| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|
+116Driniiiii haxhiu xhiti detektivi ...... arbeni24 Delia Merisa Veneta **Lumi_ Thyama Aldren1 L1ndush3 foxteam ngadhenjimi Blerti_Gashi Tigrina egzona- ylari isamedin Saimir Sadikaj feratkoca Fjona Gjura Nezir Myrta Ali Baba Tepelena anila stabili Albona Kushtrimi86 blerim Ademi85 ELIE Mister Pirro i Epirit gjakushi beti Trimi Mergimtari katunari njonidrenica Driola Ago Muji Luki Ibrahim Rugova istogalia Lumja dibra murturi echo MUHAMETII Martina naqeta lilu elisa Parapsikologu Eva0506 spirito Poeti shqip0nja zeriatdheut liri_b loredana zogu luan mreti rolling rroni interesant feneri Xili perendim agim barja eri M Orfe@ Arta tina Zogisti_Legalist vjollca E_Bukura Ani zani&zana Tetovari beri lorik shala bessa Urata Leka i Madh Mysafir don_gjergji rrebelja **Embelsira** STUPCAT besa-bese Hana Lea_uk Adem Berisha Kosovari GocPejone renan alissa anjesa tom sojer azzurra Anna petritkola shaban cakolli Kosovarja Guximi silvi Sofra Sy kaltri Beton Vista Riki30 stine meli 120 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Oct 15, 2008 5:05 pm | |
| Ago & Rolling, fshisen en dore jam ka e mbaje, haha. Kisha pas deshire te takohem me Ty Rolling. |
|
| |
njonidrenica Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 838 Registration date : 09/06/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Oct 15, 2008 5:54 pm | |
| kisha pas deshir te takohem me betonin | |
|
| |
Kushtrimi86 Anëtar i ri
Numri i postimeve : 172 Age : 38 Vendi : Prishtine Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Oct 15, 2008 8:04 pm | |
| - anila shkruajti:
- Kushtrimi86 shkruajti:
- kam deshir te takohem me ata qe jane idealista, perkatesisht me anilen.
Edhe une kam deshir te takohem me ty Kushtrim kur te kesh kohe pse jo Anila nese ke kohe takohum ne kete jave apo javen e ardhshme, mirpo per me shume flasim ne privat. | |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Oct 15, 2008 8:33 pm | |
| rrolling o burre i dheut. Kur po takohemi me?
Te gjithe kemi shprehur deshire per tu takuar me ju: une,Ago Muji, Vrana Konti, Guximi, Premtimi etj. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Oct 15, 2008 8:46 pm | |
| - riki30 shkruajti:
- Guximin kam qef me pa se se kam pa kurr edhe Leken e madh me pyt live a han sapun ai i KGB-se :D
Hahahahhaha sa here po shoh sapun po me keshet. Rolling, msheli syt nje dite edhe opa ne Prishtine edhe takohemi se po te presim ata qe i ka cek Leka i Madh, e mos na bej telashe me ardhe gjithe ne te ju... Ma kisha pas qejf me ja pa ftyren njehere qesaj "Martines" nese ka ftyre edhe me kqyre qfar insoni eshte...pak a shume po a imagjinoj. |
|
| |
katunari Fillestar/e
Numri i postimeve : 58 Age : 52 Vendi : kosovë Registration date : 29/09/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Oct 15, 2008 9:06 pm | |
| Me deshiren ma te madhe sonte me ELONEN kisha me u taku e me muhabet e me shaka si din ajo kisha mu relaksu dhe merzin dhe nervozen qe kam sonte ma kish largu. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Oct 15, 2008 10:28 pm | |
| Mergimtarin, Zerin., eva0506, echo, elisa, rolling, guximi, muhametiii, kushtrimi86 e disa te tjere u harrova edhe me bibikimin |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Oct 15, 2008 10:33 pm | |
| Me anetaret e forumit te Bashkimit Kombetar qe ka shkruar Vrana me lart do isha e lumtur po te takoheshim. | |
|
| |
MUHAMETII Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1106 Registration date : 07/05/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Oct 15, 2008 10:36 pm | |
| Edhe une mendoj njesoj sikurse eva0506, e cila eshte pajtuar me Vrana Kontin se me kend kemi deshire te takohemi. Vetem une do te kisha pase deshire te takohesha edhe me te tjeret... | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Oct 15, 2008 10:40 pm | |
| Ne kete rast edhe une , sigurisht qe edhe me te gjithe te tjeret, sic shkroi Muhameti. - MUHAMETII shkruajti:
- Edhe une mendoj njesoj sikurse eva0506, e cila eshte pajtuar me Vrana Kontin se me kend kemi deshire te takohemi.
Vetem une do te kisha pase deshire te takohesha edhe me te tjeret... | |
|
| |
GocPejone Anëtar
Numri i postimeve : 372 Age : 104 Vendi : Matiqan Registration date : 16/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Oct 19, 2008 2:39 pm | |
| kisha pas qef me taku unikkatilen | |
|
| |
Ali Baba Tepelena Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 187 Age : 68 Vendi : greqi Registration date : 13/08/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Oct 19, 2008 8:35 pm | |
| Përshëndetje të gjithëve.Po ta mendosh mirë,nuk është keq të takoheshin një herë gjith antarët e këtij forumi në një takim të organizuar diku.Asgjë nuk është e pa mundur. respekt për të gjithë. | |
|
| |
feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Oct 19, 2008 8:41 pm | |
| Jam i mendimit tënd Ali Baba Tepelena. Mire do te ishte me rastin e Promovimit të Revistes Bashkimi kombetar, te caktohet vendi. Nese nuk mundemi ne nje vend ta promovojme ne ca vise ! Keshtu krijohet mundesia e transnacionales në emer të Bashkimit! | |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Oct 19, 2008 9:12 pm | |
| kish me qen mir mu taku me shumicen e antarve, se me te gjith antaret mu taku asht shum fshtir se ka antar se jeton ne evrop dhe shum tjera vende, po si do qoft knaqsija kish me qen shum e madhe ne ataret e forumit mu taku, po as pak nuk nvaret nga ne , stafi e ka munsin per organizime te takimit. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Oct 19, 2008 9:15 pm | |
| Me at qe ka deshir te takohet me mua edhe un kam deshir te takohmi |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Oct 19, 2008 10:56 pm | |
| - vesa shkruajti:
- Me at qe ka deshir te takohet me mua edhe un kam deshir te takohmi
Edhe me mua vesa? sepse une desheroja te takohem me ty! | |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| |
| |
feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 20, 2008 12:25 am | |
| - UnikKatilja shkruajti:
- kisha pas qef me taku unikkatilen
Keshtu sic e lexova jo se u befasova por, rashe ne mendime. nese jane dy , sepse UnikKatilja e madhe, dallon nga e dyta qe shkruhet vetem me shkronja te vogla. Personalisht deshiroj te takohen ! | |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 20, 2008 5:25 pm | |
| me te gjith nataret kom deshir te takohemi | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 20, 2008 8:03 pm | |
| |
|
| |
ELIE Anëtar i ri
Numri i postimeve : 163 Age : 54 Registration date : 10/03/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 20, 2008 8:12 pm | |
| Une tashti per tashti me njerin qe e kam shum xhan do shifemi se shpejt po dhe me Vesen ! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 20, 2008 8:15 pm | |
| |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 20, 2008 8:55 pm | |
| ah me vesen do te deshiroja edhe une te takohem | |
|
| |
blerim Anëtar i ri
Numri i postimeve : 133 Age : 42 Vendi : ks Registration date : 12/09/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 20, 2008 9:03 pm | |
| Me z. Nezir Myrta! Ehii Shaban Shaban po kush nuk deshiron te takohet me Vesen, ajo eshte e re, dhe e bukur shume ! | |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 20, 2008 10:35 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
| |
|
| |
| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|