| Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! | |
|
+76ramadan mekaniku valmir9 an-di xhiti Ramizi Mehmeti Mirushe Aktiv Tatoo Medalim Hamitmatjani PeriiKeputur Muja e Halili paioni Clarence Eagle Eye Eklips korcaeagles LISI Delia anila Aldo klodian GERI_G Fjona ngadhenjimi dezertori xhavo_ play Arber01 Guximi aristokrati murturi Kasper Blerti_Gashi Teutaa Tropojani sela-mi Xili fina Jani E_Bukura shqiptar real lilu nardlushnja feratkoca lilly forca1 blerim krrqa ss1 agim__barja kacimix fatlum Labinot Drenica comeback njonidrenica besim78 Leka i Madh blerim petritkola Gjura katunariplak Martina MUHAMETII Pirro i Epirit Mergimtari **Lumi_ Sofra tom sojer Beton el43 Eva0506 zeriatdheut Luki Ademi85 Ago Muji 80 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
xhavo_ Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 782 Registration date : 20/03/2008
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sat Jan 31, 2009 9:53 pm | |
| - petritkola shkruajti:
- A do te akuzoje Aleksander Biberaj zotin Berisha per vrasajen e Azem Hajdarit?
Perse u shkrua dhe nuk u fol ate dite ne zyre? Sa e njoh une Aleksandrin, ai nuk do te akuzoj Berishen. Keto gjëra janë qesharake. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sat Jan 31, 2009 11:08 pm | |
| Byberaj, Mustafaj... formojne parti te re. | |
|
| |
Aktiv Anëtar i ri
Numri i postimeve : 87 Age : 45 Vendi : Toke Registration date : 29/01/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 1:49 am | |
- Byberaj, Mustafaj... formojne parti te re.
Mos valle Zotri jeni dashuruar tek Sali Berisha ,mendoj qe ka nje grua dhe ka femije me vjen keq po jeni ne adres te gabuar . Pse ! gjithe ki mllef ndaj nje keryetari shteti ,kure te gjithe dime se kushe eshte dhe çfare eshte dhe duhet te vlersohen meritat e nje kryetari . Pikrisht ishte S.Berisha qe i dha drit kti populli,ishte pikrisht qe mori vendim te thyje akullin per te miren e popullit,ishte pikrish S Berisha qe theu murin e Berlinit te themei ,ishte personazhi Berisha ai qe sote dita me dite e me shume po bashkohen shqiptaret kurre dikur munges ishte qe nuk dinin qe ka shqiptar ne Maqedoni ,Medvegje ,presheve etj .... Pikrishte pikrisht ishe ai qe sote kujdeset per popullin ,eshte ai qe eshte kryetar shteti ka pergjithsi shteti ,gjithe populli dime se kushe eshte dhe çfare vlere ka nje kryetar shteti .... Por ti Zoti Profet na thuaj te pakten ne publik kush jeni dhe çfare vlere keni apo çfare te mire keni bere per kete popull qe ishte dhe eshte per toke ende ....??? | |
|
| |
Delia Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 514 Registration date : 13/01/2008
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 3:08 am | |
| Sali Berisha takon burra Shetetesh në Forumin Ekonomic që u zhvillua në Zvicër dhe mori përkrahje për shvillim të më tejshëm Shqipris . | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 3:11 am | |
| Aktiv une shume vejte qe po ndricoj mendjet e shqiptareve. Dhe nje mendje e ndricuar nuk munde te shihet kurre. Pese persona kryesor penguan bashkimin e shqiptareve, Milloshi, Berisha, Janullatos, Rugova, Nano. Dy kane ikur. Tre jane ne valle. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 3:12 am | |
| Berisha ka komunikuar me Biberajn ne zyren e tij me letra, shenime... Perse? Nga kush kishte frike Berisha se do te degjonte dhe cili ishte sekreti? | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 3:32 am | |
| Pasi qe nuk mundem ta hedhi foton lutemi shikojeni. Eshte nje i cmendur e gjysem. Po i vjen fundi... http://www.kohajone.com/html/artikull_36829.html | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 3:45 am | |
| -Në kohën e Sali Berishës u emru një grek në krye të Kishës autoqefale ortodokse i cili edhe sot punon në shërbim të interesave greke, po e përmendi vetëm një fakt ... fakti me eshtrat që i çvarrosën eshtrat në një kishë afër korçës në Kozin. Të mos harrojm se Janullatosi ishte oficer i ushtrisë greke i cili aneksoi Kishën autoqefale të Fan Nolit greqisë. -Në kohën e Sali Berishës në Shqipëri u krijuan bandat më të mëdha në Evropë dhe mafia nga të cilat Shqipëria u bë urëlidhse e lindjes dhe perëndimit për të gjitha mbrapshtirat që nga prostitucioni e deri tek lëndët narkotike.... -Në kohën e Berishës në Gjirokastër për herë të parë është hap një konsullatë greke.... -Në kohën e Sali Berishës është bërë thirrje e hapur që të shkatrrohet Shqipëria në emër të shkatrrimit të komunizmit. -Në kohën e Sali Berishës si kurr më parë ka ra shumë poshtë çështja kombëtare, sa që u kthy historia mbrapsht është me rëndësi të përmendim se qeveria e Berishës deklaronte se shqiptarve të Kosovës u takon minimumi i një autonomie në kuadër të serbisë përderisa në kohën e Ramiz Alia Kosova u njoh si Republikë dhe u hap edhe zyrë për Kosovën në Tiranë. -Në kohën e Berishës Shqipëria u fut në konferencën islamike.... -Në kohën e Berishës pikrisht ishte Berisha i cili shpëtoi Maqedonin nga ndarja... -Në kohën e Berishës ishte Berisha i cili u dhuronte të huajve relike të vjetra mijvjeçare nga muzet tonë kombëtar. -Në kohën e Berishës u vodhën shumë here muzet tonë kombëtar.... -? -! -etj etj............. | |
|
| |
Aktiv Anëtar i ri
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 4:31 am | |
- Aktiv une shume vejte qe po ndricoj mendjet e shqiptareve. Dhe nje mendje e ndricuar nuk munde te shihet kurre.
Pese persona kryesor penguan bashkimin e shqiptareve, Milloshi, Berisha, Janullatos, Rugova, Nano.
Dy kane ikur. Tre jane ne valle. Zotri Profet Ne shqiptaret e kemi ne maje te guhes te tallemi me kryetarin e shtetit ,me kryeministrin etjjjjjj.I kemi ne maje te gojes shprehjet siç shpreheni me gjithe kete mellef ne faqe te Netit per kon po bene kete per nje Shqiptar .PSE ! Nga eshte S. Berisha mos vall nga Nigeria ,Angolla apo Kina .....?,apo mos valle i gjithe mundi i ti kishte te beje me keta shtete ,jo ,jo Zotri profet ,i takoj dhe ne kohen kurre kerkohej ai popull pikrishte te shef pak drit ishte pikrishte S. Berisha qe kontribuoi per kete popull jo ti as une ,po te kishte qene nder kolonin anglesa apo françese shqipria nuk do te ishte per toke siç e gjete Berisha .Ne te njejten kohe edhte ne kemi qene koloni te Komunizmit . Po ku gjithe kete guxim e vullnet gjeni, gjithe kete energji ne vete ...Dueht me te ardhe turp dhe TURP. | |
|
| |
Aktiv Anëtar i ri
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 4:35 am | |
| Sju vjen turp gjithve per kete titull te teme te hapet ne nje faqe qe mendoni te jete faqe e rruges drejt bashkimit . TURP PER TE GJITH per kon e beni per nje shqiptar ,per nje shqiptare qe e udheq shtetin toooooooooooone e jo Nigerin apo Kongon udheq Shqiprin po te dini me mire pse o Zotri Profeta nuk e udheqni ju ate shtet . | |
|
| |
Aktiv Anëtar i ri
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 4:44 am | |
| - Sofra shkruajti:
- -Në kohën e Sali Berishës u emru një grek në krye të Kishës autoqefale ortodokse i cili edhe sot punon në shërbim të interesave greke, po e përmendi vetëm një fakt ... fakti me eshtrat që i çvarrosën eshtrat në një kishë afër korçës në Kozin.
Të mos harrojm se Janullatosi ishte oficer i ushtrisë greke i cili aneksoi Kishën autoqefale të Fan Nolit greqisë.
-Në kohën e Sali Berishës në Shqipëri u krijuan bandat më të mëdha në Evropë dhe mafia nga të cilat Shqipëria u bë urëlidhse e lindjes dhe perëndimit për të gjitha mbrapshtirat që nga prostitucioni e deri tek lëndët narkotike....
-Në kohën e Berishës në Gjirokastër për herë të parë është hap një konsullatë greke....
-Në kohën e Sali Berishës është bërë thirrje e hapur që të shkatrrohet Shqipëria në emër të shkatrrimit të komunizmit.
-Në kohën e Sali Berishës si kurr më parë ka ra shumë poshtë çështja kombëtare, sa që u kthy historia mbrapsht është me rëndësi të përmendim se qeveria e Berishës deklaronte se shqiptarve të Kosovës u takon minimumi i një autonomie në kuadër të serbisë përderisa në kohën e Ramiz Alia Kosova u njoh si Republikë dhe u hap edhe zyrë për Kosovën në Tiranë.
-Në kohën e Berishës Shqipëria u fut në konferencën islamike....
-Në kohën e Berishës pikrisht ishte Berisha i cili shpëtoi Maqedonin nga ndarja...
-Në kohën e Berishës ishte Berisha i cili u dhuronte të huajve relike të vjetra mijvjeçare nga muzet tonë kombëtar.
-Në kohën e Berishës u vodhën shumë here muzet tonë kombëtar....
-?
-!
-etj etj............. -etj etj Ne kohen e Sali Berishes u hapen deret e njerzimit te botes njerzore demokratike Ne kohen e Sali berishen u ndertuan shume rruge Ne kohen e Sali Berishes shqiptaret jashte kufirit vizitoin shqiprin Ne kohen e Sali Berishes nga Shqiptaret jashte kufirit e gjithe (Shtetet per rrethe ) riten ekonomin shqiptare . Ne kohen e Sali Berishes jetohet si njerez ,punohet si njerez te qenurit te lire e demokrat . Ne kohen e Sasli berishes (shume nga ushtria jone hulumtuan dhe bene stervitje ishte ajo kohe qe pregaditen ushtrimet per ti dal balle Serbit,po te ishin mbyllur kufit nuk do te njiheshim edhe ne me kete pake liri qe e kemi . Ne kohen e Sali Berishes Shqipris nuk eshte atje ku ka qene . Mos te kan mare pak avull syzet e nuk shef mire .? | |
|
| |
Aktiv Anëtar i ri
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 4:50 am | |
| Nuk eshte ligesi perkundrazi eshte perparesi e virtyt qe pranojme se shoqeria jone shqiptare aktulishte gjendet ne nje faze te zhvillimit parademokratik . | |
|
| |
Aktiv Anëtar i ri
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 4:58 am | |
| - Mehmeti shkruajti:
- Azemi ka qene krahu djathte i Sali Berishes dhe mos krijioni fantazije. Sali Berisha eshte nje shqiptare i vertete dhe ka sjelle demokracine e vertete ne shqiperij. Cdo vendim qe merr e ka demokratik dhe perparimtar konform drejtave te njeriut dhe kerkesave te demokracise sot kjo teme nuk ka kuptim se ai nuk eshte mik i serbve
Te lumte Zotri te pakten nje postime me vler lexova ne kete teme . shume rrespekt . | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 5:40 am | |
| Aktiv, Une ju premtoje se kur te firmoset hyrja e Shqiperise ne NATO une do te jem atje. Kur te behet Bashkimi une do te jem atje. Ky eshte kontributi im. Juve perse me kundershtoni. Mos valle juve jeni kundra Bashkimit dhe hyrjes se trojeve te bashkuara ne NATO? Ku e gjeje une guxmimin dhe energjine te kundershoje kryeministrin e meruar nga serbet dhe greket? Vete pyetja ta jep pergjigjen. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 5:43 am | |
| Ne kohen e Sali Berishes u ndertuan varre dhe obliske greke dhe serbe ne token shqiptare. Ne kohen e Sali Berishes u sulmua Skenderbeu, Qemali, Noli... Perse Berisha ne kryeministri e ka ndryshuar shqiponjen shqiptare dhe ka vendosur nje zog sllav? | |
|
| |
Aktiv Anëtar i ri
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 5:46 am | |
- Aktiv,
Une ju premtoje se kur te firmoset hyrja e Shqiperise ne NATO une do te jem atje. Kur te behet Bashkimi une do te jem atje. Ky eshte kontributi im. Juve perse me kundershtoni. Mos valle juve jeni kundra Bashkimit dhe hyrjes se trojeve te bashkuara ne NATO?
Ku e gjeje une guxmimin dhe energjine te kundershoje kryeministrin e meruar nga serbet dhe greket? Vete pyetja ta jep pergjigjen. Ai eshte Shqiptar nuk eshte as Serbe as Grek kjo eshte pergjigje e natyres dhe botes njerzore e demokrate . As nje shqiptar nuk eshte kunder bashkimit i keqinformuar jeni Zotri Profet ,por gjithe .kushe ka vlerat e veta . Secia e mire e ka nga nje te keqe .po edhe secila e keqe e ka nga nje te mire . Per gjithe keta qe thua e prezentoheni as qe nuk te njef populli se kush jeni te ja leme kohes vete koha do te tregoje kush qenka Zorti profeti . Me mire beje se te thuash . | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 5:51 am | |
| Une po beje cdo dite. Pengova hyrjen e Berishes ne USA dhe diskretetove Jozefina Topallin qe sportelistin e hotelit desh t'ja shiste shqiptareve si kongresman amerikan. | |
|
| |
Aktiv Anëtar i ri
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 5:56 am | |
| po kuptohet se shume xhurm beni ne tere jeni dikun apo si fantazem e nuk te njef njeri se kush jeni dhe çfare kerkoni me te vertet . Kemi edhe nga ata parti qe te cilat flsin vetem ne tere ,apo te fshehur diku qe nuk i shef njeri . | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 5:59 am | |
| - Aktiv shkruajti:
- po kuptohet se shume xhurm beni ne tere jeni dikun apo si fantazem e nuk te njef njeri se kush jeni dhe çfare kerkoni me te vertet .
Kemi edhe nga ata parti qe te cilat flsin vetem ne tere ,apo te fshehur diku qe nuk i shef njeri . Mua me njofin ata qe duhet te me njofin... Kryesorja eshte qe beje punen. | |
|
| |
Aktiv Anëtar i ri
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 6:03 am | |
| Keto organizime te fshehta i quan sherbime inteligjente ? | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 6:09 am | |
| Nuk ka asgje te fshehet. A nuk po i them gjerat hapur? | |
|
| |
Aktiv Anëtar i ri
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 6:11 am | |
| Te tilla Parti qe fshehurazi ende ne vitin 2009 para botes demokratike qe i quani shebime intelegjente ,mund te jen te tilla qe ushtroin veprimtari gjysem legale . Sherbimet intelegjente ne boten demokratike duhet te jene me sherbime demokratike e jo komuniste legale . Mjafte se e lodhet popullin me gjithe keta bobardime qe bombardoni popullin per çdo dite e me shume . | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 6:35 am | |
| - Aktiv shkruajti:
-etj etj
Ne kohen e Sali Berishes u hapen deret e njerzimit te botes njerzore demokratike Ne kohen e Sali berishen u ndertuan shume rruge Ne kohen e Sali Berishes shqiptaret jashte kufirit vizitoin shqiprin Ne kohen e Sali Berishes nga Shqiptaret jashte kufirit e gjithe (Shtetet per rrethe ) riten ekonomin shqiptare . Ne kohen e Sali Berishes jetohet si njerez ,punohet si njerez te qenurit te lire e demokrat . Ne kohen e Sasli berishes (shume nga ushtria jone hulumtuan dhe bene stervitje ishte ajo kohe qe pregaditen ushtrimet per ti dal balle Serbit,po te ishin mbyllur kufit nuk do te njiheshim edhe ne me kete pake liri qe e kemi . Ne kohen e Sali Berishes Shqipris nuk eshte atje ku ka qene .
Mos te kan mare pak avull syzet e nuk shef mire .? -Aktiv, në kohën e Sali Berishës harruat të shkruani për shumë gjëra të mbrapshta që ndodhën nëpër qytetet italiane nga shqiptarët u lejuan të futen në Shqipëri edhe shumë agjentë të huaj e nga ata më së shumti ...agjentë grek e serb... por ma kryesorët që dihen deri më sot ishin Janullatosi dhe Fazlliçi. -Po por asnjë fabrikë për të punsuar popullin, kjo qeveri që e përkrah ti ka lejuar shumë shqiptar të ndrrojnë emrat nga Alban në Jan që ta kenë të drejtën ta kalojnë kufirin Shqipëri Greqi të punojnë për ta siguruar mbijetesën e familjes....-Në kohën e Salos kemi vizituar Shqipërin është shumë e vërtetë por jemi zhgënjyer nga disa që thonin "le ta merr greku e italiani Shqipërinë, jemi zhgënjyer kur ndëgjohej vetëm muzika e armiqve tanë greqi dhe serbi, madje u mbajtën edhe koncerte nga Goran Bregoviçi.....( me këngën pucaj pucaj)-T' ja futësh kot për rritjen e ekonomis së Shqipërisë nuk të ndalon askush të flasish por realiteti është i hidhur sepse uji për të pirë vjen nga Greqia.-Përçdo ditë tregon populli se si jetojnë si njerz në Shqipëri ... pa uj, pa rrymë dhe më shumë se 60 % e popullit janë pa punë e mbi 1 milion punojnë në Greqi..... kjo është shumë e vërtetë çka po të them.Paske harruar se fillimisht Adem Jashari e shumë të tjerë ishin stërvitur për luftë në kohën e Ramiz Alis, kurse në kohën e Sali Berishës që thua ti Sali Berisha nuk ishte kryetar i Shqipërisë.... hulumto pak dhe lexo se në 97 ishin firmat piramidale që e rrëzuan Sali Berishën nga kreu i shtetit e ai trumbetonte se do të vishte rrobat të luftoj në Kosovë por e kishte pas vetëm llaf goje....-Me rreshtin e fundit që ke shkruar edhe unë pajtohem plotësisht. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 7:19 am | |
| - Aktiv shkruajti:
- Te tilla Parti qe fshehurazi ende ne vitin 2009 para botes demokratike qe i quani shebime intelegjente ,mund te jen te tilla qe ushtroin veprimtari gjysem legale .
Sherbimet intelegjente ne boten demokratike duhet te jene me sherbime demokratike e jo komuniste legale .
Mjafte se e lodhet popullin me gjithe keta bobardime qe bombardoni popullin per çdo dite e me shume . Fsheurazi...? http://shpresademokrate.blogspot.com/ | |
|
| |
Aktiv Anëtar i ri
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Sun Feb 01, 2009 4:04 pm | |
| -Aktiv, në kohën e Sali Berishës harruat të shkruani për shumë gjëra të mbrapshta që ndodhën nëpër qytetet italiane nga shqiptarët u lejuan të futen në Shqipëri edhe shumë agjentë të huaj e nga ata më së shumti ...agjentë grek e serb... por ma kryesorët që dihen deri më sot ishin Janullatosi dhe Fazlliçi. -Po por asnjë fabrikë për të punsuar popullin, kjo qeveri që e përkrah ti ka lejuar shumë shqiptar të ndrrojnë emrat nga Alban në Jan që ta kenë të drejtën ta kalojnë kufirin Shqipëri Greqi të punojnë për ta siguruar mbijetesën e familjes....-Në kohën e Salos kemi vizituar Shqipërin është shumë e vërtetë por jemi zhgënjyer nga disa që thonin "le ta merr greku e italiani Shqipërinë, jemi zhgënjyer kur ndëgjohej vetëm muzika e armiqve tanë greqi dhe serbi, madje u mbajtën edhe koncerte nga Goran Bregoviçi.....( me këngën pucaj pucaj)-T' ja futësh kot për rritjen e ekonomis së Shqipërisë nuk të ndalon askush të flasish por realiteti është i hidhur sepse uji për të pirë vjen nga Greqia.-Përçdo ditë tregon populli se si jetojnë si njerz në Shqipëri ... pa uj, pa rrymë dhe më shumë se 60 % e popullit janë pa punë e mbi 1 milion punojnë në Greqi..... kjo është shumë e vërtetë çka po të them.Paske harruar se fillimisht Adem Jashari e shumë të tjerë ishin stërvitur për luftë në kohën e Ramiz Alis, kurse në kohën e Sali Berishës që thua ti Sali Berisha nuk ishte kryetar i Shqipërisë.... hulumto pak dhe lexo se në 97 ishin firmat piramidale që e rrëzuan Sali Berishën nga kreu i shtetit e ai trumbetonte se do të vishte rrobat të luftoj në Kosovë por e kishte pas vetëm llaf goje....-Me rreshtin e fundit që ke shkruar edhe unë pajtohem plotësisht.Është diçka që vlen...
më shumë se pranvera, që shkëlqen më shumë se dielli ,më shumë se ari...Sofra O Zotrinja xhurmaxhinje siç perkrahni edhe ju keta fshehurazia parti pse kerkoni ti hudhni poshte me idiotesit tuaja gjithe keta 18 /19 vitet e fundit te shqipris ku bo bazoaheni Zotrinje . Keni haruar Zotri xhurmaxhinje se nga siteni komuniste me frastuktur dolem nder ZEROOOOOOOOOOOO.? Po me thuani Zotrinje xhurmaxhinje çfare pritni ju zotrinje te fleket rregve te Evropes / Botes ? Mendoni ju Zotri xhurmagjinje se Shqipria ne vitet e fundit eshte ndertuar me nje shkop magjik ?,apo ju xhumraxhine e fshehur patat ate shkop magjike qe ndertuat shqiprin vetem se dy vjete e fundit investimet e infastrukuturat jane ! qe po te vihen ne bilance sa 10 vitet e me parshme ,dhe jo me nje buzhet te paster por duke sakrifikuar e duke hire ne borxhe etj per te realizuar dhe garantuar nje te ardhme te per te miren e gjithve tone ...e gjithe kjo behet per rregullimin e infrastukures e cila juve zotrinje xhurmaxhinje nuk ju pelqen ,po me thuani aman cili eshte kontibuti i juaj per Atdheun ?A po me fshetesirat e me fjal boshe kerkoni te ndertohet vete Atdheu jo jo Zotrinje te xhurmave aty ku te haht nuk te japin do te thote se difishohet e keqja qe kerkoni te jepni per te marre e jo per dhene ! Nese nuk keni mundesi te investoni apo te kontribuoni per popullin ,beni mire ironit tuaja te mbani ne vete ,dhe mos u tallni me popullin tuaj . | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! | |
| |
|
| |
| Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! | |
|