| Missi dhe Misteri i forumit? | |
|
+42rolling echo Orfe@ Mergimtari Sofra GocPejone feneri fi2a1 rroni Dardan I_S_karadaku Vista Arta Hana Urata beri meli baki Guximi bessa Zemrushe Riki30 **Embelsira** eri M Lejla Clarence Beton interesant luan mreti loredana E_Bukura Xili GERI_G leonardo Lavdi Mysafir lorena shaban cakolli rrebelja STUPCAT Ani Kosovarja 46 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Missi dhe Misteri i forumit? Sat Apr 05, 2008 4:09 pm | |
| Pershendetje te nderuar forumiste
Do doja te hapja nje teme te tille pasi qe eshte edhe tek kategoria chit-chat besoj se do hasi ne mirkuptim,qe te zgjedhim Misin dhe Misterin e forumit, eshte normale se nuk njifemi andaj nga shkrimet ,nga sjelljet e tij/saj mund te i identifikojme deri diku...
Rregullat jane keto:
Se pari do votojm se cilat femra dhe cilet mashkuj do hyjn ne sondazh pas 2 faqeve te votave ato do vendosen ne sondazh normal do behet dhe numrimi i tyre dhe do filloj edhe votimi ,qe do zgjat 1 muaj varesisht prej votave shpresoj qe me kuptuat...
Ju duhet te shkruani ne kete menyre:
Vota ime per femra: ...... ...... ...... Vota ime per mashkuj: .... ....... ......
Pra keni te drejt ti votoni nga 3 anetare....
Shpresoj te jem e qart per cdo gje do jem ketu .. | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Sat Apr 05, 2008 4:12 pm | |
| Une propozoj dhe votoj per: Miss:1.Kosovarja 2.Morena3. RrebeljaMister:1.Naki ( krejt ja japin voten vetes qy mos u ankoni a) 2.Beton 3.riki30 ( se i jet hatri ) votim te mbare tjerve
Edituar për herë të fundit nga Naki në Sat Apr 05, 2008 4:22 pm, edituar 4 herë gjithsej |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Sat Apr 05, 2008 4:18 pm | |
| Kosovarja, pergezime per temen. Duhet te japim tre vota per meshkuj, dhe po ashtu tre vota per femra. Rregulli numer nje qe nuk e ka pershkruar Kosovarja, duhet te jete se nuk ke drejte te voton veten, dhe ate qe ka hapur temen. Nese e kam kuptuar mire temen, ateher... Votoj per: Euridiken, Uraten dhe Embelsiren. Votoj per: Betonin, Sofren dhe Lubotenin.
vazhdim te mire.
Edituar për herë të fundit nga Premtimi në Sat Apr 05, 2008 4:21 pm, edituar 1 herë gjithsej |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Sat Apr 05, 2008 4:20 pm | |
| Ashtu tash mendoj se cdo gje eshte ne rregull apo jo?Eshte kuptuar tema andaj do presim keshtu se kush do hyj ne sondazh pra ai ose ajo qe do merr vota me se shumti.. Edhe diqka harova kush te doj vullnetarisht se bashku me mua me duhet te i numrojme votat andaj paraqituni dikush ,por normal se nuk do kete te drejt konkurimi .. | |
|
| |
Ani Anëtar
Numri i postimeve : 410 Registration date : 08/02/2008
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Sat Apr 05, 2008 4:56 pm | |
| Meshkujt: Zogisti-legalist (ne pamjen e jashtme veshtire se ja kalon ndokush) hehee Ballisti Enveristi
Femrat: Sweety Kosovarja Euridika | |
|
| |
STUPCAT Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 626 Age : 43 Registration date : 17/09/2007
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Sat Apr 05, 2008 5:06 pm | |
| tem e qellume shum tem me ven un votoj per meshkujt: delin rick30 sofren per femrat: masi kosovarja sun merr pjses jepi voten per a pom don vesa gyrbetqaren | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Sat Apr 05, 2008 10:36 pm | |
| Se pari pershendetje per Ty Kosovarja, t'pergezoj per temen , tem shum e qelluar , kshtu qe votat nga ana ime shkojn per: Per Femrat, votoj per : Rrebelen, Embelsiren dhe Uraten Per Meshkujt, votoj per: Betonin,Premtimin dhe Sofren . Vazhdim te mir !! |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Sun Apr 06, 2008 9:39 pm | |
| - Kosovarja shkruajti:
- Ashtu tash mendoj se cdo gje eshte ne rregull apo jo?Eshte kuptuar tema andaj do presim keshtu se kush do hyj ne sondazh pra ai ose ajo qe do merr vota me se shumti..
Edhe diqka harova kush te doj vullnetarisht se bashku me mua me duhet te i numrojme votat andaj paraqituni dikush ,por normal se nuk do kete te drejt konkurimi .. Kosovare dua qe une te jem vullnetare ti numerojm votat nese pajtohesh ? | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Sun Apr 06, 2008 9:50 pm | |
| Mis dihet këtu është Kosovarja por kemi hapur gjyqe ,mise,kafene,unë propozoj të hapet edhe ndonjë Univerzitet,pastaj secili zgjedh drejtimin nga do të ia mbajë! | |
|
| |
lorena Anëtar i ri
Numri i postimeve : 100 Registration date : 12/01/2008
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Mon Apr 07, 2008 8:50 am | |
| vota ime shkon per femrat Kosovaren, vesen dhe Embelsiren. per meshkujt Beton,Sofra,Riki30. | |
|
| |
Mysafir Hero anëtar
Numri i postimeve : 3456 Age : 50 Vendi : **Mergim** Profesioni/Hobi : ,,Ne zemren e njonit..... Registration date : 19/11/2007
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Mon Apr 07, 2008 8:56 am | |
| voten e japi per keta se jan me te persosurit nga vajzat kosovarja rrebelja vesa etje nga meshkujt jan sofra beton xili-apo sy kaltri stupcat dhe riki |
|
| |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Mon Apr 07, 2008 3:29 pm | |
| Shaban, Lorena dhe Gurbetqarja, kur keni hyr ne kete teme, a e keni lexuar ne fillim se qfar ka thene Kosovarja, dhe ate qe kam shtuar une?? Lexojeni mire dhe mos dilni livadheve, se po i hup kuptimi i temes, po behet chit chat, sikur shume tema tjera. Me mirekuptim, Premtimi! |
|
| |
Lavdi Anëtar i ri
Numri i postimeve : 162 Age : 58 Vendi : Kosove Registration date : 30/03/2008
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Mon Apr 07, 2008 3:39 pm | |
| Shih shih po ne c'jemi? ani de mire...! asnje nuk duet te zgjidhet nga ata qe kane titull. hahahahah | |
|
| |
leonardo Fillestar/e
Numri i postimeve : 30 Vendi : Milano Italy Profesioni/Hobi : Student Registration date : 16/10/2007
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Mon Apr 07, 2008 3:43 pm | |
| - hena shkruajti:
- Shih shih po ne c'jemi? ani de mire...!
asnje nuk duet te zgjidhet nga ata qe kane titull. hahahahah shi shi po ty paske nevoj per syze mire e paska then premtimi livadheve hajde hajde | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Mon Apr 07, 2008 3:46 pm | |
| vota ime esht per mashkojt jan sofra beton riki per femnat gurbetqarja ebelsira rrebelja |
|
| |
Lavdi Anëtar i ri
Numri i postimeve : 162 Age : 58 Vendi : Kosove Registration date : 30/03/2008
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Mon Apr 07, 2008 3:47 pm | |
| - vesa shkruajti:
- vota ime esht per mashkojt jan
sofra beton riki per femnat gurbetqarja ebelsira rrebelja VESA | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Mon Apr 07, 2008 3:56 pm | |
| - hena shkruajti:
- vesa shkruajti:
- vota ime esht per mashkojt jan
sofra beton riki per femnat gurbetqarja ebelsira rrebelja VESA hena duhet tu permbahesh ketyre rregullave siq ka thene Kosovarja Ju duhet te shkruani ne kete menyre:
Vota ime per femra: ...... ...... ...... Vota ime per mashkuj: .... ....... ......Pra keni te drejt ti votoni nga 3 anetare.... |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Mon Apr 07, 2008 3:59 pm | |
| Votat e mija shkojn per F. Euridika E_bukura Morena M. Sofra Tom Sojer Beton |
|
| |
GERI_G Anëtar i ri
Numri i postimeve : 161 Vendi : in big albania Profesioni/Hobi : shkoll Registration date : 31/01/2008
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Tue Apr 08, 2008 5:47 pm | |
| VOTA IME PER FEMRAT ESHTE: HANA HENA VESA PER MSHKUJT: BETON VUTHJANI SOFRA | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Thu Apr 17, 2008 11:51 pm | |
| Vota ime shkon Gurbetqarja Euridika Rrebelja Kosovarja Ëmbëlsira Vesa Victoria për mashkujt Beton Riki30 Sofra Naki Shaban Cakolli Xili_Mitro | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Thu Apr 17, 2008 11:57 pm | |
| Femrat: Euridika, Urata, Embelsira; Meshkujt: Sofra, Luboteni, Premtimi. | |
|
| |
loredana Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 886 Registration date : 24/04/2008
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Fri Apr 25, 2008 7:47 pm | |
| meshkujt: (naki hehehe..., riki30, premtimi)
femrat: (meli, rrebelja, anna) |
|
| |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Sat Apr 26, 2008 12:48 pm | |
| per mashkujt SOFRA VIRUSI BETONI RIKI SHABAN CAKOLLI | |
|
| |
interesant Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 606 Age : 39 Vendi : Tokë Registration date : 11/04/2008
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Sat Apr 26, 2008 1:10 pm | |
| Per Femrat : Vesa, Gurbetqarja, Biligoa, Kosovarja....
Per Meshkujt: Betoni, Sofra, Naki, ............ | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? Sat Apr 26, 2008 1:48 pm | |
| Missi Kosaovarja Misteri Beton Shteti | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Missi dhe Misteri i forumit? | |
| |