| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|
+24shahini voglushja kasapi xhema Driola Sofra detektivi Eva0506 petritkola BashKom L1ndush3 Fleta Gurguri haxhiu Delia zeriatdheut Mister Parapsikologu Xili Drini_ku xhiti Driniiiii rrimtaf Luki ...... 28 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Delia Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 514 Registration date : 13/01/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Oct 02, 2009 10:56 am | |
| Xilin (ma ke borgj nji kafe hahaha ) Adisa motrushën e nderuar je yllë | |
|
| |
haxhiu Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Oct 02, 2009 11:40 am | |
| zeriatdheut Nese nuk i njef normat e nderkombetareve mos hyni ne kurrfare lufte çlirimtare,sepse te han gjarperi siq u ka hanger! Serbet din valle,maqedonet poashtu e ne me mendje madhesi me mijera vite keshtu dhe keshtu !Ne kuran shkruhet komet ne toke e zevendesoin Perendin e ne qiell gjithesin perendija! Thoin nje fjale kur nuk dine me kercyer valle mos hyne ne te ! Kur nuk din me notue mos kerce ne detin e pafund se mbytesh! Une i kam dite dhe i di normat e luftes dhe qellimet e saja! Shqiptaret nuk doijn me bashkpunue me nderkombetar a i duroin,ndersa me shkije bashkpunoin ma shume se me nderkombetar kete e dijn mire nderkombetaret!E sebet perqiten me nderkombetar e shqiptareve nuk ja fusin sepse i lodhen duke spiunue velau kundra shqiptarit! Nuk ka ne lufte me rrah gjoks para vellaut,por para shkaut e jo me ngrere me shka e me masakrue e debue popullin! Une jam jurist dhe historjan por as nje provim nuk e kam dhene me miqasi as me para,pos ne çdo provim me komision! Me njofin mire tane profesoret e prishtines,dhe kurr nuk kam mundur te punsohem ne profesionet e mija sepse isha per shqiptar dhe per shqiptar! Serbet serbin qe punon per ta e ngrisin e shqiptaret vetem a ka gjokse dhe spiunin e ngrisin e patriotin ja e etiketoin ja e vrajn apo e deboin duke e etiketue ne vend te tyre tradhetar! meq me shendet | |
|
| |
Delia Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Oct 02, 2009 11:57 am | |
| Haxhi mja qit nji kafe per kto reshta ma lart . Haxi mos fol ma se i paske vu kapuq si thon nje fjal popullore , u ngopem me fjal boshe . | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Oct 02, 2009 12:22 pm | |
| Te erdhi mire Deli se te foli mire per shkijet Haxhiu dhe po hap dhembet si vampir skeni turp nuk ju vjen mire me aqe sa ka mberi Kosova mjafton kemba e shkaut nuk eshte apo ju duket keq pse nuk jane policia serbe folni pse a me mire ishmi te rinim nen shkja sipas jushe apo me mire qe e ngritem zerin po jeni mesu ju bije Sh,,,,, me pall se ska kush ju ndjek e pallni nga large se me qen afer e dini mire shume se cfare ju pret njeri ne zvicer e tjetri ne France bukur mire pallni | |
|
| |
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Oct 02, 2009 12:31 pm | |
| zeriatdheut ,une kur kam palle kundra serbeve ti kerkund nuk ke qen ne jete!Por ti po ikesh nga pyetjet qe ti parashtroi ?; Per çka u betuat ne lufte ?Per bashkim kombetar apo per nje kosove multietnike ? Ne maqedoni per çka ? Ne luginen e Presheve per çka ? Skaun nese nuk e ke ne kosove,urdherat e shkaut qeveria i zbaton edhe ma keq per popullin shqiptar ne varferi,papunesi pa kurrefare te drejtash njesoi si ne kohen e shkaut! Shkarkimi i Agim Zatriqit tregoi se RTK eshte antikombetar,kundra BK ! Ti nuk je i interesuar per realitetin,por vetem çka te teket nga mendja ! | |
|
| |
Fleta Gurguri Fillestar/e
Numri i postimeve : 3 Age : 69 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : Pa profesion e Hobi dihet:gjuetia Registration date : 02/10/2009
| Titulli: Tema të ndryshme :: Me cilin anetar te forumit keni deshirë Fri Oct 02, 2009 12:57 pm | |
| Nuk e di, meq jam anetare e re, por e di se deshiroj t'i pershendes, pa perjashtim, qe te gjithe! Fleta | |
|
| |
Fleta Gurguri Fillestar/e
Numri i postimeve : 3 Age : 69 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : Pa profesion e Hobi dihet:gjuetia Registration date : 02/10/2009
| Titulli: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Oct 02, 2009 1:04 pm | |
| Nuk e di, meqe jam anetare e Re, por e di nje gje qe dua t'i pershendes qe te gjithe, pa perjashtim, e veçmas ata qe jane per bashkim e jo per perçarje! Fleta | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Oct 02, 2009 1:26 pm | |
| me thane realitetin zeri,Haxhiu kurre nuk perkrahe shkijet ,po kritikon servilet ata qe tradhtuan amanetin e deshmoreve te uck-se. Ata qe po naj afrojne bashkim vellazerimin. Po edhe ne duhet ti kritikojme ata tradhtare. Nuk te pyesin kushe ke qen po kushe je. Sote shqiptare eshte ai qe nuk perkrahe kete statuse sipas 1244 nen serbi. PO patriot atdhetare eshte ai qe nuk perkrahe parti lider sote ne kosove, Ata qe vjedhin popullin pasunohen per veti. Ata qe thirren ne emer te uck a tradhtojne idealet e deshmoreve dhe betimin qe kane dhene. Ata qe bashkpunojne me tradhtaret me udbashet a deri dje i akuzuan.Kurse sote hajne me nje tanjire me ta sepse murren hygjim pas pasunise.. | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Oct 02, 2009 6:38 pm | |
| kam dëshirë të takohem me Vesa , Adisa | |
|
| |
L1ndush3 Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 553 Age : 42 Vendi : Gjk Registration date : 04/12/2008
| |
| |
Delia Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Oct 03, 2009 11:58 am | |
| Zëri shum lehët asht me ja fut kot por për ta shikuar realitein është diqka krejt ndrishe ? Si ti që p..nga italai ? Përse luftove për të quajt njeri i malit ardhack në vendin tan? si dhe për tju përmbajt temës është edhe ma mir po nejse nuk qon pesh kjo ka kush i shikon shkrimet jasht temës . Kur thua diqk duhet të kesh fakte dhe jo thash e thëna apo pse na e kan ana neve ,nga shkrimet et ua gjithmon është bër mëse reale se nuk ke edhe qka të shkruash më porse fjalit biri ose bija e shkinës e kur dikush nuk të shkon për shtati mendimeve tuaja por duhet bër real dhe pranuar edhe mendimet e të tjerve ,dhe dhën replik pa nënqmim të tjerët dhe ofendime . Shkurt ktu jemi për të bër një Bashkim Madhshtor se të ndar jemi boll o i ndeurë.
Kërkoj ndjes që dola nga tema por e ndiej përgjegjsi të përgjigjm (mundohem të jap mendimin tim pa e nënqmuar as kend ,por nuk toleroj të më nënqmojn ) | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Oct 03, 2009 11:59 am | |
| Nuk esht vetmi i yti jasht temes po se di apo shohni se qfar lidhje ka kjo tem dhe per qfare shkruajn Gjithashtu Lindushe1 |
|
| |
BashKom Admin
Numri i postimeve : 767 Age : 54 Vendi : Prishtin Registration date : 27/08/2009
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Oct 03, 2009 12:07 pm | |
| Përshënesh Adisa .
Nuk ke qka shikon shkrimet jasht temës dihet ku e kan vendin prandaj respkt për të gjith por rregulla mbi të gjith po qe se nuk respektohen rregulla gjithkund dihet se qka bëhet ,prandaj ju lutemi kemi respekt dhe përmbajuni temave stafi , | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Oct 03, 2009 7:21 pm | |
| Lindush 3 edhe une me ty! | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Oct 04, 2009 4:19 am | |
| Me te gjithe takohem... vecanarisht me ata qe me kundrshtojne me fort ne kete forum. | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Oct 04, 2009 10:55 am | |
| me ata qe ioshin kunder uck-se e sote perbehen ne ta.. Dhe me ata qe perkrahin ende udbashet .. | |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 05, 2009 11:42 am | |
| Kush jeni shqiptar te vertete e qe deshironi ti bashkoni trojet shqiptare regjistroheni ne kete emel tek Haxhi Kuçi liria nuk fitohet me pallje por me lufte te eger
perparimi@hotmail.fr! Hajdeni shqiptar ju therret atedheu,nese doni bashkimin shqiptar!
Vetem nje ta dini ata qe nuk deshirojn mu kyq ne troje nuk kan vend kurrr Haxhi ju ltem keni respekt ndaj rregullores dhe temat postoni ne vendin e duhur me respket Satfi | |
|
| |
L1ndush3 Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 553 Age : 42 Vendi : Gjk Registration date : 04/12/2008
| |
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 06, 2009 4:54 pm | |
| | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 06, 2009 7:16 pm | |
| eshte nder per mua l1ndushe 3 | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Oct 07, 2009 12:23 pm | |
| | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Oct 07, 2009 12:23 pm | |
| | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Oct 07, 2009 12:24 pm | |
| | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Oct 07, 2009 12:24 pm | |
| | |
|
| |
Delia Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Oct 07, 2009 12:26 pm | |
| Xili. Mja qit një makiato ? | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
| |
|
| |
| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|