Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës

Shko poshtë 
+80
detektivi
Driniiiii
......
rrimtaf
Tatoo
BashKom
Drini_ku
haxhiu
xhiti
xhema
Agrone
Qerim Klmendi
Muja e Halili
Medalim
Eklips
klodian
ngadhenjimi
Hamitmatjani
dezertori
Tigrina
sela-mi
ramadan mekaniku
Mirushe
Blerti_Gashi
martin
rinesa
Martina
Labinot Drenica
feratkoca
Delia
comeback
Eva0506
anila
katunariplak
Gjura
Nezir Myrta
ELIE
Luki
Ibrahim Rugova
Driola
Kushtrimi86
Mergimtari
Mysafir
Pirro i Epirit
Euridika
blerim
istogalia
stabili
Ademi85
njonidrenica
Arizona
paioni
Riki30
malesorja e Kosoves
MUHAMETII
Mister
metiii
fina
luan mreti
zeriatdheut
voglushja
murturi
petritkola
loredana
xhavo_
USHTARILIRIS
E_Bukura
Guximi
Xili
rolling
albin dibra
fi2a1
rroni
Ago Muji
Kosovarja
Tetovari
Sofra
Leka i Madh
Beton
Orfe@
84 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Next
AutoriMesazh
malesorja e Kosoves
Fillestar/e
Fillestar/e

Female
Numri i postimeve : 27
Vendi : larg
Registration date : 27/07/2008

Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 Empty
MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptyTue Sep 16, 2008 6:13 pm

Rugova nuk e ka pranuar luften as UCK-ne , ska pas forca qe te perballet me 1 armik si shkijet , po ta pranonte UCK-ne haptas atehere do te duhej ta drejtonte vet por a thua pse Hashim Thaqi i quajti terorista AKSH-ne ? kur u paraqiten per her te pare .
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Mergimtari
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Mergimtari

Male
Numri i postimeve : 755
Vendi : Jashtë forumit
Registration date : 31/05/2008

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptyTue Sep 16, 2008 6:14 pm

He more Adem , po keto qe po i thua ti qofte edhe nje njeri atdhedashes i pa shkolluar nuk do t'i thoshte kurre.

Po leje e mos ja fut kot sepse UÇKja dhe I.R jane sikurse Dita me Naten , kane pasur kahje krejtesisht te ndryshme. E sa i perket mos njoftimit mos ja fut kot , vetem kinse po shkruaj diçka , diçka teper te pabaze . I.R luftetaret dhe disa heronje qe sot nuk jane me neve i ka quajtuar terroriste , vegla te Beograd-it dhe shume deklarata te tjera qe i kane nxehur luftetaret dhe deshmoret e kombit shqiptar.

Per çdo sulm te UÇKs qe eshte nderrmarre para fillimit te luftes ne Kosove jane be deklarata kunder UÇKs nga kryetradhtari I.R , pse jane be keto deklarata ? Per te mos lejuar popullarizimin e UÇKs tek populli , per te fituar zemra te shqiptareve per t'a perkrahur Rugove qenin , por fatmiresisht shumica e popullit perkrahu UÇKn dhe jo kryetradhtarin I.R qe e ka meritu plumbin ne lul te ballit me te "mbaruar" lufta e UÇK-s.

Me keto shkrimet e tua vetem se po e tregon veten , dijen tende dhe mund te siguroj se kurre nuk do te sigurosh argumente e as fakte per keto qe thua. Keto i thua ne ajer nga mos dija jote e qellimshme ose nga gjepurat qe t'i kane mesuar te tjeret (rrethi , gjysherit , prinderit , etj...).

Edhe nje pyetje per fund nga ty mbase po e mbron kaq shume I.R , meqense ti e quan njeri atdhedashes , njeri qe ka menduar per te miren e shqiptareve pse nuk eshte bashkuar ose pse nuk ka kontribuar per LRBSh (Levizja Revolucionare per Bashkimin e Shqiptareve) qe me pas u shendrrua ne LPRK (Levizja Popullore per Republiken e Kosoves) ?

Mirembetsh dhe te sugjeroj qe te mos shkruash pa argumente dhe fakte sepse po me ben te qeshem kur lexoj shkrimet e tua.
Sofra
Admin
Admin
Sofra

Male
Numri i postimeve : 7564
Registration date : 13/08/2007

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptyTue Sep 16, 2008 6:17 pm

Ademi85 shkruajti:
Sofra shkruajti:
Ne nuk po flasim pa fakte Adem 85... ato që pyete t'u përgjigja. Tash mos ju ik fakteve.

Unë të pyeta dhe nuk më dhe përgjegje.

Si të duket thënja e Rugovës që e ka quajtur UÇK-në terroriste, dhe ka bashkpunuar me kreun e Maqedonisë për zhdukjen e dy UÇK-ve ?

Përgjigju nëse donë, nëse nuk donë e lëm me kaq vazhdo ti të replikosh me vetveten.
pergjigjmu ne pyetjen qe ja bera juve "SUPERMENAVE"

Shiko shoq unë së pari nuk po bëjë cirkus në këtë temë e as nuk po të quaj ty as supermen, as tradhtar e as diçka tjetër, këtu jem forumistë të gjithë me pseudonime dhe emra. Andaj unë jam Sofra.

Pyetja që më parashtrove mua është shumë e thjeshtë. Rugova i ka fitur votat sepse kreu u UÇK-së nuk e ka udhëhequr luftën me përpikmëri. Kreu i UÇK-së është dashtë ta formoj frontin e përbashkët politik i cili i ka munguar luftës.
Me një fjalë fronti ushtarak ishte por ai politikë korigjohej nganjerz të caktuar për interesa të ngushta, çka edhe po shihet që ai kreu i asaj lufte sot po e bënë politikën dështuese për kosovën.

Tash ti e ke raadhën Ademi 85.
Ademi85
Përjashtuar
Përjashtuar

Male
Numri i postimeve : 316
Vendi : StreetGameZerIstogCity
Registration date : 14/09/2008

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptyWed Sep 17, 2008 1:35 am

Mergimtari shkruajti:
He more Adem , po keto qe po i thua ti qofte edhe nje njeri atdhedashes i pa shkolluar nuk do t'i thoshte kurre.

Po leje e mos ja fut kot sepse UÇKja dhe I.R jane sikurse Dita me Naten , kane pasur kahje krejtesisht te ndryshme. E sa i perket mos njoftimit mos ja fut kot , vetem kinse po shkruaj diçka , diçka teper te pabaze . I.R luftetaret dhe disa heronje qe sot nuk jane me neve i ka quajtuar terroriste , vegla te Beograd-it dhe shume deklarata te tjera qe i kane nxehur luftetaret dhe deshmoret e kombit shqiptar.

Per çdo sulm te UÇKs qe eshte nderrmarre para fillimit te luftes ne Kosove jane be deklarata kunder UÇKs nga kryetradhtari I.R , pse jane be keto deklarata ? Per te mos lejuar popullarizimin e UÇKs tek populli , per te fituar zemra te shqiptareve per t'a perkrahur Rugove qenin , por fatmiresisht shumica e popullit perkrahu UÇKn dhe jo kryetradhtarin I.R qe e ka meritu plumbin ne lul te ballit me te "mbaruar" lufta e UÇK-s.

Me keto shkrimet e tua vetem se po e tregon veten , dijen tende dhe mund te siguroj se kurre nuk do te sigurosh argumente e as fakte per keto qe thua. Keto i thua ne ajer nga mos dija jote e qellimshme ose nga gjepurat qe t'i kane mesuar te tjeret (rrethi , gjysherit , prinderit , etj...).

Edhe nje pyetje per fund nga ty mbase po e mbron kaq shume I.R , meqense ti e quan njeri atdhedashes , njeri qe ka menduar per te miren e shqiptareve pse nuk eshte bashkuar ose pse nuk ka kontribuar per LRBSh (Levizja Revolucionare per Bashkimin e Shqiptareve) qe me pas u shendrrua ne LPRK (Levizja Popullore per Republiken e Kosoves) ?

Mirembetsh dhe te sugjeroj qe te mos shkruash pa argumente dhe fakte sepse po me ben te qeshem kur lexoj shkrimet e tua.
Me kete qe e quajte "qen" .Me ke bere te ndihem tmerrsisht keq.Ti ne ate moment kur e ke shkruar"qen"ke perfshir afro 2 milion shqiptar tjer qe jetojn ne kombin shqiptar ose jasht vendit ton qe ende ndien dashuri ne zemrat e tyre te bekuara per IBRAHIM RUGOVEN....S'je asgje tjeter veq nje njeri proserbian.ZOT falja keto gabime qe po i ben per IBRAHIM RUGOVEN. RESPECT!
Ademi85
Përjashtuar
Përjashtuar

Male

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptyWed Sep 17, 2008 2:26 am

Bie fjala Xhavit Haliti me kolegët e tij që merreshin me logjistikë. Ata kanë qenë të ftuar dhe të informuar. Grupet dhe grupacionet e ndryshme të krijuara më herët në rrafshin e Dukagjinit, kishin alarmuar "strukturat e tyre drejtuese", se MM po përgatit dhe stërvit trupa, njësi dhe brigadat e para. Para nesh në Kosovë nuk ka pasur as brigada, as njësi të organizuara nën hierarki ushtarake, kjo është një e vërtetë që duhet ta pranojmë të gjithë Marre nga libri "KESHTU FOLI TAHIR ZEMAJ"

Një ditë para se të vritej Ahmet Krasniqi, një drejtues i lartë i njërës pjesë të UÇK-së i qe kërcënuar në telefon me fjalët: "Me ty shumë shpejt do ta kryej misionin!" Po ky person i kërcënohej edhe Tahir Zemës se do të luftonte kundër tij e njerëzve të tij si kundër shkaut. Kërcënime të tilla, por edhe vepra konkrete, i janë dërguar edhe Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe krytarit të saj, se më parë do të luftohej kundër tyre se kundër Miloshevicin
Një nga gabimet e rënda të grupacioneve të ndryshme brenda UCK-së ka qenë mospërfillja e kuadrove të shkolluara, e oficerëve të diplomuar dhe me përvojë profesionale. Madje dis prej këtyre kanë qenë edhe të përndjekur dhe të njollosur me shpifje e akuza të pabaza. Kështu e kanë akuzuar edhe Kolonel Tahir Zemajn se gjoja paska dezertuar nga Fronti.
Marre nga libri" KESHTU FOLI TAHIR ZEMAJ"
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

Numri i postimeve : 2974
Registration date : 07/03/2008

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptyWed Sep 17, 2008 4:42 pm

Ademi85 shkruajti:
A kishte njohuri IBRAHIM RUGOVA per UCK.........E pyeten UCK se do te dalim me luftu ,ku e dim mir se ne ate kohe IBRAHIM RUGOVA ishte lideri i shqiptarve te KOSOVES.RESPECT per ushtaret e UCK ,ama ata ushtar te vertet qe luftuan.

Mos po don me than qi farku luftoj pernime, a e din ti meselen e Cahanit, veti farkistat tkallxojn, po pak me ngul kam ta kallxoj edhe une e shum ushtar te uck qe jon marr me furnizim gjate luftes se koshares
Ademi85
Përjashtuar
Përjashtuar

Male

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptyWed Sep 17, 2008 5:05 pm

Ago Muji shkruajti:
Ademi85 shkruajti:
A kishte njohuri IBRAHIM RUGOVA per UCK.........E pyeten UCK se do te dalim me luftu ,ku e dim mir se ne ate kohe IBRAHIM RUGOVA ishte lideri i shqiptarve te KOSOVES.RESPECT per ushtaret e UCK ,ama ata ushtar te vertet qe luftuan.

Mos po don me than qi farku luftoj pernime, a e din ti meselen e Cahanit, veti farkistat tkallxojn, po pak me ngul kam ta kallxoj edhe une e shum ushtar te uck qe jon marr me furnizim gjate luftes se koshares
Pula bën venë e kakaris sa zgjuan mëhallë, pela bën mushkën dhe nuk ndihet fare
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptyWed Sep 17, 2008 5:11 pm

Na u bane plak i urt ti jaran, kah per qet muhabetin fort mir jom ka di edhe per ni me sjon ni kta FARK-u fare se punt e shpihunllakut Bohen pa zhurm
Kushtrimi86
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Kushtrimi86

Male
Numri i postimeve : 172
Vendi : Prishtine
Registration date : 29/08/2008

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptyThu Sep 18, 2008 3:15 pm

Ibrahim Rugova ishte nje njeri i cili me qellim qe te rrin sa me shume ne pushtet genjente dhe mashtronte qytetaret, ishte nje njeri te cilit shqiptaret ja kan pare sherrin, ishte nje njeri qe kurr nje here nuk i ka vizituar varrezat e familjes Jashari, ishte nje njeri qe e ndiente veten me te madh se Adem Jashari, per kete nuk i ka vizituar varrezat e jashareve.Por tash politiken e tij flliqur eshte duke luajtur Hashim Thaqi sepse eshte ber si ai.
stabili
Anëtar
Anëtar
stabili

Male
Numri i postimeve : 459
Vendi : Kosove
Registration date : 10/05/2008

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptyThu Sep 18, 2008 6:52 pm

Adem Demaci me një intervistë televizive ndvr të tjera tha edhe kë te:"unë s'do të isha kurr ky që jam sot po të kishin qenë serbët të menqur dhe të mos me burgosnin!"
Mendoj se nuk ia vlenë më te merremi me të vdekurit e sidomos të vdekurit e vërtetë (e të tillë janë ata që nuk lënë vepra të mira ) nga frika se mos po e bejmë edhe këtë "objekt" subjekt !
Sa i përket Hashim Thacit dhashtë zoti e i jep aq mend e forcë atijë dhe popullit tonë sa të mos e lejoj që të vazhdoj rrugën e tijë !
Ademi85
Përjashtuar
Përjashtuar

Male

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptyFri Sep 19, 2008 7:08 am

Premtimi shkruajti:
Jam i mendimit se Rugova, nuk e meriton te jete i varrosur ne token e Kosoves, ndoshta diku tjeter...
Më 10 janar 1945 komunistët jugosllavë ia pushkatuan të atin, Ukën dhe gjyshin Rrustë Rugova, që kishte qenë luftëtar i njohur kundër çetave çetnike që po depërtonin në Kosovë gjatë Luftës së Dytë Botërore.
Dr. Ibrahim Rugova më 1988 u zgjodh kryetar i Shoqatës së Shkrimtarëve të Kosovës, që u bë bërthamë e fuqishme e lëvizjes shqiptare, e cila kundërshtoi sundimin komunist serb dhe jugosllav në Kosovë.Si intelektual me nam që i jepte zë kësaj lëvizjeje intelektuale e politike Dr. Ibrahim Rugova u zgjodh, më 23 dhjetor 1989, nga themelimi kryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës, partisë së parë politike në Kosovë që sfidoi drejtpërdrejt regjimin komunist në fuqi. LDK, nën udhëheqjen e Dr. Ibrahim Rugovës, u bë shpejt forca politike prijëse në Kosovë, duke mbledhur shumicën e popullit rreth vetes. Në bashkëpunim me forcat e tjera politike shqiptare në Kosovë si dhe me Kuvendin e atëhershëm të Kosovës, Dr. Ibrahim Rugova dhe LDK-ja përmbyllën kornizën ligjore për institucionalizimin e pavarësisë së Kosovës. Deklarata e pavarësisë (2 korrik 1990), shpallja e Kosovës Republikë dhe miratimi i kushtetutës së saj (7 shtator 1990), referendumi popullor për pavarësinë dhe sovranitetin e Kosovës, mbajtur në fund të shtatorit 1991, qenë prelud për zgjedhjet e para shumëpartiake për Kuvendin e Kosovës, mbajtur më 24 maj 1992. Dr. Ibrahim Rugova u zgjodh President i Republikës së Kosovës. Dr. Ibrahim Rugova u rizgjodh President i Republikës së Kosovës në zgjedhjet e mbajtura në mars të vitit 1998. Nën udhëheqjen e Dr. Ibrahim Rugovës LDK-ja fitoi shumicën e votave në zgjedhjet e para lokale të sponsorizuara ndërkombëtarisht në Kosovën e pasluftës në tetor të vitit 2000 si dhe n zgjedhjet e para nacionale në vitin 2001 dhe në zgjedhjet e dyta lokale të vitit 2002. LDK fitoi edhe zgjedhjet e fundit nacionale më 2004..............PREMTIMI si mund te thuash keshtu
Sofra
Admin
Admin
Sofra

Male
Numri i postimeve : 7564
Registration date : 13/08/2007

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptyFri Sep 19, 2008 9:10 am

Ademi85 shkruajti:
Sofra shkruajti:
Ademi85 shkruajti:

Po tek që e ka quajt terroriste të lenë të nënkuptosh se ka pas dijeni. Pos tjerash që nga takimi në Zvicër ja patën bërë me dije pikrisht Xhavit Haliti ja patë bërë me dije.

Ty a pak prova e fakte ti solla më lartë !!?

Ç'don tjetër të të sjell.

Por si të duket profeti jotë që i ka quajtur si terroriste dy UÇK-të, mirë apo keq.
Gabimi ma i madh i UCK ka qene se nuk i kan tregu IBRAHIM RUGOVES se jemi tu e formu nje ushtri per clirimin e kosoves ,do te isha i bindur se edhe PROFETI jon do ti ndimonte.DHe ne se bashku po te luftonim ,e jo shkel e shko.E jo DRENICA tu luftu e pjeset tjera te KOSOVES tu pi qaj (fillimi i luftes)

Ademi85, ju pyetët se; "përse nuk është njoftuar Rugova si President i Kosovës për organizimin e luftës...."
Unë të solla fakte se ishte i njoftuar se po bëhen pregaditjet për luftë. Ju nuk më kthyet kurrfar përgjigje por kërcyet tek thënjet e Tahir Zemës. Ju nuk po bëni debat serioz sepse nuk ishte as serioziteti i Rugovës në politikë por edhe ti në këtë temë mbete duke kërcyer nga thënjet në thënje.
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptySun Sep 21, 2008 12:08 am

Ademi85 shkruajti:
Sofra shkruajti:
Ademi85 shkruajti:

Po tek që e ka quajt terroriste të lenë të nënkuptosh se ka pas dijeni. Pos tjerash që nga takimi në Zvicër ja patën bërë me dije pikrisht Xhavit Haliti ja patë bërë me dije.

Ty a pak prova e fakte ti solla më lartë !!?

Ja ke qillu me pas bo me i kallxu rugoves e kishin bo m*** kejt, krejt neper butxhe e tlikfidum ishin kon, haj zot o zot ti skoke ntok tbukes.

Ç'don tjetër të të sjell.

Por si të duket profeti jotë që i ka quajtur si terroriste dy UÇK-të, mirë apo keq.
Gabimi ma i madh i UCK ka qene se nuk i kan tregu IBRAHIM RUGOVES se jemi tu e formu nje ushtri per clirimin e kosoves ,do te isha i bindur se edhe PROFETI jon do ti ndimonte.DHe ne se bashku po te luftonim ,e jo shkel e shko.E jo DRENICA tu luftu e pjeset tjera te KOSOVES tu pi qaj (fillimi i luftes)
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptySun Sep 21, 2008 12:12 am

Me te vertet mire e ki gabim qi si kan kallxu rugoves, se me pas bo mi kallxu e kishin bo m.. me fillim, e kish hanger dreqi kejt neper burgje edhe tlikfidum ishin kan, qysh i ka denoncu njesit stervitore en t91 te UDB(sa per kto e kom faktin e gjall en shpi)
Ademi85
Përjashtuar
Përjashtuar

Male

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptySun Sep 21, 2008 1:00 am

Çmimet dhe titujt ndërkombëtarë:

- 1995, Çmimi për paqe i Fondacionit Paul Litzer në Danimarkë.
- 1996, Doktor Nderi i Universitetit të Parisit VIII Sorbonë, Francë.
- 1998, Çmimi Saharov i Parlamentit Evropian.
- 1999, Çmimi për paqe i qytetit Mynster (Münster)
- 2000, Çmimi për paqe i Unionit Demokratik të Katalonisë, në Barcelonë, Spanjë.
- 2003 Çmimin Senator Nderi i Evropës.
- 2004 Doktor Nderi i Universitetit të Tiranës.
- Qytetar nderi i Venedikut, Milanos dhe Breshias (Itali).
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptySun Sep 21, 2008 1:20 am

o ademo a ka me keq se nje popull gezohet per vdekjen tende e tjeret ta mbajne zine nuk ather as per tradhetite e rugoves mos i numrojme e sa per keto cmime qe thua i nderuar keto cmime rugova i mori se ishte njeriu me qesharak ne bote dhe me b...... ne kete toke u qesheshin bote me motren rugovna
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptySun Sep 21, 2008 1:48 am

A e di kujt i jep perendimi cmime jaran, sherbtorve tvet. Rugova u kan ngjendje mu bo sherbtor i secilit person qi ka pas emen t'huj
Ademi85
Përjashtuar
Përjashtuar

Male

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptySun Sep 21, 2008 2:00 am

ata qe mbajten zi ishin populli i vertet shqiptar qe ne zemrat e tyre s'kan urrejte per shqiptar ,,,qe po tregoj kush eshte gezuar per vdekjen e heroit tone.Ishte populli serb qe kercenin nga gezimi per vdekjen e RUGOVES ,sepse ishte nje plus per ta vdekja e rivalit perjetshem,nese ti ,ai ose ajo(shqiptar)jeni gezuar per vdekjen e Rugoves ,ateher kjo nenkupton se ju sjeni asgje tjeter vetem nje proserbian .c'bete ju kur ndegjuar ljmi per vdekjen e Rugoves vrapuar ti tregonit ndonje maqedoni ose serbi???ndiej keqardhje per ty,,sepse dikure ndimuat popullin shqiptar te KOSOVES dhe tani e njollosni po ket popull.....
Ademi85
Përjashtuar
Përjashtuar

Male

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptySun Sep 21, 2008 2:05 am

Ago Muji shkruajti:
A e di kujt i jep perendimi cmime jaran, sherbtorve tvet. Rugova u kan ngjendje mu bo sherbtor i secilit person qi ka pas emen t'huj
eshte e vertet u kan ne gjendje te behet sherbetor i cdo kujt vetem per lirine e popullit shqiptar dhe ket e arriti.e arriti ta bente aleat fuqin ma te madhe boterore(usa)qe cdo shqiptar duhet te shkoj te arrri i tij ta falenderon,nese sje shku deri sot ,shko neser s'eshte vone Wink
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptySun Sep 21, 2008 4:03 am

Ku me shku the se stmorra vesh veq po muj me paramenu qi te vorri i tij, veq nja 300 m ma posht e kom shpin veq kurr per jete skom me shku aty, shkoj jon njo 100 m larg vorrit tij vorret e deshmoreve qe i vizitoj shpesh, te cilat jane fare te parregulluara dhe ne gjendje te mjeruar.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptySun Sep 21, 2008 4:53 am

une vertet kur ka veek qen biri qenit te them te drejten kame fitu lirine se pasha zotin ki laper kish pase me na mare ne qafe por hajt boll mire qe cofi e kosova fitoje dicka e pote thomadem vertet na kishte ras burge me shku per qenin se nuk ja kishte vle me shku ne burg se po te jetonte e kishmi va vallhi si qen si tahirin edhe amet kame pare mbreme nje emisjon te rethit deqanit ne tv italiane dhe e qiti ket piss ramiz muriqin a din q tha aj mute
kur ishmi tha me serbi jena kone ma mire ma qetsije qire ky eshte fmija i rugovnes e tano po tethom qe tre her idijoti na ka ik prej atentateve nu k mujtem me ja fshije flamen por shiqir vdiq vet qelbsira e na u lirume hahaahahaaahaaha
ago muje ta loje amnet me shku nje dite dhe me p........ tek vori tyna amanet vlla ose prit se vije une e shkojme bashke ja ujitim pak vorin qelbsires
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptyTue Sep 23, 2008 12:51 am

Ademi85 shkruajti:
Premtimi shkruajti:
Jam i mendimit se Rugova, nuk e meriton te jete i varrosur ne token e Kosoves, ndoshta diku tjeter...
Më 10 janar 1945 komunistët jugosllavë ia pushkatuan të atin, Ukën dhe gjyshin Rrustë Rugova, që kishte qenë luftëtar i njohur kundër çetave çetnike që po depërtonin në Kosovë gjatë Luftës së Dytë Botërore.
Dr. Ibrahim Rugova më 1988 u zgjodh kryetar i Shoqatës së Shkrimtarëve të Kosovës, që u bë bërthamë e fuqishme e lëvizjes shqiptare, e cila kundërshtoi sundimin komunist serb dhe jugosllav në Kosovë.Si intelektual me nam që i jepte zë kësaj lëvizjeje intelektuale e politike Dr. Ibrahim Rugova u zgjodh, më 23 dhjetor 1989, nga themelimi kryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës, partisë së parë politike në Kosovë që sfidoi drejtpërdrejt regjimin komunist në fuqi. LDK, nën udhëheqjen e Dr. Ibrahim Rugovës, u bë shpejt forca politike prijëse në Kosovë, duke mbledhur shumicën e popullit rreth vetes. Në bashkëpunim me forcat e tjera politike shqiptare në Kosovë si dhe me Kuvendin e atëhershëm të Kosovës, Dr. Ibrahim Rugova dhe LDK-ja përmbyllën kornizën ligjore për institucionalizimin e pavarësisë së Kosovës. Deklarata e pavarësisë (2 korrik 1990), shpallja e Kosovës Republikë dhe miratimi i kushtetutës së saj (7 shtator 1990), referendumi popullor për pavarësinë dhe sovranitetin e Kosovës, mbajtur në fund të shtatorit 1991, qenë prelud për zgjedhjet e para shumëpartiake për Kuvendin e Kosovës, mbajtur më 24 maj 1992. Dr. Ibrahim Rugova u zgjodh President i Republikës së Kosovës. Dr. Ibrahim Rugova u rizgjodh President i Republikës së Kosovës në zgjedhjet e mbajtura në mars të vitit 1998. Nën udhëheqjen e Dr. Ibrahim Rugovës LDK-ja fitoi shumicën e votave në zgjedhjet e para lokale të sponsorizuara ndërkombëtarisht në Kosovën e pasluftës në tetor të vitit 2000 si dhe n zgjedhjet e para nacionale në vitin 2001 dhe në zgjedhjet e dyta lokale të vitit 2002. LDK fitoi edhe zgjedhjet e fundit nacionale më 2004..............PREMTIMI si mund te thuash keshtu

O fmija i keq, ktheu dhe lexoje kete tem nga faqja e par deri ketu, dhe te gjitha keto qe i keni shkrujt per Rugoven, ne fund dalin te pa vler. Nuk po kam kohe keto dite te mirrem me ty. Por lexoi keto qe te thash se po te bllokohet ai tru qe e ke ne vend te pa vend.
Kam thene, theme dhe do te theme gjithnje, sepse e verteta eshte kjo. Nuk jam sikur ju, qe nuk logjikoni asgje dhe nuk i perpunonin gjerat me logjiken tuaj, por vetem i perseritni te njerat gjera qe jane ber te zakonshme, dhe s'kan asnje pik vlere.
Ademi85
Përjashtuar
Përjashtuar

Male

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptyTue Sep 23, 2008 2:47 am

Premtimi shkruajti:
Ademi85 shkruajti:
Premtimi shkruajti:

O fmija i keq, ktheu dhe lexoje kete tem nga faqja e par deri ketu, dhe te gjitha keto qe i keni shkrujt per Rugoven, ne fund dalin te pa vler. Nuk po kam kohe keto dite te mirrem me ty. Por lexoi keto qe te thash se po te bllokohet ai tru qe e ke ne vend te pa vend.
Kam thene, theme dhe do te theme gjithnje, sepse e verteta eshte kjo. Nuk jam sikur ju, qe nuk logjikoni asgje dhe nuk i perpunonin gjerat me logjiken tuaj, por vetem i perseritni te njerat gjera qe jane ber te zakonshme, dhe s'kan asnje pik vlere.
Premtimi se di nese je edhe ti,por shum ketu qe folen keq per heroin tone jon komunista te shokut enver.ta dini se cdo fjal e juaj me ben ta cmoj ma shum IBRAHIM RUGOVES ,cdo fyerje e juaj me ben te ndihem ma i sjellshme se ju, cdo sharje e juaj me ben te ndihem ma demokrat ,sepse te gjitha keto fyerje drejtuar heroit tim tani e di se vin nga mbeturinat e enver hoxhes...IBRAHIM RUGOVA falemminderit per cdo gje qe bere per popullin shqiptar te kosoves,je i SHENJT...RESPECT
MUHAMETII
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
MUHAMETII

Numri i postimeve : 1106
Registration date : 07/05/2008

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptyWed Sep 24, 2008 5:56 pm

Kerkoj nga moderatoret te me njoftojne ku qendrojne postimet e mia ne kete teme, sepse nuk i gjej dot (ato i kam bere para 3 a 4 diteve.

Me t'mira
Mergimtari
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Mergimtari

Male
Numri i postimeve : 755
Vendi : Jashtë forumit
Registration date : 31/05/2008

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 EmptyWed Sep 24, 2008 6:00 pm

MUHAMETII shkruajti:
Kerkoj nga moderatoret te me njoftojne ku qendrojne postimet e mia ne kete teme, sepse nuk i gjej dot (ato i kam bere para 3 a 4 diteve.

Me t'mira
Jo vetem postimet e tua por edhe disa postime te tjera nuk jane per arsye se para 2 apo 3 dite nuk jam i sigurte kane pas probleme me bazen e te dhenave , keshtu qe kane humb disa postime...

Disa postime me shume vlere kane humbur por keto probleme ndodhin gati ne çdo faqe dhe server.

Mirembetsh ,
fla
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës   Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës - Faqe 12 Empty

Analizë politike - historike Realpolitika e Ibrahim Rugovës
Mbrapsht në krye 
Faqja 12 e 37Shko tek faqja : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Analizë politike - historike
» politikë
» Kenget historike
» Shpalime historike
» Video historike

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët :: Politikë-
Kërce tek: