| Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) | |
|
+63Merisa Driniiiii arberia Tatoo Dr!lj@ Uskana LINDA78 Guximi egzona- E_Bukura ylari Veneta el43 Driola Luki Eva0506 Fjona stabili Tesa ariana18 Xili Parapsikologu elisa lilu spirito Mister echo rolling tina idol rroni GocPejone bukla Kristal Ani valmir haziri Mysafir shqiptare STUPCAT **Embelsira** Euridika bessa ReSpEkTi_CH rrebelja dibranja tom sojer Arta anjesa perparimi sofia shaban cakolli silvi alissa mickonja Sy kaltri Beton azzurra Kosovarja Vista Sofra Riki30 Anna meli 67 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Wed Sep 26, 2007 6:14 pm | |
| a pate kamere?!!!! A ki adrese ne msn!!!
qomq ni foto
mhhhhhhhhhhhhhhhhhh |
|
| |
sofia Fillestar/e
Numri i postimeve : 43 Registration date : 24/09/2007
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Wed Sep 26, 2007 6:42 pm | |
| Hahaha Jam_bulli edhe mua keto me bejn shume nervoz sidomos kur me lypin add te msn uuuuufffffffffaaaaaaaaa i them menjher a nuk dini pyetje tjeter aa... | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Wed Sep 26, 2007 7:52 pm | |
| Mos u nervozo fare Sofia,po i thua shkurt jo,qe pastaj te nervozohet ai,apo ajo. | |
|
| |
Sy kaltri Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1972 Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Thu Sep 27, 2007 11:31 am | |
| Sofia si te thon a ke add te msn thuaja po kam si te than ama jap thuaju jo se eke add e msn tend dhe une po e mbaj timen jo ti dy msn une as nje nuk ben keshtu | |
|
| |
silvi Anëtar
Numri i postimeve : 218 Registration date : 04/09/2007
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Thu Sep 27, 2007 3:51 pm | |
| Sapo shtrihem te fle dhe degjoj:
- tik-takun e ores
- pik-pikun e rubinetit qe s'eshte mbyll mire
- dike qe gerrhet
- komshiun lart duke mermerit
- pikat e shiut ne dritare
- kanarinen qe s'pushon duke ciceruar
etj,etj qe s'po me kujtohen per momentin dhe,pa, u ngrit me fut oren ne dollap,me shtrengu rubinetin,me shty ate qe po gerrhet,me i ra tavanit me okllahi,me prit me pushu ai i mallkum shi,me u cu me mbulu kafazin,etj etj s'ka gjum per mua vallaj | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2694 Vendi : Zurich Registration date : 26/08/2007
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Thu Sep 27, 2007 5:02 pm | |
| Gjera te vogla qe me pengojn ashtu siq ceku silvi ora kur jam nemeditim rubineti i ujit femijet me duar te papstar kur prekun gjerat ,kur shkoj ne vizita familjare dhe flasin te gjithe pernjiher kur nuk njeri flet dhe tjetri ndigjon aty ku nuk ka rregull . | |
|
| |
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Thu Sep 27, 2007 11:43 pm | |
| gjerat qe me bejn nervoz jan zhurmat hiq smuj ti ndigjoj dhe Femijet kur qajn me duket se ne Luftë jemi se kam pas shum raste me pa keshtu duke qejt ne per borë gjat luftes Femijë | |
|
| |
perparimi Përjashtuar
Numri i postimeve : 11 Registration date : 25/09/2007
| |
| |
anjesa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| |
| |
Arta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 760 Registration date : 06/09/2007
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Mon Oct 01, 2007 1:48 pm | |
| Mua me bejne nervoz zhurmat ritmike . | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Mon Oct 01, 2007 2:19 pm | |
| Mua me bezdis edhe kur dua te flej dhe cingron telefoni . | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Tue Oct 02, 2007 12:28 pm | |
| Nervoz behem sa here qe me pengojne kur kam pune te ngutshme.
Behem shume nervoz kur me vijne per nje pune e ma kerkojne urgjent. Nuk e pranoj.
Behem nervoz kur me genjejne. | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Tue Oct 02, 2007 2:14 pm | |
| Mua me ben shum nervoz edhe neten kur kalojn femrat me taka qe ecin tak-tuk me taka ne mes te nates me jep nervoz qe te kem mundesi jav thej kembet me gjithe taka . | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Tue Oct 02, 2007 2:55 pm | |
| mos u bezdis oj anna,provo te besh nje jete pa bezdisje,mua nuk me bezdisin gjerat e imeta,perballoj edhe disa te renda | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Tue Oct 02, 2007 3:11 pm | |
| Mua me bezdis edhe telefoni kur bjen une jam ne lexim them ku ja qelloj bash ne ket kohe . | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Wed Oct 03, 2007 9:03 am | |
| Arta, me beri pershtypje qe te bejne nervoz zhurmat ritmike: Ja nje pjese nga nje libri im ku e them kete gje:
" ....... Diku në godinë përplaset një derë a dritare, gjë që e urrej shumë. Bezdia ritmike m’i ngre më shumë nervat se sa ajo e vazhduar, me të cilën mësohesh. ..... " | |
|
| |
silvi Anëtar
Numri i postimeve : 218 Registration date : 04/09/2007
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Wed Oct 03, 2007 12:04 pm | |
| Me bezdisin shume kur verej disa njerez qe nuk dine te hane me goje mbyllur,nuk mundem as t'i shoh as t'i degjoj dot kur mbllaciten.. | |
|
| |
tom sojer V.I.P
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Wed Oct 03, 2007 1:09 pm | |
| Silvi, edhe mua. Mua, gjithashtu, me bezdisin shume njerezit qe pastrojne dhembet ne tavoline (qofte edhe sikur ta vene doren apo shamine para, nuk ka rendesi). Shko ne banjo nese do te pastrosh dhembet. | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Wed Oct 03, 2007 5:24 pm | |
| Mua me bezdis edhe kur njeriu pas ngrenjes gromsin si lop dhe kur flet ne telefon dhe han buke ose qimqakize . | |
|
| |
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Thu Oct 04, 2007 12:32 am | |
| Gjërat qe më Bezdisin jan kur një njeri te flet Fjal të ëmbla dhe mbas shpines mundohet meta bë Varrin ata jan dy ftyrsha dhe nuk dua as te ndegjoj emrin e tyre as nuk dua të i shoh as nje her ata | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Thu Oct 04, 2007 3:16 am | |
| ka shum gjera qe me bejn nervoz me gjithate jam nji person se kam durim shum edhe kur njeriut ja fakton dhe behet sikur ste merr veshe . | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Thu Oct 04, 2007 5:18 pm | |
| Me bezdisin edhe kur njerzit nuk me degjojne ate qe flas | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Thu Oct 04, 2007 5:29 pm | |
| Kur aryn fundi i muajt edhe pse eshte e vogel behet e madhe,kur duhet te kaloi ne Bank per te paguar te dhenat shtetrore,sigurime,banes,radar ha ha ha etj etj. Punon nje muaj te gjate per nje moment qe futeshe ne Bank ty marin perseri mundin qe ke punuare per tere muain. Flas per ne Zvicere. ..by to made beton. | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Thu Oct 04, 2007 5:53 pm | |
| Me bezdisin shum edhe reklamat ne televizion ashtu reklamat qe vij ne poste . | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) Sun Oct 07, 2007 12:30 am | |
| Mua me bezdisin edhe linja telefonike kur eshte busy | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) | |
| |
|
| |
| Gjera te vogla qe ju bezdisin(ju bejn nervoz) | |
|