Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Kush ka qenë Enver Hoxha?

Shko poshtë 
+60
cristal
Gjura
shpendo
el43
Himalaja
Luki
Ibrahim Rugova
istogalia
Kushtrimi86
ELIE
Xili
murturi
Delia
katunari
MUHAMETII
njonidrenica
Pirro i Epirit
Kosovarja
Ademi85
Martina
Eva0506
stabili
dibranja
Argent
Shqipja
malesorja e Kosoves
mall
fina
lilu
Mister
MARY
metiii
luan mreti
**Lumi_
paioni
nardlushnja
Kasper
gent
echo
idol
Orfe@
genta
USHTARILIRIS
Ago Muji
Mergimtari
xhavo_
besim78
rolling
aurora jasini
rroni
Leka i Madh
zeriatdheut
tom sojer
Guximi
LISI
Sofra
Riki30
E_Bukura
Beton
loredana
64 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
AutoriMesazh
Mergimtari
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Mergimtari

Male
Numri i postimeve : 755
Vendi : Jashtë forumit
Registration date : 31/05/2008

Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 Empty
MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyTue Oct 07, 2008 10:49 pm

Pse gazeta 55 ?

Intervista është bë në Top Channel , shiko këtu në temë e ke linkun e videos , për të mos u arsyetuar me nuk po e gjej , nuk është , nuk e gjeta ja ku e ke linkun e videos :
http://www.top-channel.tv/new/video.php?id=646
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

Numri i postimeve : 2974
Registration date : 07/03/2008

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyTue Oct 07, 2008 10:51 pm

Pirro i Epirit shkruajti:
Ago Muji shkruajti:
Martina shkruajti:
oo idjoot o i' pa fetyr po ti pse ke hyr kety per te fyer tetjeret apo te then ate qe mendon ti per vete qurravesh je ti i pa fetyr je ti se nje njeri si ti nga qe i'ka te gjitha ato pafetyrsira qe arrin te shahesh me nje femer , ti nuk je burr por nje i pa& fetyr e' ne djall shkofsh ti me gjith enver mutin dhe te lutem qe mos gabo te me fyesh me kurrr se une nuk te fyeva as nuk te poshtrova por eshte e' drejta ime qe te pergjigjem ketyre temave dhe nuk te jap llogari ty per as gje pis

(Kujdes se nga gjithe keto fjale, me shume jane fjale fyese si per Enver Hoxhen ashtu edhe per antaret pa asnje fakt. Eshte vrejtje e parafundit. Me mirkuptim, Stafi.)

Ore kujdes mori me ate fjalor se sflasin njerezit e qytetruar ashtu, e sidomos nje femer e moderuar nuk e ven veten ne ate pozite te shprehet ashtu, po hajde avash e mos i merr gjerat ngat zemre se sbe.
prej kurshit pasket filluat ta pastronin fjalorin e juaj more zoteri Ago Muji

More zoteri Pirro i Epirit, se prej kurshit kam fillu ta pastroj fjalorin asht pun ne te cilen ti ski takat me u perzi, keshtu qe kqyre punen tone dosti jem e mos te dhem barku ty prej kurshit kom nis me pastru e pej kurshit kom nis me e ndyt fjalorin, ti ban mire me dhan mendimin tend e jo mem gjyku mu per fjalt e mia, thjesht martina eshte femer dhe une i rrespektoj ato dhe mundohem te tregohem sa me i mire me to dhe joofendues, pse po ty a te kam ofenduar ndonjeher?
Martina
Anëtar
Anëtar
Martina

Female
Numri i postimeve : 297
Vendi : Belgjike
Registration date : 04/08/2008

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 12:15 am

po ngaqé e' di them edhe uné Besim por te vjen te plasesh kur keta njerz qe nuk e din se kush ka qen ai pis ai idjot me çfar te drejte flasin per te dhe po na e'bejne edhe hero mutin se keta qe flasin kan lind e rritur ne kosov e'nuk e'kan vuajtur ate koh ,, e'keta nuk din se per nje fjal goje i'kané kalbur njerzit e' ndershem ne burg ter jeten veç se ka then se nuk po na del buka e mir ai person ka hanger polt 10 vite burg etj ejt ,, ka aq sa nuk po kam kujt me ja spjeguar keto se keta nuk marrin vesh hiç nga e' kaluar,,,, keshtu qe nuk ja vlen fare
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 12:22 am

Martina shkruajti:
po ngaqé e' di them edhe uné Besim por te vjen te plasesh kur keta njerz qe nuk e din se kush ka qen ai pis ai idjot me çfar te drejte flasin per te dhe po na e'bejne edhe hero mutin se keta qe flasin kan lind e rritur ne kosov e'nuk e'kan vuajtur ate koh ,, e'keta nuk din se per nje fjal goje i'kané kalbur njerzit e' ndershem ne burg ter jeten veç se ka then se nuk po na del buka e mir ai person ka hanger polt 10 vite burg etj ejt ,, ka aq sa nuk po kam kujt me ja spjeguar keto se keta nuk marrin vesh hiç nga e' kaluar,,,, keshtu qe nuk ja vlen fare

Pisi, idijoti, muti...asnje fjal tjeter! Si ka mundesi te lexojme vetem kesi fjale nga nje "intelektuale" dhe gjithashtu nga nje "femer"? Dhe me e kqja eshte se shpesh here mundoheni te tjereve tu mesoni per kulturen!

Hajde "kultur" hajde!
Martina
Anëtar
Anëtar
Martina

Female

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 12:29 am

po ike ore djal do me tregosh mua kulturen dhe edukaten ti ,,,po ti nuk je i zoti per asgje ore po ça dhafos ti more i trash po pse flet kur askush nuk tu drejtua ty ik dhe mos mu drejto me kurr kur ty nuk te drejtohet kush .!?
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 12:34 am

Martina shkruajti:
po ike ore djal do me tregosh mua kulturen dhe edukaten ti ,,,po ti nuk je i zoti per asgje ore po ça dhafos ti more i trash po pse flet kur askush nuk tu drejtua ty ik dhe mos mu drejto me kurr kur ty nuk te drejtohet kush .!?

Po te drejtohem ne menyre qe ta kupton se je larg realitetit. Perndryshe lexo regulloren, e poashtu edhe vrejtjen qe te eshte bere. Shiko veten njehere dhe mos shko tek "Vrejtja" me llomotit pa pike nevoje.
Tu kam drejtu, te drejtohem dhe do te drejtohem sa here te dua ty dhe qdo kujte tjeter, eshte e drejt e imja. Me jeni drejtuar mua per gjerat qesharake shume here, pse tani gjithnje terhiqeni?
Leka i Madh
V.I.P
V.I.P
Leka i Madh

Numri i postimeve : 1368
Vendi : Dielli lind nga malet!
Registration date : 02/09/2007

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 12:57 am

Martina shkruajti:
oo idjoot o i' pa fetyr po ti pse ke hyr kety per te fyer tetjeret apo te then ate qe mendon ti per vete qurravesh je ti i pa fetyr je ti se nje njeri si ti nga qe i'ka te gjitha ato pafetyrsira qe arrin te shahesh me nje femer , ti nuk je burr por nje i pa& fetyr e' ne djall shkofsh ti me gjith enver mutin dhe te lutem qe mos gabo te me fyesh me kurrr se une nuk te fyeva as nuk te poshtrova por eshte e' drejta ime qe te pergjigjem ketyre temave dhe nuk te jap llogari ty per as gje pis

Ndoshta edhe jam 'idiot i pafytyre' por te pakten une nuk behem hore sic behesh ti moj cuca e mamit. Une te kerkova fakte dhe ti shpertheve si nje kulceder plot zjarr. Siperia ime ndaj teje qendron bash ketu: kur me kerkon dikush fakte, une i sjell nje kamion me rimorkio te mbushur me fakte. Une asnjehere nuk zvetnoj ne maniakizem si ju. Ndaj ky eshte hendeki ms meje dhe teje. Une s'te kerkova llogari per asgje, se fundja e fundit ti je vrima e fundit e kavallit dhe s'ngre kandar per aske. Une s'te fyeva more cuce, por ti po fyen.
besim78
Anëtar i ri
Anëtar i ri
besim78

Numri i postimeve : 126
Registration date : 17/05/2008

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 12:57 am

Mergimtari shkruajti:
Pse gazeta 55 ?

Intervista është bë në Top Channel , shiko këtu në temë e ke linkun e videos , për të mos u arsyetuar me nuk po e gjej , nuk është , nuk e gjeta ja ku e ke linkun e videos :
http://www.top-channel.tv/new/video.php?id=646
Mergimtari e permenda gazeten 55,sepse zmonton shume nga theniet e Nexhmijes,Ku ne nje pike te intervistes gazetarja i thote pse per meritat ja vesh te gjitha Enverit,kurse per vrasjet,burgimet persekutimet e njerezve me te zote dhe me me kulture te popullit tone faji ishte i Koçi Xoxes dhe Bedri Hazbiut,sepse zonja e zeze edhe per vrasjen e shokut me te ngushte te Enverit Sejfulla Selfo,vella dhe kaluar vellait,qe e mori familjen hoxha prinderit e Enverit,ne Gjirokaster,i mbajti me buke dhe i strehoi per vite me rradhe,sepse Enveri ishte i zene me Dushanin dhe Popoviçin,akuzoi te tjere,por edhe ne qofte e vertete,si ka mundesi qe nuk levizi gishtin e dores per te shpetuar mireberesin e familjes se tij.O njerez lexoni kete artikull ku me fakte zberthehen mashtrimet dhe poshtersite e komunisteve.
Ah mos harroj,shikoni videon gjer ne fund,se nuk po i besoja vesheve,por as disa prej jush,kur te ndigjojne nga goja Nexhmijes,qe qe nje moment qe Shqiperia priti qe perendimi ta mirrte ne krahet e tij,kur Shqiperia doli nga traktati Varshaves,ashtu si desh te bente Cekosllovakia,por perendimi nuk u turbullua per cekine e jo me per Shqiperine.Kjo do te thote qe Shqiperine e shpetoi lufta e ftohte,sepse zonat e influences ishin te ndara,dhe jo izolimi hermetik.Eshte kaq i vertete sa nje regjim si ai i Enver Hoxhes do te ishte nje çmenduri e vertete ne mes te Europes,dhe do te shembej si nje keshtjelle prej rere.
Martina
Anëtar
Anëtar
Martina

Female

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 1:15 am

Leka i Madh shkruajti:
Martina shkruajti:

Ndoshta edhe jam 'idiot i pafytyre' por te pakten une nuk behem hore sic behesh ti moj cuca e mamit. Une te kerkova fakte dhe ti shpertheve si nje kulceder plot zjarr. Siperia ime ndaj teje qendron bash ketu: kur me kerkon dikush fakte, une i sjell nje kamion me rimorkio te mbushur me fakte. Une asnjehere nuk zvetnoj ne maniakizem si ju. Ndaj ky eshte hendeki ms meje dhe teje. Une s'te kerkova llogari per asgje, se fundja e fundit ti je vrima e fundit e kavallit dhe s'ngre kandar per aske. Une s'te fyeva more cuce, por ti po fyen.

po ça faktesh do i sjell une fetyres tende surratit tend more po ik dhe qerohu nga une se edhe surratin tende nuk munde ta shoh po ku jemi ketu ne gjygj ik ore,, mu hiq
Ademi85
Përjashtuar
Përjashtuar

Male
Numri i postimeve : 316
Vendi : StreetGameZerIstogCity
Registration date : 14/09/2008

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 1:51 am

Leka i Madh shkruajti:
Ademi85 shkruajti:
E izoloj SHqiperine duke lene jashte kufive te saj Kosoven .Ka mundur qe kufiri me Kosoven te jete me i hapur qe te kishim nje bashkpunim me te mirë me SHqiptaret e Shqiperise.Vet izolimi i SHqiperise nuk na dha shanc per nje BASHKIMKOMBETAR

Khuuuu, ia nxorre bishtin ore i shkrete duke i perseritur per te saten here fjalet e njejta. Ti je ose ju budalla ose luan rolin e budallait. Forumistet njeqind here te sollen prova te pakundershtueshme, nderkaq ti akoma i bjen te njejtit kavall.

