| Interviste me antaret e forumit. | |
|
|
|
Autori | Mesazh |
---|
Driniiiii Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Interviste me antaret e forumit. Sun Dec 18, 2011 11:28 pm | |
| Pyetje: Ku jeni ju Zonja& Zotri qe nuk kyeqni ne forum. Na shpjegoni arsyet. | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Sun Dec 18, 2011 11:52 pm | |
| Drini a pot interesojn arsyet e te gjithve,apo individuale,arsyet jan te ndryshme,me siguri,siq jan dhe njerzt te ndryshem...! | |
|
| |
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Mon Dec 19, 2011 12:15 am | |
| Nuk ishte asnje ore Xhem ne forum, dhe pyetjen e bera per te gjithe. Pyetja per ju Xhem: Cila eshte arsyea qe nuk kyeqi ne forum. Dikur ishit antar aktiv. | |
|
| |
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Tue Dec 20, 2011 6:51 pm | |
| ku je o drinii qka me shkru allahile qe u ba bajat ma ,bashkim ,bashkim qe 3500vjet e po coptohemi apet..... | |
|
| |
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Tue Dec 20, 2011 11:05 pm | |
| Ja detektiv, po pi kaffe pran ogjakit , me nje sy po shikoi tv, po tregoin per qet Kim qunin qe cofi. Me syrin tjeter po shfletoi forumin, ti paske ber mir qe qenke kyq ne forum. Dhe paske pyet cka me shkru,, shkruna dic per Bashkimi, coptimin, dhe per 3.500 vitet qe i paske cek. Ne nuk do behem bajat do i lexoim...
Edituar për herë të fundit nga Driniiiii në Fri Jul 06, 2012 1:27 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Thu Dec 29, 2011 12:04 pm | |
| Faik Konica, një kohë përveç shumë këshillave që i bënte popullit shqiptar, ai një këshillë shumë interesante ua kishte drejtuar edhe gazetarëve…!
“Në e bëfsh gazetën me fleta të mëdha; shqiptarët do të thonë që s'fshihet dot lehtë; në e bëfsh me fleta të vogla, do të thonë se s'është gazetë, por libër. Në e shtypsh me letra të holla, do të thonë se s'këndohen edhe prishin sytë; në e shtypësh me letra të trasha do të thonë se je ‘hamall’ e kërkon të mbushësh vend. Në shkrofsh toskërisht, do të thonë se s'është gazetë për gjithë shqiptarët; në shkrofsh gegërisht prapë ashtu, në shkrofsh në gjuhë të përzier me të dyja, gjysmë gegërisht, gjysmë toskërisht, do të thonë se është ‘çervish’. Në mos shkrofsh për politikë, do të thonë se s'është koha të punojmë për literaturë, kur vendi ndodhet në rrezik; në shkrofsh për politikë do të thonë se prish punë duke egërsuar qeverinë. Në folsh butë për Turqinë, je i paguar prej Stambollit; në shkrofsh rreptë kundër Turqisë, kërkon të të japë Sulltani të holla që ta pushosh gazetën. Në mos gjetsh të holla që ta mbash gazetën, do të thonë se s'je i zoti, me qenë aq njerëz duan zgjimin e kombit shqiptar; në gjetsh të holla je intrigant a i shitur. Në folsh për plot çlirimin e Shqipërisë, do të thotë je djall e kërkon gjëra që duheshin gatitur një qind vjet më parë; në folsh për nevojën të përpiqemi ta shpëtojmë gjuhën dhe kombësinë, duke vënë vendin nën hijen e një Fuqisë së Madhe, s’qenke shqiptar i vërtetë. Në folsh mirë për shqiptarët e krishterë, hidhërohen shqiptarët muhamedanë; në folsh mirë për muhamedanët, hidhërohen të krishterët; në folsh mirë për të krishterët e për muhamedanët që janë shqiptarë të mirë, e ligsht për të ligët, atëherë do të hidhërohen të gjithë. Aq për sot, s’e kam frikë mos të zërë gjumi”.
Kështu thoshte dikur Konica, duke ironizuar profesionin gazetar. Ndërkaq, Gëte thoshte se shpeshherë gazetarët nuk e dinë se çfarë thonë, ndërkaq ndonjëherë nuk mund ta thonë atë që e dinë!
Por, a thua gazetaria e sotshme po harron problemet e vërteta të vendit dhe të shoqërisë duke u ngulfatur në problemet politike të partive dhe se shoqëria po politizohet gjithnjë e më shumë dhe partitë po zënë një vend dominues që s’e kanë pasur gjithnjë. Me këtë gazetarët po humbin intuitën e tyre, duke u shfaqur thjesht si argatë të zëdhënësve politikë dhe duke humbur dellin profesional prej gazetari. Gazetaria sot në Kosovë ndoshta për shkak të rrjedhave ekonomike apo për shkaqe që duhet investiguar është shndërruar në gazetari selamesh nëpër kuluare.
DRINI---- Edhe ti pot te tham se shtir esht ber per tu pergjegjur,se shkado qe tham apo qe shpresh,dota hidhroj apo ta bezdis diken. Keshtu qe nji kompromis me dreqin dhe me engjullin,shtir se dota gjejsh,..) Pra mendoj se duhet te qendrosh pran realitetit,sado qe i hidhur te jet.!
| |
|
| |
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Thu Dec 29, 2011 3:38 pm | |
| Une hapa ket teme, per te gjithe. E me shume qe duke pyetur, e intervistu njeri tjetrin te argetohem. Pasi si vitet e tjera edhe ky vit po ike, e me te edhe shum antar te forumit, qe nuk e kuptun rendesin e forumit qe na jep mundesine te lexoim te postoim nga te gjitha viset shqiptare e mergimi !... Apo po heshtin...! Ndoshta. Kam ndegju se kur nje shtepi e mbulon heshtja, asaj i thone shtepi e braktisur, e qe nga vetvetiu shkatrrohet. Diteve te fundit edhe shtepia jon forumi BK, po braktiset nga "ne" qe dikur me mendimet e tona te ndryshme, me kenget, me poezit me debatet, me copipaset, e ne veqanti me sharjet me te ultat i jepnim jet, kesaj shtepije te madhe, me ket emer domethens qe mbart. Kam ndegju se njerzit ndertoin shtepi, dhe ato rrall i braktisin. Mjerishte ne shqiptaret, ende pa perfundu katinperdhe e lem ne gjyesme. "Ikim" Dhe filloim dic tjeter. Xhem nje her e pergjithmon duhet te kuptoim se edhe ky shkrim shume domethens i FK qe ju pasket sjell, e dhe disa te tjer, nuk mundin te ia rrisin vlerat shtepis son forumit BK se sa prezenca jone. Me nje lule nuk qel pranvera. Kam ndegju, meshoi hekurit sa eshte i ngrohet se kur te ftohet i meshon kot.
| |
|
| |
mujota V.I.P
Numri i postimeve : 219 Age : 29 Vendi : Mollopolc Registration date : 13/06/2011
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Thu Dec 29, 2011 10:08 pm | |
| Ka aq shume gjera me te rendesishme se forumi dhe nuk po mundemi tju kushtojm vemendje,e lere me forumit......!!! | |
|
| |
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Wed Jan 11, 2012 2:09 am | |
| Na trego nje nga keto "gjera" me rendesi qe nuk po mundni ti kushtoni vemendje.
Une kam te drejt te pyes, ti ke te drejte mos te pergjigjes,por ke te drejte thuash cdo gje.
Pyetjet vazhdoin...? | |
|
| |
mujota V.I.P
Numri i postimeve : 219 Age : 29 Vendi : Mollopolc Registration date : 13/06/2011
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Thu Jan 12, 2012 8:45 pm | |
| Ku e di une plote...plote.....plote gjera Drin me miliona jane sa nuk mundem as qe ti numeroj....!!!! | |
|
| |
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Thu Jan 12, 2012 11:02 pm | |
| Sa keq qe nuk me pergjigji, sa keq qe nuk e thoni nje nga keto gjera me vler, sa mir qe keni kaq shum gjera me vler, por nje gje duhet ta kesh parasysh se koha eshte flori, dhe cdo moment i saj nuk kthehet me. Une nuk dorzohem lehet, ju shtroi edhe nje pyetje. Do te protestoni me 14 janar. | |
|
| |
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Fri Jan 13, 2012 1:19 am | |
| PO une me deshir DRINI po te isha ne kosov,ma mir me blloku serrbin se si qeveritaret tan qe jan ber te gjith pro serrb....etj | |
|
| |
mujota V.I.P
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Sat Jan 14, 2012 10:49 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Sun Jan 15, 2012 2:18 am | |
| Edhe a shpetove, a u hidhrove, besoj qe "edhe" nuk u gezove gjate dites...?!!
Edhe nje ke ndegjuar per Hamzan... | |
|
| |
mujota V.I.P
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Mon Jan 16, 2012 2:45 pm | |
| Edhe se di......plot!!!!Edhe krejt palidhje!! | |
|
| |
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Mon Jan 16, 2012 11:45 pm | |
| Kete po e deshmoni ne lidhje me pyetjen, hahaha edhe kjo qe e shkrova eshte palidhje... | |
|
| |
mujota V.I.P
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Thu Jan 19, 2012 9:05 pm | |
| Te dielen shihemi me VV........ | |
|
| |
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Thu Jan 19, 2012 9:48 pm | |
| Me mendje do jam edhe une aty, kujdes se po ta theni ndonjenen kembe, te fort kta milic tan edhe perforcime pasken kerku nga zjarrfiksit, me sigur juve po ju frigohen hahahaha?!... | |
|
| |
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Sun Jan 22, 2012 1:05 pm | |
| More per ty Drini e di se i plotson kushtet per demostrat je ne mosh te duhur,por ky mujota,more e mitur po ju pshjellet milicve neper kam,e po pson lendime e kur te shkon ne shkoll e hetojn se ka marr pjes ne demostrata,iredentiste,e po denohet me naj prijashtim prej shkolle. Edhe kjo koxha po rezikojke , pom pelqen shum beli...! | |
|
| |
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Sat Jan 28, 2012 12:03 am | |
| Xhem ndoshta ndoshta, rrezik rrezik... Por edhe keto do i mbijetoim nuk ka mundur sulltan, e krajl, e PK ta neneshtron popullin e republikes tu kososve e pe nenshtroin keta te cilet vet e shpallen e vet po heqin dore nga lepublika. Do behet mire sa te shkrihet debora heeeeeeeeeeeee | |
|
| |
arberia Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 814 Age : 44 Vendi : tirana Registration date : 04/05/2009
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Tue Jan 31, 2012 11:21 am | |
| AKTUALITET Kosovë, Bekim Haxhiu i jep ultimatum Albin Kurtit të përgjigjet deri më 8 shkurt 30-01-2012 / Gazeta 55
“Trego për lidhjet e tua me Serbinë, përndryshe më 9 shkurt do t’i tregoj unë me fakte”. Deputeti Bekim Haxhiu deklaroi se për të gjitha pyetjet që i ka bërë Albin Kurtit, ka fakte dhe dëshmi si nga qytetarët po ashtu edhe nga zyrtarë dhe aktivistë të Lëvizjes "Vetëvendosje", të cilët siç tha ai, e kanë falënderuar atë për demaskimin e fytyrës së vërtetë të Albin Kurtit
Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu, nuk ka ndërmend të ndalet. Dje në mesditë, ka dalë në një konferencë për media, ku sërish ka kërkuar nga Lideri i "Vetëvendosjes", Albin Kurtit, që të sqarojë, sipas Haxhiut, lidhjen e tij me serbët dhe Beogradin. Bekim Haxhiu, i njohur si Kamishi, i ka caktuar Albin Kurtit datën 8 shkurt si “afatin e fundit për t’iu përgjigjur pyetjeve të tij”. Haxhiu tha se mbetet shqetësues qëndrimi mohues i "Vetëvendosjes" dhe heshtja e Albin Kurtit. Edhe kësaj radhe, "Kamishi" e akuzoi liderin e "Vetëvendosjes" se po vazhdon të fshihet edhe pse e ka obligim moral si qytetar dhe si politikan të jetë transparent para qytetarëve. Duke kërkuar përgjigje nga Kurti për pyetjet e parashtruara në seancën e Kuvendit, deputeti Haxhiu ia kujtoi edhe njëherë Kurtit se pyetjet i janë drejtuar atij dhe jo siç u shpreh ai “postierëve të tij”. “Unë e ftoj publikisht zotin Kurti dhe jo postierët e tij, të përgjigjet me një "po" ose "jo". Nëse unë po flasë të pavërteta, kam përgjegjësi morale dhe penale. Nëse unë flas të pavërteta, Kurti le të më paditë në gjykate dhe aty do të ballafaqohem me Kurtin me fakte, dëshmi dhe dëshmitarë. Zoti Kurti nëse deri me datë 8 shkurt në ora 24.00 nuk përgjigjet publikisht për këtë, më 9 shkurt unë do të shpalosë edhe fakte tjera për zotin Kurti, për këto korrespodenca që i mban me Serbinë në dëm të interesit të Kosovës”, pohoi ai.
Deputeti Haxhiu deklaroi se për të gjitha pyetje që i ka bërë Albin Kurtit, ka fakte dhe dëshmi si nga qytetarët po ashtu edhe nga zyrtarë dhe aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje, të cilët siç tha ai e kanë falënderuar atë për demaskimin e fytyrës së vërtetë të Kurtit. “Nëse zoti Kurti nuk dëshmon në Gjykatë, do të ballafaqohet edhe me dëshmitë dhe dëshmitarët. Vetëm pas prezantimit tim të këtyre fakteve, kam marrë mesazhe dhe thirrje edhe prej aktivistëve dhe zyrtarëve të Vetëvendosjes, të cilët më kanë falënderuar për demaskimin e fytyrës së vërtetë të Albin Kurtit. Ka mesazhe telefonike dhe me e-mail, të gjitha këto pas 9 shkurtit do t’ia prezantojë zotit Kurti”, tha ai. Haxhiu, nuk pranoi të komentoj deklaratat e Florin Krasniçit, duke pohuar se me hyrjen e tij në skenën politike është ulur niveli i debatit politik. Krasniçi, sipas Kamishit e ka ulë dhe çoroditur kulturën politike dhe ka sjellë një fjalor të ulët politik. Ndryshe, deputeti Haxhiu në këtë konferencë ia përsëriti edhe njëherë Albin Kurtit, pyetjet të cilat ai ia kishte parashtruar edhe më herët.
Ai tha se Albin Kurti e ka obligim moral dhe qytetar që të përgjigjet publikisht për takimin e tij me serbet në Klinë në vitin 2004. Ai e ftoi Kurtin edhe njëherë publikisht të tregoi se kush ishin serbët me të, a ishin serbë të Kosovës apo të Serbisë dhe pse ishte i mbuluar me batanije. Po ashtu, ai e pyeti përsëri Kurtin se kush është gruaja serbe, që e ka vizituar rregullisht atë në Pozharevc dhe e cila rregullisht është parë me të edhe në Prishtinë. Ndërsa pyetja e tretë e Haxhiut drejtuar Kurtit ishte përmbajtja e zarfit të dërguar nga Beogradi me datë 28 shtator të vitit 2011 përmes lindjes së rregullt Beograd-Prishtinë, e dërguar nga vajza e një ministri që ishte në Qeverinë e Serbisë në kohen e Millosheviçit.
| |
|
| |
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Tue Jan 31, 2012 11:59 pm | |
| https://www.youtube.com/watch?v=vXthPrEkto8
KY ishte takimi i Kurtit me gocen e ministrit.
Ku ishte kamishi ne ket koh.
Ku ishte trimi pas te gjitha ketyre vitetve.
| |
|
| |
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Thu Feb 02, 2012 11:40 pm | |
| https://www.youtube.com/watch?v=n1GNmQTToyg&feature=player_embedded
| |
|
| |
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Sat Feb 04, 2012 1:26 am | |
| shpresojm se kto gjera te skjarohen dhe te dalin ne pah disa rrenca dhe manipulues dhe manevrues te dalur na faktori UCK. ta marrin denimin e merituar shum mir DRINI per kta linka se gjerat po marrin nji kahje tejet interesante,por shpresojm se disa njerz qe jan te perlyer ne kto ngjizje e kamofllazhe te tilla,ndoshta nuk e bejn punen e djallit siq e benen disa forca politike si LDK-ja qe ja beri UCK-s dhe me gjdo kusht mundohej te i dilte ne rrug para shkaut per te ia ndal rrugen kti faktori,uck-s qe nuk arriten vetum sa damtuam njeri tjetrin.
Pra mendoj dhe disa forca tani qe nuk jan dhe aq te fuqishem por shkaktojn deme,po tentojn per te i dal ne rrug,-Bashkimit Kombetar-qe nuk dot ta ndalin dot veqse dhe kta dot dajmtojn vehten dhe ne. Shpresojm se nuk jan edhe aq shizoida hepten...!? | |
|
| |
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. Sun Feb 05, 2012 2:38 pm | |
| http://www.kohavision.net/video/interaktiv/3446/ Enkas per ju Arberia, shpresoi se do gjeni pak kohe qe ta shikoni ket link. Gjith te mirat | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Interviste me antaret e forumit. | |
| |
|
| |
| Interviste me antaret e forumit. | |
|