|
| Kush ka qenë Enver Hoxha? | |
|
+60cristal Gjura shpendo el43 Himalaja Luki Ibrahim Rugova istogalia Kushtrimi86 ELIE Xili murturi Delia katunari MUHAMETII njonidrenica Pirro i Epirit Kosovarja Ademi85 Martina Eva0506 stabili dibranja Argent Shqipja malesorja e Kosoves mall fina lilu Mister MARY metiii luan mreti **Lumi_ paioni nardlushnja Kasper gent echo idol Orfe@ genta USHTARILIRIS Ago Muji Mergimtari xhavo_ besim78 rolling aurora jasini rroni Leka i Madh zeriatdheut tom sojer Guximi LISI Sofra Riki30 E_Bukura Beton loredana 64 posters | |
Autori | Mesazh |
---|
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Wed Oct 01, 2008 4:31 pm | |
| - Deli shkruajti:
- Premtim paske harruar se Enveri e bëri internimin si dhe po qe se nji nga famijla nuk i pëlqente pse të vuaj i tër farefisi ?të lutem më spjego jam kurreshtar të dij .(ishte kjo nga vet xhaxhi apo nga njerzit e tij .
Deli, ne kohen e Xhaxhit Enver e ke iden se ne qfar gjendje ishte Shqiperia? Ishin vetem disa familje qe kishin perfituar dhe kishin pasuri te medha dhe nuk dinin se qfar eshte uria per buk. Shumica e popullit ishte ne gjendje te mjerushme, ne varferi te skajshme. Dhe pikrisht "ato familje" sot flasin kunder Enverit, se na internoj, ne vrau, na burgosi etj. Mund te kete pasur raste te atilla qe nuk e kan merituar, por afer barit te thate digjet edhe i njomi. Me thuani ju, apo qdo kush tjeter ketu ndonje raste por te argumentuar se kan vdekur njerez nga uria ne kohen e Enverit? Sikur te ishte e vertete kjo qe thuani ju dhe disa te tjere, atehere nuk do te shtohej numri i popullsis aq shume, por perkundrazi do te shuhej, ose te mbetej aq sa kan qen. |
| | | Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Wed Oct 01, 2008 4:35 pm | |
| - njonidrenica shkruajti:
- beton shum dhe shum tekom respektu po vlla tregom si vllavi vllavit a je everist, nese dhe ti je enverist te lutem me fshini prej bashkimit kombetatar, pa mar parasysh se shum e kom dasht si shtepi te imjen.
I nderuar !
Jam apo nuk jam Enverist ,jam apo nuk jam Rugoviste,jam apo nuk jam Thaçist Berishovi-që .ç'rendesi e gjithe kjo ka ???,eshte mendimi i lire i imi te mendoi ashtu si analizoi te jete, dhe mos kerrko te dishe, kushe jam, dhe si jam, se edhe une kam te drejten time ne kete rrotull tokesor te jetoi ashu siç mendoi ,veproi, dhe te shkruaj mendimet e mia te lira.
I nderuar njonidrenica !
Sa per fshirjen tuaj qe kerkoni kete gjithesesi do e marre personlishte kete vendim me te fshije nga kjo faqe nese vazhdoni me keta mendime qe i keni te merreni ne tema ,sepse kete verejte jau kame bere bulikishte edhe Moderatoreve arsya juaj ka qene ,mendova se shkrimet e tuaj jane fshier pa arsye ,mora kohe per ty mbrem edhe pse kohen e kam te kufizuar shume u mundova te beje repalika dhe te gjeje mirkuptime ne tema ,por , ne ate qe kuptova me kete pyetje qe me keni bere kush jam dhe ç'ka jam eshte absurde te kutoi nje gje te tille te botes se njerzimit te kemi mirkuptime ne tema ,prandaj nese edhe njeher jeni jashte teme po te lajmroi une personlishte qe te largoi nga kjo faqe ,te lutem rri ne teme dhe kerko ne teme te flasishe per temen e jo kush eshte ai dhe ç'ka eshte ai,dhe si eshte ai .
Me shume rrespket Beton !
Edituar për herë të fundit nga Beton në Wed Oct 01, 2008 4:43 pm, edituar 2 herë gjithsej | |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Wed Oct 01, 2008 4:37 pm | |
| - MUHAMETII shkruajti:
Premtimi, ai personi paska pase te drejte te te kritikoj, edhe une do ta baja te njejten, por pakez me but, dhe edhe tash ua parashtroj pyetjen te gjithe atyre shqiptareve qe mbajne maica te Chegevares ne maicat e tyre. Ore zotrinje po pse ne ta mbajme Chegevaren ne maica kur kemi shume deshmor qe e kane flijuar jeten per atdhe. Nuk kemi nevoje te lidhemi per nje shekull qe e ka gabuar njonidrenica. Sepse gabimet jane per njerez.
Faleminderit per mirekuptim, shpresoj te mos me jeni hidheruar... Ne duhet te mesojme nga gabimet, por gabimet nuk duhet te ndikojne e neve te ngecim...
Rrnofte bashkimi kombetar
Me t'mira As ashtu e as me but, skeni te drejt as ju e askush tjeter tme kritikoj pse une e mbaj foton e Che Guevares, perveq se mund te beni pyetje dhe une do ju pergjigjem. Vetem ne nje rast mund te keni te drejt ju, ose dikush tjeter. Atehere kur psh ju, keni dhene shume per kete vend, dhe ne anen tjeter jeni i sigurt se une perveq se nuk kam ber asgje, jam kunder vendit tim, me veprimet e mija dhe te familjes se ngusht dhe te gjere. As e para dhe as e dyta nuk jane te vertetuar, sepse nuk te njoh dhe nuk me njeh. E kuptuat? |
| | | Delia Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 514 Registration date : 13/01/2008
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Wed Oct 01, 2008 4:45 pm | |
| Orë e bët histori mbi historin kët Enver po lëreni të prehet i qet ati ku asht dhe shikoni të ardhëm se ne kshtu gjithmon kemi psuar duke shikuar nga mbrapa e të tjert po i kryejn punt e veta deri po del gjumi neve , shikoni qka mund të bëj sod për nesra e për dje se dje iku ,si dhe po qesei për dike ka qen i mir për dike me siguri ka qen i keq dhe aji mund të jep mendimin evet ,se s fundi asht forum dhe e ka të djertën gjith kush të jap mendimin e vetë. | |
| | | MUHAMETII Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1106 Registration date : 07/05/2008
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Wed Oct 01, 2008 8:06 pm | |
| Une kam te drejte ti jap mendimet e mia Premtimi, e a i pranoni ju kjo eshte qeshtje tjeter. Po une vetem te thash, apo me mire te them ju thash, sepse u jam drejtuar te gjithe atyre personave, qe mbajne maica me foto te Chegevares, se nuk e shoh te arsyeshme, perderisa ne i kemi figurat tona kombetare. Trendafile, plotesisht pajtohem me ate qe e keni thene. Sepse ne duke e shikuar te kaluaren, po ngecim per te ardhmen. Dhe kjo do na kushtoj. Me t'mira | |
| | | Pirro i Epirit Anëtar i ri
Numri i postimeve : 135 Age : 33 Vendi : maja e madhe perball Registration date : 15/09/2008
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Wed Oct 01, 2008 10:38 pm | |
| Pajtohem plotsisht me ty more zoteri muhamed sa i perket bluzes me portretin e CHE GUEVARES ne kemi shume che guevara pa me tregoni more qfare beri CHE GUEVARA per popullin shqiptar ishte revulocionar nga ARGJENTINA me duket dhe ai as qe e ka njohur SHQIPERIN more djema mushuni men me mire ta bajm ndonje personazh ton qe jan te bollshem SKENDERBEU,RUGOVA,ADEM JASHARI e shume tjere e shume e shume | |
| | | Mister Anëtar
Numri i postimeve : 327 Registration date : 10/07/2008
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Wed Oct 01, 2008 10:40 pm | |
| Une mendoj se Enver hoxha kishte edhe merita te medha. | |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Wed Oct 01, 2008 10:47 pm | |
| Hehehehehe, ai e ka njohur shqiperine, me mire se qe e njeh ti, ishte ai qe beri takim me Enver Hoxhen. Dhe sa per ate more djema mushuni men me mire ta bajm ndonje personazh ton qe jan te bollshem SKENDERBEU,RUGOVA,ADEM JASHARI e shume tjere e shume e shume Hahahaha keso krahasimi kurr ne jet nuk kam pare, tradhetari ne mes te dy legjendave, TURP.[/i] PADITURI i thojn kesaj. |
| | | Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Wed Oct 01, 2008 10:50 pm | |
| - Mister shkruajti:
- Une mendoj se Enver hoxha kishte edhe merita te medha.
Si c'do njeri ashtu edhe Enver Hoxha nuk kishte vetem suksese ne Qeverine e tije... Duke u munduar ta ruaj shtetin prej armiqeve kishte edhe pasoja. Si per shembull shfrytezimi bregdetar apo marredhenje bilaterale me nji shtet qe kishte mundesi te zhvillo ekonomine me ndonji kredi . Por kishte me shume suksese ne te gjitha fushat tjera te perditshme . Ai ngriti intelegjencen shqiptare ne te gjitha lamite.Kulturen dhe Artin shqiptar. I a kishin te gjitha vendet friken me kaq nji shtet te vogel ! Ishte i vetevendosur dhe ne kohen e tije respektoheshin me mire njeri me tjetrin... ishin te barabart te gjithe te nji klase, Ai ka lene intelegjencen nder Shqiptaret ku munde te shfrytezohet me tutje . | |
| | | Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Wed Oct 01, 2008 10:55 pm | |
| - Vrana Konti shkruajti:
- Hehehehehe, ai e ka njohur shqiperine, me mire se qe e njeh ti, ishte ai qe beri takim me Enver Hoxhen.
Dhe sa per ate more djema mushuni men me mire ta bajm ndonje personazh ton qe jan te bollshem SKENDERBEU,RUGOVA,ADEM JASHARI e shume tjere e shume e shume Hahahaha keso krahasimi kurr ne jet nuk kam pare, tradhetari ne mes te dy legjendave, TURP.[/i] PADITURI i thojn kesaj. SKENDERBEU,"RUGOVA",ADEM JASHARIOhh ! Per kete keni shum te drejte. | |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Thu Oct 02, 2008 12:05 am | |
| - MUHAMETII shkruajti:
- Une kam te drejte ti jap mendimet e mia Premtimi, e a i pranoni ju kjo eshte qeshtje tjeter.
Po une vetem te thash, apo me mire te them ju thash, sepse u jam drejtuar te gjithe atyre personave, qe mbajne maica me foto te Chegevares, se nuk e shoh te arsyeshme, perderisa ne i kemi figurat tona kombetare.
Trendafile, plotesisht pajtohem me ate qe e keni thene. Sepse ne duke e shikuar te kaluaren, po ngecim per te ardhmen. Dhe kjo do na kushtoj.
Me t'mira Te thash, keni te drejt t'me pyetni dhe une t'ju pergjigjem. Perndryshe as ju, e askush tjeter nuk keni te drejte t'me drejtoheni ne ate menyre se " pse nuk e mbaj dike tjeter, por e mbaj Che Guevaren"? Perderisa nuk me njehe aspak, sikur qe nuk u njoh une juve, apo familjen dhe rrethin tuaj. Shpresoj e kupton kete here, dhe nuk mundohesh prap te perzin diqka ne kete pike. |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Thu Oct 02, 2008 12:08 am | |
| - Pirro i Epirit shkruajti:
- Pajtohem plotsisht me ty more zoteri muhamed sa i perket bluzes me portretin e CHE GUEVARES ne kemi shume che guevara pa me tregoni more qfare beri CHE GUEVARA per popullin shqiptar ishte revulocionar nga ARGJENTINA me duket dhe ai as qe e ka njohur SHQIPERIN more djema mushuni men me mire ta bajm ndonje personazh ton qe jan te bollshem SKENDERBEU,RUGOVA,ADEM JASHARI e shume tjere e shume e shume
Pergjigjen e pjeses se par e ke me siper. Per rreshtat e fundit kam vetem nje pyetje. Per qka ka luftu Skenderbeu rrethe 25 vjet? Cili ka qen betimi i Adem Jasharit? A ka ekzistuar ne fjalorin e Rugoves fjala kombetar? Nese po, me thuaj kur e ka thene kete? |
| | | Martina Anëtar
Numri i postimeve : 297 Age : 36 Vendi : Belgjike Registration date : 04/08/2008
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Thu Oct 02, 2008 3:18 pm | |
| - LISI shkruajti:
- Përshëndetje të përzemërta për të gjith,e po saqërisht i përshëndes të gjith ata që din të i vlersojn vlerat tona Kombtare ku zë një vend të rëndësishëm edhe historia.Kur jemi tek Historia,domosdo nuk mundemi ta anashkalojm edhe Figurën e të Madhit Enver Hoxha dhe shum të tjer.Të vlersosh drejt është gjë reale për xhdo Shqiptar që në venat e tyre rrjedh gjak Shqiptari dhe nuk iu është bërë gjaku ujë.Kur flasim për Enver Hoxhën,nuk kemi se çka të shtojm asgjë,mjafton të mundemi t'i përfshijm të gjitha veprat e tij,por do të duhej ndoshta edhe nji koh e gjat që t'i përfshijm deri diku.Historinë e Xhaxhit Enver nuk e kemi shkruar ne,bile askush,por ato i ka shkruar vet me veprat e tij.Atë histori të lavdishme të popullit Shqiptar,të kohës së Enverit dhe shokëve të tij të Luftës Nacional Çlirimtare e shkruan me gjakun e derdhur për liri,bile them se me xhdo plumb të shkrepur mbi armikun dhe tradhtarët,kan shkruar një shkronj më tepër në histori.Pra,historia nuk është shkruar vetvetiu,por ajo rrjedh nga vepra.Gjëja më fisnike për ne është që ate histori ta vlersojm drejt dhe mos të merremi me dezinformata që çojn ujë në mullirin e armiqve tanë.
Kush ka qenë Enver Hoxha? Kjo është një tem e qëlluar dhe don të debatohet nga një debat i mirfillt.Vet fjala debat don të thot se aty marrin pjes pjesmarrës të ngjyrave të ndryshme politike të cilët disa jan për dhe disa jan kundër ku është gjithçka normale.Mirpo,çka po shoh unë këtu,i tejkalon normat e jasht xhdo normaliteti ma merr mendja,sepse këtu po hidhet balt mbi figura të ndritura të Kombit Shqiptar.Një fjal popullore thot se (Kau lidhet për briri,e Njeriu për Fjale) mirpo paska të atill që nuk po u lidhkan për fjale,edhe pse ato jan të dhëna me fakte të pa mohuara,interesant.Shtrohet pyetja se çka kërkojn dhe dëshirojn më tepër fakte që të binden se ajo që është e bardh është e bardh dhe mos t'i thuhet e zezë.Me sa pash unë,pati mjaft fakte që as që don diskutim.Mirpo shtrohet pyetja se çka i shtyen kta njerz të shprehën në këtë mënyr kundër Enverit,ma merr mendja se nuk është e vështir të kuptohet,sepse mesiguri jan kategoria e ati që u vra në Pariz nga Avni Rrustemi,apo të atij që kur u sulmua Shqipëria,ai ik nga vendi.Nuk është hiç çudi se këta i ngjajn ati që,kur Drenica digjej flak,dhe kur bëheshin maskra të tmerrshme në Kosovë,dikush shkonte në Beograd dhe përqafohej me Millosheviqin.Pra sipas konstatimit tim ma merr mendja se kta njerz i përkasin kësaj kategorie,por fatmirsisht nuk jan shum.
Me që debati vazhdon dhe dikush kishte shkuar aq larg me gënjeshtra sa që kishte thënë se Enveri e shiti Kosovën,unë ju them se jo.Kosovën e kanë shitur Fadil Hoxha dhe Ali Shukriu,kta kanë qen ata që kan nënshkruar mbetjen e Kosovës nën Jugosllavi,konkretisht nën Sërbi.Me që nuk ja vlen të merrem edhe aq shum me tipa të cilët flasin Shqip dhe mendojn krejt diçka tjeter unë po ua sjell disa video dhe shiqoni me kujdes ju lutem..
1 http://fr.youtube.com/watch?v=ofXqWpVdzcE 2 http://fr.youtube.com/watch?v=uK_KtlOxTv0 3 http://fr.youtube.com/watch?v=0Fd2UcDN9bc 4 http://fr.youtube.com/watch?v=Ko-8TMDzIH8 5 http://fr.youtube.com/watch?v=alDazjHfi3Y
Mbeteni të përqshëndetur dhe shum të rrespektuar dhe Ju uroj shiqim të këndshëm për ata që i vlersojn drejt krse për ata të cilve ua vrasin syt,u them POSHT TRADHTARËT LAVDI VEPRËS E TË MADHIT ENVER HOXHA RROFT KOMBI SHQIPTAR RROFT RIBASHKIMI I SHQIPËRISË RROFT FRONTI PËR BASHKIM KOMBTAR SHQIPTAR RROFR ARMATA KOMBTARE SHQIPTARE LAVDI DËSHMORËVE TË KOMBIT Po ne te gjith e'dim se kush ka qen E_H50 vjet diktatura komuniste ME emrat «tradhetare» e «dezertor» u mohoi kete te drejte shqiptareve qe ndodheshim ne emigrim, ishte shtet diktatorial ku mungonte liria e fjales e mendimit dhe e shprehjes se lire te bindjes politike. ky ishte enver hoxha | |
| | | Ago Muji Ushtarak
Numri i postimeve : 2974 Registration date : 07/03/2008
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Thu Oct 02, 2008 5:21 pm | |
| Po e dishe gabim Martina. Shum nga shqiptaret e kolektojne vetem informacionin negativ per te, dhe ate pozitiv as qe u shkon mendja ta kontrollojn e te kolektojn duke e pjekur ne arsyen e tyre se nuk kishte ane te mira. Nje nga keto raste je dhe ti Martina, edhe pse nuk dua te te fyej dhe me vjen keq te ta them. "Mal pa bore katund pa horr nuk ka"--Qdo regjim ka anet e kqia | |
| | | zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Thu Oct 02, 2008 7:06 pm | |
| Në rininë time shumëherë në ëndërr e kam parë Shqipërinë dhe Enver Hoxhën!
Në krahinën ku unë kam lindur dhe jetoj ç'prej kohësh është një thënie popullore: "Atij që nuk e ka bishtin ia ngjesim, atij që e ka ia hjekim". Kjo do të thotë: nuk lejohet të prezantohet figura e njerëzve ashtu si është në të vërtetë!
Enver Hoxhës, burrështetasit historik të kohës, i bëhet nderë duke prezantuar figurën e tij reale dhe veprimtarinë në kontekstin kohor dhe rrethanat ekzistuese në Shqipëri dhe rreth saj në epokën e Tij!
Gjeneratat e tashme dhe ato të ardhshme le të nxjerrin konkluzione dhe gjykojnë në kontekst me kohën dhe raportet ekzistuese, sociale, ekonomike, kulturore mbrenda gjeografisë shqiptare dhe njëkohësisht raporteve regjionale - ballkanike, evropiane dhe botërore kur jetoi dhe veproi Enver Hoxha!
Zhvillimit, ngritjes dhe rritjes së kombit shqiptar nuk i kontribohet duke mjegulluar, injoruar apo konzervuar historinë të cilën e krijoi Enver Hoxha me bashkëkohësit e tij. Ajo që ka ndodhur nuk mund të rikthehet kurrë, por është obligim i dijetarëve, në rend të parë publicistëve dhe historianëve që t'ua prezantojnë brezave të rinj historinë, gjithnjë duke u bazuar në parime dhe kritere shkencore, në mënyrë ajo të mos harrohet dhe kuptohet drejtë! Një historian amerikan thotë: "Historia është kujtesë njerëzore pa të cilën njeriu bie në nivel më të ulët se shtazët".
Për fatin dhe fatkeqësinë tonë kombëtare, shumica e liderëve aktual politik si në Kosovë ashtu edhe në Shqipëri i janë qasur një procesi antihistorik, i cili padyshim ata një ditë do t'i sjellë në shtyllën e turpit dhe plehun e historisë!!! | |
| | | murturi Ushtarak
Numri i postimeve : 517 Age : 48 Vendi : Bruksel Registration date : 19/04/2008
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Thu Oct 02, 2008 7:16 pm | |
- xhaxhi enver ore i perndjeku njerzit me te devotshem te bashkimi kombetar qe ishin BALLI KOMBETAR e vra e perndjeku te gjithe kundeshtaret e tij
deshironi tu u a tregoj nje ngjarje qesharake qe kishte bere xhaxhi ne vitin 1969 kur bota po ecte po perparonte duke shkuar ne hene ,SHQIPERIA,KINA DHE KOREA E VERIUT ishin 3 shtetet e vetme ne bote te cilat nuk e pranonin kete ekspedit te amerikanvean turp apo jo eshte keq qe edhe ne kohen e sotme te gjindet ai dokument ku shqiperia e kundeshton ekspediten me te madhe te njerzimit gjere ne kohen e sotshme deshironi edhe nje tua tregoj ne olimpiaden e vitit 1972 qe ishte mbajtur ne BERLIN sportisti shqiptar YMER PAMPURI kishte fituar medaljen e arte olimpike dhe ishte bere dhe mbetet shqiptari i vetem qe ka fituar medalje te arte olimpike por e dini se qfare kishte bere enver hoxha nuk e kishte pranuar ket medalje duke thene se ky nuk i mbron ngjyrat e flamurit kuq e zi ,e nga ajo kohe e gjere me sot shqiperia nuk ka mundur te fitoj medalje te arte olimpike pa me thuani ju dashamiret e enver hoxhes a e kini pranuar ende ekspediten e amerikanve ne hene dhe medaljen e arte te shqiperis Edhe mue me ka befasuar ajo letra e nje shqiptari te riatdhesuar ne Amerik kur ai kishte arrit ne menyr vetmohuse te shkoj ne Hanè dhe prej atje ja dergon njè foto- Enver hoxhes dhe i thot ;Ja ku arrin Shqiptari pa ty!!! Ko esht qmenduri sepse nej popull nuk mund te jet i vogel kur ka Histori,por historin ton e kan perly shum hero tradhtar e at e kan mbojt heronjet qe sod nuk jan,ose ende skan dezortu si disa. | |
| | | Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Thu Oct 02, 2008 7:55 pm | |
| Murturi a mund te me tregosh me shume rreth Shqiptarit ne hene te lutem. Emri, Mbiemri, Viti i lindjes, dhe misioni i me te cilin arriti atje.
Me falni se eshte pakez jashte temes.
Pershendetje. | |
| | | Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Thu Oct 02, 2008 7:58 pm | |
| Enveri thoshte shpesh 'buka eshte pavaresia'. Dhe njemend, Enveri e beri Shqiperine te pavarur, meqe e aftesoi prodhimin bujqesor sa te mbushte me grur preseqet e hambarave te mbushura ding me bereqet. E ne kohe te Zog bishes, mbeteshim ne meshiren e Duces se a po vjen ndonje vapor me grur. | |
| | | tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Thu Oct 02, 2008 8:26 pm | |
| "Edhe mue me ka befasuar ajo letra e nje shqiptari te riatdhesuar ne Amerik kur ai kishte arrit ne menyr vetmohuse te shkoj ne Hanè dhe prej atje ja dergon njè foto- Enver hoxhes dhe i thot ;Ja ku arrin Shqiptari pa ty!!!"
Hej, mos ja fut kot. Jam me i mocem se ty dhe te them se atehere kur u hap ky lajm kjo shprehje "Ja ku arrin shqiptari pa ty", nuk u permend fare. U tha vetem qe kur e pyeten kur zbriti ai tha "Jam shqiptar."
Mos spekulloni, ose vendosni faksimilen e origjinait ketu. | |
| | | MUHAMETII Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1106 Registration date : 07/05/2008
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Thu Oct 02, 2008 8:41 pm | |
- Pajtohem plotsisht me ty more zoteri muhamed sa i perket bluzes me portretin e CHE GUEVARES ne kemi shume che guevara pa me tregoni more qfare beri CHE GUEVARA per popullin shqiptar ishte revulocionar nga ARGJENTINA me duket dhe ai as qe e ka njohur SHQIPERIN more djema mushuni men me mire ta bajm ndonje personazh ton qe jan te bollshem SKENDERBEU,RUGOVA,ADEM JASHARI e shume tjere e shume e shume
Pirro i Epirrit, ma pamundesuat te them: "pajtohem plotesisht me ju", personi qe e keni cekur pas heroit shqiptar Skenderbe, u be shkaktar. Deri sa nuk erdhe te rugova u pajtova plotesisht, por ketu duhet te ndalem pakez, dhe te them se ky nuk e meriton, dhe pastaj vazhdojme me Adem Jasharin e te tjere. Ky ishte mendimi im, shpresoj se do e kuptoni nje dite. Me t'mira | |
| | | zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Thu Oct 02, 2008 8:52 pm | |
| shume mire muhamet athere beru me rugoven zoterote e e rugoviste deri sa enver hoxhaste pelqen shprehe vela mendimin qe ke pse e mbane msheft pse eneri te ka lene pa xhamija mevjen keq shoki shko se rugova ja u mbush xhamija me gjithe salen | |
| | | Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Thu Oct 02, 2008 9:08 pm | |
| | |
| | | ELIE Anëtar i ri
Numri i postimeve : 163 Age : 54 Registration date : 10/03/2008
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Thu Oct 02, 2008 9:16 pm | |
| Enver Hoxha ngriti kurdohere lartë zërin e tij te fuqishem ne mbrojtje te te drejtave kombëtare e demokratike qe u takojne vllezerve shqiptare te Kosoves me troje. Për këtë qëndrim parimor, te drejtë e korrekt, Enver Hoxha mbetet i dashur, i repeketuar dhe i nderuar nga revolucionaret kosovare konsiderohet udhëheqës shpirtëror për çlirim e ribashkim kombëtar. | |
Numri i postimeve : 135 Age : 33 Vendi : maja e madhe perball Registration date : 15/09/2008
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Thu Oct 02, 2008 9:32 pm | |
| - MUHAMETII shkruajti:
- Pirro i Epirit shkruajti:
Pirro i Epirrit, ma pamundesuat te them: "pajtohem plotesisht me ju", personi qe e keni cekur pas heroit shqiptar Skenderbe, u be shkaktar. Deri sa nuk erdhe te rugova u pajtova plotesisht, por ketu duhet te ndalem pakez, dhe te them se ky nuk e meriton, dhe pastaj vazhdojme me Adem Jasharin e te tjere. Ky ishte mendimi im, shpresoj se do e kuptoni nje dite.
Me t'mira Po muhamed edhe une shpresoj qe te kuptohemi,e ky per Rugoven eshte mendim i imi tek e fundit eshte shqiptar nga fshati Cerrc i komues se Istogut LAVDI TE GJITHE DESHMOREVE TE LIRISE | |
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? Thu Oct 02, 2008 9:39 pm | |
| 1.Enver Hoxha ishte kunder bashkimit kombetar pasi qe kurr sdo ta tradhtonnte kurr vellaun e tij qysh e quante JOSIP BROS TITEN e siq e dimi Kosova ishte pjese e JUGOSLLAVIS dhe paramendoni shokun enver te ja kerrkonte Kosoven 2.Ndali besimin fetar pa me thoni more ju forumista qe anoni ka komunizmi QFARE BESIMI FETAR KENI a shkoni per tu lutur ZOTIT neper XHami apo ne Kish a shkoni ne XHAMIT dhe KISHAT qe i mbylli xhaxhi enver mbetqit mire | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Kush ka qenë Enver Hoxha? | |
| |
| | | | Kush ka qenë Enver Hoxha? | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |