| Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? | |
|
+62Delia Anabela tonche veletini Thyama Aldo Mergimtari Andoni_uk socratus Driniiiii Sema istogalia Psikologu Art@ Agrone Guximi Aktiv Eagle Eye tina VINCA ngadhenjimi klodian Dritoni kosovaboy Melodi thellenza Tatoo Tigrina Aldren1 PeriiKeputur kacimix Muja e Halili Parapsikologu Arjana L1ndush3 Mirushe smaka E_Bukura xhavo_ Eklips GERI_G Blerti_Gashi Hamitmatjani Veneta rroni anila Xili feratkoca Leka i Madh flamur2811 Gjura Sofra stabili Fjona feneri Eva0506 petritkola Ago Muji agim__barja zeriatdheut MUHAMETII forca1 66 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
PeriiKeputur Anëtar
Numri i postimeve : 342 Age : 111 Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA Profesioni/Hobi : ANTI-SERB Registration date : 12/05/2008
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Fri Jan 23, 2009 4:19 pm | |
| Pikerisht ajo qe dua te them | |
|
| |
Tatoo Anëtar i ri
Numri i postimeve : 148 Age : 41 Vendi : ne Parajse Registration date : 23/01/2009
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Fri Jan 23, 2009 5:02 pm | |
| Flamuri i kalter nje send pa vlere. Rrofte flamuri kuq e zi, ai eshte lare me gjak ne shekuj dhe mbetet perjete flamuri i vetem. | |
|
| |
thellenza Anëtar
Numri i postimeve : 384 Vendi : Gjermanise dikund :p Registration date : 25/08/2008
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Fri Jan 23, 2009 7:55 pm | |
| e respektoj, por nuk e dua sa flamurin me shqiponje! | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Sat Jan 24, 2009 1:09 am | |
| Ka nje Shqiperi, nje komb, nje flamur dhe nje dite pararsie 1912. | |
|
| |
PeriiKeputur Anëtar
Numri i postimeve : 342 Age : 111 Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA Profesioni/Hobi : ANTI-SERB Registration date : 12/05/2008
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Sat Jan 24, 2009 11:56 am | |
| Flamurin e Kosoves nuk dua ta respektoj as qe kam per ta respektuar ndonjhere se eshte flamur pa histori, dhe i percaktuar nga serbet dhe tradhtaret e kombit shqiptar. | |
|
| |
stabili Anëtar
Numri i postimeve : 459 Age : 66 Vendi : Kosove Registration date : 10/05/2008
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Sat Jan 24, 2009 2:27 pm | |
| Ky flamur,per fat te keq tonin(per te mos thene tragjedine tone)eshte "pune" biznesi dhe le ta respektojne "biznesmenet" ! | |
|
| |
PeriiKeputur Anëtar
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Sat Jan 24, 2009 3:03 pm | |
| - stabili shkruajti:
- Ky flamur,per fat te keq tonin(per te mos thene tragjedine tone)eshte "pune" biznesi dhe le ta respektojne "biznesmenet" !
Nuk eshte pune biznismenesh por kriminelesh, sepse vjen nga plani serb pra pakoja e Ahtisarit, dhe produkti tjeter ne Kosove Eulexi dhe koprracia e qeverise tone. | |
|
| |
Melodi Fillestar/e
Numri i postimeve : 38 Age : 37 Vendi : Në zyren e engjullit Registration date : 24/01/2009
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Sat Jan 24, 2009 4:06 pm | |
| Une nuk njoh tjeter flamur,pos atij kombetar. | |
|
| |
kosovaboy Fillestar/e
Numri i postimeve : 18 Age : 54 Vendi : Prishtine Registration date : 06/01/2009
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Sat Jan 24, 2009 5:12 pm | |
| Une nuk po i kuptoj postimet e antareve ose pyetjen, ketu po thot sa e rrespektoni flamurin e Kosoves e jo a e rrespektoni me shume flamurin e Kosoves se flamurin kombetar. Eshte e logjikshme qe flamuri kombetar eshte i shenjte dhe i perfaqeson shqiptaret kudo qe ndodhen ata, por edhe flamuri i Kosoves e perfaqeson Kosoven deshtem apo nuk deshtem ne sepse e ka perzgjedh parlamenti i Kosoves dhe si i tille duhet rrespektuar, pasi qe ky flamur kurr nuk mund te jete flamur kombetar por vetem flamur shteteror.Pershendetje. | |
|
| |
Muja e Halili Anëtar
Numri i postimeve : 294 Age : 28 Vendi : GalaxY Profesioni/Hobi : Mi vra shkijet Registration date : 15/01/2009
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Sat Jan 24, 2009 5:36 pm | |
| - kosovaboy shkruajti:
- Une nuk po i kuptoj postimet e antareve ose pyetjen, ketu po thot sa e rrespektoni flamurin e Kosoves e jo a e rrespektoni me shume flamurin e Kosoves se flamurin kombetar.
Eshte e logjikshme qe flamuri kombetar eshte i shenjte dhe i perfaqeson shqiptaret kudo qe ndodhen ata, por edhe flamuri i Kosoves e perfaqeson Kosoven deshtem apo nuk deshtem ne sepse e ka perzgjedh parlamenti i Kosoves dhe si i tille duhet rrespektuar, pasi qe ky flamur kurr nuk mund te jete flamur kombetar por vetem flamur shteteror.Pershendetje. Shoku ky flamuri i kosoves qe thua ti duhet rrespektuar,e ke shume gabim,flamuri i kosoves eshte pleher,dhe anetaret e ketii forumi me siguri kan shkruar per te treguar se ne qfare gjendje ke rene ti dhe disa te tjere,qe thoni se duhet respektuar flamuri i kosoves. | |
|
| |
kosovaboy Fillestar/e
Numri i postimeve : 18 Age : 54 Vendi : Prishtine Registration date : 06/01/2009
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Sun Jan 25, 2009 12:21 am | |
| Ani mos e rrespekto askush nuk po te detyron, dhe nuk e shoh pse ke nevoje me diskutu per postimin tim.Ky ishte mendim i imi dhe mbetet i tille.E per ate se ne cfare gjendje jam po te tregoj se me flamurin kuq e zi kam marre pjese ne tre lufterat clirimtare dhe ti nuk je ne gjendje me me tregu ne cfare gjendje jam. | |
|
| |
Muja e Halili Anëtar
Numri i postimeve : 294 Age : 28 Vendi : GalaxY Profesioni/Hobi : Mi vra shkijet Registration date : 15/01/2009
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Sun Jan 25, 2009 12:57 am | |
| Ca po bon,a po lodhesh?Me pas luftu ne keto luftra clirimtare e kishe pasen ni pik truni n'koke,dhe nuk ishe kanen simpatizues i flamurit te kosoves ,flamure shkombetarizues. | |
|
| |
kosovaboy Fillestar/e
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Sun Jan 25, 2009 2:49 am | |
| Eshte lehte me rrespektu flamurin kombetar ketu ne forum por eshte dasht me rrespektu kur ka qen koha.Une ndoshta e kam nje pike ne tru pike e cila me ka dergu ne lufte por nuk jam sikur ti pa tru edhe pse vendin e trurit e ke. Te thash edhe njehere nuk ki nevoje me repliku me mendimet e mia, nese don dergo mesazh privat. | |
|
| |
Dritoni Fillestar/e
Numri i postimeve : 2 Registration date : 29/08/2007
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Sun Jan 25, 2009 6:51 pm | |
| Flamurin e kosoves duhet ta respektojm sepse eshte nje i cili perfaqson shqiptaret ne te gjitha trojet ku ai jeton, eshte flamuri per te cilin u deshte te marr rrugen Ise Boletini nga Kosova per ne Vlore qe ta perfaqsoje Kosoven. Pra eshte Flamuri kuq e zi ne sfondin e saj shqiponja. | |
|
| |
Muja e Halili Anëtar
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Sun Jan 25, 2009 7:37 pm | |
| o ti Driton jo kombetarin po flamurin shteteror! | |
|
| |
klodian Përjashtuar
Numri i postimeve : 107 Age : 39 Vendi : europe Registration date : 25/12/2008
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Sun Jan 25, 2009 7:38 pm | |
| HIçççççççççççççççççççç eshte tejet i ftoftë... akulllllllllllllllllllllllllllllllllllllll dhe mbi te gjitha flamur koti dhe i imponuar nga te tjeret! | |
|
| |
ngadhenjimi Anëtar i ri
Numri i postimeve : 198 Age : 43 Vendi : gjilan Registration date : 24/12/2008
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Mon Jan 26, 2009 6:31 am | |
| kosova e ka pas flamurin e vet dhe e ka si krahine e ilirides si dardani po ca shqiptare idiotesh dhe shkurt pames qe nuk njofin as historin e kombit te vet e dogjen neper rruget e kosoves tani le ta perqafojne kete qe ja sollen le te kenqen me te | |
|
| |
Muja e Halili Anëtar
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Mon Jan 26, 2009 3:52 pm | |
| Eshte me te vertete shume keq qe nje popull me nje tradite te madhe,zakone te lashta ,sic jemi ne ,te kete kete plehersire ne ikonen e keti shteti. | |
|
| |
VINCA Fillestar/e
Numri i postimeve : 18 Age : 33 Vendi : STRUGA Registration date : 14/01/2009
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Mon Jan 26, 2009 10:06 pm | |
| Tung vllazni e motra ! Ne krejt e dim qe kemi veq 1 flamur,Shqipja me 2 Krena dhe perveq ketij flamuri ne s'duhet te rrespektojme ose te admirojme asnje tjeter qofte partiak,qofte krahinor.Harta Kosoves me gjashte yje,1 reklam e mire para turisteve pasi eshte nje 'hotel' me 6 yje jo me 5 Kosova-Shqiperi ! | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Tue Jan 27, 2009 12:03 am | |
| Ky flamure ju takone atyre me dy fytyre qe terhiqen si idealiste e ne funde dalin kolaboratore dhe shpifes andaj ky flaumer eshte per gabelt nuk njofe tjeter vetem ketije qe kame dhane BETIM | |
|
| |
Eklips Anëtar i ri
Numri i postimeve : 146 Age : 37 Vendi : Në ferr..!! Registration date : 17/01/2009
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Tue Jan 27, 2009 12:05 am | |
| Une respektoj vetem flamurin kombetar,per te cilin jan sakrifikuar dhjetra njerez...!! | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Tue Jan 27, 2009 3:27 am | |
| Une jam nga Shqiperia Londineze, Kosoave eshte Shqiperi. Flamuri eshte kuq e zi. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Tue Jan 27, 2009 3:29 am | |
| - ngadhenjimi shkruajti:
- kosova e ka pas flamurin e vet dhe e ka si krahine e ilirides si dardani po ca shqiptare idiotesh dhe shkurt pames qe nuk njofin as historin e kombit te vet e dogjen neper rruget e kosoves tani le ta perqafojne kete qe ja sollen le te kenqen me te
Kosova ka flamurin kuq e zi | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Tue Jan 27, 2009 10:43 am | |
| - Dritoni shkruajti:
- Flamurin e kosoves duhet ta respektojm sepse eshte nje i cili perfaqson shqiptaret ne te gjitha trojet ku ai jeton, eshte flamuri per te cilin u deshte te marr rrugen Ise Boletini nga Kosova per ne Vlore qe ta perfaqsoje Kosoven. Pra eshte Flamuri kuq e zi ne sfondin e saj shqiponja.
- Muji e Halili shkruajti:
- o ti Driton jo kombetarin po flamurin shteteror!
Muji, unë nuk po shoh ndonjë lëshim që është bërë nga shkrimi që e ka bërë Dritoni. Nga shkrimi që e ka bërë Dritoni, kuptojë se... as që vjenë në shprehje flamuri aktual i imponuar nga bashksia evropiane, por populli Shqiptar, anekënd, që ai është dhe jetonë, përfaqsohet, dhe e ka vetëm një Flamur. Flamurin Kuq dhe Zi. | |
|
| |
Muja e Halili Anëtar
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? Tue Jan 27, 2009 3:58 pm | |
| Me falni ,qe po ju kundershtoj Sofra,por tema ishte per flamurin e Kosoves,e jo per ate kombetarin. Me gjithate mbetesh i rrespektuar nga une.. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? | |
| |
|
| |
| Sa e respektoni flamurin e Kosoves ?? | |
|