Muja e Halili Anëtar
Numri i postimeve : 294 Age : 29 Vendi : GalaxY Profesioni/Hobi : Mi vra shkijet Registration date : 15/01/2009
| Titulli: A do te kualifikohet Kombetarja Shqipetare ne boterorin 2010 Thu Feb 05, 2009 2:41 pm | |
| Te dashur formist ,po e hap kete teme,per te debatuar rreth qeshtjes aktuale te kombetares Shqiptare,e cila nuk eshte shume e keqe rradhitet ne vendin e 3 dhe jo shum larg vendit te pare,sepse piket jane te barabarta nga vendi i pare gjer te i treti. Me 11 te keti muaji, kombetarja kuq e zi do te luaj ndeshjen vendimtare me Malten. Ne lojen e pare shqiperia fitoj me rezultat te paster 3me0,kurse ne Malte mbetet te shihet. Kombetarja kuq e zi kurre nuk ka qene me afer Boterorin se sa gjendet tani,edhe nje hap dhe ne shkuam. Po edhe po te shkojme jam i bindur se do te humbasin cdo loje,po me rendesi pjesmarrja gjithsesi. Por nuk do te ishte ndonje cudi edhe po te fitonte. | |
|
PeriiKeputur Anëtar
Numri i postimeve : 342 Age : 111 Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA Profesioni/Hobi : ANTI-SERB Registration date : 12/05/2008
| Titulli: Re: A do te kualifikohet Kombetarja Shqipetare ne boterorin 2010 Thu Feb 05, 2009 3:09 pm | |
| Une jame simpatizant i flakte i Kombetares Shqiptare dhe besoj qe Kombetarja Kuq e Zi nuk do te na tradhetoj e te kualifikohemi per here te pare ne Botrorin 2010 .
Me shumë kënaqësi ju njoftojmë për një numër aktivitetesh në prag të ndeshjes kundër Maltës: 1)Organizimin për ndeshjen dhe 2) Promovimin e këngës "Për Kombëtaren"
- Maltë - Shqipëri
Data: 11 shkurt 2009 Stadiumi: Ta Qali Seksioni për tifozat shqiptar: WEST A Bileta: 12 euro Harta e stadiumit: Kliko këtu VIDEO e përgatitjeve: Kliko këtu
Na kontaktoni për çdo pyetje, informacion apo ndihmë në organizim.
- Promovimi i Këngës "Për Kombëtaren"
Teksti: Faton Mehmeti, kënduar nga "Opium" dhe Shpend Latifi. Në datë 06.02.09 në 'Oxygen Show' të Besim Dinës (RTK) - pas orës 21:00 Në datë 07.02.09 në AlsatM (emisionin sportiv) Nata KUQ e ZI: Në datë 08.02.09 në 'Shesh 21' - Prishtinë, prej orës 20:00 live me 'Opium dhe Shpend Latifi'
Tifozat Kuq e Zi, ftojnë të gjithë ithtarët e Kombëtares të na bashkangjiten në festë në 'Naten Kuq e Zi'.
Me respekt,
Tifozat Kuq e Zi O sa mirë me qenë Shqiptar! | |
|
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: A do te kualifikohet Kombetarja Shqipetare ne boterorin 2010 Sat Feb 07, 2009 5:54 pm | |
| jam shume skeptik... po e nenqmojme shume malten dhe kemi me vujte prej kesaj | |
|
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| |
Aldo Anëtar
Numri i postimeve : 490 Age : 37 Vendi : durres Registration date : 06/01/2009
| Titulli: Re: A do te kualifikohet Kombetarja Shqipetare ne boterorin 2010 Sun Feb 08, 2009 1:37 am | |
| jam i bindur qe do fitoi shqiperia | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: A do te kualifikohet Kombetarja Shqipetare ne boterorin 2010 | |
| |
|