| Anetar i dalluar me postime cilesore | |
|
+46Blerti_Gashi Tigrina Mirushe MUHAMETII blerim Parapsikologu Kushtrimi86 zeriatdheut feneri Tuna elisa Pirro i Epirit njonidrenica anila Ademi85 istogalia Fjona Orfe@ shqip0nja xhavo_ rrebelja Xili besim78 rroni luan mreti echo idol rolling interesant gjakushi Guximi loredana bukla a pom don Ago Muji Sy kaltri tina Mysafir Albea shaban cakolli tom sojer Beton Leka i Madh E_Bukura Sofra Zemrushe 50 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Tue Jan 06, 2009 12:02 am | |
| per mendimin tim anetaret me te dalluar dhe mne te zgjuar jane < Sofra , Eva , Ylari , BiBiKiM , Arta , Akili , Kosovarja > | |
|
| |
Blerti_Gashi Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 593 Age : 36 Vendi : Në Troje të Enver HOXHES !! Registration date : 20/10/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Thu Jan 15, 2009 1:02 am | |
| | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 2:59 pm | |
| Anila, Veneta, Eva, Mirushe, Guximi, Feneri... | |
|
| |
loredana Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 886 Registration date : 24/04/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 3:01 pm | |
| une hahahaahhahaa.... | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 3:07 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 3:11 pm | |
| per mua jan te gjith ,nuk kam dallim per as nje edhe as nuk dua ta veqoj nje ,vetem i pershendes |
|
| |
PeriiKeputur Anëtar
Numri i postimeve : 342 Age : 111 Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA Profesioni/Hobi : ANTI-SERB Registration date : 12/05/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 3:13 pm | |
| Te gjithe antaret te cilet kane hyre ne kete forum madheshtor te gjite bejne postime cilesore.. | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 3:24 pm | |
| Te gjithe jane te mrekullueshem, por do vecoja Guximin, Anilen, Ago Mujin, Zeriatdheut, Leka i Madh, E_Bukura, Gjuren, Blerti_Gashin, Akilin, Vrana Kontin.
Me pelqejne shume postimet e fundit te disa anetareve qe nuk i kisha lexuar me pare dhe jane anetare te rinj. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 3:33 pm | |
| Sofra dhe Une |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 3:35 pm | |
| ooo mos keshh, ti kerkush nuk te thot e tani une une Eva, Muja e halili Ago Muji, Blerti Gashi etj etj |
|
| |
Muja e Halili Anëtar
Numri i postimeve : 294 Age : 28 Vendi : GalaxY Profesioni/Hobi : Mi vra shkijet Registration date : 15/01/2009
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 3:37 pm | |
| Sipas mendimit tim,te gjithë anetaret e keti forumi kane bere nje pune te mrekullueshme ,pa dallim,te gjithe kane postuar shenime cilesore,dhe sipas mendimit tim cdo njeri e cili ka te pakten deshiren me te vogel per te kontribuar me dije per Bashkimin kombetar e ka nje falenderim nga une. Rrespekte nga Muja e Halili. | |
|
| |
PeriiKeputur Anëtar
Numri i postimeve : 342 Age : 111 Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA Profesioni/Hobi : ANTI-SERB Registration date : 12/05/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 3:43 pm | |
| Te gjithe te cilett jane regjistruar jane antar cilesore dhe mos ndonje qe nuk e do bashkimin kombetar eshte regjistruar ne kete forum pa dyshim qe jo ne kete forum eshte gjithqka BASHKIM KOMBETAR | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 3:51 pm | |
| Këtë Muja dhe Halili gjithashtu edhe PeriiKëputur nuk po i njoh aq shumë por i kanë bërë disa postime shumë të mira, meritojnë respekt.
Postues të tjerë ka përplot more, po ec e nisja të shkruash emra tash e ta humbësh një orë !
Faleminderit Bibikim për vlersim të postimeve të mia, por kam vrejtë se ka postues ma të mirë se unë në këtë forum. | |
|
| |
elisa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2298 Registration date : 10/07/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 4:03 pm | |
| Ka shume antar\e qe kane postime shume te mira po do te veqoja keta , Guximi , Vrana Konti , Bibikim , Akili , Sofra, Eva , Ago Muji . | |
|
| |
PeriiKeputur Anëtar
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 4:06 pm | |
| Padyshim asnje antar ne kete forum nuk shkruan per lavderime por shkruan se ka gjak Shqiptari dhe mendon per Shqiptari. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 4:07 pm | |
| Un jam mesi nuk jam Riki30 esht, |
|
| |
Muja e Halili Anëtar
Numri i postimeve : 294 Age : 28 Vendi : GalaxY Profesioni/Hobi : Mi vra shkijet Registration date : 15/01/2009
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 4:09 pm | |
| - Sofra shkruajti:
- Këtë Muja dhe Halili gjithashtu edhe PeriiKëputur nuk po i njoh aq shumë por i kanë bërë disa postime shumë të mira, meritojnë respekt.
Postues të tjerë ka përplot more, po ec e nisja të shkruash emra tash e ta humbësh një orë !
Faleminderit Bibikim për vlersim të postimeve të mia, por kam vrejtë se ka postues ma të mirë se unë në këtë forum. Faleminderit Z.Sofra,shpresoj se do vije dita kur do te njihemi. | |
|
| |
PeriiKeputur Anëtar
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 4:11 pm | |
| - Muja e Halili shkruajti:
- Sofra shkruajti:
- Këtë Muja dhe Halili gjithashtu edhe PeriiKëputur nuk po i njoh aq shumë por i kanë bërë disa postime shumë të mira, meritojnë respekt.
Faleminderit Bibikim për vlersim të postimeve të mia, por kam vrejtë se ka postues ma të mirë se unë në këtë forum. Faleminderit Z.Sofra,shpresoj se do vije dita kur do te njihemi. Faleminderit edhe prej meje Z. Sofra | |
|
| |
egzona- Anëtar i ri
Numri i postimeve : 71 Age : 31 Vendi : prishtina Registration date : 28/11/2008
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 4:14 pm | |
| normal qe une hehahea ska diskutime | |
|
| |
Muja e Halili Anëtar
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore Wed Jan 21, 2009 6:54 pm | |
| Postime Cilesore kan bere te gjithe,por normal edhe eksperienca e bene te veten ,dhe ata qe kane eksperience me te madhe ,mendoj se i kan Postimet me cilsore,p,sh Sofra,Eva,BibiKiM,Leka i Madh,E_bukura,e shume,shume te tjere. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Anetar i dalluar me postime cilesore | |
| |
|
| |
| Anetar i dalluar me postime cilesore | |
|