|
| Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! | |
|
+76ramadan mekaniku valmir9 an-di xhiti Ramizi Mehmeti Mirushe Aktiv Tatoo Medalim Hamitmatjani PeriiKeputur Muja e Halili paioni Clarence Eagle Eye Eklips korcaeagles LISI Delia anila Aldo klodian GERI_G Fjona ngadhenjimi dezertori xhavo_ play Arber01 Guximi aristokrati murturi Kasper Blerti_Gashi Teutaa Tropojani sela-mi Xili fina Jani E_Bukura shqiptar real lilu nardlushnja feratkoca lilly forca1 blerim krrqa ss1 agim__barja kacimix fatlum Labinot Drenica comeback njonidrenica besim78 Leka i Madh blerim petritkola Gjura katunariplak Martina MUHAMETII Pirro i Epirit Mergimtari **Lumi_ Sofra tom sojer Beton el43 Eva0506 zeriatdheut Luki Ademi85 Ago Muji 80 posters | |
Autori | Mesazh |
---|
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 5:50 am | |
| Sali Berisha ishte ai Kryetari i dikurshem i Shqipërisë qe u mundua me mish dhe Shpirt te ta Shpartallonte Grupin e Parë të UÇK-së pra Komandantin Legjendar Adem Jasharin me Shokët Fadil Kodra , Ilaz Kodra , Sami Lushtaku ,dhe shume te tjere qe ishin per pregatitje ne Shqiperi dhe ky i perzuni nga Hotel Dajti dhe disa deshti te i dorezonte ne MPB Jugosllave kete e kan deshmu ne Kohen e Luftes shume Bashkëluftëtarë të Adem Jasharit | |
| | | xhavo_ Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 782 Registration date : 20/03/2008
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 7:57 pm | |
| Sali Berisha proserb? Mos t'iu dëgjoj kush kësi përrallash. Ky është bllof. Berisha është patriot i vertetë. Mund te mos pajtohemi plotësisht me të në çështje te caktuara politike, mirpo në instancën me të lartë ai është shqiptar i vertetë. | |
| | | Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 8:00 pm | |
| Xhavo_ lexo artikullin e Miranda Vikersit dhe Xhejms Petiferit ne lidhje me Salen dhe do kuptosh sa 'shqiptar i vertete' eshte Sala!!!! Plus mos harro: ne kohen kur tere dynjaja i kish vene embargo te naftes RSFJ-se, ishte Shqiperia e Sali Berishes ajo qe tinezisht ne kufirin me Malin e Zi, furnizonte serbet me nafte. | |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 8:04 pm | |
| - xhavo_ shkruajti:
- Sali Berisha proserb?
Mos t'iu dëgjoj kush kësi përrallash. Ky është bllof. Berisha është patriot i vertetë. Mund te mos pajtohemi plotësisht me të në çështje te caktuara politike, mirpo në instancën me të lartë ai është shqiptar i vertetë. Xhavo_, ja ky eshte berisha, e me thuaj nese nuk eshte e vertete kjo ... S. Berisha, ishte ai, i cili i dha perkrahje serbise gjate luftes ne Kosove, merreni me mende gjate gjithe luftes ka bere tregeti me serbine, duke i shitur karburante, karburante me te cilin serbet shakatrronin gjithcka qe u dilete perpara ne Kosove. Dhe e dini se cfare kishte thene kur e kane pyetur pse iu shite karburante serbeve, ku me keto karburante serbet shakatrrojne Kosoven??, Sala ishte pergjigjur : Hehehe duhet te eci biznisi kjo eshte ne te miren e Shqiperise, duke mos e bere mende se zemren e Shqiperis Etnike ishte duke shkatrruar me ato qe benete...!!
S. Berisha, ishte ai, i cili me shum deshire dhe ngul kembesi thoshte te nenshkruhet marveshja ( kompromisi ) i vijenes per Kosoven, duke e ditur shume mire se ajo marveshje ishte nje dem i madhe per Shqiperine Etnike, e edhe per vete Kosoven.
Ja ky eshte Sala " yne i dashur "...!! |
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 8:16 pm | |
| Ai ka bere gabime por nuk është pro serb. Dhe unë po te siguroj se ska politikan shqiptar qe ka grada qeveritare e te jete me nacionalist se Berisha. Ai është shumë i ndieshëm ndaj çështjes shqiptare, ndaj Kosovës dhe është patriot i vertetë. Politika eshtë kurv, prandaj është vështir te dalesh nga ajo i pa fëlliqur. Sa i perket karburanteve, me tepër janë thashetheme nga njerez dashakëqinjë sesa fakte te verteta. Unë s'jam tifoz, por mos e teproni, behuni te drejtë edhe nëse urreni! | |
| | | Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 8:27 pm | |
| Thashetheme!!!!!!!!!!1 Po vete Serbia e ka pranuar qe ka marre nafte prej Shqiperise ne ditet e embargos. Madje, shtypi europian ka shenuar mjaft per kete ceshtje. Po kush i arrestoi gjithe ata djeme shqiptare ne vitin 1992 ne Tirane? Po kush e arrestoi Adem Jasharin me 1995? Me sa e dime nga logjika e shendosh, Sali 'nacionalisti' ishte ne pushtet atebote! | |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 8:28 pm | |
| Xhavo, pse nuk thua ka bere gabime te pa ndaleshme, te cilat dhe sote vazhdojne ?? Sa eci Shqiperia perpara kur e kishte qeverisjen ne duar Berisha ???, sa po ecen tani perpara??
Per karburantet, ti thua qe jane thashetheme, po pse nuk kane thene per ndonje politikan tjeter, por per Berishen ??
Nuk jam duke urryer, por jam duke ecur drejte .!! |
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 8:33 pm | |
| - Leka i Madh shkruajti:
- Thashetheme!!!!!!!!!!1 Po vete Serbia e ka pranuar qe ka marre nafte prej Shqiperise ne ditet e embargos. Madje, shtypi europian ka shenuar mjaft per kete ceshtje.
Po kush i arrestoi gjithe ata djeme shqiptare ne vitin 1992 ne Tirane? Po kush e arrestoi Adem Jasharin me 1995? Me sa e dime nga logjika e shendosh, Sali 'nacionalisti' ishte ne pushtet atebote! Te lutem mos me fol këtu me rrena e gënjeshtra te serbisë. A nuk po e sheh ti edhe sot se si Serbia bën gënjeshtra për deklarata te zyrtarëve me të lartë europian e botëror dhe te cilat pastaj i demantojnë, e lere me për Berishen apo ndonjë shqiptar tjetër. Serbia nuk ka turp te gënjej sepse gënjeshtren ata e kanë në ideologjinë e tyre. Berisha ka gabime, por unë nuk e pranoj qe Berisha është proserb. Ai është një patriot i vertetë. Unë me parë i besoj pervojes sime, kur Berisha qante si fëmija për Kosovën para lufte, gjatë lufte dhe pas lufte, sesa përrallave qe iu po shkruani këtu, te ndikuar nga politika. Ai është njeri emocional ndaj çështjes kombtare, por politika dhe realiteti e detyron te jetë pragmatik. | |
| | | Leka i Madh V.I.P
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 8:40 pm | |
| Se pari kujdes sesi shprehesh xhavo_. Une nuk thashe genjeshtra te Serbise, por thashe pohime e konkluza qe i ka pahetuar vete bashkesia nderkombetare, madje edhe vete Serbia. Une po e shoh qe s'je i pergatitur per ta rrezuar pohimin tim dhe e luan bishtin cerrc verrc. O burre, ti se pari duhet ta njohesh ca me mire kontekstin ne fjale, te mbeshtetesh ne te dhena dhe jo perjetime e perceptime personale. Lexoje aman 'Te besh lufte moderne' te ish gjeneralit suprem te NATOS Ueslli Klark dhe do ta kuptosh 'nacionalizmen' e Sales dhe kush e furnizioi me nafte Serbine. Nuk besoj se do ti thuash edhe Klarkut 'proserb' | |
| | | Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 8:50 pm | |
| Sali Berisha pasi qe fliste me Enver Hoxhen, nuk ja jepte askujt doren, duke u arsyetuar se kishte folur me Shokun Enver. Nje gjest qe e benin pijonjeret siq thoshte Negjmije Hoxha.
Kurse sot thote:
Enver Hoxha ishte diktator, njeri i cili e shtypi popullin, njeri qe nuk lejoj pluralizmin, nje jo demokratik, bile vazhdon edhe ne banalitete te tjera duke e quajtur njeri te pakulturuar, te pa edukuar etj etj.
Kjo eshte dyftyresi e skalitur ne paftyresi. Vetem ky fakt po te shikohet mund te shohesh fare mire se kush dhe cfare eshte Sali derri. Enveri ishte shume demokrat pasi qe lejoj te jetonin njerez te tille, se ky pleher duhet te vdiste qysh atehere.
Respekt Guximi | |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 8:52 pm | |
| - xhavo_ shkruajti:
- Berisha ka gabime, por unë nuk e pranoj qe Berisha është proserb. Ai është një patriot i vertetë. Unë me parë i besoj pervojes sime, kur Berisha qante si fëmija për Kosovën para lufte, gjatë lufte dhe pas lufte, sesa përrallave qe iu po shkruani këtu, te ndikuar nga politika.
Ai është njeri emocional ndaj çështjes kombtare, por politika dhe realiteti e detyron te jetë pragmatik. Jo qe ka gabime, une te thash se po vazhdone te beje gabime, me te njejtin ritem qe ka bere prej qe eshte ne politiken e Shqiperis. Deshmo shoki qe nuk eshte proserb dhe ndoshta do bindemi se nuk eshte ai qe shohim ?! Paska qajte me lote Berisha per Kosoven ?!! Le more se tash e kenaqe kreit, po a po mendon qe ka qajte se iu ka dhimb populli i Kosoves a??, jo jo shoki ka qajte se e ka ditur se nuk do kete mundesi te zhvilloje biznisin ashtu si me pare qe ka bere. Vertet shihet shum mire, se sa eshte " Emocional ndaj ceshtjes Kombetare " aq shum sa qe ishte nxitesi i pare qe tha te nenshkruhet marrveshja e Rambujes, kete e quan ti pro Ceshtjes Kombetare ??? |
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 9:21 pm | |
| Une jam i bindur qe nuk është proserb, por shqiptar i vertetë. Ska nevojë t'ia mbush mendjen askujt, se nuk është puna ime kjo. Ju vazhdoni te bëni politik. | |
| | | Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 9:25 pm | |
| | |
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 9:30 pm | |
| - BiBiKiM shkruajti:
- Jo qe ka gabime, une te thash se po vazhdone te beje gabime, me te njejtin ritem qe ka bere prej qe eshte ne politiken e Shqiperis.
Kush po te thot bre burr ty se Berisha po vazhdon te bëj gabime? Ai do te gaboj si çdo njeri, por ai është gjëra më e mirë po ofron politika shqiptare. Berisha proserb? Kjo është qesharake. Mos krijoni bindje te rrejshme! Menyra se si ju po mundoheni ta vertetoni se ai na qenka proserb është e ngarkuar politiksht, per interesa grupore, klanore e partiake. Ju ndoshta nuk jeni te implikuar direkt ne gjera te tilla, por iu kanë mbush mendjen ata qe janë. Kritikoni në forma racionale, se kjo është e drejtë. Berisha ka shumë armiq, ashtu siç ka edhe vetë Shqipëria. | |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 10:07 pm | |
| Xhavo, syte jane per me pa dhe kjo gje qe te thash une po shihet per ata/o qe kane sy me pa. Une thjeshte i besoje vetes time dhe po e shohe ate qe po them, pra po e shoh se po vazhdon te beje gabime te nje pas njeshme, gabime te cilat nje politikan fillestare nuk duhet t'i beje, e le Berisha qe i thote vetes jam i afte. E perdersa shoh ate qe ben Berisha nuk mundem te them se nuk bene gabim pas gabimi dhe qe nuk eshte proserb. Nuk jam i ndikuar nga as kush, nuk mund te me imponoje as kush dicka qe nuk dua te beje une, e as keto mendime nuk i kam nga dikush tjeter, por thjeshte nga ajo qe me shohin syte. Eshte fakt se Shqiperia ka Armiq shume, por Berisha nuk e ka armikun me te madh qe ka Shqiperia, pra nuk e ka Serbin dhe Rusin. Byee BiBiKiMi. |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 10:15 pm | |
| Nese nuk eshte proserb, atehere pa me te voglin dyshim eshte KUNDER shqiptareve! Kush nuk e ka kuptu deri me sot, dhe eshte hutuar mas loteve te tij prej krokodili, dhe "atdhetarizmit" te tij duke bertitur, atehere shume leht mund ta kuptoni se qfar ne te vertete eshte. Vetem tregoni deshire dhe insistoni pak... |
| | | petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 11:27 pm | |
| Sali Berisha dhe Basha binomi me antishqiptar dhe aleate te Serbise TIRANE- Berisha ka vendosur të kandidojë në zonën në zemër të kryeqyteit një sozi të tij, Lulzim Bashën. Njeriun që ngjan mjerisht me të si nga perversitei ashtu edhe për nga shkalla e antishqiptarizmit. Pasi si Berisha ashtu edhe biri I tij në shpirt, Lulzim Basha shquhen eksluzivisht për një gjë: dashurinë për serbët dhe për Miloshevicin. Berisha, për hir të së vërtetës duhet thënë se është dhëndër I Serbisë. Dhe devotshmërinë e tij për prindërit e gruar dhe për disa lidhje të tjera e ka treguar në kohën që ka qënë në pushtet, kur furnizuar makinën luftarake të Miloshevicit me naftë shqiptare duke thyer edhe embargon e vendosur nga OKB ndaj Miloshevicit. Por ashtu Berisha e ka furnizuar me armë Miloshevicit. Dhe të gjitha këto ndihma në naftë dhe armë janë përdorur nga Miloshevici për të vrarë dhe djegur vendet e ish-jugollavisë dhe në vecanti Kosovën. Ndërsa Lulzime Basha në gjurmën e njeriut të tij, bashkë me vajzën e Sali Berishës kanë mbledhur "faktet" për genocidin shqiptar kundër serbëve dhe kanë kopsitur disjen ndaj udhëhe qësve kryesorë të UCK, Ish-kryeministrit Haradinaj, Fatmir Limajt dhe gjithë të tjerëve. Ky është shërbimi I cmuar që Berisha dhe Lulzim Basha I kanë bërë Miloshevicit dhe serbëve, aq sa është hedhru ideja e ngritjes dhe të një obelisku për të dy këta në Beograd. Gjithkush është habitur se si zutri vend një njeri I tillë si Lulzim basha kaq afër Berishës, kaq shpejt. Ne në të vërtetë nuk habitemi, pasi ata bashkohen në një pikë, dashuria për serbët-mos na e merrni si akuza rutinë këto sepse është tërësisht e vërtetë-dhe antishqiptaria. Në këtë kontekst mund ët kuptohet fare mirë se sa I ndershëm është Berisha kur deklaron se mbron kauzën e UCK, mbon luftën clirimtare të Kosovës. Për këtë ia vlen në fillim të citojmë atë që ka shkruar Rojter vetëm tre ditë më parë. "Gjatë fushatës së NATO-s kundër Sllobodan Miloshevicit, ku Shqipëria ishte një aleat Kyc, Sali Berisha organizonte mitingje në sheshin qëndror të kryeqyteit ku bënte thirrje për dorëheqje të qeverisë dhe burgosje të zyrtarëve të saj. Për më tepër atij aktualisht I është ndaluar të futet në Kosovë nga autoritetet e UNMIK me frikën se Berisha do të destabilizojë paqen e brishtë atje", shkruan REUTERS. Ku evidenton rolin negativ ndaj lutës së Kosovës të Berishës si dhe përpjekjet për të hapur një front të dytë destabilizimi në Shqipër për të tërhequr vëmendjen nga masakrat serbe në Kosovë. Madje një ditë përpara se të bombardonte NATO Berisha bëri miting për rërzimi e qeverisë, aleate kyc e NATO-s. Për mëtepër që Berisha në atë kohë deklaroi se kush firnmos Rambujenë është tradhëtar I Kombit. Po ka dhe më. Sali Berisha kur ishte president I vendit jo vetëm që furnizoi me naftë makinë luftarake vrasëse të Miloshevicit, por përndoqi, vrau dhe preu të gjithë ata që ishin në bërthamën e krijimit të UCK. Për këtë mund të përmendim ndalimin dhe dëbimin nga Shqipëria në vitin 1995 të Hashim Thacit, I cili ishte I dënuar në mungesë nga serbët për organizimin e UCK. Punonjësit e SHIK-ut të Gazidedes, rrëmbyen biznesmenin kosovar që ishte I dënuar në mungesë nga gjykatat serbe nën akuzën e organizimit të UCK, Remzi Hoxhën në Tiranë dhe më vonë e dërguan në Vain të Lezhës. Duke e torturuar në një bazë të SHIK, atë e vdiqën dhe e varrosën në një vend pa emër në afërsi të bregdetit të Lezhës. Këta dy njerëz dimë zyrtarisht, pa llogaritur përplasjet që ka shkaktuar Berisha gjatë luftës së Kosovës mes ushtarëve të Bukoshit që morën pjesë dhe në ngjarjet e viteve 1996-1997 në keqtrajtimin e opozitës dhe shkatërrimin e shteit shqiptar dhe në grushtin e dështuar të shteit në vitin 1998 me ushtaratë e UCK që drejtoheshin nga Thaci dhe që luftonin për lirinë e Kosovës. Ky është Sali Berisha njeri më antishqiptar në Shqipëri, miku dhe aleati I vetëm I Miloshevicit në Ballkan, që tashmë ka gjetur soizinë e tij, Lulzime Bashën, me të njejtin begraund antishqiptar që kërkon ta kandidojë në qendër të kryeqytetit.
S.Vuciterna | |
| | | Blerti_Gashi Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 593 Age : 36 Vendi : Në Troje të Enver HOXHES !! Registration date : 20/10/2008
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 11:30 pm | |
| - Arber01 shkruajti:
- Rrofte Sali Berisha flaken te gjithe komunisteve ku do qe jane .
Bravo bac e ke kenaq, e kur na del flaka ne ateher qfare do besh ti ore? do i ftosh serbet per dreke e darke, per te pi raki apo qfare ? Sa per " njerez " sikur Berisha e Rugova do ishte serbia duke na be cope cope ende, por la pas vetes bije e bija Xhaxhi Enver qe nuk ju trembet syri nga as kush e as gje. | |
| | | petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Tue Dec 30, 2008 11:31 pm | |
| I nderuar Xhavo, Truproja e Berishes, Izet Haxhia eshte akuzuar zyrtarisht per pjesmarrje ne vrrasje te Azem Hajdarit. Izet Haxhia eshte arrestuar nga turqit prej disa vitesh tashme, por Berisha nuk po e kerkon qe ta sjelle ne Shqiperi dhe ti pergjigjet akuzave. Perse? | |
| | | dezertori Fillestar/e
Numri i postimeve : 16 Age : 57 Vendi : Peje Registration date : 22/12/2008
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Thu Jan 01, 2009 1:25 pm | |
| Sali Berisha,nuk eshte miku i Serbise,sepse po te ishte mik,do ishte diqka me ndryshe.Sali Berisha eshte argat i Serbise,dhe urdherat qe i ipen nga Beogradi,Ai patjeter se duhet ti realizoje,paqka,nese ato urdhera jane fatkobe per Kombin tone. Ne sot jemi te mvarur nga preferencat e Serbise.Keshtu do jemi,deri atehere kur te ndryshojme si Komb,te mendojme ndryshe dhe drejt. Sali Berisha,ka ardhur ne Pushtet permes Serbise,dhe deri sa te jete gjalle,i duhet ta shperblej Serbine. Kur kesaj ia shtojme edhe nje fakt domethenes,se sali Berisha,Familjen e ka gjysem shqiptare,e gjysem serbe,pra gjaku i Femijeve te tij,i Gruas se tij,i vajzes dhe djalit te tij,jane gjake i perzier,nuk eshte gjake i pastert shqiptare. Gruaja e Sakli Berisha,Znj.Liri Berisha,eshte vajza e Milices dhe nje ish Oficeri shqiptare nga Mali i Zi,pra nga Regjep Rama-Balidemaj,pra nje ish oficer i shkolles se Beogradit. Regjep Rama-Balidemaj ka qene student ne Bograd,dhe aty eshte njohur,apo e kane njohur me Milicen,nje ish Oficere e OZN-es.NO koment me shume. | |
| | | ngadhenjimi Anëtar i ri
Numri i postimeve : 198 Age : 43 Vendi : gjilan Registration date : 24/12/2008
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Fri Jan 02, 2009 1:50 am | |
| sali berisha eshte njeri pa karakter njeri pa personalitet njeri karrieriste qe per hire te karikes eshte ne gjendje te bej gjithcka ne dem te kombit shqiptare dhe popullit shqiptar ku do qe gjenden por e keqja me e madhe eshte se sali berisha nuk eshte i vetem dhe dita dites klani i tij po fuqizohet si ne shqiperi ashtu dhe ne kosove maqedoni ... kshtu qe rrofte Avni rrustemi ishalla ke len ndonje trashigimtar | |
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Fri Jan 02, 2009 1:57 am | |
| - ngadhenjimi shkruajti:
- sali berisha eshte njeri pa karakter njeri pa personalitet njeri karrieriste qe per hire te karikes eshte ne gjendje te bej gjithcka ne dem te kombit shqiptare dhe popullit shqiptar ku do qe gjenden por e keqja me e madhe eshte se sali berisha nuk eshte i vetem dhe dita dites klani i tij po fuqizohet si ne shqiperi ashtu dhe ne kosove maqedoni ... kshtu qe rrofte Avni rrustemi ishalla ke len ndonje trashigimtar
Berisha ka bërë shumë mirë qe nuk ka lëshuar pe, qe t'i po e quan dëshirë për karrierë apo karrierist. Bile ky është gabimi më i madhë i elites politike apo intelektuale shqiptare qe iu lëshojnë rrugën budallës, njerezve medioker dhe hurit e drurit. Jo budalles nuk duhet lëshuar rrugën, por duhet prerë në mes. Pra Berisha nuk ia ka lëshuar rrugën budallës dhe për këtë them bravo i qoftë. | |
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Fri Jan 02, 2009 2:04 am | |
| xhavo ta kujtoj nje fjal te urt un ty se vetem budallai nuk leshon rrug siq thua ti ndersa i menquri po. e ka then populli kete fjali nuk e di a po e kupton kush eshte budalla ne kete mes uroj ta kuptosh dhe te largohesh nga budallai | |
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Fri Jan 02, 2009 2:09 am | |
| I mençuri leshon rrugë, por jo budallës. Nuk ishte qështja se a duhet lëshuar rrugë a jo, por se a duhet leshuar rrugen budalles apo jo? | |
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! Fri Jan 02, 2009 2:21 am | |
| sipas thenjes tende i bije qe shumica e shqiptarve te jen budallenje ok se dija qe ke kete mendim po me duket se hake buke me nje pijate me doktorin uroj te mos ju del asnje i menqur gjate karrieres doktorit dhe tuajen se kam frike se do te duhet ti hapni rruge dhe do ngeleni te pa pune shnedet shoku xhavo i menquri i shqiptareve | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! | |
| |
| | | | Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !! | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |