Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)

Shko poshtë 
+5
feratkoca
detektivi
Driniiiii
xhiti
agim__barja
9 posters
Shko tek faqja : 1, 2, 3  Next
AutoriMesazh
agim__barja
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
agim__barja

Male
Numri i postimeve : 1410
Vendi : shqiperiaveriore
Profesioni/Hobi : EXSPERT I CESHTJESE KOMBETARE
Registration date : 24/10/2008

Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) Empty
MesazhTitulli: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyTue Apr 21, 2009 9:43 pm

Kush ishte Komandant Shemi?
Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) Komshemi
Shemsi Arif Ahemti – Komandant Shemi u lind më 8 Qershor 1969, në fshatin Kodër (ish Zasellë) të Mitrovicës. Rrjedh nha një familje e varfër, por me traditë bujare. Shkollën fillore e nisi në fshatin e tij të lindjes, ndërsa e mbaroi në Shupkovc. Më 1984 regjistrohet në gjimnazin ushtarak, në Beograd, drejtimi i përgjithshëm, e më pastaj e vazhdoi dhe e mbaroi në Sarajevë. Ishte njëri ndër kadetët më të mirë të gjeneratës. Kjo i bëri të mundur që pa veshtirësi të reigjistrohet në Akademinë e Lartë të Artilerisë në Zarë. Edhe atje u dallua për zgjuarsinë e jashtëzakonshme. Zgjuarsia dhe përkatësia shqiptare bëjnë që eprorët ushtaral serbë ta gjelozojnë dhe ta urrejnë. Sigurisht me qëllim të ndërprerjes së vrullit të studimeve e dergojnë në efekitvat e artilerisë në Smedervska Pallankë dhe në Vërshac. Edhe pse kishte nevojë që të punojë, të fitojë e ta ndihmoi familjen, Shemi e ksihte kuptuar se kjo ” e mirë” që i ofroi ushtria serbe ishte një dinakëri. Përkundër të gjitha vështirësive, Shemi i kishte vazhduar studimet me korrespondencë dhe mbaruar me sukses. Ai kishte fituar njohuri të shkëlqyeshme në fushën e artilerisë. Ishte bërë një epror shtarak mjaft i i ditur. Vitet e 90-ta e gjejnë komandant të kompanisë artilerike në Vërshac. Ish armata jugosllave e kishte dërguar në luftën serbo-kroate. Kishte marrë pjesë në shumë beteja; që nga Knini gjer në Vukovar. Edhe kjo ishte një përvojë e mirë për Shemin. Në rend të parë kishte mësuar për qëllimet pushtuese të Serbisë. Uniforma që e barte dita ditës i bëhet e huaj dhe e neveritshme. Ishte i vetëdijshëm se ndodhej në një ushtri që edhe popullit të tij i sillte tragjedi;vrasje, burgosje, maltretime e cka jo tjetër. Në vitin 1992 e braktisi ushtrinë serbosllave.
Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) Komandantshemi
Kthimi në Kosovën e robëruar

Komandant Shemi u kthye në Kosovë, për tëqëndruar gjer nëvdekje. Kosovën e gjeti krejt tjetërfare, nga ajo cfarë kishte lënë. E gjeti të mbërthyer në pranga. Pesha e pushtimit veq sa nuk i kishte zënë frymën. Kishte kohë që nuk ishte në Kosovë, andaj malli për atdheun i kishte zhuritur zemrën e tij. Në rrethanat që ndodhej Kosova, Shemi nuk mund të lëvizte i lirë. Ishte i vetëdijshëm se do ta kërkojë pushteti serb, jo për t’a kthyer atje ku ishte por për ta burgosur. Jetën e vazhdoi më tepër në ilegalitet, pra asnjëherë i sigurtë në shtëpinë e tij. Përkundër të gjitha këtyre, Shemi nuk e kaloi kohën kot. Lexonte dhe rilexonte historinë e popullit shqiptar. Mësoi për bëmat e personaliteteve të mëdha si: Skënderbeun, Isa Boletinin, Hasan Prishtinën, pastaj për heroizmat e Ahmet Selacit, Uksin Kovaqicës, Bislim Bajgorës, Shaban Polluzhës, Azem Bestës e personaliteteve tjera, për luftën dhe qëndresën e të cilëve kishte dëgjuar edhe nga babai Arifi. Përveq kësaj Shemi lexonte e mësonte edhe fizikë, matematikë, astronomi e në veqanti studionte topografi, me çka përvetësonte edhe më shumë njohuri mbi artin ushtarak, i vetëdijshëm se së shpejti do ti hyjnënë punë, nga se dukej sheshazi se Kosova doemos do ta filloi luftën me Serbinë.

Inkuadrimi i Komandant Shemit në UÇK

Ngjarjet në Likoshan, Qirez, e Prekaz të Drenicës e kishin tronditur shumë, andaj mesviti i ’98-tës, Shemin do ta gjej nën emblemën e UÇK-së së lavdishme, së cilës do t’ja shtoi edhe më shumë famën e qëndresës, lavdisë dhe krenarisë, duke u dëshmuar si një trim, strateg dhe atdhetar i dalluar.
Bazuar në njohurit që dispononte nga lëmi i artit ushtarak, inkuardimin e komandant Shemit në UÇK shokët e pritën me admirim. Iu shtua radhës së tyre edhe një kraj i fortë lufte, një ekspert i artilerisë, mungesa e të cilëve ishte tepër e madhe kudo nëpër njësitet e UÇK-së. Fillimisht, Komanda e Brigadës 141 ”Mehë Uka” Shemin e angazhojnë Komandant të Kompanisë në Trepçali, por gjithherë ishte prezentë nëpër pikat tjera për tu dhënë dije në artin ushtarak dhe për të ngritur moralin luftarak. Gjatë gjithë kohës së rezistencës së Mazhiqit perj 11 Korrik gjer 15 Shtator 1998, kur zhvillohet beteja e madhe, komandant Shemi, me ishte protagonisti kryesor në luftë kundër paramilitarëve serbë. Edhe pse mungonte artileria e rëndë, komandant Shemi me shokët e tij veproi me aksionet të shpejta diversante, sa në Mazhiq, sa në Trepçali, sa në Kodër të Kutllovcit duke depërtuar thellë në pozicionet e armikut dhe duke u shkaktuar humbje të mëdha. Që në këtë betejë u pa se Komandant Shemi është një luftëtar trim, i përgaditur dhe me cilësi të larta ushtarake. U pa se ai do të bëhet një hero i përmasave kombëtare.

Shemsi Ahmeti Komandant i Njësisë Speciale

Përkundër pasojave nga ofensiva e 15 Shatatorit të vitit 1998, UÇK-ja nuk u shpërbë, përkundrazi doli me njëpërvojë që e bëri edh më të fortë. As vrasja e ndihmës komndanttit të Logjistikës së Zones Operative të Shalës Xhevat Jusifit si dhe plagosja e Komandant Besit, themelues dhe komandant i parë i Njësisë Speciale, me 3 Janar 1999, ushtarët clirimtarë nuk i ligështoi, por veq sa u shtoi urrejtjen dhe vullnetin për të luftuar armikun gjer ne fishekun edhe frymën e fundit. Në krye të Njësisë Speciale u emërua Komandant Shemi, i cili vuri në veprim gjithë njohuritë që kishte në artin luftarak. Në kuadër të njësitit, pasi ishin siguruar disa armë të rënda artilerike, u formua Njësia Artilerike, nëpërmjet së cilës iu shkaktuan humbje të mëdha armikut. Aksionet guerile nuk ndaleshin për asnjë çast, por krahas kësaj bëheshin përgaditjet për të filluar një luftë frontale me armikun.
Më 13 Mars 1999, komandant Shemi, në bashkëpunim edhe me njësitet të tjera sulmon bazën ushtarake serbe në Kutllovc, pozicionet e armikut në Trepçë, pastaj në Bajrë etj. Po në këtë kohë u ofron ndihmë me ushtarë dhe teknikë luftarake për 24 ditë më radhë Brigadës 142, e cila vepronte në kuadër të ZOSH-it, kundër së cilës ishin drejtuar forca tëmëdha të armikut. Intensifikimi i aktivitetit luftarak të ZOSH-it i detyroi shkiet që të ndalin pë një kohë ofensivën e tmerrshme që kishin ndërmarrë kundër pozicioneve të UÇK-së, sigurisht për të përgaditur ofensiva të reja me forca shumë të mëdha.
Pas një jave të pauzës së sulmeve serbe, me 21 Mars filloi ofensiva e re e armikut, e pajisur me tërë arsenalin luftarak, e cila zgjati për 46 ditë me radhë. Gjatë kësaj kohe, pothuajse për asnjë çast nuk pushuan sulmet e forcave armike, mbi pozicionet e UÇK-së, por as pjesëtarët e UÇK-së nuk i ndalen sulmet mbi armikun. Në ballë ishte
Komandant Shemi , ai që u tregua dragua në Trepcali dhe Mazhiq, vazhdoi të dëshmohet edhe në Melenicë, Mjadan, Preten, Rahovë e përgjithësisht në Shalë. Tani më Shala ishte bërë kala e pamposhtur ose siq thotë poeti Jakup Ceraja ne Krujë Skënderbegun në krye me komandant Shemin si Vrana Konti, të cilën e përjetësoi edhe me vargjet:

Kalaja e Krujës në Shkëmb të Melenicës
Komandant Shemi si Vrana Konti
Goditni djema thërret qetë
S’fiton topi, po zemra!
Sa t’na ndrijë neve balli
Shkieve do t’u nxijë thembra

Dhe njëmend ashtu ishte. Për asnjë cast nuk ligështoheshin luftëtarët e lirisë. Me të gjitha forcat që kishin u kundërpërgjigjeshin sulmeve të armikut duke i shkaktuar humbje në njerëz dhe teknikë luftarake. Mungesa e municionit ishte tepër e madhe, andaj Komandant Shemi me 21 Prill 1999 u fut në bazën ushtarake serbe në Kutllovc, me c’rast siguroi një sasi të madhe municioni dhe armatimi jo vetëm për Njësitin
Special qe ai komandonte por për gjithë ZOSH-in. Për 46 ditë më radhë ishte në ballë të luftës në vijën fronatle. Trepcali-Shkëmbi i Bletës-Melenicë-Lagja e Cenajve Majdan deri në momentin e rënies në Betejën e Majdanit më 26 Prill 1999. Siq kujtojnë shokët e luftës, në momentin e rënies, së bashku me Arsim Muzaqin nuk ishin më larg se 2 metra nga armiku.

Në vend të përfundimit

Komandant Shemi nuk vepronte nën ndikimin e emocioneve. Ai nuk ishte rob i euforisë. Ishte shumë i urtë, i qetë dhe gjakftoftë. Ishte i pashoq në ngritjen dhe ruajtjen e moralit të luftës tek ushtarët, tek bashkëluftëtarët dhe populli nëpërgjithësi.
Ai ishte mësues, pedagog e strateg. Secili që ndodhej pranë tij e fitonte një besim në vete, i shtohej trimëria, pra ndjehej më i sigurtë. Me punën e tij të guximshme e të palodhshme kishte arritur të tuboi luftëtarë më të mirë në njësitin e tij, të cilët nuk
tërhoqën nga vija e frontit për të gjallë, por u flijuan për liri. Të tillë ishin: Arsim Muzaqi, Rrustem Hyseni, Faruk Beqiri, Enver Musa, Shemsi Istrefi, Bajram Musa, Fehmi Preteni, Mursel Xhemaili, Nysret Musa, Eset Ibishi, Hmazë Behrami, të gjithë këta pjesëtarë të njësitit special. Po ashtu një numër ushtarësh ishin plagosur,
gjithëherë duke qëndruar ballë për ballë me armikun.

Meritat e Komandant Shemit janë shumë tëmëdha. Ishte themelues I Njesitit të Artilerisë, I cili vepronte në kuadër të Njësisë Speciale. Me aksionet e tij luftarake i kishte shkaktuar humbje te mëdha armikut duke i vrarë tigje të tëra ushtarësh. Pra me
aksionet e tij i kishte futur tmerrin armikit. Kishte njohuri tëshkëlqyeshme mbi përdorminn e armëve tëartilerisë. Ishte i afërt dhe shumëkomunikativ me bashkëluftëtarë. Kishte tiparet e një atdhetari tëmadh, me një fjalë ishte kampion i heroizmit, dijes dhe qëndrimit stoik përballë furtunës shfarosëse të shkaut. Ai ishte
bërë një hero i vërtetë. Thonë se heronjtë nuk bëhen brenda ditës. Ata lindin, rriten, formohen, jetojnë mbijetojnë. Emri i tyre nuk vdes. As vepra. I tillë ishte komandant SHEMI.
LAVDI!
Mbrapsht në krye Shko poshtë
agim__barja
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
agim__barja

Male

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyTue Apr 21, 2009 9:46 pm

agim__barja shkruajti:
Kush ishte Komandant Shemi?
Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) Komshemi
Shemsi Arif Ahemti – Komandant Shemi u lind më 8 Qershor 1969, në fshatin Kodër (ish Zasellë) të Mitrovicës. Rrjedh nha një familje e varfër, por me traditë bujare. Shkollën fillore e nisi në fshatin e tij të lindjes, ndërsa e mbaroi në Shupkovc. Më 1984 regjistrohet në gjimnazin ushtarak, në Beograd, drejtimi i përgjithshëm, e më pastaj e vazhdoi dhe e mbaroi në Sarajevë. Ishte njëri ndër kadetët më të mirë të gjeneratës. Kjo i bëri të mundur që pa veshtirësi të reigjistrohet në Akademinë e Lartë të Artilerisë në Zarë. Edhe atje u dallua për zgjuarsinë e jashtëzakonshme. Zgjuarsia dhe përkatësia shqiptare bëjnë që eprorët ushtaral serbë ta gjelozojnë dhe ta urrejnë. Sigurisht me qëllim të ndërprerjes së vrullit të studimeve e dergojnë në efekitvat e artilerisë në Smedervska Pallankë dhe në Vërshac. Edhe pse kishte nevojë që të punojë, të fitojë e ta ndihmoi familjen, Shemi e ksihte kuptuar se kjo ” e mirë” që i ofroi ushtria serbe ishte një dinakëri. Përkundër të gjitha vështirësive, Shemi i kishte vazhduar studimet me korrespondencë dhe mbaruar me sukses. Ai kishte fituar njohuri të shkëlqyeshme në fushën e artilerisë. Ishte bërë një epror shtarak mjaft i i ditur. Vitet e 90-ta e gjejnë komandant të kompanisë artilerike në Vërshac. Ish armata jugosllave e kishte dërguar në luftën serbo-kroate. Kishte marrë pjesë në shumë beteja; që nga Knini gjer në Vukovar. Edhe kjo ishte një përvojë e mirë për Shemin. Në rend të parë kishte mësuar për qëllimet pushtuese të Serbisë. Uniforma që e barte dita ditës i bëhet e huaj dhe e neveritshme. Ishte i vetëdijshëm se ndodhej në një ushtri që edhe popullit të tij i sillte tragjedi;vrasje, burgosje, maltretime e cka jo tjetër. Në vitin 1992 e braktisi ushtrinë serbosllave.
Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) Komandantshemi
Kthimi në Kosovën e robëruar

Komandant Shemi u kthye në Kosovë, për tëqëndruar gjer nëvdekje. Kosovën e gjeti krejt tjetërfare, nga ajo cfarë kishte lënë. E gjeti të mbërthyer në pranga. Pesha e pushtimit veq sa nuk i kishte zënë frymën. Kishte kohë që nuk ishte në Kosovë, andaj malli për atdheun i kishte zhuritur zemrën e tij. Në rrethanat që ndodhej Kosova, Shemi nuk mund të lëvizte i lirë. Ishte i vetëdijshëm se do ta kërkojë pushteti serb, jo për t’a kthyer atje ku ishte por për ta burgosur. Jetën e vazhdoi më tepër në ilegalitet, pra asnjëherë i sigurtë në shtëpinë e tij. Përkundër të gjitha këtyre, Shemi nuk e kaloi kohën kot. Lexonte dhe rilexonte historinë e popullit shqiptar. Mësoi për bëmat e personaliteteve të mëdha si: Skënderbeun, Isa Boletinin, Hasan Prishtinën, pastaj për heroizmat e Ahmet Selacit, Uksin Kovaqicës, Bislim Bajgorës, Shaban Polluzhës, Azem Bestës e personaliteteve tjera, për luftën dhe qëndresën e të cilëve kishte dëgjuar edhe nga babai Arifi. Përveq kësaj Shemi lexonte e mësonte edhe fizikë, matematikë, astronomi e në veqanti studionte topografi, me çka përvetësonte edhe më shumë njohuri mbi artin ushtarak, i vetëdijshëm se së shpejti do ti hyjnënë punë, nga se dukej sheshazi se Kosova doemos do ta filloi luftën me Serbinë.

Inkuadrimi i Komandant Shemit në UÇK

Ngjarjet në Likoshan, Qirez, e Prekaz të Drenicës e kishin tronditur shumë, andaj mesviti i ’98-tës, Shemin do ta gjej nën emblemën e UÇK-së së lavdishme, së cilës do t’ja shtoi edhe më shumë famën e qëndresës, lavdisë dhe krenarisë, duke u dëshmuar si një trim, strateg dhe atdhetar i dalluar.
Bazuar në njohurit që dispononte nga lëmi i artit ushtarak, inkuardimin e komandant Shemit në UÇK shokët e pritën me admirim. Iu shtua radhës së tyre edhe një kraj i fortë lufte, një ekspert i artilerisë, mungesa e të cilëve ishte tepër e madhe kudo nëpër njësitet e UÇK-së. Fillimisht, Komanda e Brigadës 141 ”Mehë Uka” Shemin e angazhojnë Komandant të Kompanisë në Trepçali, por gjithherë ishte prezentë nëpër pikat tjera për tu dhënë dije në artin ushtarak dhe për të ngritur moralin luftarak. Gjatë gjithë kohës së rezistencës së Mazhiqit perj 11 Korrik gjer 15 Shtator 1998, kur zhvillohet beteja e madhe, komandant Shemi, me ishte protagonisti kryesor në luftë kundër paramilitarëve serbë. Edhe pse mungonte artileria e rëndë, komandant Shemi me shokët e tij veproi me aksionet të shpejta diversante, sa në Mazhiq, sa në Trepçali, sa në Kodër të Kutllovcit duke depërtuar thellë në pozicionet e armikut dhe duke u shkaktuar humbje të mëdha. Që në këtë betejë u pa se Komandant Shemi është një luftëtar trim, i përgaditur dhe me cilësi të larta ushtarake. U pa se ai do të bëhet një hero i përmasave kombëtare.

Shemsi Ahmeti Komandant i Njësisë Speciale

Përkundër pasojave nga ofensiva e 15 Shatatorit të vitit 1998, UÇK-ja nuk u shpërbë, përkundrazi doli me njëpërvojë që e bëri edh më të fortë. As vrasja e ndihmës komndanttit të Logjistikës së Zones Operative të Shalës Xhevat Jusifit si dhe plagosja e Komandant Besit, themelues dhe komandant i parë i Njësisë Speciale, me 3 Janar 1999, ushtarët clirimtarë nuk i ligështoi, por veq sa u shtoi urrejtjen dhe vullnetin për të luftuar armikun gjer ne fishekun edhe frymën e fundit. Në krye të Njësisë Speciale u emërua Komandant Shemi, i cili vuri në veprim gjithë njohuritë që kishte në artin luftarak. Në kuadër të njësitit, pasi ishin siguruar disa armë të rënda artilerike, u formua Njësia Artilerike, nëpërmjet së cilës iu shkaktuan humbje të mëdha armikut. Aksionet guerile nuk ndaleshin për asnjë çast, por krahas kësaj bëheshin përgaditjet për të filluar një luftë frontale me armikun.
Më 13 Mars 1999, komandant Shemi, në bashkëpunim edhe me njësitet të tjera sulmon bazën ushtarake serbe në Kutllovc, pozicionet e armikut në Trepçë, pastaj në Bajrë etj. Po në këtë kohë u ofron ndihmë me ushtarë dhe teknikë luftarake për 24 ditë më radhë Brigadës 142, e cila vepronte në kuadër të ZOSH-it, kundër së cilës ishin drejtuar forca tëmëdha të armikut. Intensifikimi i aktivitetit luftarak të ZOSH-it i detyroi shkiet që të ndalin pë një kohë ofensivën e tmerrshme që kishin ndërmarrë kundër pozicioneve të UÇK-së, sigurisht për të përgaditur ofensiva të reja me forca shumë të mëdha.
Pas një jave të pauzës së sulmeve serbe, me 21 Mars filloi ofensiva e re e armikut, e pajisur me tërë arsenalin luftarak, e cila zgjati për 46 ditë me radhë. Gjatë kësaj kohe, pothuajse për asnjë çast nuk pushuan sulmet e forcave armike, mbi pozicionet e UÇK-së, por as pjesëtarët e UÇK-së nuk i ndalen sulmet mbi armikun. Në ballë ishte
Komandant Shemi , ai që u tregua dragua në Trepcali dhe Mazhiq, vazhdoi të dëshmohet edhe në Melenicë, Mjadan, Preten, Rahovë e përgjithësisht në Shalë. Tani më Shala ishte bërë kala e pamposhtur ose siq thotë poeti Jakup Ceraja ne Krujë Skënderbegun në krye me komandant Shemin si Vrana Konti, të cilën e përjetësoi edhe me vargjet:

Kalaja e Krujës në Shkëmb të Melenicës
Komandant Shemi si Vrana Konti
Goditni djema thërret qetë
S’fiton topi, po zemra!
Sa t’na ndrijë neve balli
Shkieve do t’u nxijë thembra

Dhe njëmend ashtu ishte. Për asnjë cast nuk ligështoheshin luftëtarët e lirisë. Me të gjitha forcat që kishin u kundërpërgjigjeshin sulmeve të armikut duke i shkaktuar humbje në njerëz dhe teknikë luftarake. Mungesa e municionit ishte tepër e madhe, andaj Komandant Shemi me 21 Prill 1999 u fut në bazën ushtarake serbe në Kutllovc, me c’rast siguroi një sasi të madhe municioni dhe armatimi jo vetëm për Njësitin
Special qe ai komandonte por për gjithë ZOSH-in. Për 46 ditë më radhë ishte në ballë të luftës në vijën fronatle. Trepcali-Shkëmbi i Bletës-Melenicë-Lagja e Cenajve Majdan deri në momentin e rënies në Betejën e Majdanit më 26 Prill 1999. Siq kujtojnë shokët e luftës, në momentin e rënies, së bashku me Arsim Muzaqin nuk ishin më larg se 2 metra nga armiku.

Në vend të përfundimit

Komandant Shemi nuk vepronte nën ndikimin e emocioneve. Ai nuk ishte rob i euforisë. Ishte shumë i urtë, i qetë dhe gjakftoftë. Ishte i pashoq në ngritjen dhe ruajtjen e moralit të luftës tek ushtarët, tek bashkëluftëtarët dhe populli nëpërgjithësi.
Ai ishte mësues, pedagog e strateg. Secili që ndodhej pranë tij e fitonte një besim në vete, i shtohej trimëria, pra ndjehej më i sigurtë. Me punën e tij të guximshme e të palodhshme kishte arritur të tuboi luftëtarë më të mirë në njësitin e tij, të cilët nuk
tërhoqën nga vija e frontit për të gjallë, por u flijuan për liri. Të tillë ishin: Arsim Muzaqi, Rrustem Hyseni, Faruk Beqiri, Enver Musa, Shemsi Istrefi, Bajram Musa, Fehmi Preteni, Mursel Xhemaili, Nysret Musa, Eset Ibishi, Hmazë Behrami, të gjithë këta pjesëtarë të njësitit special. Po ashtu një numër ushtarësh ishin plagosur,
gjithëherë duke qëndruar ballë për ballë me armikun.

Meritat e Komandant Shemit janë shumë tëmëdha. Ishte themelues I Njesitit të Artilerisë,ku e emroi agim baren komandant te minahedhesit te 120mm, I cili vepronte në kuadër të Njësisë Speciale. Me aksionet e tij luftarake i kishte shkaktuar humbje te mëdha armikut duke i vrarë tigje të tëra ushtarësh. Pra me
aksionet e tij i kishte futur tmerrin armikit. Kishte njohuri tëshkëlqyeshme mbi përdorminn e armëve tëartilerisë. Ishte i afërt dhe shumëkomunikativ me bashkëluftëtarë. Kishte tiparet e një atdhetari tëmadh, me një fjalë ishte kampion i heroizmit, dijes dhe qëndrimit stoik përballë furtunës shfarosëse të shkaut. Ai ishte
bërë një hero i vërtetë. Thonë se heronjtë nuk bëhen brenda ditës. Ata lindin, rriten, formohen, jetojnë mbijetojnë. Emri i tyre nuk vdes. As vepra. I tillë ishte komandant SHEMI.
LAVDI!
xhiti
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
xhiti

Male
Numri i postimeve : 1858
Vendi : Prishtine
Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve
Registration date : 26/03/2009

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyWed Apr 22, 2009 3:19 pm

Tashe kuptova se kusheqenkan keta qe i lavderon ti zoteri!
Xhevat Jusufin e kam njoft personalishte Drejtor shkolle!
Ish farkiste i IBRAHIM Rugoviqit!
Dhe ish oficer i tahir ZEM Tradhtarit qe iu dorezoi 12,500 arme shkijeve!
Tung!
Ai Xhevati edhe migjallaret ka pas kunder UCK-SE fondi vendlingja therret ne Gjermani ku une kam qen Kryetare i keshillit!
Keta shajshin UCK-tashe krejt Komandanta .....
Kurse lidhjet kishin me udben serbe..
Shkruani livdoni livdoni ish krahun farkiste me tradhtare e dezertore te A.Krasniqit me T.zemen udbashin ish oficer injesive speciale serbe...
agim__barja
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
agim__barja

Male

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyWed Apr 22, 2009 3:35 pm

ti zoteri xhiti te koke i smure ne koke se xhevat jusufi a e di ku eshte vra dhe a e di si e ka mbajt shalen e bajgorese zonen operative te shalese se bajgorese brigaden 141 mehe uka e ketu per komandant shemsi ahmetin ti smundesh ta quajsh tradhetare eshte turp per ty cka je ka fol ti se me kesi njerez si ti nuk ja vlen ketu te shkruhet nese do te dijsh se kush eshte shemsi ahmeti te shtunen ne prishtin ne fakultetin filologjik eshte akademia perkujtimore e komandant shemit e ne zemer te mitrovices te dielen ne ora 14 vendoset shtatorja e komandant shemsi ahmetit po ti xhiti te koke njeri i paguar per keto qe shkruan edhe deshmoret e kombit i quan tradhetare apo e ke nga xhelozia se ishin trima te pa trembur e ti paske mbledh para per vendlindjen therret ne gjermani mir bolle nuk ka pas vend ne shalen e bajgores per tradhetare se e kishim gjeneral majorin MEHE UKEN nje nder te paret qe e tha bashke me UKSHIN HOTIN se pa luft ska liri ti te koke kurgja hiq ase qe paske lidhje me ceshtjen kombetare ase nuk ja vlen me te bisedohet me ty per asgje
agim__barja
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
agim__barja

Male

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyWed Apr 22, 2009 3:41 pm

xhiti po xhelozon kete e dija vetem nga xhelozia e ke se nuk je mesuar ende te lexojsh per trimat e shales se bajgores e ti xhiti po mundohesh me i qit veti kenge per se gjalli jo more ski kaqik ti me i vlersue deshmoret se ski shkolle per kete e mjera LPK ck paska pas ne te bash do interesohem te marr info me shume per ju nga LPKja nga avokati ti e di kush eshte ai elmazi edhe nga emrushi
xhiti
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
xhiti

Male
Numri i postimeve : 1858
Vendi : Prishtine
Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve
Registration date : 26/03/2009

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyWed Apr 22, 2009 4:48 pm

Jo per trimat une lexoi por jo per tradhtaret e bajgores dhe farkistet!
Une nuk kam gjelozi fare ,po urrej udbashet ata qe po i qesin kenge vetes (per trimni) a deri dje benen qmos te demtojne UCK-dhe sote AKSH-FBKSH..
Une nuk qes kenge si ju si ti qe po mundohesh ne kete forum te propogandoshe ish bashkpunetoret serbe!
Une nuk dua qe te me kendon dikush se jam gjalle dhe flasin veprat e mija per mua qe ka plot argumente dokumente shkrime!
SE une nuk kam qen ne anen e kundert te luftes si ju qe mundoheni te mashtroni popullin!
PO rrenat ju kan dale moti per fushe dhe tradhtinat antishqiptare..
Ti ngrit tradhtaret ne qielle si Ahmet Zogun!
E jo une .
Per mua vlen vetem nje UCK e ajo eshte e Adem Jasharit fehmi LLadrovcit dhe fondi vendlindja therret..
Driniiiii
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Driniiiii

Male
Numri i postimeve : 3268
Vendi : Belfast
Registration date : 17/02/2009

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyWed Apr 22, 2009 10:12 pm

I nderuar Z, Agim Barja

Jeni duke ber nje pun te madhe nderkoh, pasi po ndjehet nje zbrastir ne forumin tone BK.

Te sjellish nje shkrim per nje pjestar (Komandant) te UCK, jo qe i ben nder ati qe u fliu per liri, pasi ai nderin e ka fitu vet, por ju na nderoni neve, dhe forumin BK.

Lavdi Deshmoret.
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male
Numri i postimeve : 2116
Vendi : Here ne kosove here ne Evrop
Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave
Registration date : 15/03/2009

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyWed Apr 22, 2009 10:34 pm

Agim Bajra Drinniiii!
Akademi perkujtimore per tradhtaret ka per qdo dite!
Sepse pushtetin e kane ende udbashet tradhtaret!
PO do ti vjen nje dite kure dote dalin ne sheshe gjerat .
Dhe dote emrohen ashtu siq e meritojne njerezit!
Gezonu se ende po ju shkon uji se ishi servil te Milloshit dhe tashe te UNMIK eulex dhe tte serbise..
Ti Drinii veq te njofim me shkrimet e tua farkiste tradhtare!
Xhiti ju njef si paren e kuqe!
Ju qenkeni te semure qe mundoheni dezertoret e luftes kundershtaret e uck-se ti shpallni patriota!
Driniiiii
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Driniiiii

Male
Numri i postimeve : 3268
Vendi : Belfast
Registration date : 17/02/2009

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyWed Apr 22, 2009 11:22 pm

Sa ma shum qe po shkruni po i trgoni sjelljet e juaja.
Sjellja e njeriut eshte pasqyre, ku gjithsecili tregn fytyren e vet.
Ju edhe me nje shkrim i bet Talibant nacion Kombe pa e ditur fare kuptimin e fjales Taliban.
Jam i bindur se edhe per UCK, keni njohuri fare pak, ju din vetum nje ta perseritni ne qdo shkrim, udbashet, tradhtaret, servil, farkist, e qka jo.
Me sa pe kuptoi une i ter kombi per ju eshte i tille, e vetum ju jeni te mir apo ma i miri.
Ju jeni i njeti person xhiti&detektivi , ku vetvlersohi vet, njeriu ne jete eshte shpesh bagazh, te cilin e perdorin te tjeret. E njeri nder ta jeni ju.
feratkoca
Anëtar
Anëtar
feratkoca

Male
Numri i postimeve : 294
Vendi : Shqiperi/Mitrovicë
Registration date : 21/10/2008

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyThu Apr 23, 2009 3:01 am

nuk jeni ne tok te bukes , keshtu lejon bashkimi komebtar sjelljet dhe fyerjet ndaj deshmreve te cilet dhan me te shtrejten per lirin e vendit , ore ju qe po fyeni deshmoret mos harroni se gjaku i tyre do te ju nxen kudo qe fshiheni sepse po shkelni mbi gjakun e tyre .

a e dini kush eshte Shemsi Ahemeti se pari
komandant Shemi u lind ne fshati Koder ish Zasell te komunes se Mitrovices , ishte njeri nder figurat kryesore te UCK-se ne ZO Shales se Bajgores komandant i njesis speciale te UCK-se , si asni komandant tjeter shemi u printe ushtarve te vet ndersa ushtaret i shkojshin prapa ....
e rrini ju lavire te paguara nga qarqet shoveniste te beogradit dhe rusis shkoni tek vellezrit tuaj ne rusi eshte turp i madh nga ana e stafit te BK qe te lejoj keso ndyrsira ne forumin BK ,pikrisht per kete arsye jam larguar une dhe shum te tjer qe i kam njohur une prandaj ndrronja emrin forumit dhe bejani forumi Ylberi apo ndonje forum tjeter
http://www.feratkoca.multiply.com
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyThu Apr 23, 2009 10:51 am

Nuk ke fjala per shemsi ahmetin!
PO ne e dijme qe perqdo dite sdekorohen ish komandantet tradhtare a ja kana apo jo dikujt ketu!
Presidenti i Kosoves perqdo dite dekoron tradhtaret!
Edhe fadil Hogja ka veprue keshtu,a jeni te qmendur!
Ti krahasojsh tradhtaret vetem pse kan vesh uniformen qe te shkaterrojne UCK.
Kuishe ishte Xhevat Isufi (Balijaj)..
Kushe e vrau!
Apo do vetem ja futin ketu kinse patriot me bateri!
Ai ishte Farkiste ish udbashe drejtor shkolle ku punoi ! dhe e u emrua nga komunistet titiste..
AI ka qen ne farkun e hajnit Bujar Bukoshi ndesh edhe tradhtare kombetare..QE fle ne paret e pöopullit:.
JU ve tashe ju ka ba edhe ai patriot....
O te mjere o dyftyresha...
QE rreni deri ne qiell..
Deshmoret e vertet nderohen gjithkund ,po jo ish udbashet tradhtaret e dezertoret se XHiti shum mire i njef shumicen e personave...
Tashe nje dite edhe Milloshin keni me shpalle Hero!
Seshte qudi se te ne kurre tradhtaret nuk u denuan po u ngriten ne pozita .ku jane edhe sote.
E ju palli mas tyre...
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyThu Apr 23, 2009 6:06 pm

Ti duket se je bire shkine mor pise se te lejojne tipat e Rikit deri sa thote se ka perjetu luften dhe lejone nje bire shkine te flase per nje Deshmore ki eshte mjerimi ki eshte diskriminimi qe ju behen Deshmoreve lejohet nje flliqesine te flase per gjakun e nje deshmorit na sjellni fakte qe Deshmori ishte me FARKUN mos palle o bir i shkines ketu zhduku ike shko gjeje baben ku e ke ne Serbi me gjithe ciftin mbrapa qe te ndjek mose shkel mbi gjakun i bijeve e bijave ketu idijota

LAVDI DESHMOREVE TE KOMBIT

POSHTE TIPAT IDIJOTE E TRADHTARE BIJTE E SHKINAVE
QE SHKRUAJN PANDAL E PA VEND KETU
agim__barja
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
agim__barja

Male

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyThu Apr 23, 2009 9:11 pm

ti detektivte koke pernjemend udbsh qe po i njollos me te miret e kombit shqiptare ti me disa te tjer qe po shkruani ketu jenio te paguar nga serbia me be perqarje e vllavrasje por nje gje e di te ju them mburemi me keta trima qe i patem dhe ran ne atllarin e lirise per tmos vdekur kurr. keshtu vdesin burrat keshtu luftuan trimat e shales se bajgores me 28 mije ushtare paramilitar e mercenar e cka jo serbija i perdori kunder brigades 141 mehe uka ne shale te bajgores edhe nuk mundi te na thej . o ju servilet e serbis qe po i njollosni deshmoret kot e keni se kemi ende burra qe do i dalin zot atdheut .xhiti ty te pres herdo kur e di ken e ke vella pse nuk tu vra vellau yt po shpetoi me faruk spahin e di ti me mire e te tjeret u veran edhe sa para ka marr vellau yt nga ata shoke
agim__barja
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
agim__barja

Male

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyThu Apr 23, 2009 9:18 pm

une ketu se lavdrova askend por gjithqka shkruaj te mesojn te tjeret nga e kaluara dhe e thash ate qka eshte dhe kete qka e kam then ska djal ***** qe do mundet ta mposhte o xhiti filozof ti te koke dal me ba varre mbas shpine njerezeve dhe me ju be kurtha o filozof
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyThu Apr 23, 2009 9:20 pm

O Agim Bajri vellai xhitit ja ka kajte nenen ne Tirene te komet e Gafurit hahaha po shoqeria e Faruk Spahise kokan keto obobo tani e kuptova po thuja o XHiti si u vesh vellau i jote si grua me kalu kufirin o trimo fol more se te mora ne dore tani po fara e keqe e FARUK SPAHISE fare e mbjellun mbrapsht etshte andaj edhe Xhiti i nxjerun mbrapsh eshte o AGIMO kure Tahir Sinani me djem e shoke luftonte ne Shale vellau i XHitit ju ngjit kufirit ne Morine u vesh si grua lali ike soje i keq mose flliqe Deshmoret e Kombit
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyThu Apr 23, 2009 9:27 pm

Pse a seshte e vertet qe presidenti ish udbashi qe mbajke stafeten e Titos distancoi denoi sote dekoron ish udbashet qe kishin veshur uniformen qe jo te luftojn shkaun po Adem jasharin me shoke dhe UCK-ne,,
Une e pata fjalen qe tha XHITI te Xhevat Jusufi (balijaj)..
Ai ishte farkiste i Bujar Hjnait tradhtarit a ja do apo jo juve o zoteri!
Une nuk jam udbashe po jeni ju qe perkrahni Hajnin qe vjedhi miliarda popullin!
Sipas jush Rugoven e krahasoni me Adem jasharin!
E Adem jasharit ja qoi Rugova policine dhe i masakruan nje familje!
Sipas jush Bujar hajni krimineli qenka komandant i UCK-se..
Mos perzieni deshmoret e vertet qe kam shum rrespekt.
PO jo njerezit qe u vran per shpijunllek se punojshin me serbet siq ishte Tahir Zema dhe Ahmet Krasniqi...
Apo jeni argat te tyre apo keni qen!
Nderime per Shemsi Ahmeti,po jo ata qe ishin kunder UCK-se..
PO qyfti i juve na keni prue prap bashkim vllaznimin ju keni luftue per kete status e jo deshmoret.
Ata dhane betimin me gjithe ju per Kosoven e bashkume..
PO ju qellimin keni pas pushtetin dhe prap ne emer te tyre te vini ne pushtet.
JU perdhosni emrat e deshmoreve me Kryetarin dhe Qeverine ju shkelni ne gjakun e deshmoreve...
JU po doni qe me dhune ti bindeni njerezit tju perkrahin si ne kohen e Titos prap tito..
JO ore zoteri se sja kemi ma frigen udbasheve as titisteve po doti emrojm me emer e mbiemer pa frige..
NUk dote lejojm qe ne gjeneratat e reja ti mesojme tradhtaret dezertoret si ,,patriota" kurse patriotet e vertet si tradhtare..

JO jo kot e keni! Nuk ju shitet m,a......
Patriotet e vertet po punojne ende pa u ndalun !
E ju ju neemer te deshoreve naj hiqt flamurin kombin qka ka shqiptare naj hiqet ditet kombetare festat!
Ne kushtetut nuk permendet lufta fare as UCK.
keto kritikoni e jo mua shoket qe tregojne te verteteten e udbashev..
Riki n mos akuzoni se ai duhet udbashet antishqiptaret ti fshine e jo ata qe dojne bashkimin Kosovarizmin Bashkim vllaznimin apo multietnicitetin..
Poshte tradhtaret
Rrnoft bashkimi kombetare pa udbashe dhe dezertore! fla fla
agim__barja
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
agim__barja

Male

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyThu Apr 23, 2009 9:28 pm

pershendetje zeriatdheut po po xhiti eshte me 100 pseodonime e di kush eshte i thote veti shkrimtar po ky far e felliqur eshte sja vlen me te me te shkruhet me te
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyThu Apr 23, 2009 9:33 pm

detektivi shkruajti:
Pse a seshte e vertet qe presidenti ish udbashi qe mbajke stafeten e Titos distancoi denoi sote dekoron ish udbashet qe kishin veshur uniformen qe jo te luftojn shkaun po Adem jasharin me shoke dhe UCK-ne,,
Une e pata fjalen qe tha XHITI te Xhevat Jusufi (balijaj)..
Ai ishte farkiste i Bujar Hjnait tradhtarit a ja do apo jo juve o zoteri!
Une nuk jam udbashe po jeni ju qe perkrahni Hajnin qe vjedhi miliarda popullin!
Sipas jush Rugoven e krahasoni me Adem jasharin!
E Adem jasharit ja qoi Rugova policine dhe i masakruan nje familje!
Sipas jush Bujar hajni krimineli qenka komandant i UCK-se..
Mos perzieni deshmoret e vertet qe kam shum rrespekt.
PO jo njerezit qe u vran per shpijunllek se punojshin me serbet siq ishte Tahir Zema dhe Ahmet Krasniqi...
Apo jeni argat te tyre apo keni qen!
Nderime per Shemsi Ahmeti,po jo ata qe ishin kunder UCK-se..
PO qyfti i juve na keni prue prap bashkim vllaznimin ju keni luftue per kete status e jo deshmoret.
Ata dhane betimin me gjithe ju per Kosoven e bashkume..
PO ju qellimin keni pas pushtetin dhe prap ne emer te tyre te vini ne pushtet.
JU perdhosni emrat e deshmoreve me Kryetarin dhe Qeverine ju shkelni ne gjakun e deshmoreve...
JU po doni qe me dhune ti bindeni njerezit tju perkrahin si ne kohen e Titos prap tito..
JO ore zoteri se sja kemi ma frigen udbasheve as titisteve po doti emrojm me emer e mbiemer pa frige..
NUk dote lejojm qe ne gjeneratat e reja ti mesojme tradhtaret dezertoret si ,,patriota" kurse patriotet e vertet si tradhtare..

JO jo kot e keni! Nuk ju shitet m,a......
Patriotet e vertet po punojne ende pa u ndalun !
E ju ju neemer te deshoreve naj hiqt flamurin kombin qka ka shqiptare naj hiqet ditet kombetare festat!
Ne kushtetut nuk permendet lufta fare as UCK.
keto kritikoni e jo mua shoket qe tregojne te verteteten e udbashev..
Riki n mos akuzoni se ai duhet udbashet antishqiptaret ti fshine e jo ata qe dojne bashkimin Kosovarizmin Bashkim vllaznimin apo multietnicitetin..
Poshte tradhtaret
Rrnoft bashkimi kombetare pa udbashe dhe dezertore! fla fla

Po ike oDebil mose i perzi gjerat kadale se nuk ka vdek realiteti po hupe mbylle gojen fare e keqe soje e sorollop i rugoves je ty po mos u e shef se e ke humbe rugen ne obor tend mor bilbil po mundohesh me tregu pralla me u mbulu pase tradhtise se Tahir Zemes po nxjere ftyren tende tregoje vetn o i semure me trauma ike baje b... mose trego peralla ike qaje TAHIR ZEZEZ te koka se me duket te paska aredhe radha po te kruhet si shume po kame zane me te ra ne trage tani te gjejm mire ase Liqeni e din ti nuk te nxen se e flliqim uj po ri urte o bilbil
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyThu Apr 23, 2009 9:36 pm

Ju skeni koke as bythe qe te shtiheni me Patriotin XHITI!
Fare e felliqur jeni ju farkistet udbashet serbe qe naj flliqt kombin shqiptare( dhe quheni nje m*** komb kosovari-shkenishte shprehje!
Kosovari kosovare magjupt shkijet romt ashkali turq kroat boshnjak egjiptas e qka jo..
JU mburri me flamurin pro serbe dhe me hymnin allashveresh trallala kosovari......

O njer ajo pjell qe ju ka bere.....o kosvare....
Ne shqiptaret distancohemi nga kosovaret melez...
hahhahaa
Rrnoft shqiptaria -poshte tradhtia kosovarizmi!
Rrnoft flamuri fla poshte ai multietnik...i serbise..haaaaa
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyThu Apr 23, 2009 9:39 pm

Agim Bajri prite shoku shikoje si eshte i ka hije miza me vonese e ka kape ki trimi internetit po palle si gomare e ka mesu Gafuri kete kengen si Rugova fjalen Pavarsi keto ashtu jane bere hej fare e keqe e mbjellun mbrapsht hahahahaha
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyThu Apr 23, 2009 9:48 pm

Kushe e kritikon gafurr adilin eshte zagar serbe..
Nuk kane dallim fare,se keta qen si ju kritikun edhe Adem jasharin me shoke dhe ish UCK-
Udbashi udbashe jet mos e vet se te kallxon vet..
PO te kemi Gafurra xhita shum moti ishim te lire prej shkaut..
PO qte bejme qe kan qellue shume zagar dhe qen serbe e ende po na sillen rreth um rreth trojeve shqiptare..
PO nje dite edhe keto zagar qen shkjau se shpejti do ti hedhim atje ku e kan vendin keto coftina!
Rrnofte FBKSH-AKSH RRnoft Gafurr Adilidhe shoket XHITI Haxhiu xhema e shume tjere ketu ne forum qe mendojn shqip dhe shkruajn shqip e jo kosovarqe shkenishte.... fla fla poshte farkistet udbashet e Milloshit..
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyThu Apr 23, 2009 9:58 pm

PO po jame une pyete lali Gafur si e ka Hunden he soje i keq se nen ndikim te alkoholit pallni nga Tirana hajde ikim ne internet lufte bejm soj i keq hahhaa
he te kishmi prit XHitin tend dhe Gafurin deri sa ti drejtohet shpina iha na e kish kajte nenen Serbija moti ike ore coftine shko ne shole te WC hiqe alkoholin e fole do qetsohesh
agim__barja
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
agim__barja

Male

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyThu Apr 23, 2009 10:05 pm

po ky far flleqesire po mundohet te zbuloi djem ne radhet e FBKSHse dhe ti ja u merr emrat edhe mbas shpine ne serbi o detektivi i serbis fol shqip me emer e mbiemer se ketu je ka shkruan me burra
agim__barja
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
agim__barja

Male

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyThu Apr 23, 2009 10:08 pm

farkistet nuk vdesin ne AKSH o shpiuni i serbis o detektiv a e di ti nga ishte hamz behrami
oj coftina e serbis ai ishte djali ku luftoi ne shale te bajgores ne brigaden 141 MEHE UKA
po ti je ketu per ti marr ne qaf djemet po mundohesh te dijsah me shume
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) EmptyThu Apr 23, 2009 10:16 pm

PO more po e shofe se duket se eshte bire shkine po kujtone se e hajme ate kulac qe e pregatiten o Agim po ate pune kane bere ato mose u habit por ju djeg sefrigohen se i diktojme shpejt andaj pallin si gomaresgjoja se kane te bejn dicka pjelle e keqe
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)   Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi) Empty

Komandant Shemsi Ahmeti (Shemi)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 3Shko tek faqja : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Janë të rrallë ata ushtarak si komandant Shemsi Ahmeti
» Komandant Shemi
» ''Kush ishte komandant Drini''
» Mendim kritik për poeten Mimoza Ahmeti
» Akademi perkujtimore ne 10 vjetorin e komandant Shemit

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi