| Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? | |
|
+36Parapsikologu Orfe@ Argent tom sojer istogalia spirito stabili zeriatdheut Roza Pirro i Epirit beti Kushtrimi86 murturi njonidrenica Ademi85 eri M idol Ago Muji aurora jasini rroni rolling Xili ficam fi2a1 E_Bukura Lanetja Mysafir alban kita interesant feneri Sofra Leka i Madh Guximi Beton Euridika Clarence 40 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Sun May 18, 2008 9:12 pm | |
| hahahahahahah kuku hahahahah rolling qa kam qesh. Une kryeqytet do ta kisha bere Dibren Pershendetje nga Guximi TM | |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Sun May 18, 2008 9:16 pm | |
| un kam tri propozime Kruja-Drenica-Dibra | |
|
| |
aurora jasini Fillestar/e
Numri i postimeve : 21 Registration date : 13/05/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Mon May 19, 2008 1:06 pm | |
| ne fillim ndodhte bashkimi,pastaj kryeqyteti eshte formalitet ... besoj se tirana do te jete zyrtare dhe ne harte,kurse prishtina e shkupi edhe filati (se mos harroni camerine....)do te jene epiqendra te rajoneve perkatese,pa harruar ulqinin e medvegjen e bujanovcin... | |
|
| |
Ago Muji Ushtarak
Numri i postimeve : 2974 Registration date : 07/03/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Tue May 20, 2008 12:41 pm | |
| Kush e ka at problem mor vlla,more le te bashkohemi njeher se kryeqyteti eshte problem teknik. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Thu May 29, 2008 7:57 pm | |
| Mendoj se historikisht i pergjigjet qyteti i Vlores me shume se qdo qytet tjeter. Edhe pse gjeografikishte nuk i pergjigjet aq, sa i pergjigjet Prizreni. Por mendoj se Vlora, eshte qyteti qe duhet te jete Kryeqytet. |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Thu May 29, 2008 8:06 pm | |
| jo premtim se poziata gejografike nuk i persatet.
edje i ka kalu koha ketyre qyteteve historike me mire nje qytet me te mire. ose nese do te ishte e mundur ta benim ate propozimin e alban kites per qytetin liqe | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Fri May 30, 2008 8:16 pm | |
| rolling, ishte vetem nje mendim im personal. Nuk u vendos asgje nga ajo qe propozova une, ahahaha. Sipas meje, qyteti i Vlores qe e meriton me se shumti, por qe pozita gjeografike si pershtatet, eshte diqka tjeter. Nese nisem nga kjo e fundit, ateher Prizreni eshte qyteti qe i pershtatet me se shumti pozites gjeografike, dhe plus kesaj kur i shtojme bukurin si qytet dhe historin, mendoj se duhet shqyrtuar. |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Fri May 30, 2008 9:07 pm | |
| perfundimisht mendoj se duhet te jet nje nga qytetet e veriut te Shqiperis eshte fjala per Kosoven , e meriton. | |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Fri May 30, 2008 9:16 pm | |
| - rroni shkruajti:
- perfundimisht mendoj se duhet te jet nje nga qytetet e veriut te Shqiperis eshte fjala per Kosoven , e meriton.
Nuk duhet te jete kryeqyteti si rrjedhim i meritave. Sepse ne qofte se ecim simbas avazit te meritokracise, atehere hyjne ne stive qindra qytete a fshatra shqiptare. Kryeqyteti apo zgjedhja e tij eshte nje ceshtje fare e lehte, fare teknike. Mjafton te behet bashkimi, se sa per kryeqytet e zgjedhim brenda pak kohe. Une ne kete teme, kam propozuar kam dhene mendim qe kur te bashkohen trevat shqiptare per punen e kryeqytetit duhet te pervijohet shembulli i Afrikes se Jugut, ku jane tri kryeqytete zyrtare ne te njejten kohe. Pse jo edhe te ne? Mund te jete: Tirana (epiqendra), Shkupi dhe Prishtina. | |
|
| |
idol Anëtar
Numri i postimeve : 349 Age : 86 Registration date : 16/05/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Fri May 30, 2008 10:29 pm | |
| Do te ishte mire qe te ndertohej nje qytet ne mes shqiperise dhe kosoves dhe ai do te ishte kryeqyteti. | |
|
| |
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Sat May 31, 2008 12:39 am | |
| nuk kemi kohe te ndertojme se bashkimi eshte shume afer, me afer se qe mendon ti, e qyteti nuk nderohetper nje nate apo jo? pershendetje by dini | |
|
| |
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Sat May 31, 2008 12:42 am | |
| - Premtimi shkruajti:
- rolling, ishte vetem nje mendim im personal. Nuk u vendos asgje nga ajo qe propozova une, ahahaha.
Sipas meje, qyteti i Vlores qe e meriton me se shumti, por qe pozita gjeografike si pershtatet, eshte diqka tjeter. Nese nisem nga kjo e fundit, ateher Prizreni eshte qyteti qe i pershtatet me se shumti pozites gjeografike, dhe plus kesaj kur i shtojme bukurin si qytet dhe historin, mendoj se duhet shqyrtuar. kum thane edhe me heret i ka kalu koha vlores dhe prizerenit, kane shume merita, kete askush nuk guxon ta demantoje se bjen ne bela me mu tani hahaahah po hajt se mas shume pak kohe ki me pa tiranen kryeqet tanin. ps: dije shume pak kohe do te kaloje | |
|
| |
eri M Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 737 Registration date : 02/04/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Sat May 31, 2008 11:32 am | |
| Sipas fushatës që u bë , dhe sipas pretendimeve që shfaqën liderët, bashkimi i shqiptarëve kryeqytetin e paska në Moskë !!! | |
|
| |
Ademi85 Përjashtuar
Numri i postimeve : 316 Age : 39 Vendi : StreetGameZerIstogCity Registration date : 14/09/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Sun Sep 21, 2008 2:37 am | |
| TIRANA sepse eshte qyteti ma i bukur shqiptar | |
|
| |
njonidrenica Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 838 Registration date : 09/06/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Mon Sep 22, 2008 8:34 pm | |
| un mendoj te bashkohemi e pastaj e caktojm krye qutetin | |
|
| |
murturi Ushtarak
Numri i postimeve : 517 Age : 48 Vendi : Bruksel Registration date : 19/04/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Mon Sep 22, 2008 9:02 pm | |
| pershendetje desha te dij per qfar arsye èshte largua shkrimi im ne ket Tem? A ka llogari? | |
|
| |
Kushtrimi86 Anëtar i ri
Numri i postimeve : 172 Age : 38 Vendi : Prishtine Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Mon Sep 22, 2008 9:21 pm | |
| Zoti nuk ndryshon gjendjen e nje populli, derisa te mos ia ndryshoj gjendjen vetevetes.Keshtu qe duhet te punojme ne kete drejtim qe nje dite te bashkohemi ne nje shtet te vetem Shqiptar.Pajtohem me mendimin e Lekes se mundemi mi pas tre Kryeqytete ashtu sikurse Afrika e Jugut. | |
|
| |
Ademi85 Përjashtuar
Numri i postimeve : 316 Age : 39 Vendi : StreetGameZerIstogCity Registration date : 14/09/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Tue Sep 23, 2008 3:28 am | |
| - Kushtrimi86 shkruajti:
- Zoti nuk ndryshon gjendjen e nje populli, derisa te mos ia ndryshoj gjendjen vetevetes.Keshtu qe duhet te punojme ne kete drejtim qe nje dite te bashkohemi ne nje shtet te vetem Shqiptar.Pajtohem me mendimin e Lekes se mundemi mi pas tre Kryeqytete ashtu sikurse Afrika e Jugut.
dhe qfar do te fitonim nga kjo?..perseri ndarje rajonesh.Eshte mire ta kemi nje komb dhe nje kryeqyet.Sa me pelqen ta kem TIRANEN kryeqytet | |
|
| |
beti Anëtar i ri
Numri i postimeve : 103 Age : 42 Vendi : maqedonij Registration date : 10/09/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Tue Sep 23, 2008 1:32 pm | |
| si mendoni te bashkomi sa krahina sa kufij se jemi shum e e perfaqsojm gjysen e botes se shqiptart jan te shperndam ane kan botes jo vetem ne 3 shtete te zgjerojm horizontin | |
|
| |
Pirro i Epirit Anëtar i ri
Numri i postimeve : 135 Age : 33 Vendi : maja e madhe perball Registration date : 15/09/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Tue Sep 23, 2008 8:11 pm | |
| - Leka i Madh shkruajti:
- rroni shkruajti:
- perfundimisht mendoj se duhet te jet nje nga qytetet e veriut te Shqiperis eshte fjala per Kosoven , e meriton.
Nuk duhet te jete kryeqyteti si rrjedhim i meritave. Sepse ne qofte se ecim simbas avazit te meritokracise, atehere hyjne ne stive qindra qytete a fshatra shqiptare.
Kryeqyteti apo zgjedhja e tij eshte nje ceshtje fare e lehte, fare teknike. Mjafton te behet bashkimi, se sa per kryeqytet e zgjedhim brenda pak kohe.
Une ne kete teme, kam propozuar kam dhene mendim qe kur te bashkohen trevat shqiptare per punen e kryeqytetit duhet te pervijohet shembulli i Afrikes se Jugut, ku jane tri kryeqytete zyrtare ne te njejten kohe.
Pse jo edhe te ne? Mund te jete: Tirana (epiqendra), Shkupi dhe Prishtina. Askush te mos e ndegjoje njera tjetren hehhe e more bac skemi zor ti bjem 3 kryqyteti kur e kena kryeqytetin e vitit 1878 PRIZRENIN kur trojet shqiptare kishin njefare bashkimi | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Tue Sep 23, 2008 11:28 pm | |
| Perseri edhe pse e kam jap mendimin tim ne lidhje me kete teme mendoje se ne po gabohemi perderisa po diskutojme ne lidhje me zgjedhjen e kryeqytetit, atehere mund te diskutohet edhe emri te qe do ti'a japim Shqiperise se Bashkuar- Etnike, sepse duhet te kemi parasysh qe ne si www.bashkimikombetar.com kemi per cellim (shumica e anetarve) ti bashkojme trojet me Shqiperine prandaj eshte e palogjikshme te nderrohet kryeqyteti, koj mbetet Tirana, sepse nuk po formon nje shtet te ri thjesht Shqiperise i bashkohen disa troje te ndara te saja.
Tung. | |
|
| |
Roza Fillestar/e
Numri i postimeve : 29 Age : 44 Vendi : ne tok Registration date : 21/09/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Tue Sep 23, 2008 11:31 pm | |
| Te bashkohemi po tani do vendosim por mendoj se me mir eshte Tirana. | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Wed Sep 24, 2008 4:47 am | |
| TIRANA MOR kush tjeter mire e ka guximi e fjolla | |
|
| |
stabili Anëtar
Numri i postimeve : 459 Age : 66 Vendi : Kosove Registration date : 10/05/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Wed Sep 24, 2008 8:27 am | |
| Zoti ia ka dhuruar Shqiptarisë PERZERENIN ! | |
|
| |
Kushtrimi86 Anëtar i ri
Numri i postimeve : 172 Age : 38 Vendi : Prishtine Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? Wed Sep 24, 2008 2:43 pm | |
| Ademi tha:dhe qfar do te fitonim nga kjo?..perseri ndarje rajonesh.Eshte mire ta kemi nje komb dhe nje kryeqyet.Sa me pelqen ta kem TIRANEN kryeqytet.
JO Adem nuk do te fitonim ndarje rajonesh por mundesia eshte me e madhe per zhvillim ekonomik nese kemi tre kryeqytete, ashtu sikurse Afrika e Jugut (qe ka tre kryeqytete).[/i] | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? | |
| |
|
| |
| Nese do bashkohemi ,cili do të jet kryeqyteti? | |
|