Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Kryeministri Hashim Thaqi

Shko poshtë 
+100
Femi Halimi
veli kryeziu
Mixha Selim
Xhevati
shfletuesi
albaninr1
bledselimi
athih
Atdhetar
feride
......
arberia
tosybell
miradie
voglushja
Medalim
shahini
BashKom
kasapi
xhema
rrimtaf
xhiti
haxhiu
arbeni24
detektivi
an-di
Muja e Halili
PeriiKeputur
Ipamposhtur
luli
murturi
klodian
lelixx
Hamitmatjani
dezertori
foxteam
ngadhenjimi
masterB
Veneta
katunari
Nezir Myrta
Visar
Delia
Kushtrimi86
Ago Muji
agim__barja
Labinot Drenica
Blerti_Gashi
Fjona
feratkoca
anila
zeriatdheut
Guximi
forca1
Mister
nikchee
Pirro i Epirit
njonidrenica
idol
Mergimtari
rolling
xhavo_
rroni
fi2a1
Xili
Lanetja
albin dibra
eri M
agim barja
Orfe@
emine
tom sojer
petritkola
rrebelja
E_Bukura
Riki30
Mysafir
Euridika
shaban cakolli
meli
Vuthjani
Yzer Marashi Richhter
elton
niti
nukleari
azzurra
xhevdeti
dibran
fatlum
Leka i Madh
smaka
Sy kaltri
SALI ISLAMI
beri
Sofra
Anna
prizreni73
Kosovarja
shpendi
Beton
104 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27  Next
AutoriMesazh
forca1
Anëtar i ri
Anëtar i ri

Male
Numri i postimeve : 88
Vendi : GJERMANI
Profesioni/Hobi : PILOT
Registration date : 13/01/2008

Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 Empty
MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyThu Nov 13, 2008 7:56 pm

Good_Luck shkruajti:
Zotri/zonje/zonjushe, ( forca1), kam dis pyetje per ju? pse ne Kosove po shtohet varfnia ne popullat e kurse lidert shetiten ne vetura luksoze e banojn ne pallta me shume kate?, kurse populli qe kan dhen tere familjen deshmor jetojn ende ne tenda apo neper shtepi te braktisura ne kushte te keqija?pse nuk ndihmohen keta njerez, apo keto familje i duken kafsh keti kryeministrit tend? pse nuk kemi valuten Shqiptare, por kemi nje valut te huaj?a s’kemi mundsi edhe ne Kosovaret te kemi valuten ton?, por te kemi euron qe e varferoj popullin? Ne Kosove lidert veq kqyrin jeten e vet me jetu ne luks e femijt i kan neper kolezhe, kurse Deshmoret e Kombit te cilet lane femijet jetim as nuk kan mundesi me ble nje fletore e as libet, e plot familje te cilat humben qdo gje gjat luftes prap ne luft me ekonomin ,pse, pse, pse?sepse nese do ishin te gjithe ne nje far menyre te barabarte, sepse nuk do i kishin kushtet familjare keshtu siq i kan tani me te mira se sa disa politikan botror. Femijet jan ardhmeria e Kosoves dhe shkollimi e edukimi i tyre eshte gjeja me e shtrejt per vendin ton. Dhe gati harova nese te gjithe lidert e pasunikat e Kosoves do te kishin paguar tatim nga te ardhurat e tyre athere shteti do te funkcionoj me mir,po korupcioni po e varfron me shume Kosoven dhe popullaten e saj dhe prap populli i zhgenjyer. Ndersa nga populli kerkojne te paguajn tatimet, e vet lideret tane, duke u nis prej ketij kryeministrit tend te dashur kan borqe me mija euro shtetit .
E ti i/e nderuar thua H. Thaqi po e qon Kosoven perpara, eshte “ hero “ i gjall etj…, jo jo jo, jeni me shum se gabim Kosoves i dhuroj nje ndarje, i dhuroj nje bluz “ flamur “, i heqi festen e Flamurit Kuq e Zi , per te cilin me qindra e mijera njerez u flijuan. Kete e quan tit e mire???

Shko more nderro ate koke q eke, mos e mbaje per se rendi sepse nuk pot u dufka as gje, ose mbushe me gjera te mira, ose nderro kreit.

se pari mundesh une jam Mashkull ....

se dyti ne kosove po rritet varferija sepse kosova nuk ka njerz me kfalitet.
ti ne kosove mundesh me e ble shkollen e fakulltetin pa asnje dit shkolle... ju lutem, ku po don tani me ba biznes ne level boterore kurse fakulltetet e botes kan kvalitet qe esht e pamundur te besh ne kosove.

sa din nje njeri ne kosove me fakulltet din nje nxens ne evrope apo amerike ne Klasen e 7............

nese nuk nderrohet kjo 100% kosova edhe ma e varfne dot behet.

se dyti gjdo shtet shpenzone per ''elite politike'' dhe shiqo se sa perqind ne keto lamija zoteri thaqi ka zvogelu ne perkrahje me qeverijat e parshme.

se treti thaqi ka ber nje hap per pune te fakulteteve, por besojme se hapat tjer duhet te vine dhe jam i besimit se kan me ardh.

me rrespekt
Mbrapsht në krye Shko poshtë
agim__barja
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
agim__barja

Male
Numri i postimeve : 1410
Vendi : shqiperiaveriore
Profesioni/Hobi : EXSPERT I CESHTJESE KOMBETARE
Registration date : 24/10/2008

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyThu Nov 13, 2008 10:51 pm

per tu labinot drenica diqka me duhet te them se nuk munde te rri i heshtur kur lexoja shkrimin tende se kur pavarsi se kish pa kosova me sy mos te kishte nderhy europa dhe amerika o djali mire ja si na ndihmoje keto si the ti pse nuk intervenuan para se te shperthej lufta ne kosove para se te shperngulen 1 milion shqiptare permbi 20mij femra shqiptare te dhunuara e mija mija te vrare e te masakruare e te burgosur e te maltretuar ne menyren me barbare dhe tani diqka krejt kjo eshte gjaku i ktyre qe u derdhe ne kete toke shqiptare e kjo europa jote qe spo di te ngopet me keto tragjedi qe po na i pergadit ne kuzhinat e tyre mbas te gjithave ketyre lutetaret e UCKse i zune robe ushtrine serbe ne shale te bajgores dhe e detyroje serbin qe ta njef UCKne ushtri te barabaret dhe ne keshillin e sigurimit, ne OKB,dhe ne te gjitha diplomacit boterore u njoft UCKja ushtri qe i respekton te gjitha konventat nderkombetare dhe ligjet e luftes dhe nuk mujti ta quaj UCKne siq e deshten shume ta quajn organizat teroriste pasi qe luftuan luftetaret e UCKse dhe u thye kufiri shqiptaro shqiptare europa u mbelidhe si dhelpur dhe e analizoi mir kete situat dhe e pane se UCKja municion e armatim munde te shti sa te do tani veq forcat serbe morali luftarak ju ra filluan dezertimet nga ushtria serbe dhe keto eshte krejt qe duhet ta dijmi perse nderhyre bashkesia nderkombetare ne kosove se na te ndalur me skishim pas dhe keta e kane par se shqiptaret do e clirojne vete e morali per luft i UCKse ishte ne shkallen me te lart qe per lakmi ishte dhe keta e kane pa se ketu veq po fillon ribashkimi i trojeve shqiptare e per ta na e nderprere ket ofanzive te fuqishme qe moren me te miret e kombite tone shqiptare djelmoshat qe nuk dijten cka eshte frika ateher bashkesia nderkombetare stop na thote se ne do ju ndihmojmi e jo labinot drenica kete cka na ndihmoj bashkesia nderkombetare eshte biznis i tomahoksave gati me afat te skaduare edhe per te ushtruar dhe per ti testuar forcat ajrore te tyre . o labinot kjo eshte une cka po mendoje dhe keshtu do del edhe nje eshte turp kur shume edhe do me akademi e thojne kete pse qka ka pas me te na ndihmoje o djale kur popullat veq ishte shperngul serbia ate e beri cka deshti me skishte me kend te bej masaker se luftetaret e UCKse veq ishin ne balle me serbin ja futi tmerrin dhe filluan te dezertojn nga ushtria serbe se nuk ka godit natoja bashe qysh e ka meritu serbia te goditet nje ushtri barbare mendo mir se a po te del keshtu
forca1
Anëtar i ri
Anëtar i ri

Male
Numri i postimeve : 88
Vendi : GJERMANI
Profesioni/Hobi : PILOT
Registration date : 13/01/2008

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyFri Nov 14, 2008 12:50 am

Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 Kosovo2
Blerti_Gashi
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Blerti_Gashi

Male
Numri i postimeve : 593
Vendi : Në Troje të Enver HOXHES !!
Registration date : 20/10/2008

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyFri Nov 14, 2008 1:09 am

forca1 shkruajti:

se pari mundesh une jam Mashkull ....

se dyti ne kosove po rritet varferija sepse kosova nuk ka njerz me kfalitet.
ti ne kosove mundesh me e ble shkollen e fakulltetin pa asnje dit shkolle... ju lutem, ku po don tani me ba biznes ne level boterore kurse fakulltetet e botes kan kvalitet qe esht e pamundur te besh ne kosove.

sa din nje njeri ne kosove me fakulltet din nje nxens ne evrope apo amerike ne Klasen e 7............

nese nuk nderrohet kjo 100% kosova edhe ma e varfne dot behet.

se dyti gjdo shtet shpenzone per ''elite politike'' dhe shiqo se sa perqind ne keto lamija zoteri thaqi ka zvogelu ne perkrahje me qeverijat e parshme.

se treti thaqi ka ber nje hap per pune te fakulteteve, por besojme se hapat tjer duhet te vine dhe jam i besimit se kan me ardh.

me rrespekt

Nje pershendetj meriton e di pse?, sepse keni dalur ne fjalet qe kam then une, pra ke filluar me i hanger ngadal fjalet qe ke than.
Kosova ka njerez te mirfillet sa te duash, e per qe thua ne Kosov mundesh me ble fakultetin pa as nje dit shkoll. A mos eshte nje i varfer fajtor per kete, a mos eshte nje qe nuk ka buke per te ngren, a mos eshte nje qe nuk di shkrim e lexim??, me thuaj kush eshte tash, une te them se per te gjitha keto eshte fajtor qeveria ne krye te te ciles eshte kryeministri yt i dashur. Por dhe dicka te ceku se kjo gje ndodhe ne gjith boten mbar.

Kur thua sa din nje shqiptar me fakultet din me shum nje nxenes ne kl e 7, ketu je shummm amo shum gabim, por por nese nisesh nga vetja apo nje rreth i ngusht i yti ajo eshte tjeter gje. Sepse Shqiptaret ku do qe jan shum epo shum te zgjuar, e qe kemi politikan te cilet nuk mendojn se si ta shpijen shtetin perpara, por veq si me vjedh si me ble nje vetur me te mir se te tjeterit si me i ndertu nje shtepi djalit i cili nuk ka lindur ende por me pasur te gateshme, e kjo eshte qeveria jone e dashur ne krye me kryeministrin tend te dashur e me shum fakultete.

Thaqi nuk ka be as gje per kete ju ka ndalu disa ministrave ate luksin qe kishin dhe ja ka shtu vetit dhe disa tjereve qe i ka afer ashtu dhe Fatmir Sejdiu. As gje e mir nuk do vij me keta qe jan ne pushtet, nuk po e zgjas me shum.
http://www.BashkimiKombetar.com
Blerti_Gashi
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Blerti_Gashi

Male

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyFri Nov 14, 2008 1:12 am

forca1 shkruajti:
Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 Kosovo2
E shef sa bukur buzeqesh sepse ka rregulluar jeten e tij e ka siguruar te ardhmen e djalit te djalit apo dhe me shum. Por dhe dicka a thua i kujtohet Flamuri Kuq e Zi ndonjehere ketij kryeministrit tend te dashur?? Te cilin mundohet ta zhduk ashtu sikur shum festa Shqiptare, por te kot e ka kete gje. Do kemi nje Komb dhe nje Flamur Kuq e Zi, per te cilin u fliuan me qindra e mira njerez, e jo kete pizhamen qe e kan pranuar.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male
Numri i postimeve : 3261
Vendi : Shqiperi
Profesioni/Hobi : Mbushes Topi
Registration date : 01/09/2007

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyFri Nov 14, 2008 1:19 am

Une do te jem personalisht ne ceremonine e bashkimit te Shqiperise me Dardanine. Thaci do te jete atje ku e meriton... ne gurbet.
Labinot Drenica
Fillestar/e
Fillestar/e
Labinot Drenica

Male
Numri i postimeve : 50
Vendi : Suedi
Registration date : 23/10/2008

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyFri Nov 14, 2008 1:47 am

Une te thash ma heret edhe po e them prap.
Pa UCK ne kure nuk e kishim lirin ne Kosove dhe ne kure nuk ishim kan ketu ku jemi tash. Qysh ka qen pozicioni i Hashim Thaqit ne UCK e dini ju mire vet, nuk kam nevoj per ta perserit prap.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyFri Nov 14, 2008 1:55 am

PO pra qyshe ka qene dhe qyshe eshte sote o Lbinot kadale pake mose u ngute e dime mire cfare pozicioni ka pase ne hotelete e Tiranes me Azem Sylen po tan e shofem se cdo mengjes si pleqet ne xhami ai para kufomes se ndytesyres rugove perkulet ja kushe eshte GJarpni
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyFri Nov 14, 2008 3:19 am

ZeriAtdheut,

Viles nr. 4 ne Tirane, E dini cfare eshte?
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyFri Nov 14, 2008 3:20 am

Tek vila 4 eshte kryer edhe kjo qe ndodh sot ne Shqiperi...
feratkoca
Anëtar
Anëtar
feratkoca

Male
Numri i postimeve : 294
Vendi : Shqiperi/Mitrovicë
Registration date : 21/10/2008

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyFri Nov 14, 2008 4:24 am

Labinot Drenica shkruajti:
Sofra shkruajti:
Kushtrimi86 shkruajti:
Hashim Thaçi ka neshkruar Rmbujen, ka qarmatos UçK, ka negociuar me Serbine, ka pranaur planin e Ahtisaarit (plan i cili e ndan vendin ne baza etnike), po e shuan TMK, po rifillon negociatat, pra ky eshte ai qe po shkel mbi gjakun e deshmoreve te kombit.

Të gjitha këto që the janë mëse të vërteta Kushtrimi86, si duket donë ta bëjë gjakun e kuq të drenicës ngjyrë blu (kaltër)...!!!

Ore ti shqiptar. Qysh e lejon veten per me fol se gjaku qe e ka dhan Drenica ne krejt kto vitet e historis Shqiptare te behet blue? Ti zoteri me at shpreje po e ben ket gjak jo blue po hajgare.

O njeri, realitetin qe po e ber Mr Hashim Thaqi ti edhe 10 vjet ke me kupto, jo per diqka tjeter por veq se disa jan msu me propagand e Pjeter Rugoves edhe ju hala nuk e dini se qysh ka Kosova politikan per te bere ma te miren qe munden ata per Kosoven. Ky njeri e ka dhan jeten per Kosoven.

"ka negociuar me Serbine," Ti je ni njeri qe e don Hasan Prishtinen, por vetem ni fjal per ty. Nese ti nuk e kupton se qvar ka bere Hashim Thaqi per Kosoven ti nuk e kupton edhe kontributin e Hasan Prishtines per Kosoven.
Veq ate po ta them ty, tmer.

jo labinot gjakun qe ka dhan drenica nuk mund te behet blu por ti po e bene ate blu prandaj mendo mire se qka shkruan , ndersa sa i perket Hasan Prishtines nuk mund ta krahazosh me Thaqin sepse Hasan Porishtina ka qen i vetmi i cili e ka shkrire pasurine e vet per Shqiperine ndersa Hashim Thaqi e ka shit kosoven per me ba pasuni personale nuk po dishe ti Labinot kurgja per Hasan Prishtinen e sa i perket nuk je vetem ti nga drenica jam edhe une jam nga Polaci pra Polaci i Hasan Prishtines , dhe mendo mire se qka shkruan se nuk je ka din , te gjitha i ka pranu Thaqi pra demilitarizimin e UCK-se (kapitullimin e saj)Marrveshjen e Kumanoves , Marrveshjen e Rambujes , Rezuluten 1244 , Kornizen Kushtetuese, Negociatat e Vienes, Planin e Ahtisartit qe e ndan Kosoven dhe e serbizone ate ngjajshem sikurse republika serbe ne Bosnje , tash edhe planin 6 pikesh ka me e pranu jam i bindur per te vetem nje pjes te saj e ka pranuar pra pakon e Ahtisarit
http://www.feratkoca.multiply.com
Mergimtari
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Mergimtari

Male
Numri i postimeve : 755
Vendi : Jashtë forumit
Registration date : 31/05/2008

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyFri Nov 14, 2008 9:40 pm

Hashim Thaçi është tradhtar.

Pse është tradhtar ? Sepse ka shkel betimin dhe gjakun e dëshmorëve të UÇK-së.

Ja betimi i ushtarit të UÇK-së :
"“Unë, ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, betohem se do të luftoj për çlirimin e tokave shqiptare dhe bashkimin e tyre. Do të jem përherë ushtar besnik, luftëtar i denjë i lirisë, vigjilent, guximtar dhe i diciplinuar, i gatshëm që në çdo kohë pa kursyer as jetën time të luftoj për t`i mbrojtur interesat e shenjta të atdheut. Nëse shkel këtë betim, le të ndëshkohem me ligjet më të ashpra të luftës dhe nëse tradhëtoj, qoftë i humbur gjaku im . Betohem, betohem, betohem.”"

Përkufizimi i fjalës tradhtar:
"Ai që del kundër atdheut, popullit etj., duke u bashkuar me armikun, duke bashkëpunuar me të ose duke bërë punën e tij; ai që bëhet armik, duke kryer veprimtari spiunazhi kundër popullit a vendit të vet, duke nxjerrë të fshehta të rëndësishme, duke u arratisur në një vend tjetër etj.; ai që nuk u qëndron besnik parimeve, ideve a një çështjeje të madhe; ai që shkel betimin, ai që tradhton. Tradhtarët e popullit (e atdheut)"

Nuk besoj që ja vlen të harxhojmë kohën për njerëz të tillë, për njerëz që kanë shkelur dhe po vazhdojnë të shkelin gjakun e dëshmorëve të lirisë.
Nezir Myrta
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Nezir Myrta

Male
Numri i postimeve : 660
Vendi : usa
Registration date : 23/03/2008

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyFri Nov 14, 2008 9:53 pm

Thaçi gjindet në kurthë!
Blerti_Gashi
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Blerti_Gashi

Male

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyFri Nov 14, 2008 10:48 pm

Nezir Myrta shkruajti:
Thaçi gjindet në kurthë!
I ben kurthen vetit sepse as kush ne kurth nuk e qet tradhetarin e Kombit, njeriun Kosoven mendon qe e ndau, pun me te cilen krenohet.
Labinot Drenica
Fillestar/e
Fillestar/e
Labinot Drenica

Male

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyWed Nov 19, 2008 12:48 am

Shqiptar te fuqishem, se ne jemi te fuqishem ne ket bote.
Une po e perseris disa shpigime ketu edhe ni her.

Une jam realist dhe optimist se ni dite Kosova dhe Shqiperia te bashkohet se bashku me Presheven dhe Bujanovcin.
Se qka ndodh me shqiptaret ne Maqedoni dhe Malesi une nuk e di, por jam optimist. Per te ardh atje ni dite te bukur se qysh ne Shqiptaret dojm duhet te lojm mire me kartat tona, te behem expert ne politiken moderne.
Sod ne ket bot moderne nuk mundem me hyr me uhstri ne Bruksel ose ne Washington per the than se " Ne e dojm Shqiperin e Bashkuar, ose tash ose kure ".
Ni sekund per te menduar mire, ketu e shifni vet se pa njerz te fort ne politik ne nuk mundem te bejm asgje.

Qka ka bere UCK-ja esht ni histori e shkruar me gjak, me gryken e alltis, ne e dime dhe jemi krenar se qvar ka ber UCK-ja pa ndimen e as ni partie, pa Pjeter Rrugoven.
Mos me thoni se une po e keq perdori emerin e UCK-se, pse? Une nuk e pshty trimat tan, une i respektoj dhe i mbaj ne zemer.

Disa ketu me thojn mua se ka politikan ma te zot se kta qe e kimi? Por une jam mendime the argumentoj me emera dhe me fakte, me tregon TI mua se kush duhet ta zavensoj Hashimin dhe Fatmirin ne ket moment? Kush??

Disa thojn se ne pavarsin e kishim mare pa paketen e Altisaarit? Qysh? Me arme po e provon Qeqenia kunder Rrusis te prisht? Qysh po i shkon problemi atyre? Bota i thet Terorista? Por ata dojn liri dhe pavarsi sikur ne qe lypen ketu vite.

Hashim Thaqi ka shkelur betimin e UCK-se, qysh edhe ketu?
Qka ka bere aj se e ka shkel betimin e UCK-se.
Ore shqiptar, aj shkuj per ta tregoar se qka po don UCK-ja me popullin Shqiptar ne Kosove me ket luft. Se Pjeter Rrugova nuk ka pase mundesi per te folur per UCK-ne se aj nuk e ka desht UCK-ne per 5 pare.

Mos me tuani se aj ka bere ket, ka njerzi Kosova ma te mire se ata qe mundojn per ta bere ma te miren per Kosoven pa emera dhe arsye.

Fundimisht po them se, At respekt qe e kam per Drenicen, per token qe e kam familjen, gjakun time esht tmer prej juve.
Ni serb me ma than me dogj se le ma Shqiptar kure e kemi ni flamur dhe ni gju sebashku. Pjeter Rrugova e hoqi UCK-ne, por TMK-ja esht gjall prej Hashimit. Mos e haroni ket.

Respekt per krejt Shqiptaret ketu.
katunari
Fillestar/e
Fillestar/e
katunari

Male
Numri i postimeve : 58
Vendi : kosovë
Registration date : 29/09/2008

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyWed Nov 19, 2008 11:42 am

Sa i perket kesaj teme nuk esht ka me pelqen fare, u diskutojka sikur te jet ndonje forum i partive politike apo ndonje fushat elektorale.

Fati i Trojeve shqiptare nuk mvaret nga individet.

Me gjith respektin per Hashim Thaqin nuk mvaret fati jon as nga aj.

Dhe nuk i lejohet ajo e drejt as Hashim Thaqit e askujt te vendos ne emer te popullit po duhet te jet vet populli qe te vendos per te ardhmen e vet.

Fati i trojeve shqiptare mvaren nga te gjith ne kur te vedsisohemi shumica e popullit dhe te dim ta themi ate qka na duhet dhe te punojm konkrete per bashkimin komtar ne realitet e jo vetem diskutime ne forume megjith respektin per kete forum.
E_Bukura
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
E_Bukura

Female
Numri i postimeve : 2009
Vendi : Prishtine
Registration date : 30/09/2007

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyWed Nov 19, 2008 7:50 pm

Shqiptar te fuqishem, se ne jemi te fuqishem ne ket bote.
Une po e perseris disa shpigime ketu edhe ni her.

Une jam realist dhe optimist se ni dite Kosova dhe Shqiperia te bashkohet se bashku me Presheven dhe Bujanovcin.
Se qka ndodh me shqiptaret ne Maqedoni dhe Malesi une nuk e di, por jam optimist.
Per te ardh atje ni dite te bukur se qysh ne Shqiptaret dojm duhet te lojm mire me kartat tona, te behem expert ne politiken moderne.
Sod ne ket bot moderne nuk mundem me hyr me uhstri ne Bruksel ose ne Washington per the than se " Ne e dojm Shqiperin e Bashkuar, ose tash ose kure ".
Ni sekund per te menduar mire, ketu e shifni vet se pa njerz te fort ne politik ne nuk mundem te bejm asgje.

Qka ka bere UCK-ja esht ni histori e shkruar me gjak, me gryken e alltis, ne e dime dhe jemi krenar se qvar ka ber UCK-ja pa ndimen e as ni partie, pa Pjeter Rrugoven.
Mos me thoni se une po e keq perdori emerin e UCK-se, pse? Une nuk e pshty trimat tan, une i respektoj dhe i mbaj ne zemer.

Disa ketu me thojn mua se ka politikan ma te zot se kta qe e kimi? Por une jam mendime the argumentoj me emera dhe me fakte, me tregon TI mua se kush duhet ta zavensoj Hashimin dhe Fatmirin ne ket moment? Kush??

Disa thojn se ne pavarsin e kishim mare pa paketen e Altisaarit? Qysh? Me arme po e provon Qeqenia kunder Rrusis te prisht? Qysh po i shkon problemi atyre? Bota i thet Terorista? Por ata dojn liri dhe pavarsi sikur ne qe lypen ketu vite.

Hashim Thaqi ka shkelur betimin e UCK-se, qysh edhe ketu?
Qka ka bere aj se e ka shkel betimin e UCK-se.
Ore shqiptar, aj shkuj per ta tregoar se qka po don UCK-ja me popullin Shqiptar ne Kosove me ket luft. Se Pjeter Rrugova nuk ka pase mundesi per te folur per UCK-ne se aj nuk e ka desht UCK-ne per 5 pare.

Mos me tuani se aj ka bere ket, ka njerzi Kosova ma te mire se ata qe mundojn per ta bere ma te miren per Kosoven pa emera dhe arsye.

Fundimisht po them se, At respekt qe e kam per Drenicen, per token qe e kam familjen, gjakun time esht tmer prej juve.
Ni serb me ma than me dogj se le ma Shqiptar kure e kemi ni flamur dhe ni gju sebashku. Pjeter Rrugova e hoqi UCK-ne, por TMK-ja esht gjall prej Hashimit. Mos e haroni ket.

Respekt per krejt Shqiptaret ketu.

Realist e quani veten?!!! Po Camerin, ku e humbet?
Thaqin veshtire ta zevendesoje! Ngase eshte i pa zevendesuheshem, mendoj ne kuptimin negative!
Per Fatmirin, kam vetem nje pyetje. Me thuaje se, kush u zgjedhe kryetar i Malisheves ne keto zgjedhje, si u zgjodhe, dhe ne c'menyre?

Shendet!
Mergimtari
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Mergimtari

Male

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyWed Nov 19, 2008 11:37 pm

Labinot më mirë fillo me personazhin e Thaçit në Prallë me Tupan , "respekt" , "respekt" , sepse me "optimist" nuk po të shkon.

Në qof se nuk më ke kuptu , po të them që t'a përdorësh fjalën "respekt" në vend të fjalës "optimist" , do të dukesh më pak qesharak.
Labinot Drenica
Fillestar/e
Fillestar/e
Labinot Drenica

Male

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyThu Nov 20, 2008 12:22 am

Optimist per te armen per popullin shqiptar dhe respekt per te gith Shqiptaret ne bote, dhe respekt per ata qe i hajpin kuntributin maximum per toakt Shqiptare.

Shko ti ne pralla me Tupan, e fol aty.
Mergimtari
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Mergimtari

Male

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyThu Nov 20, 2008 12:40 am

Isha shku po nuk di të bëj humor.

Për temën ; o Labinot , ti besoj që je shqiptar apo jo ? Ndërsa Thaçi e ka ndërru identitetin e vetë , tani është "kosovar" , ka flamurin e vetë , hymnin e vetë , ka festat e veta (të turqëve , romëve , ashkalive , serbëve ) , ka vendos me u futë në BE në vitin 2012 , i ka ndryshu emrat e festave kombëtare , nuk dinë kurrë t'ju thotë JO miqëve të vetë ndërkombëtar , po krijon një "forcë sigurie" me 2500 pjestarë (që nuk do mjaftonin për mbarëvajtjen e ndonjë ndeshjeje të rëndësishme futbolli në kampionatin evropian apo atë botëror e lëre më të mbroj 2.5 milionë banorë në Kosovë ku 2.35 milionë janë shqiptarë) , etj etj...

Lexoj të gjitha shkrimet nga fillimi i temës dhe do të mësosh më shumë rreth tij.
rolling
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
rolling

Male
Numri i postimeve : 2086
Vendi : Shqiptari
Profesioni/Hobi : Revolucionar
Registration date : 17/05/2008

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyThu Nov 20, 2008 12:56 am

nje gje e di per thaqin, qe sa kohe eshte kryeminister ju kane zbardhe floket....

nuk eshte bash si disa tjere qe nuk benin asgje, ky po mundohet shume
Labinot Drenica
Fillestar/e
Fillestar/e
Labinot Drenica

Male

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyThu Nov 20, 2008 9:08 am

E po ti shku nese je Shqiptar i Kosoves, qka ban ti me jeten tende? Nuk te duket ma Kosova si Kosove.
Shqiptaret nuk jan ma Shqiptar, Drenicakt nuk jan te kuq por blue, lederet e Kosoves nuk e dojn Shqiptarismin dhe nuk folin me Shqiperin, ti nuk mundesh tashti kure be visitu Kosoven, ti ma nuk e han boken Shqiptare ne Kosove, ti nuk fol Shqip, ti nuk shkon ne shkoll per te msuar gjuhen Shqipe... e te tjerat.

Rri aty ku je dhe mos leviz, se ti jeten nuk e paske let!
Sofra
Admin
Admin
Sofra

Male
Numri i postimeve : 7564
Registration date : 13/08/2007

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyThu Nov 20, 2008 10:52 am

Sofra shkruajti:
Kushtrimi86 shkruajti:
Hashim Thaçi ka neshkruar Rmbujen, ka qarmatos UçK, ka negociuar me Serbine, ka pranaur planin e Ahtisaarit (plan i cili e ndan vendin ne baza etnike), po e shuan TMK, po rifillon negociatat, pra ky eshte ai qe po shkel mbi gjakun e deshmoreve te kombit.

Të gjitha këto që the janë mëse të vërteta Kushtrimi86, si duket donë ta bëjë gjakun e kuq të drenicës ngjyrë blu (kaltër)...!!!

Ore ti shqiptar. Qysh e lejon veten per me fol se gjaku qe e ka dhan Drenica ne krejt kto vitet e historis Shqiptare te behet blue? Ti zoteri me at shpreje po e ben ket gjak jo blue po hajgare.

O njeri, realitetin qe po e ber Mr Hashim Thaqi ti edhe 10 vjet ke me kupto, jo per diqka tjeter por veq se disa jan msu me propagand e Pjeter Rugoves edhe ju hala nuk e dini se qysh ka Kosova politikan per te bere ma te miren qe munden ata per Kosoven. Ky njeri e ka dhan jeten per Kosoven.

"ka negociuar me Serbine," Ti je ni njeri qe e don Hasan Prishtinen, por vetem ni fjal per ty. Nese ti nuk e kupton se qvar ka bere Hashim Thaqi per Kosoven ti nuk e kupton edhe kontributin e Hasan Prishtines per Kosoven.
Veq ate po ta them ty, tmer.

Labinot Drenica lexo mirë se gjakun e Drenicës të kuq, po dojnë të na e bëjnë Blu... njerzit si Hashim Thaçi...

Ti si duket donë të na ngritësh Thaçin në Olimp, ti mund ta ngritësh përkundër realitetit që ai ka bërë. Realiteti flet ndryshe.

Realiteti është se Hashim Thaçi me klikën e tijë në maje të UÇK-së e kanë drejtuar luftën si ata vetë kanë dashtë, jo si është dashtë...e kanë penguar Frontin Politikë të Luftës... përderisa arritën ta venë nën kontroll Frontin Ushtarak të Luftës, dmth ushtarët e të gjitha lëvizjeve ilegale që vepronin në Kosovë por edhe shqiptarët e të gjitha partive në Kosovë. Pasi i vunë nën kontroll, filluan t'i vendosin në krye të kësaj udhëheqje njerz jo meritor, jo ata që kontribuan për ta vetdijsuar popullin në Kosovë se lufta në Kosovë është e pashmangshme, se lufta është ajo e cila na sjell lirinë... njerzit më dinjitoz që kishte Kosova në këtë punë teorike dhe praktike u lanë anash, për t'i vunë njerzit shkurtëpamës jo ata që dijnë ta drejtojnë luftën deri në fund... për ta çliruar nga armiku Kosovën.
Gjat luftës Hashim Thaçit i la anash shumë kend për të afruar rreth vetes askend ...njerz të LDK-së të cilët gjithçka bënë për ta lënë popullin në mjegullë ashtu siç afroi rreth vetes askend mbetën askushi për ta sjellur sot Kosovën në këtë gjendje të mjerë.

Kosova gjatë luftës është dashtë ta formoj Frontin Politiko-Ushtarak të Luftës i cili Front për një vit shkavit do t'ja tregonte se kah shkohet për në Beograd për në Serbi, dhe sotë nuk do ta kishim as Bonstillin as UNMIKUN për të na shitur pasurinë e Kosovës, nuk do ta kishim as EULEXIN të na shes pjesët e Kosovës e cila ende pa u vendosur në Kosovë fillon me pazarllëkun e Veriut të Mitrovicës.
Leka i Madh
V.I.P
V.I.P
Leka i Madh

Numri i postimeve : 1368
Vendi : Dielli lind nga malet!
Registration date : 02/09/2007

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyThu Nov 20, 2008 12:33 pm

Shume mire e the Sofra. Fjala thote: 'Gjaku kurre s'behet uje'. Nderkaq, Hashim qafiri me agjentet e ndyre te tij e bene gjakun uje, ose me keq gjak pule. Ata flamurin e bene blu, ashtu sic deshi Ahtisaarici duke e shenderruar Kosoven nga Kosova shqiptare ne 'Kosmetin' e bashkimvellazerimit modern.

Hashim Thaci haram te qofte gjuha qe flet!
Kushtrimi86
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Kushtrimi86

Male
Numri i postimeve : 172
Vendi : Prishtine
Registration date : 29/08/2008

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 EmptyThu Nov 20, 2008 5:17 pm

Hashim Thaçi po te shperblehet sipas efekteve te punes se tij do te behet rast social...
çdo sukses i madh eshte triumf i kembenguljes, por Hashimi kurre nuk ka kembengulur e kurre nuk ka pas suksese sepse kurre nuk ju ka then jo "miqeve te tij nderkombetar" edhe nese ka then ne fillim jo e ka then per te vetemen arsye per te then me vone po, se kishe une nuk nenshtrohem, por megjithate nenshtrohet.
Ne e dime nga pervoja e hidhur se shtypesi kurre nuk ta ndane lirine vullnetarisht.Ajo duhet te kerkohet nga te shtypurit.
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi   Kryeministri Hashim Thaqi - Faqe 10 Empty

Kryeministri Hashim Thaqi
Mbrapsht në krye 
Faqja 10 e 27Shko tek faqja : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27  Next
 Similar topics
-
» Berisha prap kunder Bashkimit kombetar!
» Mendu Thaçi dhe politika ne Iliridë.
» A K T U A L I T E T E dhe I N T E R V I S T A
» Thaqi emèron Fehmi Mujoten ministèr i Mbrojtjes
» Pse tardhtuan amanetin e deshmoreve Thaqi Ramushi me shoke!

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët :: Politikë-
Kërce tek: