se dija qe paska akoma mbeturina qe mbrojn qenin ahmet zogu dhe e i thot lartmadhni e vetmja gja e lart esht qe keputi qafen para se ta varnin shqiptaret ky qe e mbron tradhtarin esht nga ata shkruajn se esat pasha ishte patriot e donte shqiprin e madhe por shqipria e madhe e esatit ishte vetem shqipria mesme dhe qent e serbis do kishin kufirin deri afer elbasanit e endrren e tyre per nje dalje ne adriatik greket ter jugun deri ne lumin vjosa e malazezt merrnin shkodren me rrethina .kto ishin idet e zogut e esatit qe ky zotria nae mbroka ,ky ka mbetur tek ajo shprehja e vjeter qe thot se gjoja ne kohen e zogut haesh buk me lug floriri,por ky zotria harron se ai qen vrau ajken e patriotave shqiptar e pastaj na shiti si dele te italianet,un jam nga elbasani por po i them nje fraz te then nga bajram curri ne mbledhjen e ujnikut ...JAM SHQIPTAR E NUK KAM MENDUAR KURR VECSE SI SHQIPTAR kurse ky esht nga ata qe per dy lek sot po kthehen ne grek turp e faqja e zez ,nderi i kombit gjaku imijra shqiptarve ne shekuj te bjer kaq posht nga njerez te till ,RROFSHIN SHQIPTARET SA MALET E SHQIPNIS,