Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Muslimani i parë kapiten i policisë në Boston SHBA

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Mexhid Yvejsi
Anëtar
Anëtar
Mexhid Yvejsi

Male
Numri i postimeve : 429
Vendi : Gjakovë, Kosovë
Registration date : 04/05/2009

Muslimani i parë kapiten i policisë në Boston SHBA Empty
MesazhTitulli: Muslimani i parë kapiten i policisë në Boston SHBA   Muslimani i parë kapiten i policisë në Boston SHBA EmptyMon Dec 08, 2014 11:38 am

Muslimani i parë kapiten i policisë në Boston, SHBA

Departamenti i Policisë në Boston ka përuruar muslimanin e parë kapiten të policisë. Në detyrën e tij të re, Hasib Hussein, dëshiron që oficerët e tij të shërbejnë si ambasadorë të Departamentit duke shkuar në shkolla dhe lexojnë pranë fëmijëve.
Si polic i Bostonit, Kapiteni Hasib Hussein, një ish-mësues shkence dhe një besimtar i fortë, merr udhëheqjen e policisë në Mattapan, si kapiten i parë musliman në departamentin e policisë, ai planifikon që oficerët e tij në ecin këmbë jo vetëm rrugë, por edhe në korridoret e shkollës.
Përurimi i Husseinit e bën atë muslimanin në nivelin më të lartë në departamentin e policisë dhe një nga tre kapitenët e pakicave.
"Përurimi për kapitenin Hasib Hussein shkon direkt në përkushtimin tim për ta bërë departamentin e policisë më shumë refleksivë në komunitetin ku ne shërbejmë," tha komisioneri i policisë ,William Evans, në një deklaratë.
"Kjo është një ditë historike dhe një nder për mua që të promovojë kapitenin e parë musliman zezak në stafit tim të komandës."
Si kapiten i parë musliman i departamentit, tha ai, ai mendon se ai mund të frymëzojë muslimanët e rinj për t'u bashkuar me forcat policore dhe do të shërbejnë si ambasadorë për një besim që shpesh është parë negativisht.
"Unë mund të bëhem një zë që denoncon dhunën, dhe njerëzit duhet të dinë se 1.6 miliard muslimanë në botë janë si ata," tha Kapiteni, Hasib Hussein.
”Unë shpresoj që të bëhem zëri që flet e dëgjohet lartë.”

Burimi: Islamicvoice
Përktheu nga anglishtja:
Mexhid Yvejsi, Gjakovë
=====================================================

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Muslimani i parë kapiten i policisë në Boston SHBA
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Top Channel publikon dhunën e policisë sllave në Maqedoni