|
| Kryeministri Hashim Thaqi | |
|
+100Femi Halimi veli kryeziu Mixha Selim Xhevati shfletuesi albaninr1 bledselimi athih Atdhetar feride ...... arberia tosybell miradie voglushja Medalim shahini BashKom kasapi xhema rrimtaf xhiti haxhiu arbeni24 detektivi an-di Muja e Halili PeriiKeputur Ipamposhtur luli murturi klodian lelixx Hamitmatjani dezertori foxteam ngadhenjimi masterB Veneta katunari Nezir Myrta Visar Delia Kushtrimi86 Ago Muji agim__barja Labinot Drenica Blerti_Gashi Fjona feratkoca anila zeriatdheut Guximi forca1 Mister nikchee Pirro i Epirit njonidrenica idol Mergimtari rolling xhavo_ rroni fi2a1 Xili Lanetja albin dibra eri M agim barja Orfe@ emine tom sojer petritkola rrebelja E_Bukura Riki30 Mysafir Euridika shaban cakolli meli Vuthjani Yzer Marashi Richhter elton niti nukleari azzurra xhevdeti dibran fatlum Leka i Madh smaka Sy kaltri SALI ISLAMI beri Sofra Anna prizreni73 Kosovarja shpendi Beton 104 posters | |
Autori | Mesazh |
---|
agim barja Anëtar i ri
Numri i postimeve : 158 Registration date : 09/04/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Fri May 23, 2008 12:43 am | |
| askushe smundet sot te detyroje te punojshe kunder interesave tua po qe se nuk pajtoheshe vete me ate cfare te thojne te tjeret edhe ketu kryministri duhet ta kujton Isa Boletinin ne londer se cfare i tha lordit plak pse ishte i vendosure deri ne funde te luftoje per interesat kombetare dhe per bashkimin e trojeve shqiptare dhe ne mes te londres ju tha se asnje pellembe toke shqiptare zdo ta fali se Isa Boletini nuk e tha per kotlluqe e ase per interesat e veta personale po e tha per mbare kombin tone shqiptare se mbi te gjitha e kishte interesat kombetare | |
| | | xhavo_ Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 782 Registration date : 20/03/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Fri May 23, 2008 12:47 am | |
| Thaqi po ndjekë politiken e Rugoves te cilin e ka kundërshtuar vazhdimisht, qe tregon se nuk ka kundërshtuar parimisht por për inati. Madje, pa hy në analiza te thella, dje tha: "politikes agresore te Serbisë do t'i përgjigjemi me politikë paqësore". Dhe kete politikë te Hashim Thaqit po e përmbledhi me një thënje te Nastradinit, ku kish pas thanë "ai qe ma ka shajt gomarin, po ai ma ka ble". | |
| | | petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Fri May 23, 2008 1:02 am | |
| Per nje gje e falendoreoj Hashim Tadicin sepse ai pranoi qe eshte nje vegel e te huajave. Ju lumte zoti Hashim Tadic! | |
| | | Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Sun May 25, 2008 3:20 pm | |
| - meli shkruajti:
Kryeministrit ton Hshim Thaqit spo i ndihet zani kto dit,a po mendoni se pse,a ka kush qe jep komente per kte ktu ? |
|
Pash besen akoma nuk e ke marre vesh te verteten per hashim holliwudienin. Aha, po ja qe e e lehte eshte per ta ditur. Ai eshte vegel e nderkombetareve, e Nju Jorkut dhe e Brukselit. Ai shpeshehere din ti ngrise gishtat lart (ne nje stil tjeter nga Rugova - babai i tij) ne shenje 'fitore'. Po a e dini cfare domethenie kane gishtat ngritur ne ate menyre? Te me falni se eshte caze banale, por ja qe po e thjeshtesoj disi: kjo shenje ka kuptimin e mbarsjes, e ngjizjes. Pra, Hashimi i ngrit gishtat lart sa here e pallojne ne koke e ne tru nderkombetaret, duke i imponuar lloj lloj iderash tragjike. Ja si shkruante nje mik imi per Hashon: '....ne fund aj pa se ne calendar po egzistojka edhe data 28 Nentor e te cilen e kishte te rrethuar edhe pse me siguri se nuk e ka ditur se qfar date esht po e ka pytur ndonjerin prej kshilltarve edhe I esht treguar se esht dita e flamurit te kombit shqiptar ateher ati ju kujtua se ka mar ni detyr per shkomtarizim ose then me mir hekjen e gjdogjeje qe esht shqiptare' | |
| | | rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Sun May 25, 2008 3:51 pm | |
| sikur te gjithe te ishin sikur thaqi kosova do te ishte shume me ndryshe.
a e di dikush nje arsyje pse e aken akuzuar thqin ne parlament gjate punes 100 ditore.
pse ka bere shume projekete e nuk i ka perfunduar, pse ka premtaur 24h rryme e nuk ka e disa cmenduri tjera.
thaqi a i ka premtuar keto per 100 dite a per 5 vjet te madatit te tij | |
| | | fi2a1 Anëtar i ri
Numri i postimeve : 124 Age : 40 Registration date : 11/05/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Sun May 25, 2008 5:04 pm | |
| iha ai njeri mundet me shkru qka dush per secilin munesh me shkru ai lapsi nuk pisket as testatura nuk thot asgje munesh me shkru e me shku 1 jav pa u nal edhe une per ty muj me shkru luboteni qka dush hiq pa te njofte as pa e dite se kush qka je qka ban ka shkon po me shkru muj HASHIM THAQ ashte nja sban ma nana tjeter | |
| | | Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Sun May 25, 2008 5:26 pm | |
| Një kohë të gjith brohoritnim UQK Thaqi e tash e kritikojm sejcili në metoda të veta (Përse jemi të ktill shpesh ndalem dhe pyes veten dhe mbetem pa përgjigje )kush të më tregoj ju falemnderit pse ? një her e lavdroj pastaj e shajm kjo disi po më mundon po të ishim ne në vendin e tij nuk mendoj se do kalonim më hiq (e dij se do thoni tjo nuk do e bëja kët apo atë )por kur je me duar të lidhura nuk ke mundsi të bësh as gjë sepse të tejrët ti servojn deshtëm apo nuk deshtëm ne , dhe në një vend si Kosova edhe po ta kishe shkopin magjik nuk do mundesh të bëje më shum (me siguri edhe aji vetë nuk do kishte dëshir të ishte kshtu siq asht krejt ndrishe ka paramendu po ja që rrethanat e bëjn të veten ) Disa gjëra munt të ndrishoj pas hirjes në fuqi të kushtetutes , atëher do ket mundsi më teper të bëj ndrishime ,por i mbetet kohës . |
| | | Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Sun May 25, 2008 5:33 pm | |
| - Deli shkruajti:
- Një kohë të gjith brohoritnim UQK Thaqi e tash e kritikojm sejcili në metoda të veta (Përse jemi të ktill shpesh ndalem dhe pyes veten dhe mbetem pa përgjigje )kush të më tregoj ju falemnderit pse ?
një her e lavdroj pastaj e shajm kjo disi po më mundon po të ishim ne në vendin e tij nuk mendoj se do kalonim më hiq (e dij se do thoni tjo nuk do e bëja kët apo atë )por kur je me duar të lidhura nuk ke mundsi të bësh as gjë sepse të tejrët ti servojn deshtëm apo nuk deshtëm ne , dhe në një vend si Kosova edhe po ta kishe shkopin magjik nuk do mundesh të bëje më shum (me siguri edhe aji vetë nuk do kishte dëshir të ishte kshtu siq asht krejt ndrishe ka paramendu po ja që rrethanat e bëjn të veten ) Disa gjëra munt të ndrishoj pas hirjes në fuqi të kushtetutes , atëher do ket mundsi më teper të bëj ndrishime ,por i mbetet kohës . Deli. populli yne nuk eshte fajtor pse ka bertitur dikur UCK. Dhe kjo brohoritje UCK nuk ishte ndonje simpati per Thacin. Ose nese ka pasur edhe brohoritma per Thacin, ato kane mundur te jene si rrjehdoje e mashtrimeve te pafre qe na e paraqitshin Thacin si hero e si triumfator, kur ne fakt ai ishte deshtak i mjeruar dhe tradhtar i UCK - se. Populli shyqyr dita - dites po e kupton Hashim Thacin dhe politiken e tij kuinslinge. Do ta shtroja ty nje fakt ne forme pyetjeje: 'Edhe ne Rusi pak para revolucionit te tetorit, c**** ka pasur 'perkrahje' ne forme mitingjesh te qindramijera ruseve. Por, pas nje jave te gjithe keta njerez e rrezuan carin. Ndaj, ne qofte se ka pasur simpati dikur ndaj Hashim Tadicit sot ja qe nuk ka. Sot, ka ardh dita kur duhet te pushkatohet hashim Tadici. | |
| | | Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Sun May 25, 2008 5:36 pm | |
| luboten falemndrit për sqarim sepse njeriu më shum mson nga kritika si dhe fjala fjalën e nxjerr klm . |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Sat Jun 14, 2008 1:52 am | |
| Hashim Thaçi sot si Ibrahim Rugova dikur!
Çka e bënë të ngjashëm Hashimin me Rugovën?! Shkruan: Adnan ABRASHI Prizren, 31. 05. 2008 Nëse, për kuriozitetin tonë, me vëmendje të përqendruar i vështrojmë disa tipare karakteristike të sjelljeve publike dhe ndërmarrjeve politike të Hashim Thaçit - SOT, do të vërejmë mjaftë elemente të ngjashme me të Ibrahim Rugovës - DIKUR. Fillimisht, në planin e marrëdhënieve sa janë si lider dhe forcë politike në pushtet, element tejet i shprehur që i bënë të njëjtë jo vetëm këta dy personalitete tona të shquara, është servilizmi i pakontestueshëm i tyre ndaj urdhrave të ndërkombëtarëve. Andaj, ky princip i përgjithshëm dhe apriori i detyrueshëm si sjellje për të gjithë të këtij “zanati” në Kosovë, nuk mund të merret edhe aq si ngjashmëri specifike vetëm për këta dy politikanë në fjalë. Sido që të jetë, duke aplikuar metodën e deduksionit, ne u desh t’ia nisim nga fillimi: prej së përgjithshmes kah më e thjeshta dhe konkretja. Të shkojmë më tutje dhe me rend: 1. Rugova, gjithnjë në paraqitjet e veta publike, si karakteristikë të shprehur të mimikës e kishte buzëqeshjen që e bënte si të pakontrolluar në të gjitha situatat vend e pa vend (edhe atëherë kur shprehte ngushëllime), ndërsa, te Thaçi ynë, si diçka e ngjashme është pantomima e lëvizjes me duar, mu sikur të tentojë që fjalimet e tija t’i përkthejë edhe në gjuhën e shenjave për shurdhër-memecët;
2. Rugova dikur, çdo personalitet të shquar zyrtar apo privat që e priste në rezidencën e tij, e shpërblente me ekzemplarë kristalesh nga nëntoka e pasur e Kosovës. Sot, edhe Hashimi ynë vepron njëjtë, por me një ndryshim të vogël: në vend të kristaleve si suvenire, ai shpërndan flamurin e ri të Republikës së Kosovës;
3. Rugova, gjithnjë në deklaratat e veta publike, pas çdo 4-5 fjalive të thëna, kurrë nuk e harronte ta përsëriste atë sloganin e mirënjohur: “Kosova shtet i pavarur dhe sovran”, ndërsa, Hashimi i ynë sot, po ashtu, në të gjitha deklaratat e tija publike, përveç kësaj të Rugovës, kur nuk e anashkalon pa e përsëritur disa herë refrenin e tij origjinal: “ ...do të punojmë së bashku dhe në bashkëveprim me aleatët tanë: SHBA-atë, Bashkimin evropian dhe NATO-n”;
4. Edhe në kritikat publike që kohët e fundit janë të shpeshta nga opozita ndaj tij dhe Qeverisë që e udhëheq, Hashimi në kundërpërgjigje, nuk është më ai i dikurshmi i ashpëri opozitar, por, tërësisht e ka kopjuar mënyrën e indiferentizmit politik Rugovian, sipas metodës së sprovuar: “injoro me maturi dhe në heshtje kritikën, pa iu kundërpërgjigjur askujt në mënyrë të njëjtë”;
5. Kur dikur heshte Rugova dhe nuk reagonte ndaj gjithë asaj dhune dhe gjenocidi të paparë që i bëhej popullit shqiptar të Kosovës nga regjimi Serb, ne ishim thellësisht të bindur se edhe kjo heshtja është strategji e veprimit të tij të urtë politik. “Hajt se di diçka Rugova; nuk hesht ai badihava”- shumica atëbotë verbërisht ishim të bindur kështu. Gjëja e njëjtë sot po ndodhë edhe me Thaçin tonë dhe politikën e tij. Duke e njohur mirë psikologjinë e masave tona të gjëra popullore, ai ka arritur që ta shfrytëzoj mirë këtë mentalitet të besimit tonë të verbër ndaj liderit. “ Ju duhet të më besoni...vetëm të më besoni! Unë di se çka bëj!”- shpesh na porosite kështu disi Thaçi, nëpër fjalimet e tija. Fundja, pse mos të jetë ashtu? Hashimi i UÇK-së, Hashimi i pavarësisë... a thua, qysh ka mundësi të gabojë Hashimi? Pse mos t’i besohet atij, a po ?!!
Ngjashmëritë e Thaçit me Rugovën nuk mbarojnë me kaq. Edhe Rugova edhe Thaçi i kanë flamujt dhe simbolet e veta shtetërore. Me një dallim esencial - kuptohet. Flamuri i Rugovës mbetet si histori dhe mund të shihet vetëm në lokalet zyrtare partiake të LDK-së dhe nëpër kabinetet e disa dishepujve të tij nostalgjik partiak, të cilët, ende shpresojnë në “reirkarnimin” e kryetarit të tyre të ndjerë, ndërsa, ky i Thaçit, sot është zyrtar dhe simbolizon identitetin e shtetit të ri të Kosovës. Në këtë krahasim me flamuj, përveç këtij paradoksi aplikativ, e kemi edhe një ngjashmëri tjetër formale-procedurale. Kur i kanë aprovuar flamujt e tyre, as Rugova dhe as Thaçi, nuk e kanë pyetur askënd. Më së paku popullin e Kosovës!! Fillimin e këtij artikulli, ia nisëm me servilizmin si ngjashmëri e përgjithshme jo vetëm për këta të dy politikanë tanë tematik, andaj, edhe përfundimin e tij mendoj ta bëj njëjtë: me një ngjashmëri tjetër specifike si dukuri, që po ashtu vlen për të gjithë politikanët tjerë. Këtë fenomen, më së miri do ta prezantoj përmes një anekdote të humoristit dhe krijuesit të famshëm amerikan, Mark Tveni: Një herë, dikush, e kishte pyetur shkrimtarin e famshëm:
- Sa fjalime është në gjendje të mbaj kryetari i juaj?
- Shumë, para zgjedhjeve - u përgjigj Tveni - pakë, pas zgjedhjeve dhemmë vonë asnjë, sepse populli ngopet shpejtë me premtimet boshe... |
| | | Mergimtari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 755 Age : 111 Vendi : Jashtë forumit Registration date : 31/05/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Sat Jun 14, 2008 9:46 pm | |
| Me ka pelqy sa ka qene ne lufte , pas nenshkrimit te marrveshjese se Rambujes me ka dal nga qejfi , ndersa prej qe eshte bere kryeminister dhe kukull e nderkombetareve me ka dal komplet prej qejfi . Thjesht po e vazhdon politiken e Rugoves , nuk e di se si ka mundur te ndryshoj komplet 100% . Sa ishte në uçk ishte betuar me kete betim , por ne fakt realiteti po flet ndryshe : - Cito :
- “Unë, ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, betohem se do të luftoj
për çlirimin e tokave shqiptare dhe bashkimin e tyre. Do të jem përherë ushtar besnik, luftëtar i denjë i lirisë, vigjilent, guximtar dhe i diciplinuar, i gatshëm që në çdo kohë pa kursyer as jetën time të luftoj për t`i mbrojtur interesat e shenjta të atdheut. Nëse shkel këtë betim, le të ndëshkohem me ligjet më të ashpra të luftës dhe nëse tradhëtoj, qoftë i humbur gjaku im . Betohem, betohem, betohem.” Gabim i pare trashanik ka qene nenshkrimi i marreveshjes se Rambujes , ku ky dhe drejtues te tjere te uçks dhe me njerez te tjere te shquar te levizjes popullore per republiken e Kosoves ( ish LRSHJ) eshte dashur te kerkojne se pari pavaresine e plot te kosoves ose direkt bashkimin me Shqiperine ( ne ate kohe si per fillim do te ishte mire pavaresia , pastaj bashkimi deri me sot besoj qe kish qene i perfunduar). Ne ate kohe pavaresia do te kalonte shume me leht dhe pa zhurme , nuk do te kishte pavaresi te varur si kjo qe e morrem me 17 shkurt. Pse ? Sepse ne ate kohe , faktet kane qene te gjalla per te gjithat qe i pate be millosheviçi , bota do ta kuptonte me lehte popullin shqiptar per vuajtjet , gjenocidin , vrasjet , masakrat qe i kane be mbi nje popull te pafaj , mbi femije-gra-pleqe. Gabimi i dyte : Fillimi i negociatave me serbine ; nuk eshte dashur te fillohen keto negociata sepse kemi pasur fakte te bollshme per te gjitha te keqijat , vuajtet , ... qe na i ka bere serbia . Ka pasur edhe fakte historike qe Kosova kurre nuk ka qene e serbise por e Shqiperise dhe se Kosova eshte Shqiperi , Shqiperia eshte Kosove , nje komb , nje gjak dhe nje kulture. Ne qof se ne keto negociata s'kane pasur zgjedhje/mundesi per mos me marre pjese , pse atehere nuk kane luftuar ne menyre diplomatike , per mos ti pranuar te gjitha propozimet e te huajeve ? Vetem PO , PO , PO , nuk ka problem , ... Ne asnje moment nuk kam pa ndonje kundershtim nga ana e politikaneve "shqiptar" . Gabimi i trete : Pakoja e ahtisarit : E kane pasur shume te qarte permbajtjen e asaj pakoja qe ka qene pako per nje kosove multietnike , paramendoni nje shtet me nje komb me nje perqindje prej 93 % shqiptare te jete shtet multietnik , multifestiv , multikulturor , ... e gjithe kjo do te thote shkombtarizim , por nuk besoj qe do t'ia arrijne ketij qellimi nqs reagojme me kohe kundrejt ketyre lojrave te nderkombetareve , qe kemi filluar t'jau shohim sherrin qysh prej dites se pavaresise e deri me dje ne letren e ri-konfigurimit te unmikut te derguar nga Ban-ki Mun .
Sherret e kesaj "pavaresise" se varur : 1) Flamuri , nuk ka asnje vlere kombetare.
2) Festat kombetare deshen te na i largojne nga festat shteterore , por nuk ia arriten por prape se prape jau ndryshuan emrat !
3) Decentralizimi , nuk eshte gje e mire sepse disa fshatra shqiptare futen ne komuna me shumice serbe.
4) Hymni i Kosoves , nuk ka kurrfare vlere hisotrike , kulturore dhe kombetare.
5) Letra e Ban Ki Mun-it per ri-konfigurimin e unmik-ut ne Kosove , eshte nje gje teper e keqe sepse i jep beogradit shume te drejta mbi komunat me shumice serbe . Siç eshte pritur kjo leter u prit me gezim dhe pa kundershtim nga Thaqi dhe Krasniqi .
6) Ndersa te henen "hyne ne fuqi" kushtetuta e kosoves , e cila nuk ka vlera kombetare . Por shihet qarte qe eshte hartuar nga nderkombetaret.
-----------------------------------------------------------
Ndersa dje ne RTK ne programin e mengjesit ishte i ftuar z.Albin Kurti , ku theksoi shume gjera ne lidhje me kete qeveri , me rolin dhe kahjen e LEVIZJES VETEVENDOSJE . Gjeja qe me shqetesoi me se shumeti eshte se regjistrimi i popullates ne Kosove nuk po behet per arsyen se serbet jane teper pak , ndersa shqiptaret jane afro 93-94 % . Dhe se nderkombetaret e kishin ne plan qe regjistrimi te behet pas 3-4 viteve ku do te kthejne ne Kosove serbet kinse te larguar nga lufta dhe shqiptaret qe jetojne ne diaspore te mos i lejojne te regjistrohen si shtetas te kosoves . Keshtu qe numri i serbeve te arrij ne 20 % , KJO ESHTE LOJA E VJETER E SERBEVE ku sjellnine serbe ne menyre artificiale , kinse jane banor te Kosoves.
Gjithashtu me la pershtypje nisma e re e kesaj LEVIZJE qe ka fitu goxha simpati tek nje pjese e popullit qe i ka hapur syte , nisma per nje gjendje me te mire ekonomike dhe sociale per banoret e Kosoves dhe nisma tjeter per bashkimin me Shqiperine , ku z.Albin Kurti theksoi se do te filloj te krijoj lidhje me njerez qe kane kahjen dhe qellimet e njejta si te tyre per te shkuar drejt nje bashkimi kombetar permes nje referendumi ne Kosove dhe nje ne Shqiperi. Gjithashtu theksoi se bashkimi do te ishte teper i mire dhe do te sjellte fuqi dhe se serbet dhe greket do te ndalonin propagandat e tyre dhe se trojet nuk do te cenoheshin nga asnjera pale.
Ndersa per ju qe jeni me Thaqin duhet me i hap mire syte dhe me pa realitetin qe eshte kriju ne Kosove . Une personalisht e ceka edhe ne fillim te temes po e ceki edhe ne perfundim se kam pas respekt per kete njeri dhe do te kem respekt per gjerat qe i ka be deri ne vitin 1999 , deri para nenshkrimit te marreveshjes se Rambujes.
Sa i perket premtimeve te kesaj qeverie ? - Ne kete aspekt mund te quhet e suksesshme ne qof se krahasohet me qeverite e kaluara , por problemi qendron se qeverite e kaluara kane bere teper pak per mos te thene asgje . Ndersa kjo qeveri ka bere pak , por shpresoj qe 30 % te premtimeve ti realizojne.
Edhe nje gje tjeter qe s'me pelqen te Thaqi eshte arsyeja se deri ne diten para se te zgjidhej kryeminister , e kritikonte me te drejt qeverine LDK-AAK , por pastaj krijoj qeveri me LDK-n dhe kjo gje krijoj polemika dhe dyshime te ata qe ja dhane voten.
Ndersa per fund vlene te theksohet se Thaqi dhe Qeveria e tij jane nje loder apo kukulle e UNMIKUT & EULEX-it , ne pergjithesi e nderkombetareve. Do ta shohim se çfare do te ndryshoj pas hyrjes ne "fuqi" te kushtetutes se Kosoves , sepse gjithmone e kane pas si pretekst kete kushtetuten e Kosoves , ne rast te ndonje vendimarrjeje gjithmone thojne "nuk e kemi ne ne dore " , "unmiku do te vendos" , "unmiku do te vulos" , etj...
Respekt per ata qe kane ra gjate luftes heroike te uçk-s , atedhetareve dhe invalideve te luftes qe po marrin shume pak perkrahje nga institucionet e Kosoves.
| |
| | | idol Anëtar
Numri i postimeve : 349 Age : 86 Registration date : 16/05/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Sat Jun 14, 2008 11:06 pm | |
| O mergimtari lufta ka vdekur,une mendoj se nese thaqi eshte ne rrugen e rugoves mendoj se eshte ne rruge te duhur,shoh neper shum forume shkrime antirugovist antithaqist antiharedinist etj,kjo eshte politike,politika eshte gjeja me e veshtire qe mund te kapet nga njeriu i thjeshte,por ka qe nuk kapet e duhura as nga qindra politikan,kosova eshte ne doren e dikujt tjeter qe nga vitet e 90ta,kur flitet per politike 99% jane genjeshtra ndersa1% eshte sekret ku do te kuptojme se ai 1% shi eshte realiteti. | |
Numri i postimeve : 755 Age : 111 Vendi : Jashtë forumit Registration date : 31/05/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Sun Jun 15, 2008 12:02 pm | |
| - idol shkruajti:
- O mergimtari lufta ka vdekur,une mendoj se nese thaqi eshte ne rrugen e rugoves mendoj se eshte ne rruge te duhur,shoh neper shum forume shkrime antirugovist antithaqist antiharedinist etj,kjo eshte politike,politika eshte gjeja me e veshtire qe mund te kapet nga njeriu i thjeshte,por ka qe nuk kapet e duhura as nga qindra politikan,kosova eshte ne doren e dikujt tjeter qe nga vitet e 90ta,kur flitet per politike 99% jane genjeshtra ndersa1% eshte sekret ku do te kuptojme se ai 1% shi eshte realiteti.
O shoku idol , po ketu qendron problemi . Sepse njerezite si ti i thojne vetes une ja dhash voten PDKs , une LDKs , tani keta e kane voten tone dhe do te na qeverisin si duhet . Por kesaj rradhe eshte me ndryshe sepse ne zgjedhjet e fundit me shume se gjysma e popullit eshte zgjuar nga gjumi dhe i ka kuptuar planet e qeverise dhe politikaneve te kosoves . I ka kuptu premtimet e tyre qe jane vetem disa fjale qe nuk do te realizohen ne nje te ardhme te afert dhe se per tani jane vetem genjeshtra. Tregom ti mu , se çfare te mire kane keta politikane qe ne duhet ti dojme ose ti perkrahim ne hapat qe bejne , ne hapat e shkombtarizimit ? Hajt tregome pse duhet ti dojme keta politikanet tane kur jane veçse disa robote te programuar nga nderkombetaret ? Njerezit qe duhet te duhen nga populli jane njerezit si aktivistet e levizjes vetevendosje , qe jau kane hapur syte shume banoreve te Kosoves me realitetin e krijuar ne Kosove nga politikanet tane te paafte qe ju nenshtrohen urdhrave te nderkombetareve dhe kurre nuk i kundershtojne. Nje pyetje per fund mbase po i paske shume ne qef rugovistet , thaqistet , haradinistet :
- Sipas pakos se ahtisarit , minoriteteve ne pergjithesi serbeve ju jipen me shume te drejta se sa shqiptareve qe jane 93 % . Politikanet tane e pranuan kete pako , po valle pse shqiptaret nuk kane te drejt te vetevendosin per fatin e tyre ? Pse nuk kane te drejt te bashkohen me nenen Shqiperi ? Nje gje eshte e sigurte qe nuk do shkoj larg dhe populli do revoltohet nga kjo politike e thaqit dhe e nderkombetareve , sepse keta njerez po i ngacemojne emocionet e popullit shqiptare , po luajne me gjakun e deshmoreve , po tentojne te na shkomtarizojne dhe se fundi do ju jipen shume te drejta serbeve te beogradit mbi komunat me shumice serbe ne Kosove.
Nuk e kuptoj se si disa njerez jane totalisht injorant per realitetin e ri te krijuar ne Kosove , per gjerat qe po ndodhin . Por kthimi i serbeve jam i sigurt qe do te jau hape syte dhe do te revoltohen . Sepse tani me keta politikanet ne krye nuk i kemi punet mire . Mbetesh i pershendetur idol dhe hapi syte shoku per realitetin e ri qe eshte krijuar ne Kosove . | |
| | | Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Sun Jun 15, 2008 3:34 pm | |
| Njeriu mesohet te flas shume shpejt ,ndersa te heshte shume vone .! Njeriu ne lufte pa pushke , ne lume pa krahe,dhe ne gjykat pa goje ;s'ka ç'afare ben,nuk ka vlere . pershendetje Mergimtari respekt | |
| | | idol Anëtar
Numri i postimeve : 349 Age : 86 Registration date : 16/05/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Mon Jun 16, 2008 12:25 am | |
| I nderuari mergimtari 2 her gjat gjithe jetes sime dola qe te jap voten dikujt,e kuptova shum shpejt qe nuk kam nevoj per zgjedhje,une po jetoj po punoj per veten time dhe askush nuk po qan koken per mua,as une nuk po qaj koken per ta,i kam lexuar shkrimet e tua por jam nje njeri i qete qe nuk i marr te gjitha shkrimet seriozisht,sepse secili e kuptojme politiken ndryshe nga tjetri,ti paragjykon rugoven tjetri thaqin e tjetri ramushin e tjetri vetvendosjen,kshtu e ka politika as dreqi nuk i bjen ne fije,mua me pelqeu rugova si politikan por nuk ia dhash voten,gezohem qe edhe thaqi po vetedijesohet ngadal kurse presidenti fatmir sejdiu po me pelqen po i ka hije si president por ldk nuk po me pelqen,kshtu eshte politika mish mash,tu kisha lut se nese nuk je nje politikan qe merr rroge nga politika ateher mos e qaj koken per ta,e kuptoj qe ky eshte nje forum ku diskutohet per gjithqka dhe shoh mes shkrimeve tua se ti je nje atdhedashes,por tu kisha lut largohu nga politika pshurr nto se veq ta lodh trurin e ska gje prej saj.Pershendetje mos keqkupto se na veq llaf po bajm llaf mes shkrimit | |
| | | petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Tue Jun 24, 2008 2:50 am | |
| Zoti Kryeminister i Krahines Shqiptare te Kosoves, Hashim Thaci! Vizita juaj ne Shqiperine londineze nuk la vend per dyshim se lufta dhe puna juaj eshte nje perkushtim antishqiptar per te penguar me cdo kusht dhe mjet Bashkimin e Tokave Ametare. Eshte nje perkushtim per ti mohuar te drejten popullit shqiptar qe ai vet te vendose per fatet e tij.Gjurmet qe juve po ndiqni jane ato te atyre qe here hapur dhe here tinezisht sabotuan bashkimin e shqiptareve. Juve jeni ne gjurmet e Berishes, Nanos, Rugoves, Milloshevicit, Janullatosit... por kete radhe situata ju ka detyruar te dilni pa maske dhe pa asnje grime karakteri.Tashme eshte me se e qarte se betimin qe juve bet, betimin e UCK-se, betimi i bashkimit te trojeve shqiptare per ju ishte nje xhest hipokrizie dhe pabesie. Juve ndruat, flamurin, himin dhe tash po degjojme edhe per krijim te kombit kosovar!!!!!!Per shtetin kosovar nuk ka nevoje per komente sepse juve po e trumbetoni me te madhe.
Zoti kryeminister i krahines shqiptare te Kosoves! Partia Shpresa Demokrate e ka ne program Bashkimin e Trojeve shqiptare per te cilen juve po punoni me perkushtim qe te mos realizohet. Desha te dija zoti kryeminister i krahines shqiptare te Kosoves se ado ti kerkonit juve shokut tuaj te idealit, zotit Sali Berisha qe te nxjerre jashte ligjit Partine Shpresa Demokratedhe te perndjek antaret dhe simpatizantet e saj. Une mendoje se nuk ka nevoje per kete pasi zoti Berisha ashtu sikurse juve sa po ti jepet mundesia do te na qelloi pas shpine, pa pasur nevoje per kujtesa. E ndersa neve do te perpiqemi te perballemi me pjesen tone te pabesise, zotin Berisha,do te deshim te dinim per fatin e partive, levizjeve dhe individave qe banojne ne krahinen shqiptare te Kosoves dhe qene kane si ideal dhe program bashkimin kombetar. A do te do te shpallen ata antikushetues dhe do te perndiqen nga qeveria tuaj ashtu sic behej dikur nga Serbia?
Zoti Kryeminister i Krahines Shqiptare te Kosoves! Gjate luftes se popullit shqiptar per clirimin e Kosoves juve mbajtet nofken "Gjarperi". Veprimet e tua tregojne se nofka juaj nuk eshte nje rastesi por nje perputhje e plote me karakterin tuaj. Ajo nofke eshte kuptim plote, por juve duhet ta dini mire se shqiptaret kane mijra vjete qe kane luftuar dhe mbijetuar dhe nje dhjetvjecar me teper nuk do te jete ndonje problem i madhe.
Petrit Kola, Aktivist i Ceshtjes Shqiptare | |
| | | njonidrenica Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 838 Registration date : 09/06/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Tue Sep 30, 2008 1:30 am | |
| hashim thaqi ne postin krue minister per ni koh shum te shkurt ka punu ma shum se qeverija e ma parsheme per 9. vitepo te ne ne kosov zakonisht e njellosin drenicen un personalisht nuke di pse , a pse drenicakt jon trima a ps egjithmon kan derdh qak per kit kosove, po asht turp per ata njerz si e njollosin drenicen, po a e dina ata se dhe drenica asht ne kosove dhe gjithmon ka luftu per token e kosoves, ju te pa bes besoni thaqit dhe qeveris se ata poe ndrtojn kosoven ne tersi. | |
| | | Pirro i Epirit Anëtar i ri
Numri i postimeve : 135 Age : 33 Vendi : maja e madhe perball Registration date : 15/09/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Tue Sep 30, 2008 9:43 am | |
| Hashim THaqi eshte lodra me e bukur e nderkombetarve ne Kosov ishte nje ze i fuqishem ne opozit por pasi qe hypi ne pushtet u bo vetem nje vegel e nderkombetarve,mendimi im per te eshte qe thjeshte ai eshte nje vegel qe levizet me ose pa deshiren e ti | |
| | | Leka i Madh V.I.P
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Tue Sep 30, 2008 2:33 pm | |
| Hashim Thaci eshte nje limon qe shtrydhet e shtrydhet ne duart e Xanierit, Peter Fetahut, Nju Jorkut, Brukselit e Uashingtonit. Cuditem se si i ben balle ky njeri gjithe ketyre shtrydhjeve. Sidoqofte ka mbetur vec nje levore e verdhe. Dhe e verdha eshte ngjyra e vjeshtes. Dhe vjeshta eshte gnjyra e tharjes. Dhe tharja eshte ngjyra e fundit. Dhe fundi eshte fundi. Dhe Hashimt po i vjen fundi. Dhe nje Hashim i re po behet gati te dal ne skene... | |
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Tue Sep 30, 2008 2:53 pm | |
| hashim thaqi asht krye minister dhe dote vazhdoj sdhe 20 vjet | |
| | | Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Tue Sep 30, 2008 3:37 pm | |
| Kryeministri Hashim Thaçi njeriu qe i duhet Kosoves është njeri i matur dhe ka fillu me punu mirë | |
| | | Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Tue Sep 30, 2008 8:29 pm | |
| Mir orë zotrij nuk i duhet Kosovës kryeminister për bukuri por për të bër pun e y deri më sod nuk u treguapër mendim timin as pak i efektshëm por vtëm bë aminin që i servoj të huajt nuk kuptoj që lloj pune të mir bëri ah po tahs mu kujtua (lulzoi më shum krimi ,ju liruan dort krminelve , e shtarruan ekononin shëndetsin ,lulzuan makinat luksoze ,prej nga ?vall ksaj i thuhet pu e mbar vall që u bë me Mirtovicen ?) |
| | | nikchee Fillestar/e
Numri i postimeve : 16 Age : 34 Vendi : Shtime Registration date : 01/10/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Mon Oct 06, 2008 9:27 pm | |
| NJeri nder udheheqesit e ushtrise qlirimtare , i arsimuar , dhe lider i zoti ,normal qe eshte ne gjendje ta mbaj postin dhe ta udheheq me plot pergjegjesi . | |
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Mon Oct 06, 2008 10:45 pm | |
| krye minitri hashim thaqi dhe qeverija e ti po punojn ni koh te shkurt sa ata tjert per 8 vite, po ka ardh koha me kuptu poplli i kosoves se thaqi asht aj lider si i vyen kosoves, dhe ekemi krye minister dhe 40 vite rroft. | |
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Mon Oct 06, 2008 10:55 pm | |
| njonidrenica , pa ndonjë keqkuptim nga ana jote por këto shkrimet e tua rrallë kush që i kupton. Nuk e di se çfarë moshe dhe çfarë shkolle ke kryer por me këto që shkruan edhe një fëmijë i klasës së dytë do t'i shkruante më mirë. | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi | |
| |
| | | | Kryeministri Hashim Thaqi | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |