| Anetar i dalluar me postime cilesore | |
|
+46Blerti_Gashi Tigrina Mirushe MUHAMETII blerim Parapsikologu Kushtrimi86 zeriatdheut feneri Tuna elisa Pirro i Epirit njonidrenica anila Ademi85 istogalia Fjona Orfe@ shqip0nja xhavo_ rrebelja Xili besim78 rroni luan mreti echo idol rolling interesant gjakushi Guximi loredana bukla a pom don Ago Muji Sy kaltri tina Mysafir Albea shaban cakolli tom sojer Beton Leka i Madh E_Bukura Sofra Zemrushe 50 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Fri May 02, 2008 2:22 am | |
| Antare e dalluar me postime cilsore do ta veçoja antaren. E_Bukura Respekt | |
|
| |
loredana Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 886 Registration date : 24/04/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Fri May 02, 2008 2:55 am | |
| ne postime um pelqejn gjith. mas shumti ja kam nu menen rrebeles. kam ndegjuar se asht e re ama ne postime duket shum e pjekur edhe i ka me ven. te pershendes rrebelja veq perpara qiko. |
|
| |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Fri May 02, 2008 3:09 am | |
| Artës i urojë sukses edhe më tutje për postimet me vlerë nga lëmia e Letërsisë.
Po ashtu postime cilësore kanë Kola Petrit Tom Sojeri, Ss1,Jorgo, feneri, gjakushi, Euridika, E Bukura, Lancelot, Premtimi, Beton, Hana, Ago Muji, Luboteni, Sy Kaltri etj....
Edituar për herë të fundit nga Sofra në Fri May 02, 2008 12:22 pm, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Fri May 02, 2008 12:08 pm | |
| Tom Sojeri & Kolapetriti me mahnisin me shkrimet e tyre cilesore.Vetem perpara! | |
|
| |
Mysafir Hero anëtar
Numri i postimeve : 3456 Age : 50 Vendi : **Mergim** Profesioni/Hobi : ,,Ne zemren e njonit..... Registration date : 19/11/2007
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Fri May 02, 2008 12:45 pm | |
| baca im i nderuar Adem Berisha si dhe te gjith jeni te mir |
|
| |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Fri May 02, 2008 4:16 pm | |
| Beton, Sofra, dhe Luboteni mendoj se jan shtylla e forumit. Ka edhe shum te tjere.
Pershendetje | |
|
| |
gjakushi V.I.P
Numri i postimeve : 841 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Fri May 02, 2008 5:09 pm | |
| Desha të dalloj por se dalloj se gjithë të dalluar janë | |
|
| |
interesant Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 606 Age : 39 Vendi : Tokë Registration date : 11/04/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Fri May 02, 2008 6:28 pm | |
| Mendimi im personal eshte qe E_Bukura ka postime shume te mire ( edhe pse ne diskutojme bashk, dhe nuk jemi me mendime te njejta shume here ), me pelqen qe je vehtja, dhe dua ta pranoj qe je reale. Me respekt : Interesant | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Sun May 04, 2008 9:12 pm | |
| Tom Sojeri, feneri, Luboteni, Ago Muji, Sy Kaltri, Riki, Hana, E bukura, Euridika, guximi, rrebelja, Premtimi, Urata, biligoa, Eri M etj etj... | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Thu May 08, 2008 4:44 pm | |
| - interesant shkruajti:
- Mendimi im personal eshte qe E_Bukura ka postime shume te mire ( edhe pse ne diskutojme bashk, dhe nuk jemi me mendime te njejta shume here ), me pelqen qe je vehtja, dhe dua ta pranoj qe je reale.
Me respekt : Interesant Gjithashtu edhe mua me pelqen te debatoje me njerez si ju, qe din t'me kundershtojne ( pa ofendime personale), edhe nese s'kan te drejte, sepse me detyrojne te mesoje edhe me shume dhe jo te stagnoj me ate qe jam. Te jam mirnjohese ne debatet qe bejme ( pavaresishte mos perputhjeve ne mendime), dhe njekohesisht jeni i respektuar. Me pelqejne gjithashtu: Sofra ( i cili eshte njesh), Luboteni, Euridika, Urata, Betoni ( deri ne njefar mase, ah ah ah), Tom sojer (ne veqanti me poezit e tij, te thurura ne nje menyre te jashtzakonshme), Kolapetrit ( me mendimet e tij rrethe "plitikaneve" te sotit), edhe...ka shume te tjere, te cilet po i le per tjera here. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Sun Jun 15, 2008 1:44 am | |
| do i veçoja ''disa'' antare te rije si rolling,rroni ,paioni,nardlushnja ,echo,etj qe kam lexuar shume postime madhore nga keta antere te rije ne kete forum qe pasurojen ç'do teme RESPEKT.
cilsor jeni te gjithe | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Sun Jun 15, 2008 2:42 am | |
| Për mua jan:Betoni shkruan gjithon kajrt dhe me fakte .Sofra ,xhavo.premtimi Luboteni .Eurodita ,biligoa, Ebukura ,vesa ,eshum të tjerë . |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Mon Jun 16, 2008 12:14 am | |
| mendoj qe kosovarja, _bukura, betoni,, sofra, guximi, premtimi, interesanti, vesa, biligoa, rroni e disa tjere qe i kam harruar jane shtyllat e forumit dhe njerez vetete me menqur | |
|
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Mon Jun 16, 2008 12:30 am | |
| rolling pershendetje falemenderoj mendimin tuaj ,me te vertet ka shume antare ne kete forum qe pasurojen ç'do teme ç'do shkime dita me dite forumi po behet me i pasur me keta antear me te vertet te pasure me talentin e tyre qe kan ..
Jeni shume po shume te mire te gjithe ...
Suksese | |
|
| |
idol Anëtar
Numri i postimeve : 349 Age : 86 Registration date : 16/05/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Mon Jun 16, 2008 12:34 am | |
| asnja sjeni ka dini per veq meje!!! o jeee | |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Mon Jun 16, 2008 12:37 am | |
| e pasna ahrru idolin ne listem teme :) sorry | |
|
| |
idol Anëtar
Numri i postimeve : 349 Age : 86 Registration date : 16/05/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Mon Jun 16, 2008 12:41 am | |
| Hajt se une nuk harrova a e pe,hahaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
echo Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1470 Age : 34 Registration date : 29/05/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Mon Jun 16, 2008 12:51 am | |
| biligoa,rolling-u,Kosovarja,rroni,sofra,Beton-i..Vrana Konti,embelsira,Guximi ..e shume e shume te tjere | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Mon Jun 16, 2008 8:58 pm | |
| ka shum antar te dallum dhe e meritojn shum respekt, si sofra luboteni kosovarja dhe shum tjer. | |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Mon Jun 16, 2008 9:47 pm | |
| te gjithe jeni te dalluar dhe nga me te miret , me te vertet ju dua shum . | |
|
| |
Sofra Admin
| |
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Tue Jun 17, 2008 2:25 am | |
| pershendetje besimi 78 Me vjen keqe qe postimin ne kete teme e fshiva une sepse nuk te takon ti ti sqarojsh debatet e xhavon dhe te tom sojerit po qe ke per t'i thene toms sojerit ''diçka'' thuaj vete e besoj qe tom sojeri eshte shume i kuptushem dhe i gatshme te sqaroje ç'do gje . flm per mirkuptim besimi 78. Per temen Te gjithe per mendimet e veta jen cilsore. | |
|
| |
besim78 Anëtar i ri
Numri i postimeve : 126 Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Tue Jun 17, 2008 2:33 am | |
| Kohet ikin dhe shkojne ,po ju mbeteni te njejte s'do te ndryshoni kurre. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Tue Jun 17, 2008 2:40 am | |
| Eshte e kote se nuk kam lind dje besimi 78. mbi te gjitha ti nuk mund te me ndrishojsh kete te pakte e kupton .! Per temen ka shume antar te ri qe kan postime cilsore | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Tue Jun 17, 2008 8:38 am | |
| per mua jan te gjith te bukur dhe nuk mundemi ta dalloj nje se jan shum te bukur te gjith vetem suksese..... |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore | |
| |
|
| |
| Anetar i dalluar me postime cilesore | |
|