nuk do te vyshken per jete.Lajmi per renjen e tij na ka tronditur rende ne mergimtaret qe e kemi njohur,aq me rende familjen e tij te ngushte.Tani kemi mbetur si zogj te strukur e te hutuar,mbi kraherorin tim ka rene nje peshe e rende,dhe nuk po me le te radhis fjalet.Mbi kete shkrim po i derdhi ca pika loti-mos i qofshin te rende,nuk eshte dashur te derdhim lot,kete po e kuptoj,por nuk po gjeje force te i ndali.E nderuara familje Berisha,ngushellimeper humbjen e te dashurit tuaj,mbahuni te forte,te nderuar miq,te dashur te Berishes ngushellimet tona per kete humbje.Lamtumire i nderuari mik Ali Berisha,prehu i qete,i lehte te qofte dheu i Kosoves meme ,te cilen shume e deshe. | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2694 Vendi : Zurich Registration date : 26/08/2007
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Wed Sep 05, 2007 11:38 am | |
| Edhe une ju shpreh ngushllimet e mija familjes Ali Berisha dhe bashkeshortes dhe femijve i qoft i leht dhe prehje te qet ne atdheun ton te dashur kosove Pranoni ngushllimet tona zotni Shaban Cakolli. me nderime zonja Anna Gashi | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Thu Sep 06, 2007 8:22 pm | |
| Ana Gashi,ju me ngushellimin tuaj,per humbjen e mikut tone te dashur ne mergim,na i lehtesoni dhimbjet. Zoti ju bekofte dhe kurre te keqijat mos rafshin mbi ju. | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Thu Sep 06, 2007 9:33 pm | |
| I nderuari Shaban Cakolli ngushllime për humbjen e shokut tënd Ali Berisha e cila është një humbje për të gjithë neve mërgimtarëve, sepse e humbëm një mërgimtar i cili e merrte malli për shtëpin e merrte malli për të shtruar mes më të dashurve një muhabet, e për ta kënduar një këngë për dashurin e tokës Nënë e malet i merrte malli të kumbonin nga zëri i i tijë.... të cilin zë ia lëndoi dhe ia ndërpreu mërgimi.
Ngushllime familjes dhe të gjithë mërgimtarëve për humbjen e babait, bashkshortit dhe mikut... Ali Berisha. | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2694 Vendi : Zurich Registration date : 26/08/2007
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Fri Sep 07, 2007 12:51 pm | |
| Shaban Cakolli jemi Shqipatre dhe ne momente te keqija duhet te jemi se bashku ta ndajm dhimbjen bashk ne jemi te nji gjaku dhe te nji vendi keshtu qe nji humbje e nji shqipatri ne vend te huj dhimbja na takon te gjitheve se bashku . | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Mon Sep 17, 2007 5:43 pm | |
| Edhe unë ju shprehi ngushllimet e mija Familjes së të ndjerit si dhe ju Zotri Shaban Zakolli ngushllime për shokun e juaj . |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Tue Sep 18, 2007 10:57 am | |
| Ngushllime per shokun Shaban Cakolli, gjithashtu i shprehi ngshllime edhe familjes se ndjerit Ali Berisha.
Me nderime | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Fri Sep 21, 2007 9:40 am | |
| Ngushellime edhe nga une, te sinqerta e me dhimbje. Kur nje blete punetore nuk ja arrin te kthehet, por tragjikisht humbet diku, e gjithe kosherja arberi tronditet dhe nuk ka mire.
Tom Sojer | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Thu Oct 11, 2007 11:29 pm | |
| të gjithë atyre që më kanë shprehur ngushëllime për humbëjen e mikut tim të dashur Ali Berisha ju shpreh falemnderime të sinqerta,zoti i bekoftë dhe kurrë dhimbje mos paqin. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Mon Oct 22, 2007 9:57 am | |
| nje rast te till kam perjetuar edhe une para disa muajve nje djal i afert i mamas time ishte djal hastreti ,pes motra ,i fejuar ,te fejuaren e kishte ne kosov ,ne nje aksident ne trafik ka mbetur i vdekur ka qen bashk me dy persona te tjer po ky e kishte pas fatin ta perjetonte ,ky lajm i zi ka godit shum njerz madje edhe ata qe nuk e njihnin e urrej at dreq mergimi ,para ca diteve kam nusur vellaun per atje vetem zemra ime e di dhembjen qe e kam pasur e qe ende e kam qe po me mundon per brenda sa her qe e degjoj ket fjal mergim them me vete i dalt flaka por cte bejm | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Mon Oct 22, 2007 12:03 pm | |
| Rastin tuaj e perjetoi dhimbshem,dhe prano ngushellimet me te sinqerta nga une.Jetana sjell here gezime,here dhimbje,dheduhet te jemi te stervitur te iperballojme edhe te dhimbshmet. | |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Mon Oct 22, 2007 3:13 pm | |
| Pasi qe e lexova pak me vones ket tem shfrytezoj rastin per ti shpreh ngushllime te perzemrta Shaban Cakolli per humbjen e shokut...
Por vlej ne njeja per ty e nderuara Rrebele, popr te them dishka qe sa me shume q'po lexoj postime te tua aq me shum epo vertetohem qe ne per keto vite te jetes paskemi ecu s'bashku,se paske shume ngjarje te njejta tragjedje te njeja....Ngushllime te perzemrta edhe nga une rrebele... | |
|
| |
shpendi Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 155 Vendi : Iliride Profesioni/Hobi : Forumi Registration date : 04/09/2007
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Mon Oct 22, 2007 5:37 pm | |
| Edhe une pak me vones po i shprehi ngushllimet e mia zoteri Shaban Cakollit per shokun e tij po ashtu rdhe familjes Berisha Ngushllime | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Mon Oct 22, 2007 8:51 pm | |
| NGUSHELLIMET TUAJA PËR NE NUK JANë Të VONUARA,
Ne falemnderojmë gjithë juve që me ngushëllimet tuaja na i keni zbutur dhimbjet,dhe deshirojmë që mbi ju asnjëherë të mos bien dhimbje. | |
|
| |
Lea_uk Anëtar i ri
Numri i postimeve : 136 Registration date : 17/09/2007
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Tue Oct 23, 2007 7:08 pm | |
| Ngushllime Familjes Berisha dhe te gjithe te dashurve te te ndjerit | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Sat Nov 17, 2007 3:09 pm | |
| Shaban Cakolli ndoshta me vonese edhe une shprehe ngushllimet e mia per humbjen e mikut tuaj ,gjithashtu ngushllimet e mia edhe per familjen Berisha | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Sat Nov 17, 2007 6:17 pm | |
| Ngushellimet nuk jane kurre te vonuara dhe per kete te falemnderoj,kjo dhimbje nuk mu eshte shuar dhe nuk besoj se do me shuhet asnjehere,por sido ngushellimi juaj me lehtesoj pak,flm. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Sat Nov 24, 2007 10:32 am | |
| aha cna ishte edhe ky gurbet vall a do te mbaroj ndonje her vuajtjet tona ? a do te tren sytt tan? po gezohemi qe po vinin ne pushim por ditet po shkojn edhe ju po largoheni e ne po mbesim te perlotur se diedhe sa do durojm keshtu ,malli per ju po shtohet gjdo dit ,gjdo mbremje ,gjdo mengjes gjdo moment te kesaj jete por keshtu paska shkru zoti me vuajt sa te jet jeta | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Sat Nov 24, 2007 11:10 am | |
| por keshtu paska shkru zoti me vuajt sa te jet jeta.
rrebelja:
Qe nga krijimi i botes se njerzimit eshte hulumtu (gurbeti) prandaj nuk duhet te na vije keqe se ne kete bote ne gurbet jemi te gjithe.
Kalimetar jemi ne kete bote e jo me shume..!!!
..by Beton | |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Sat Nov 24, 2007 3:13 pm | |
| po pikersht per kete arsye po them beton se perderisa jemi kalimtar spo mund te qmallemi me ata qe i duam me se shumti ,me me te afermit e zemres | |
|
| |
besa-bese Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1178 Registration date : 27/10/2007
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Sat Nov 24, 2007 5:45 pm | |
| nga njhere po them qofsh i mallkuar por sa po i sho do skena atje te na, po them shyqyr qe sjam atje se duhet me u marr me sene te kqija! | |
|
| |
leopardi Fillestar/e
Numri i postimeve : 40 Registration date : 08/11/2007
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Sat Nov 24, 2007 9:12 pm | |
| jo i mallkuar qofshe i mire mergimi yne ,se shum familje ke shpetue nga varferija . | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Sun Nov 25, 2007 8:05 pm | |
| z.leopardi,nuk e keni lexuar mirë shkrimin,nuk kemi mallekuar pse po i shpeton familjet nga varferia,ketu eshte fjala për një fatkeqësi që na ka prekur rëndë,dhe për këtë kemi shkruar,e që nuk është mirë të gëzohemi në fatkeqësi të të tjerëve,ndryshe askush nuk është kundër teje mund të i furish qfardo lavde që të duash mërgimit. | |
|
| |
STUPCAT Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 626 Age : 43 Registration date : 17/09/2007
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Sun Nov 25, 2007 8:16 pm | |
| e lexova shkrimin ton shaban burri deshta te shpeh ngushllimet ty dhe familjes dhe shoqris te familes berisha | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT Sun Nov 25, 2007 8:24 pm | |
| për ngushëllimin të jemi mirënjohës,kjo na lehtëson,të falemnderoj dhe kurrë dhimbje mos pastë në mesin tuaj i nderuar. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT | |
| |
|
| |
| QOFSH I MALLKUAR MËRGIM I FERRIT | |
|