Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Letra e nje babai per djalin e tij…

Shko poshtë 
AutoriMesazh
......
Anëtar Nderi
Anëtar Nderi
......

Female
Numri i postimeve : 4682
Vendi : Atje ku un dua ..............
Registration date : 24/05/2009

Letra e nje babai per djalin e tij… Empty
MesazhTitulli: Letra e nje babai per djalin e tij…   Letra e nje babai per djalin e tij… EmptyMon Apr 09, 2012 11:34 pm

Nëse një ditë do më shohësh plak.. nëse bëhem pis kur ha apo nuk arrij të vishem… ki durim… Kujto kohën që kam kaluar për të ta mësuar… Nëse kur flas me ty të përsëris gjthmonë te njëjtat fjalë… mos më ndërprit… dëgjomë… Kur ishe i vogël… duhej të të tregoja cdo natë të njejtën përrallë që të flije… Kur nuk dua të lahem… mos më bertit… Kujto kur të ndiqja dhe sajoja 100 histori sepse nuk doje të laheshe.. Kur të shohësh mosdijen time mbi teknologjinë e re… kij durim dhe më ndihmo.. Mos më shih me atë buzëqeshje ironike… por kujto sa kohë m’u desht të tëmësoja abc… Nëse në një moment nuk arrij të mbaj mend… më jep kohë dhe mos u nervozo.. Gjëja më e rëndësishme nuk është ajo që them… por nevoja për të qënë me ty gjthmonë… Kur këmbët e mija të mos më shërbejnë më… mos më trajto sikur të isha një barrë për ty… Më ndihmo njësoj siç bëra unë kur ti ishe i vogël… Kur them që dua të vdes… mos u merzit… Një ditë do e kuptosh çfarë më shtynte ta thoja… Do kuptosh që në moshën time nuk jetohet por mbijetohet… Një ditë do të kuptosh që pavarësisht gabimeve të mia… kam kërkuar më të mirën për ty… që gjithnjë jam munduar të të ndihmoj… Më jep pak kohë… më jep pak durim… më jep një shpatull në të cilën unë të qaj ashtu si ti e ke bërë shumë herë… Më ndihmo të ecë… më ndihmo të mbaroj ditët e mia me dashuri dhe durim… Në këmbim unë do të jap një buzëqeshje dhe dashurinë e pafund… që gjithnjë kam Sad
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Letra e nje babai per djalin e tij…
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» LETRA E SKËNDERBEUT
» Babai përdhunon të bijën 15 vjecare, lindin një vajzë !
» Xhamitë në Gjermani i hapën dyert për të gjithë
» Letra Malli i Atedheut

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Zonë e lirë :: Tema të ndryshme-
Kërce tek: