disa shum mir po e kuptojn disa spo e kuptojn fare disa po menojn qe jam politikan ose merem me ata nuk i takoj as ni grupi edhe pse e njoh historin dhe politiken shum mir nuk jam i pajtimit qe eshte diqka e vjeter ose qe nuk egziston bashkimi .
Shum mir e kini cek qe vlen bashkimi real i shqiptarve po nuk egziston as nje program per at bashkim mendimi qe aksh -do ta beje bashkimin e shqiptarve nuk osht i derejt e as real sepse nuk mund te ndodh edhe nje luft per shqiptaret qe nje pjese qe dot meren me politiken e saj te pasurohen .
Bashkimi dot ndodh i tokave shqiptare ne kohen kur i tere rajni te hyj ne bashkimin evropjan mirpo bashkimi i shqiptarve nuk dot ndodh sepse nuk dot jet politik as nderkomtare e as e be .
Shqiptaret duhet qe te njifen si nje komb nuk duhet te krijohet kombsia kosova e as ndonje tjeter duhet te mbete e te mbesin shqiptar kudo qe ndodhen ne bot,
NUK mund ti paraqes gjitha mendimet e mia sepse at do te dalin ne nje liber une ju falenderoj shum ne kete forum sepse um ndimon per me shkru apo me i plotsu po ashtu edhe me i ndru mendimet e mia respekt per gjitha mendimet e propuzimet debatet kan kuptim sepse arrijn ne nje perfundim te mir . FALIMDERIT