E izoloj Shqiperine! Te pakten ky izolim nuk u be me deshiren e sistemit shqiptar, por si kushtezim i Luftes se ftohte dhe atmosferes vrasese te saj. Nese mendon se vetem Shqiperia u izolua asokohe lajthitesh i nderuar, per shkak se secili vend ndiqte politika strikte te ruajtjes se kufirit. Ishte tjerekohe ahere. Ish lufte e ftohte. Ishe mes dy superfuqive te cilat mezi prisnin nje gabim tendin per ta futur nga prapa thiken. Kosoven nuk e la jashte Enveri por e la jashte Fadili, Sinani, Xhaviti, Alia e te tjere qe pranuan kapitullimin ne Prizren. Po te mos ishte Enveri dhe nacionalclirimtarja sot Kosova do te ishte sall shprehje gjeografike, se ishte vete Enveri tok me frontin nacionalcirmitar ai qe e nisi luften antifashiste ne Kosove duke e bindur popullin shqiptar ne Kosove e Iliride qe per tu fituar vetevendosja duhet hapur lfute e rrepte dhe e pakomrpomis kunder nazisteve.
nuk pres asgje tjeter nga ti vetem fyerve sepse te tille jeni ju.me thuaj kush ishin ata forumista qe me sollen fakte? Mos me provo me keto fyerve e te them edhe ty ate fjal idiotike e cilla nuk gjindet ne fjalorin tim qe ja thash zeriatdheut te cilit i kerkoj falje mirpo skisha rrugdalje tjeter sepse me preku ne moral..te mirremi vesh si njerez Leka i Madh sepse ne ditet e sotit cdonjeri e ka mendimin e tij te lire mos mendo se jemi duke jetuar ende ne kohen e komunizmit..nuk ke te drejt ti fyesh forumistet ketu e aq me teper je nje moderator..respect
Sofra
Admin
Admin
Sofra

Male
Numri i postimeve : 7564
Registration date : 13/08/2007

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 2:13 am

Martina shkruajti:

Martina e ke shumë gabim nëse mendon se nuk e dim se kush ishte Enver Hoxha. Pikrisht që e dimë se kush ishte Enver Hoxha edhe e mbrojm figurën e tijë e cili figurë e udhëhoqi popullin dhe e çliroi Shqipërinë dhe e mbrojti sikurse që e mbrojtenë edhe të parët tanë nga okupimet e ndryshme, e nuk mundën ta mbrojnë gjithmon pas çlirimit sikurse që e mbrojti Enver Hoxha.
Por ja që Enver Hoxha kishte edhe aftësi edhe strategji që e mbrojti Pavarsinë e Shqipërisë kur ja mësyen si Grekët, Jugosllavët, Rusët, Anglo-amerikanët etj etj dhe i detyroi Enver Hoxha të kthehen me bishtin nën këmbë, ua shkurtojë thonjtë lakmitar madje edhe superfuqive si Rusisë dhe Amerikës. Këte e bëri pikrisht një burr autokton me tradita të pastra Shqiptare që lirisht mund të them se Enver Hoxha ishte po ai gjak i trashëguar nga Akili, Aleksandi i Madh, Pirro, Skënderbeu.

Ju që flisni keq për Enver Hoxhën, pak ka rëndësi, rëndësi ka se ne si Komb sot ekzistojm nga vendimet e tija që ai u detyrua të ndërmarr në momente të caktuara për fatin e Shqipërisë.

Prandaj nuk ka gjë më të bukur se sa sot edhe pas 23 viteve që nga koha që kur Enver Hoxha u nda nga populli ende vazhdojnë t' ja kenë frikën uzurpatorët që po e udhëheqin mbrapsht vendin, sidomos po apelojnë me të madhe dhe haptas që mediat të mos transmetojnë apo shkruajn diçka në të mirë të Enver Hoxhës por të shkruajnë vetëm keq për Enver Hoxhën. Këto imponime që po ju bëhen mediave elektronike dhe shtypit anekënd trojeve Shqiptare na kujtojnë vitet 1939, pikrisht Italinë dhe fashizmin kur e pushtuan Shqipërinë.

Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 Default
Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 Pixel-vfl73

Rinia dhe Enver Hoxha këndojnë për Kosovën

Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 Default
Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 Pixel-vfl73

Grupi i Mirditës - Kush ia ndërroi faqen Malësisë

Edituar për herë të fundit nga Sofra në Wed Oct 08, 2008 3:35 am, edituar 2 herë gjithsej
Ademi85
Përjashtuar
Përjashtuar

Male

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 2:27 am

Enver Hoxha ishte po ai gjak i trashëguar nga Akili, Aleksandi i Madh, Pirro, Skënderbeu

te lutem mos bejë keso krahasimeeeeeee
Skenderbeu ka qene nje njeri i cilli ka luftuar per popullin e tij,ndersa tek ENVERI ishte e kunderta ai vriste popullin e tij.
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

Numri i postimeve : 5729
Vendi : Zvicër
Profesioni/Hobi : no money no honey
Registration date : 10/09/2007

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 2:39 am

Ademi85 shkruajti:
Enver Hoxha ishte po ai gjak i trashëguar nga Akili, Aleksandi i Madh, Pirro, Skënderbeu

Skenderbeu ka qene nje njeri i cilli ka luftuar per popullin e tij,ndersa tek ENVERI ishte e kunderta ai vriste popullin e tij.

Shoku ti , e lexove gjithe shkrimin apo jo !?,analizove gjithe ate shkrime qe antari mundohet dhe merre kohe te jep mendimin e vete,analizove se kerkone kohe e gjithe kjo te merret per te berre nje postime te tille me nje analiz shume te shendosh,dhe a mendone te pakten qe ç'fare kuptojm me fjalen Debate ne teme ,replika ne tema ,apo nuk i kupton !?.te keshilloi te merreshe me veten i nderuar dhe te jesh i pragaditur kurre te merreshe me tema te tilla,apo me mire te lutem mos i fute hundet aty ku nuk te takon te prishini c'do teme ishte nje vrejtje e gjithe kjo ! FLM.
http://www.bashkimikombetar.com
Sofra
Admin
Admin
Sofra

Male

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 3:31 am

Ademi85 shkruajti:

Ademi pos që vrau Enver Hoxha a di diçka më shumë!? Nëse nuk dinë më shumë, këtë e mësuam, se paska vrarë Enver Hoxha. Ç'dinë tjetër pos që paska vrarë ?
Ademi85
Përjashtuar
Përjashtuar

Male

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 3:38 am

Sofra shkruajti:
Ademi85 shkruajti:

Ademi pos që vrau Enver Hoxha a di diçka më shumë!? Nëse nuk dinë më shumë, këtë e mësuam, se paska vrarë Enver Hoxha. Ç'dinë tjetër pos që paska vrarë ?
sdo te pergjigjem sepse po mi fshini temat .ateher pse te lodhem kot
Sofra
Admin
Admin
Sofra

Male

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 4:27 am

Ademi85 shkruajti:
Sofra shkruajti:
Ademi85 shkruajti:

sdo te pergjigjem sepse po mi fshini temat .ateher pse te lodhem kot

Po kur shkruan vetëm që të duken rreshtat dhe nuk bënë replika konstruktive me antarët edhe ne nuk do të lejojm të na ngarkohet forumi me rreshta koti.

Ja unë nuk po dal nga tema në këtë rast sikurse që ti je dal Ademi 85, por më duhet të shkruaj pos replikës me ty edhe diçka për temën se në forum ndalohet Chit-Chati.

Kufijtë Shqipërisë i kërcënoheshin vazhdimisht nga Greqia dhe Jugosllavia.

Greqia propagandonte në botë se Shqipëria nuk ka bërë luftë anti-fashiste, poashtu edhe Jugosllavia propagandonte në botë se Shqipëria ka pranuar që të bëhet Republikë në kuadër të Jugosllavisë, dhe pikrisht propagandonin kreu Jugosllav si Tito, Mugosha etj etj që sot goja e Sali Berishës përhap demagogji ndër shqiptar se Enver Hoxha ishte bashkpuntor i jugosllavëve apo si thoshte dikur kreu nga beogradi se PKSH e ka formuar Mugosha apo PKJ.
Të gjitha këtyre klaneve famkeqe për Shqipërinë diti t'u bëjë ball Enver Hoxha i cili në Parisë demaskoj politikën e Megaloidesë që e kërkonte Jugun e Shqipërisë.
Në Parisë Enver Hoxha u tha të gjithëve dhe hapur se; "nëse greqia do Jugun atëhere ajo për ta marr ate duhet vënë mekanizmat në lëvizje".

Kurse sa i përket propagandës jugosllave që kishte bërë në botë se Shqipëria është Republikë e Jugosllavisë Enver Hoxha dhe Stalini biseduan për këto pazarllëqe që bëheshin në kurriz të Shqipërisë, më pas Stalini demaskoi botërisht propagandën jugosllave dhe më pas u njoft edhe Shteti Shqiptar por edhe LNÇ e saj.
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 11:35 am

Ademi85 shkruajti:
nuk pres asgje tjeter nga ti vetem fyerve sepse te tille jeni ju.me thuaj kush ishin ata forumista qe me sollen fakte? Mos me provo me keto fyerve e te them edhe ty ate fjal idiotike e cilla nuk gjindet ne fjalorin tim qe ja thash zeriatdheut te cilit i kerkoj falje mirpo skisha rrugdalje tjeter sepse me preku ne moral..te mirremi vesh si njerez Leka i Madh sepse ne ditet e sotit cdonjeri e ka mendimin e tij te lire mos mendo se jemi duke jetuar ende ne kohen e komunizmit..nuk ke te drejt ti fyesh forumistet ketu e aq me teper je nje moderator..respect

A i ke lexu qato 50 faqe te ksaj teme qi i ka perpara, se besoj, po ja ke me gjet fakte ketu more burr ja kerkund hiq, po merri statistikat e prodhimit more shoq ne te gjitha fushat edhe shiqoj, qfar faktesh po lyp kur mun mi gjet vet, merri statistikat e prodhimit te kohes se enverit dhe krahasoj me keto tani. Ja veq nje po ta them, ne vitin 85 shqiperia ka prodhuar rryme ne KW/H aq sa ka prodhuar ne vitin 2003, kjo eshte ve vetmja qe mund ta krahasosh, perndryshe prodhimtaria tash eshte 0 kunder atehereshit.
tom sojer
V.I.P
V.I.P
tom sojer

Male
Numri i postimeve : 945
Vendi : Albania
Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer
Registration date : 20/09/2007

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 11:56 am

O Ademi85, te lutem, ja fjalia jote:

"...me thuaj kush ishin ata forumista qe me sollen fakte?..."

Cilat quan fakte ti se nuk po kuptoj? Keta djem dhe vajza sjellin fakte me mijera saqe edhe une habitem. A mos me "fakt" ti kupton vetem ato gjera qe te vijne ty pas avazit?

Po flet per mendim ndryshe dhe respekt te mendimit ndryshe. Atehere respekto edhe ti mendimin ndryshe (nga i yti) te shokeve me lart qe sulmon.

50 faqe fakte dhe antifakte. Lexoji faktet dhe leri antifaktet.

Te shtoj edhe une nje fakt atehere?

Kam jetuar nje pjese te mire te asaj kohe dhe po te them se fryma shoqerore ne mes njerezish, fryma e dashurise dhe ndihmes mes njerezish, jeta e lire, liria, te qenit i sigurte ne cdo cep te Shqiperise, qe habiste te gjithe boten "e kulturuar demokratike", arti dhe kultura e shkollimi, mundesia qe u jepej te pamundurve, shendeti etj etj qe t'i kane numeruar djemte e vajzat ... e bejne Enver Hoxhen titan te mendimit dhe veprimit. Kishte lufte klasash atehere sic ka edhe sot. Me ligjin mos u kruaj.
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 12:04 pm

Si duket o Tom Sojer te veprohet ne baze te shprehjes "Ligji mbi te gjithe" qenka krim. Si duket ky Ademi ka nje koncept tjeter mbi faktet, merre fjalorin djalo, te F-ja gjeje dhe lexo cka do te thote Fakt.
tom sojer
V.I.P
V.I.P
tom sojer

Male
Numri i postimeve : 945
Vendi : Albania
Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer
Registration date : 20/09/2007

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 12:20 pm

Ademi85, per dijenine tende:

1. Kishte prostitucion atehere?
2. Kishte droge atehere?
3. Kishte trafikim mishi te bardhe atehere?
4. Kishte vrasje per hakmarrje atehere?
5. Kishte maska qe te vjedhin e marrin jeten me perpara?
6. Kishte analfabetizem atehere?
7. Kishte kurverim, lakuriqesi, degjenerim, mungese te ardhme?
8. Kishte atehere te beje Evropa cfare i do "ndonje gje" me ty?
9. Kishte atehere guxim dhe b... greku te tallej me shqiptaret?
10. Kishte atehere njeri te cilit nuk i gjendej nje pune?
11. Rrije pa gjume atehere se djali apo vajza zhdukeshin nga shtepia dhe merreshin me pislleqe?

etj. Keto quhen fakte se jane te deshmuara.

Atehere, i bije, Ademi85 qe te lesh te gjitha ato dhe t'i kesh te gjitha ato thjesht per te bere "i lire" llapa - llapa.
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

Numri i postimeve : 5729
Vendi : Zvicër
Profesioni/Hobi : no money no honey
Registration date : 10/09/2007

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 12:21 pm

Enver Hoxha nuk ishte nje Heroi ''klasik'',ishte nje heroi Historik,sepse kemi dukumente te tilla te nje i quajtur njeti i nderit qe beri per kombin shqiptar,nuk ishte nje Hero Romantik ,ishe nje Hero sepse sibolizonke Diellin qe lundronke kunder erresis,ishte nje Hero moral,nuk ishte nje Hero i pa moralshem ,sepse prezentonte te drejten e nje kombi ,ishte nje Hero univerzal sepse nuk luftoi per vete por per nje populle Human qe e drejta e tyre kerkonte nga gjithe rrethy te zdhuket nga faqja e dheut ,ishte nje Hero i Shkences sepse idealet e ti,ishin ata qe udheqin nje popull nga vdekja ne matur .
Guximi
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Guximi

Male
Numri i postimeve : 2427
Vendi : Në "Komedinë Njerëzore"
Profesioni/Hobi : Student
Registration date : 12/09/2007

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 2:34 pm

Martina shkruajti:

Martina ti vec po e deshmon se nuk e di se c'eshte idioti, flet vetem fajle koti qe nuk vlen te lexohen as nga nje yllke.
Oj qikooo idiot eshte shkalle e ulet e intelegjences, qysh mundet te jete presidenti i shtetit idioti, a je ne vete per cfare po flet. Ai kurgjo neqofse ska dite propagande dhe menyrat se si te vije ne pushtet i ka pasur te persosura. Idiot je ti qe nuk di ti lidhesh, fjalite.

Une nuk di se pse po flas me ju kur emrin e vendelindje nuk dini ta shkruani : Kosov

Patjas gabim parashkollor :e'keta hahaha

Shume shume keq...
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 2:39 pm

kreteni, debilli, idioti jane individet me koeficient te ulet te intelegjnces e me te uletin e kreteni, kjo se tregon shkallen e poshtersise Very Happy
Eva0506
Hero anëtar
Hero anëtar

Female
Numri i postimeve : 3323
Vendi : Shume larg...!
Registration date : 28/01/2008

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 3:33 pm

Enver Hoxha eshte ylli i botes shqiptare dhe nuk ka pur t'u shuar kurre, kurse fjalet shkojne e vijne, edhe sikur ne te shahemi e te rrifemi ketu deri sa te kemi force. lol
**Lumi_
Anëtar i ri
Anëtar i ri
**Lumi_

Numri i postimeve : 177
Registration date : 20/06/2008

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 EmptyWed Oct 08, 2008 4:27 pm

Ju lumt vellezer e motra se te tille popull e donte edhe vete Enver Hoxha.
Enver Hoxha ishte i drejte e nuk lejonte nenshtrim ndaj fuqive te medha, perderisa fuqit e medha kerkonin "demokraci" qe sipas tyre demokracija eshte nese e shet pavarsine tek fuqite e medha. Por Enveri nganjehere e perdorte edhe berrylin edhe nuk pritonte tua tregoje edhe fuqive te medha.
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha?   Kush ka qenë Enver Hoxha? - Faqe 31 Empty

Kush ka qenë Enver Hoxha?
Mbrapsht në krye 
Faqja 31 e 40Shko tek faqja : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Enver Hoxha dhe partizanet e tij....
» Masakra e Tivarit, zbardhen dokumentet mbi Ramiz Alinë
» sigurimi i enver hoxhes se si ruhej E .HOXHA
»  Kush ka qenë Skendërbeu!
» Kush ka qenë Isa Boletini?

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët :: Histori-
Kërce tek: