Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !

Shko poshtë 
+79
aksh
shahini
arberia
kasapi
Luki
Argent
NIPIIXHAXHIT
play
xhema
kastriot_mehmeti
haxhiu
Vuthjani
Tatoo
rrimtaf
valmir9
xhiti
LindaShqipe
Burdushi
detektivi
Driniiiii
murturi
an-di
morena
ILTA
MARY
Shejh
Ramizi
ngadhenjimi
Agrone
Ipamposhtur
Psikologu
paioni
Ada_Kondi
Medalim
PeriiKeputur
Himalaja
Muja e Halili
Aktiv
Xili
klodian
Delia
Clarence
Liisi
feneri
Eagle Eye
Mirushe
Ago Muji
rroni
Labinot Drenica
E_Bukura
forca1
feratkoca
lilly
ss1
Ajet
agim__barja
katunariplak
Gjura
Orfe@
Pirro i Epirit
istogalia
petritkola
Euridika
tom sojer
cristal
Sofra
MUHAMETII
njonidrenica
Mergimtari
Nezir Myrta
lilu
Guximi
**Lumi_
Eva0506
Beton
Martina
rolling
Leka i Madh
zeriatdheut
83 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
AutoriMesazh
Medalim
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Medalim

Male
Numri i postimeve : 610
Vendi : Shqypeni
Registration date : 06/12/2008

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 Empty
MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptyFri Mar 13, 2009 10:54 am

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 Faqja%204

Kryeministri deklaron se pas katër vjetësh Shqipëria është një vend dinjitoz i NATO dhe pranë BE-së
Berisha: Të sigurtë për mandatin e dytë, asnjë koalicion me PS dhe LSI
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Medalim
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Medalim

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptyFri Mar 13, 2009 10:58 am

Petrit, Sala ka thene ; ty dhe Bazes ka me ua shti kamet me nji opanege, ka me ju lidhe vesh per veshi, keshtu ju bene selam prej katari ty dhe Meros
Delia
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Delia

Numri i postimeve : 514
Registration date : 13/01/2008

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptyFri Mar 13, 2009 1:13 pm

Valla boll Burrë i fort po ban qka po don edhe po i ka hije kur po del ne TV .
Do e qoje Shqiprin atje ku e kishte vendin qe moti .
(mjer komunistat spo ju len vend kerkun , e kuptoj heret që do të thot Demokarcia dhe tash ngadal po me hapa të sigurt po ex shqiprija )
murturi
Ushtarak
Ushtarak
murturi

Male
Numri i postimeve : 517
Vendi : Bruksel
Registration date : 19/04/2008

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptyFri Mar 13, 2009 4:26 pm

Ma mir Tita me pas kan kryetar i shqiptareve se keta tonet sjen as per veti,sepse vet akuzojn popullin duke i mshef injorancat e tyre e pastaj mas dhjet pesmbdhejt vjete bien ne grackat e tyre.
Neve na mungon nej gjykat q e shkarkon kryeministrin sikur pangon ?!!?
Kryeministri i keq nuk e shkarkon vetet kurr ?!!!
Kryeministri i mir shkarkohet vet ....
http://www.fbdk.eu
Medalim
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Medalim

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptyFri Mar 13, 2009 7:59 pm

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 Sh_b
Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 ---berisha8
KM Berisha në takim me Kryeministrin e Katarit Sheikh Hamad bin Jassem bin Jabr Al Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 ---berisha%205

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 ---berisha6
KM Berisha me përfaqësues të biznesit të komunitetit të biznesit të Katarit

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 ---berisha7
KM Berisha në takim me Emirin e Katarit Sheikh Sheikh Hamad bin Khalifa Al Thani

12.03.2009Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 ---berisha%204

Berisha: Inkurajova biznesin e Katarit të investojë në Shqipëri

Kryeministri thekson se qëllimi i kësaj vizite ishte forcimi i marrëdhënieve ekonomike dhe pavarësia e Kosovës
Medalim
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Medalim

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptyFri Mar 13, 2009 8:07 pm

Fjala e kryeministrit Berisha drejtuar studentëve shkodranë

13-03-2009 / Gazeta 55Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 63116shkoder

Gjithnjë është një nder i madh për mua të takohem me ju, të bisedoj e ju, por dua t’u rrëfej se në çdo takim që unë kam me ju studentët dhe studentet e Shkodrës dhe mbarë Shqipërisë, pavarësisht se më shumë se dy dekada në universitetin e këtij vendi kam dhënë mësim, një disiplinë shkencore me të cilën kam qenë shumë i përkushtuar, ndaj leksioneve, teksteve, kërkimeve shkencore, sërish në agjendë dhe sërish përpara me ju më del vetëm një temë; liria, vlerat e saj, roli juaj si pasuria më e madhe e këtij vendi dhe si burimi i pashtershëm i saj, i shpresës dhe i zhvillimit.

Me ju studentët dhe të rinjtë ë Shqipërisë kam një raport kryesor, përjetësisht të pazgjidhshëm, raportin e lirisë, sepse ishit ju ata që me guximin rinor, me imagjinatën tuaj, u ngritët së bashku dhe përmbysët një diktaturë. Jeni ju, të cilët çdo ditë me energjinë tuaj çoni më përpara Shqipërinë në projektet e saj të mëdha. Ky vend nuk ka asgjë më të çmuar, as burimet e saj natyrore dhe asgjë tjetër sesa entuziazmin tuaj për progres dhe zhvillim.

Historia e zhvillimit të shoqërisë njerëzore është historia e lirisë, e transformimit të saj në liri. Ne jemi një komb, i cili ka patur lirinë si aspiratë dhe jo realitet, një komb i cili ka qenë i dënuar me mbijetesë pa patur mundësi të jetojë të ardhmen. Një komb, i cili ka bërë sakrificat më të mëdha se asnjë komb tjetër për mbijetesë dhe që sot është në tërësi i lirë. Imagjinoni transformimin e Shqipërisë në 18 vite vështirësi, por rrugë lirie.

Sot, ne vijmë në këtë ditë si një nga vendet më të ndryshuara, por të keni parasysh nivelin nga ku e nisëm. Kjo do të thotë se sot vijmë në këtë ditë si një nga vendet më shpresëmëdha. Pas një muaji, liria, që 18 vjet më parë ishte aspiratë e shqiptarëve, bëhet pjesë e lirisë botërore. Shqipëria anëtarësohet në NATO. Një Shqipëri në NATO do të thotë që ju, që fëmijët tuaj të ndërtojnë të lirë të sotmen dhe të ardhmen e tyre. Askush nuk përfiton më shumë se ju të dashur studentë dhe studente nga kjo Shqipëri. Por, askush nuk e meriton më shumë se ju, sepse ju jeni brezi i lirisë dhe e meritoni plotësisht një vend tjetër, një Shqipëri tjetër.

Qeveria ime ka shpallur dhe shpall përparësi absolute shkollimin tuaj, shkollimin e të rinjve dhe të rejave të Shqipërisë.

Zhan-Zhak Ruso në një nga veprat e tij thotë se çdo gjë që i mungon njeriut në lindje ia dhuron arsimimi dhe edukimi. Ndaj dhe ne, kemi bërë dhe do të bëjmë çdo përpjekje për shkollimin tuaj sa më të mirë. Ndaj dhe ne jemi të bindur se investimi më i madh se në çdo fushë tjetër do të bëhet në trurin tuaj, në energjitë tuaja në entuziazmin tuja, si kushti më përcaktuar për të kapur dekada dhe shekujt që kemi humbur.

Katër vjet më parë kam ardhur tek ju dhe kam qarkuar vendin kudo, duke shpalosur një program. Me ketë program unë i’u bëra thirrje shqiptarëve të më besonin. Premtimet tona për dyfishimin e pagave për arsimtarët, premtimet tona për hapjen universiteteve, premtimet tona për shtrirjen e internetit në çdo shkollë nga skeptikët vështroheshin thjesht si premtime elektorale, ndërsa qeveria e atëhershme i shpallte mashtrime elektorale.

Sot, katër vjet më pas, unë vij shumë i lehtësuar tek ju. Sot, të dashur studente dhe studentë, nuk kërkoj votën për këto që kemi bërë, por, sot, së bashku në këtë rrugë ne u themi çdo shqiptari dhe çdo qytetari të këtij vendi se ne jemi ata që mbajmë premtimet dhe ne nuk zhgënjyem shpresat tuaja, por në shndërruam premtimet tona në realitet.

Ndaj ka arsye që secili të ketë shpresë dhe të besojë në programin tonë. Ky program është programi i transformimit të këtij vendi. Unë jam zotuar dhe ju them dhe ju se Shqipërinë do ta bëjmë me rrugët më të shkurtra, do ta bëjmë që ju të fitoni kohë kur ecni, që ju dhe qytetarët shqiptarë të mos vrasin kohën e humbur në rrugët e shkatërruara të këtij vendi, por të kapin shpejtësitë evropiane me këto rrugë.

Unë jam zotuar dhe qeveria ime është zotuar se do të vazhdojë rritjen e madhe të pagave dhe pensioneve,. Nuk ka pasur njerëz më të stërkequr sesa prindërit dhe gjyshërit tuaj. Imagjinoni të dashur studentë, kur unë në vitin 1992 u bëra president i këtij vendi kisha një rrogë 16 dollarë në muaj, ndërsa prindërit tuaj merrnin nga 4, nga 6-8 dollarë në muaj.

Ndaj dhe do të bëjë çdo gjë që shqiptarët të paguhen gjithnjë e më mirë dhe të kenë pensione gjithnjë e më të mëdha. Në këto katër vite ne kemi lënë mbrapa vende si Rumania, Bullgaria dhe kemi zënë vendet baltike.

Në vitet që vinë objektive të tjerë shumë më të mëdha, disa prej tyre do të kapin vendet e zhvilluara të Bashkimit Evropian, dhe këto janë investime shumë të rëndësishme. Në katër vitet që vinë transformime dhe hapa të mëdha do të bëhen drejt moshës dixhitale.

Pse unë përqendrohem kaq shumë tek mosha dixhitale? Përqendrohem sepse ajo është mosha juaj dhe se jam i bindur se interneti dhe kompjuteri në duart tuaja do të thotë shpejtësi reaktive për Shqipërinë dhe Shqipëria ka nevojë për këtë shpejtësi. Edhe unë ju jap fjalën ju, se në rast se ne gjatë këtij mandati shtrimë internetin në katër anët e vendit, në mandatin tjetër nuk do të ketë studentë dhe studente të mos kenë kompjuterin e tij personal.

Por, kudo që të investojmë dhe ne do të investojmë, të gjitha përpjekjet tona për një infrastrukturë moderne, mos mendoni se do të s’postojmë vëmendjen nga ju. Përkundrazi, ju do të mbeteni në epiqendër të programit tonë.

Shkollat dhe universiteti, katër vjetarin që vjen me një zinxhir konviktesh që po ndërtohen në mbarë vendin, ju garantoj se nuk do të ketë më fëmijë shqiptar që të përfundojë klasën e 9-të, të dëshirojë të vazhdoj shkollën e mesme dhe të mos ketë mundësi për ta përfunduar atë. Kudo që janë dhe që banojnë, në Shalë apo në Mokërr, në Orenjë apo në Frashër, ai do të ketë mundësi, do të ketë konviktin të ndjekë studimet. Dhe sipas aftësive, çdo njëri prej tyre do të ketë mundësi të ndjekë universitetin.

Sot, ne kemi mbi dyfishuar numrin e studentëve dhe ky është një zhvillim shumë i madh për Shqipërinë. Kemi pasur 12 500 studentë dhe tani kemi 115 mijë studentë, por ju garantoj se ky turravrap nuk do të ndalet deri sa Shqipëria të ketë 150 mijë studentë. Kombi ka moshën tuaj. Mosha e kombit është mosha e universiteteve, ndaj dhe ne do të bëjmë çdo përpjekje që të rinjtë shqiptarë të përfundojnë universitetet. Ne katër vjet ne kemi 2-fishuar buxhetin për arsimin dhe kjo më duket pak. Unë ju garantoj ju se katër vitet që vinë, sërish do ecet drejt dyfishimit të buxhetit. Në cilën mënyrë? Do të ecet duke shkrirë, duke vendosur një bashkëpunim të ngushtë midis sektorit publik dhe sektorit privat. Në një vend të lirë dhe në një shtet të lirë, sektori privat është dhjetëra herë më i fuqishëm sesa sektori publik.

Vendet e mëdha dhe të zhvilluara, kontributin kryesor në arsim e sigurojnë nëpërmjet sektorit privat. Ndaj dhe ne duke i siguruar çdo fëmije dhe çdo të riu dhe të reje mundësinë për të ndjekur universitetin, do të krijojmë hapësira të mëdha për përfshirjen e sektorit privat nëpërmjet të gjitha lehtësirave të domosdoshme në shkollimin sa më të mirë tuajin.

Shqipëria ka shpresë të madhe. Është një vend që ka nevojë urgjente për energjitë, për mbështetjen tuaj. Kontributi juaj më i madh të dashur studentë dhe studentë mbetet sërish në fushën e lirisë. Sa më shumë ta zgjerojmë atë, sa më shumë ta konsolidojmë atë, sa më shumë të reflektojmë ne vlerat e saj dhe të shfrytëzojmë pasuritë e saj, aq më shpejt do të ecim në rrugën e zhvillimit. Por, ju, më shumë se të gjithë të tjerët, mund të kontribuoni në këtë drejtim sepse ju jeni gjenerata e lirisë, ndërsa ne të tjerët patëm fat që arritëm ditët e saj. Por, ne kemi ardhur si njerëz me jetë të cunguar, sepse jeta në liri është jetë me dinjitet, ndërsa jeta në diktaturë është një shkretëtirë e vërtetë.

E kam thënë dhe e përsëris prapë atë që thotë Frederick Nice; njeriu i lirë është njeri i natyrës, njeriu i shtypur është turpi i saj. Keni fat shumë të madh që numëroni çdo ditë dhe çdo orë në liri.

Ne po ecim drejt zgjedhjeve dhe të gjitha fitoret unë i kam pasur të përbashkëta me ju, me të rinjtë dhe me studentët. Sërish dhe ky mandat do të jetë në radhë të parë meritë e juaja. Kërkoj nga ju që në një akt kontributi ndaj lirisë të merrni të gjithë pjesë në votime. Ju bëj thirrje që të gjithë të pajiseni me dokumentet evropiane të identitetit. Ato janë dokumentet tuaja. Ato janë më të denja për ju se për këdo tjetër. Ju keni shansin të merrni letërnjoftimet e teknologjisë më të lartë dhe të votoni me to, ta konsideroni votën si një kontribut direkt tuajin për veten, familjen, qytetin dhe vendin.

Ju bëj thirrje të ecim djathtas. E mbarë është rrugë jonë, sepse e djathta është rruga e lirisë, se liria erdhi me të djathtën në Shqipëri. Rruga jonë nuk është rrugë e lehtë, ajo është rrugë e lodhshme, por është lodhja e ngjitjes. Ata që ngjitet, ata janë burra dhe gra, djem dhe vajza të fortë. Ata që ngjiten janë burrat dhe gratë, djemtë dhe vajzat e shpresës. Ata që ngjiten janë burrat dhe grat, djemtë dhe vajzat me qëllime. Dhe ne jemi në ngjitje.

Ndërsa majtas është mbrapa. Majtas është mashtrimi.

Të dashur studentë dhe studente,

Ti referohemi doktrinave filozofike. Asgjë në historinë e njerëzimit nuk ka mashtruar më shumë njeriun sesa doktrinat dhe filozofit e majta. Ato ishin filozofia e dështimit, filozofia e mjerimit, filozofia e shtypjes çnjerëzore. Ne nuk kemi lidhje me to. Imagjinoni se çdo të thotë majtas sot në Shqipëri. Kujtoni pak skenën, ua thash dhe qytetarëve në shesh, harrojeni Edi Ramën si një politikan lakuriq që del plazheve të botës. Harrojeni Edi Ramën si një njeri që dhunon Kodin më të shenjtë të njeriut, Kodin e Vdekjes, dhe bën mitingje për të shpallur të vrarë të aksidentuarit. Harrojeni dhe faljani këto, por mos ia falni kurrë atë post tiranit që u ngrit pas 18 vitesh liri dhe numëronte votat një, katër, shtatë, tetë për të mbajtur karrigen e tij.

Jo, të dashur qytetare, të dashur studentë, kjo nuk i falet kurrë, Kjo dëshmon se është një rrezik i madh potencial për lirinë. Dy gjëra, ky shok i ka të pa pranueshme nga çdo shqiptar. Së pari qëndrimin ndaj votës, të cilën e shpalosi në mënyrën më të shëmtuar. Liria ka rregulla dhe vota është zemra e saj. Së dyti censura e tij është antikultura e lirisë.

Të dashur studentë dhe studente,

I dëgjoni të gjitha mediat kur kritikojnë Sali Berishën sepse njeriu modern është njeri kritik dhe vetëm si të tillë duhet ta pranojmë. Sepse mendimi ndryshe është lokomotivë. Dëgjojini ato edhe kur shajnë pa kulturë, por fikini ato kur censurojnë, sepse i fikin vetë valën dhe ekranin. Sepse ne ishim burrat dhe gratë, djemtë dhe vajzat që në vitet ‘90 u ngritën para së gjithash dhe mbi të gjitha kundër censurës. Anti censura është morali ynë. Censura është armiku më i egër i lirisë se mendimit dhe forma më intolerante ndaj mendimit ndryshe, është akti më i papranueshëm për qytetarët e lirë.

Kujtoni edicionet e djeshme të lajmeve. Ish kryetari i tij për 15vjet, i cili deklaroi se e mora nga Parisi me thonj pa prerë dhe e bëra ministër dha një deklaratë dhe tre nga mediat që i kontrollon me leje ndërtimi, me sheshe ndërtimi dhe me lista deputetësh nuk guxuan të transmetojnë qoftë edhe një fjalë të vetme, ndonëse e dinë se ky vend ka 60 televizione dhe që nuk mund të vendosen kurrë censura. Shikoni sa primitiv. Imagjinoni sikur ai të ketë pesë apo dhjetë televizione në dorë, që të gjitha do ti vendosë në censurë dhe do të përdhosë kulturën tonë të lirë dhe vlerat e lirisë. Këto të dyja nuk do t’ia falni kurrë atij.

Ne ecim drejt mandatit të dytë të sigurt, pasi këtë vend e shndërruam në një vend të respektuar dhe normal. Ju duhet të jeni krenarë se 27 vende të Bashkimit Evropian diskutuan pozitivisht, me fjalët më të mira për Shqipërinë dhe votuan Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit.

Rruga drejt Evropës është një rrugë e pandalshme dhe e parikthyeshme. Ne shembëm murin e Berlinit në Tiranë dhe në Shqipëri, ne do të vendosim Shqipërinë në Evropë. Në më pak se një muaj, ju dhe të gjithë shqiptarët do të festojnë anëtarësimin e vendit në NATO, që do të thotë se ju shumë shpejtë do të jeni qytetarë dhe qytetare, studentë dhe studente të një vendi anëtar të NATO-s. Kjo do të thotë se ju dhe se të gjithë së bashku do të ndërtojmë të ardhmen tonë në liri të sigurt. Nuk do të jemi më viktimë dhe pre’ e barbarive ndaj kombit tonë, por do të ndërtojmë në liri dhe dinjitet të ardhmen që meritojmë.

Të gjitha këto u bënë të mundura nga mbështetja e aleatëve tanë të mëdhenj Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe kudo, por edhe nga reformat e mëdha dhe serioze me të cilat ne shembëm murin e krimit, murin e korrupsionit; me të cilat ne shndërruam Shqipërinë në vendin e dytë më të suksesshëm për klimën e biznesit në botë; me të cilat ne shndërruam Shqipërinë në vendin më të suksesshëm në Ballkan dhe një nga 10 vendet më të suksesshme në botë në luftën kundër korrupsionit; me të cilat ne i dhamë ekonomisë Shqiptare forcën dhe soliditetin, zhvillimin dhe hobin, për të cilin sot të gjitha institucionet ndërkombëtare deklaruan se Shqipëria nuk është në krize dhe se do të ketë rritjen ekonomike më të madhe ne Evropë, natyrisht do të preket nga pasojat e saj, por nuk do të pësojë tërmetet që pësuan vendet e tjera.

Pra, ne jemi sot një Shqipëri që po ndryshon dhe po ndryshon sa kurrë ndonjëherë. Vektorët e këtij ndryshimi jeni ju dhe përfituesit kryesor të këtij ndryshimi jeni ju. Ndaj edhe një here ju ftoj të vazhdojmë së bashku mandatin e dytë në mënyrë që të shndërrojmë çdo ditë, çdo javë, çdo muaj në realitet projektet tona të mëdha.
Delia
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Delia

Numri i postimeve : 514
Registration date : 13/01/2008

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptyFri Mar 13, 2009 8:08 pm

murturi shkruajti:
Ma mir Tita me pas kan kryetar i shqiptareve se keta tonet sjen as per veti,sepse vet akuzojn popullin duke i mshef injorancat e tyre e pastaj mas dhjet pesmbdhejt vjete bien ne grackat e tyre.

Hahahaha Ishte Tita po ja qe nuk është më si dhe pasojat e atij edhe sod po i vujam nga po aji regjim .
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male
Numri i postimeve : 3261
Vendi : Shqiperi
Profesioni/Hobi : Mbushes Topi
Registration date : 01/09/2007

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptySat Mar 14, 2009 12:04 am

Haha... Kush i ha keto kumbulla.
UDB-ja e urdheron Berishen te beje pune serbe me maska myslimani.

Por juve e dini se cdo gje regjistrohet.....
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptySat Mar 14, 2009 12:06 am

Une po pyes juve qe postoni fotografie te Berishes me Kataristat perse nuk botoni fotografine e takimit Berisha-Putin ne Kine ne kohen e lojrave olimpike?

Nuk keni foto?
Mos u merzitni. Dikush ka foto, video dhe incizime.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptySat Mar 14, 2009 12:15 am

Ndërkombëtarët të shqetësuar për kartat e identitetit. Frikë nga dështimi i zgjedhjeve
Ambasadori i OSBE, Bosch kërkon transparencë në procesin e pajisjes me letërnjoftime
Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 Robert-boschProcesi i pajisjes së qytetarëve me letërnjoftime elektronike është kritikuar ashpër nga Ambasadori i OSBE-së në Tiranë, Robert Bosch, i cili ka theksuar se zgjedhjet parlamentare të 28 qershorit mund të vihen në rrezik, pasi procesi i pajisjes me letërnjoftime ka mangësi të mëdha. Ambasadori i OSBE-së, i ka bërë thirrje Ministrisë së Brendshme për më shumë transparencë dhe ulje të tarifave për disa kategori.
Lexoni me shume...
murturi
Ushtarak
Ushtarak
murturi

Male
Numri i postimeve : 517
Vendi : Bruksel
Registration date : 19/04/2008

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptySat Mar 14, 2009 2:22 pm

Trendafile shkruajti:
murturi shkruajti:

Hahahaha Ishte Tita po ja qe nuk është më si dhe pasojat e atij edhe sod po i vujam nga po aji regjim .

Kur ka qen tita gjall shqiprija ka lulzu,sod po lulzojn Pangot e berishes!
http://www.fbdk.eu
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptySat Mar 14, 2009 9:20 pm

Turizmi, Shqiperia ne fund te Ballkanit
14/03/2009 16:15

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 Plazhi-ndotur-shkoder
Forumi Ekonomik Boteror e rendit Shqiperine ne vendin e parafundit ne Ballkan, duke lene pas vetem Bosnje-Hercegovinen dhe te 90-en nga 133 vende te botes per nga avantazhet qe ofron ne industrine e turizmit.
Raporti ben nje analize te detajuar te sektorit te turizmit ne Shqiperi, duke nxjerre dhe pikat me problematike ose dizavantazhet qe ka vendi yne ne tregun boteror te turizmit.

Forumi Ekonomik arrin ne perfundimin se sektori i turizmit ne Shqiperi nuk rezulton te jete nje prioritet. Ne kete tregues, i cili llogarit pjesen e fondeve qe vendet akordojne per turizmin, por edhe perpjekjet qe ato bejne per promovimin e tij Shqiperia renditet e 89-a ne bote.
...
Medalim
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Medalim

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptySat Mar 14, 2009 10:19 pm

Berisha: Mandatin tonë të dytë s’e ndal dot një hije që kërkon të vdekur

14-03-2009 / Leonard QukuSali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 4252mandati%20i%20dyte
Kryeministri Sali Berisha ka qartësuar në Shkodër kursin politik të së djathtës në fushatën e ardhshme zgjedhore: atë të marrjes së një mandati të dytë, për të përmbyllur kursin e reformave me integrimin e vendit në BE. S’mund të ketë kthim prapa tek mashtrimet dhe politika e korrupsionit me lejet e ndërtimit dhe censurës në media

TIRANE - Në kuadër të turit “Shqipëria po ndryshon”, kryeministri Sali Berisha u ndal dje në qytetin e Shkodrës, ku mori pjesë në përurimin e disa veprave publike, kryesisht në fushën infrastrukturore. I shoqëruar nga kryetarja e Kuvendit Jozefina Topalli, Kryetari i bashkisë Lorenc Luka, deputetë të Shkodrës dhe autoritetet lokale, kryeministri Berisha u shpreh në fjalën e tij para banorëve, se në këto tre vite të qeverisjes së djathtë, Shqipëria hodhi hapa madhorë në drejtim të konsolidimit ekonomik, duke ndërmarrë reformat më të thella në sektorin fiskal, dyfishin e pagave dhe pensioneve, investimet infrastrukturore, krijimin e një klime të favorshme për investimet e huaja, të cilat e kthyen e kthyen Shqipërinë në një vend tërheqës dhe të besueshëm për ndërkombëtarët.
“Ne ecim drejt mandatit të dytë të sigurt, pasi këtë vend e shndërruam në një vend të respektuar dhe normal. Ju duhet të jeni krenarë se 27 vende të Bashkimit Evropian diskutuan pozitivisht, me fjalët më të mira për Shqipërinë dhe votuan Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit. Rruga drejt Evropës është një rrugë e pandalshme dhe e parikthyeshme. Ne shembëm murin e Berlinit në Tiranë dhe në Shqipëri, ne do të vendosim Shqipërinë në Evropë. Në më pak se një muaj, ju dhe të gjithë shqiptarët do të festojnë anëtarësimin e vendit në NATO, që do të thotë se ju shumë shpejtë do të jeni qytetarë dhe qytetare të një vendi anëtar të NATO-s”, tha Berisha.
Kryeministri vuri në dukje se qeveria e djathtë shkon e sigurt drejt mandatit të dytë, pasi e ka kthyer Shqipërinë në një vend tërheqës dhe të besueshëm për investitorët e huaj. “Vetëm në dhjetor-janar janë nënshkruar 3.5 miliardë euro kontrata për hidrocentrale, për parqe energjetike të tjera të mëdha dhe për fabrika të mëdha. Në këtë kontekst kryeministri garantoi se vitet që vijnë këto do të duken shumë pak sepse do të ketë kontrata të tjera më të mëdha që do të firmosen”, u shpreh Berisha.
Kryeministri vlerësoi në vijim se Shqipëria ka potenciale të mëdha, duke renditur si të më të rëndësishmin, atë turistik, ku theksoi se qeveria po investon në infrastrukturë.
Kreu i ekzekutivit ju referuar programit qeverisës të mazhorancës së djathtë, duke e cilësuar atë si programin e transformimit të këtij vendi.
Nga ana tjetër, kryeministri shtoi se “një alternativë apo një hije po qarkon nëpër Shqipëri dhe kjo është hija e atij, i cili nuk ka alternativë tjetër vetëm shpalljen e të vdekurve në aksident si të vrarë nga qeveria, nuk ka alternativë tjetër vetëm krijimin e skandaleve, nuk ka alternativë tjetër veç mbrojtjes së dosjeve për të mbrojtur arkivin e tij të tmerrshëm familjar, nuk ka alternativë tjetër përveç mashtrimeve dhe trillimeve”, u shpreh Berisha.
Në këtë drejtim, shefi i qeverisë i bëri thirrje elektoratit të Shkodrës që të votëbesojnë të djathtën.
Kreu i qeverisë Sali Berisha mori pjesë dje në inaugurimin e rrugës pedonale “Kolë Idromeno” në qytetin e Shkodrës, duke e vlerësuar këtë si një ditë të veçantë për Shkodrën dhe një rikthim të madh tek vlerat e saj, kryeministri u shpreh se ky qytet mijëravjeçar mban në gjirin e vet visaret më të çmuara të qytetërimit shqiptar dhe qytetërimit perëndimor në përgjithësi.
Berisha i garantoi qytetarët e Shkodrës se ky është vetëm njëri nga projektet, sepse ata do të jenë të vazhdueshme.
Më pas Kryeministri i shoqëruar nga Kryetarja e Kuvendit Topalli dhe deputetë të Shkodrës përshkuan në këmbë rrugën “Kolë Idromeno” dhe u takuan e u përshëndetën me qytetarë të Shkodrës.
Në vijim të vizitës në qytetin e Shkodrës, Berisha mori pjesë në ceremoninë e inaugurimit të hapjes së Bankës Italiane për Zhvillim.
Duke e vlerësuar degën e kësaj banke si një azhur në rrugën e sapo inauguruar “Kolë Idromeno”, kryeministri theksoi se kjo bankë ka si mision të saj kreditimin e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme me një shumë fillestare 25 milionë euro, që përbën në këtë kohë një faktor shumë të çmuar për zhvillimin e biznesit në këtë qytet.
Banka Italiane për Zhvillim, tha Berisha, është vetëm një nga qindra projekte të mëdha italiane, të cilat zhvillohen nga Gjirokastra në Shkodër dhe mbarë Shqipërinë.
Kryeministri theksoi se përgjigjja më e mirë dhe mirënjohja më e thellë është që qeveria qendrore dhe ajo vendore të krijojnë një klimë sa më miqësore për biznesin.
“Unë shfrytëzoj këtë rast për të falënderuar kryetarin e bashkisë së Shkodrës, Këshillin Bashkiak të këtij qyteti, qytetarët e Shkodrës, të cilët në një vlerësim që Banka Botërore u bëri 22 qyteteve të 7 vendeve të rajonit doli në një nga vendet më të mira për sa i përket krijimit të lehtësirave për biznesin”, theksoi kryeministri.
Në vazhdim të vizitës në qytetin e Shkodrës, kryeministri Sali Berisha zhvilloi një takim me studentë të Universitetit “Luigj Gurakuqi”.
Duke i’u drejtuar studentëve dhe pedagogëve, Berisha u shpreh, se “me ju studentët dhe të rinjtë e Shqipërisë, kam një raport kryesor, përjetësisht të pazgjidhshëm, raportin e lirisë, sepse ishit ju ata që me guximin rinor, me imagjinatën tuaj, u ngritët së bashku dhe përmbysët një diktaturë”.
Qeveria, tha Berisha, ka shpallur dhe shpall përparësi absolute shkollimin tuaj, shkollimin e të rinjve dhe të rejave të Shqipërisë.
“Sot, të dashur studente dhe studentë, nuk kërkoj votën për këto që kemi bërë, por, sot, së bashku në këtë rrugë ne u themi çdo shqiptari dhe çdo qytetari të këtij vendi se ne jemi ata që mbajmë premtimet dhe ne nuk zhgënjyem shpresat tuaja, por në shndërruam premtimet tona në realitet. Në katër vitet që vinë transformime dhe hapa të mëdha do të bëhen drejt moshës dixhitale. Pse unë përqendrohem kaq shumë tek mosha dixhitale? Përqendrohem sepse ajo është mosha juaj dhe se jam i bindur se interneti dhe kompjuteri në duart tuaja do të thotë shpejtësi reaktive për Shqipërinë dhe Shqipëria ka nevojë për këtë shpejtësi. Edhe unë ju jap fjalën ju, se në rast se ne gjatë këtij mandati shtrimë internetin në katër anët e vendit, në mandatin tjetër nuk do të ketë studentë dhe studente të mos kenë kompjuterin e tij personal”, i’u drejtua Berisha studentëve.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptySun Mar 15, 2009 6:08 am

Liri Berisha dhe e motra, deklarata të ndryshme për baxhanakun e Berishës

Gruaja e kryeministrit të Shqipërisë, Sali Berisha, ka dhënë dëshmi të rreme publike për rrethanat në të cilat është punësuar baxhanaku i kryeministrit, Sali Berisha, në Gërdec dhe për punën që ai bënte aty.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptySun Mar 15, 2009 6:08 am

Liri Berisha dhe e motra, deklarata të ndryshme për baxhanakun e Berishës

Nga Tema
Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 Liriberisha
Gruaja e kryeministrit të Shqipërisë, Sali Berisha, ka dhënë dëshmi të rreme publike për rrethanat në të cilat është punësuar baxhanaku i kryeministrit, Sali Berisha, në Gërdec dhe për punën që ai bënte aty. Në një intervistë dhënë gazetës “Panorama”, në datën 15.04.2008, zonja Berisha thotë se ajo dhe i biri i saj nuk ia kishin treguar Sali Berishës faktin që ai kishte një baxhanak, që punonte në Gërdec dhe që ishte nga të vrarët mes viktimave.
Ja si e përshkruan ajo momentin kur është ndjerë keq që Berisha nuk dinte gjë për baxhanakun. “Problemi ishte se ai nuk pati rast ta takonte asnjëherë. Ata (motra me të shoqin), kishin vetëm tre muaj që kishin ardhur. Saliu lexonte emrin aty dhe unë thosha: “E zeza, si nuk ia kemi thënë!” Ato kohë kishim trevjetorin e vdekjes së mamasë dhe kishim menduar që ta linim për më vonë prezantimin familjar me njerëzit e familjes. Isha unë ajo që ia caktova si detyrë tim biri t’ia shpjegonte situatën” (“Panorama”, 15 prill 2008).
Shpjegimi i zonjës Berisha ka disa mangësi thelbësore. Mangësia e parë ka të bëjë me vetë imazhin e familjes Berisha dhe marrëdhëniet perfekte që ata kanë si çift. Çifti Berisha shquhet për raporte shumë të sinqerta me njëri-tjetrin dhe marrëdhënie shumë të mira. Në një raport të tillë familjar, që kurrsesi s’mund të besojmë se është hipokrit, nuk mund të ndodhë që zonja Berisha të mos i ketë folur asnjëherë burrit të saj për baxhanakun, i cili po punonte në një punë që e kishte rekomanduar djali i tyre. Por hijet e dyshimit rriten më poshtë, kur zonja Liri Berisha tregon se si ka mësuar që kunati i saj po punonte në Gërdec. “Kur një ditë shkojmë në varreza te prindërit, e pyes motrën, nëse i shoqi kishte filluar punë dhe ajo më tregoi se po punonte diku afër Marikajt. Kur e pyes se çfarë bën, ajo m’u përgjigj: “Mban ca arka municionesh”. Është i kënaqur me punën? - e pyeta. “Jo dhe aq, mban ca arka, por do të rrijë veç pak, sa të gjejë një punë tjetër më të mirë”. Në kohën që vdiq, kishte marrë vetëm dy rroga.” (“Panorama”, 15 prill 2008).
Kjo deklaratë e zonjës Liri Berisha bie ndesh me deklaratat e motrës së saj, Vjollca Hoxha. Zonja Hoxha, e cila duket se ka qenë në periferi të përfitimeve nga pushteti i kunatit të saj, e tregon ndryshe historinë. Në një intervistë në “Gazeta Shqiptare” më 15 qershor 2008 ajo thotë se burri i saj ishte kthyer në Shqipëri që në muajin nëntor, kurse ajo vetë që në fillim të vitit 2007, dhe jo siç thotë Liri Berisha, “ata (motra me të shoqin) kishin vetëm tre muaj që kishin ardhur”.
Vjollca Hoxha, motra e Liri Berishës, në një intervistë ekskluzive për “Gazeta Shqiptare”, rrëfen se ishte kthyer në Shqipëri në qershor të 2007 për të vizituar familjarët, dhe se në Shqipëri e mbante një operacion që duhej të kryente, pasi kishte këputur mineskun. Më pas kishte ftuar dhe Muhametin të kthehej në Shqipëri, derisa të përfundonte operacioni. (“Gazeta Shqiptare”, 15 qershor 2008).
Nga ana tjetër, të dy motrat nuk bien dakord për faktin se a kishin dijeni ato për punën që bënte i ndjeri Muhamet Hoxha. Vjollca tregon se nuk e dinte që bashkëshorti i saj punonte në një fabrikë demontimi të armëve: “Po si mendoni ju, që po ta kisha ditur, do lejoja që im shoq të punonte aty? Unë me të vërtetë s’jam e pasur, kam punuar si gjithë shqiptarët e tjerë nëpër Evropë, tri punë në ditë, nga kuzhiniere te pastruese, por nuk isha duke vdekur nga uria që të lejoja që im shoq të punonte aty, në mes të rrezikut”, - thotë gjatë intervistës së saj Vjollca Rama. (“Gazeta Shqiptare”, 15 qershor 2008).
Ndryshe nga kjo, zonja Liri Berisha në intervistën e saj thotë: “Kur e pyes (motrën) se çfarë bën (burri), ajo m’u përgjigj: “Mban ca arka municionesh”. (Gazeta “Panorama”, 15 prill 208).
Këto lajthitje të zonjës Berisha në intervistën e saj publike për Gërdecin dëshmojnë se ajo, ose nuk është e sinqertë me opinionin publik, ose nuk ka qenë e sinqertë me motrën e saj dhe bashkëshortin e saj, Sali Berisha. Motra e saj provon se ka qenë me burrin në Shqipëri prej vitit 2007 dhe se nuk e ka ditur se burri i saj punonte mbajtës arkash municionesh. Zonja Berisha thotë që ata kishin tre muaj që kishin ardhur dhe motra i kishte thënë se burri mbante arka me municione.
Nga ana tjetër, në këtë mes zonja Berisha përpiqet të zhdukë rolin e djalit të saj dhe e shfaq atë vetëm në rolin e lajmëtarit të babait, pasi i ndjeri Hoxha ishte varrosur. Kjo është një skenë shumë e pabesueshme. Kushdo që e njeh familjen Berisha dhe marrëdhëniet perfekte mes tyre, e ka të pabesueshme të konceptojë që Berisha të mos vihej në dijeni, së paku në kohë reale për vdekjen e baxhanakut të tij. Ai është një person shumë i lidhur me traditën dhe shkon për ngushëllime në rast vdekjesh dhe te baxhanakët e militantëve të PD, jo më tek i veti. Po ashtu, një detaj i fortë psikologjik është fakti që ai ngatërroi emrin e baxhanakut të tij, duke e lexuar në Kuvend, çka të bën të mendosh se ndërkohë ishte njoftuar për humbjen e tij dhe u përpoq ta nxirrte atë nga vëmendja e opinionit publik.
Deklaratat kontradiktore të zonjës Berisha mbi raportet me kunatin e saj dhe përpjekja për ta fshehur faktin që i biri i saj ishte njeriu që e punësoi atë në Gërdec, bën që ajo të ngatërrohet në deklarata me vetë motrën e saj, e cila po ndjen, jo vetëm peshën e humbjes së njeriut të saj të dashur, por dhe përgojimin e tij publik për shkak të punëdhënësit të tij.
Ndërkohë, i ndjeri Hoxha është varrosur një ditë pas vdekjes, dhe pjesëtarë të familjes Berisha kanë marrë pjesë në ngushëllim. Vajza dhe djali i Sali Berishës kanë marrë pjesë dhe në ceremoninë e varrimit. Sot, mbushet një vit nga humbja e të ndjerit dhe shpresojmë që ata, të cilët e përfshinë në atë biznes të vdekjes, të shkojnë t’i vënë një tufë lule mbi varr dhe t’i kërkojnë ndjesë së paku atij, në mos gjithë viktimave të tjera të Gërdecit.
Medalim
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Medalim

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptySun Mar 15, 2009 8:30 am

Delijorgji, ne Gerdec qe me 2004

E Shtune, 14 Mars 2009

Mihal Delijorgji, administratori i kompanise private te demontimit te armatimeve, "Albademil", ishte ne Gerdec i ptranishem me aktivitetin e tij qe ne vitin 2004. Fakti i ri eshte zbuluar nga dosja voluminoze e Prokurorise se Pergjithshme e cila dje i shkoi per shqyrtim gjyqesor, Gjykates se Larte. Burime nga organi qendror i akuzes, thane dje per "Koha Jone", se behet fjale per deshmine e nje oficeri ushtarak i cili sherbente ne sektorin e ruajtje-vrojtimit ne repartin ushtarak te shnderruar ne fabrike demontimi ne Gerdec.

Ne deshmine e tij, ushtaraku, tregon per grupin hetimor te Prokurorise se Pergjithshme, si e ka njohur Mihal Delijorgjin. Kjo ka ndodhur ne vitin 2004 kur oficeri sherbente ne repartin e demontimit. Atje, sikunder tregon ne deshmine e tij, ne maj te vitit 2004, Mihal Delijorgji aktivohej me cmontimin e tankeve te ushtrise. "Dua te sqaroj se Mihal Delijorgjin une e kam njohur tre vite me pare se te ndodhte ngjarja e Gerdecit. Rrethanat e njohjes sime me te kane qene se une beja sherbim roje ne rajonin ushtarak te Gerdecit ne kohen kur atje ndodheshin te grumbulluara pjese artilerie, topa te kalibrit te ndryshem, makina transporti te dala jashte perdorimit dhe Mihal Delijorgji erdhi per t'i marre ato per skrap". Ushtaraku kujton edhe se "une ne ate kohe kam qene roje dhe te porta e repartit eshte paraqitur Mihali me nje person tjeter i cili ishte veshur civil dhe me paraqiti nje dokumente fletehyrje si punonjes i Ministrise se Mbrojtjes". Ketu ai sqaron se "une nuk i lejova te hynin ne repart". "Ata paraqiten edhe nje dokument te Ministrise se Mbrojtjes. Por une i ndala te dera duke i thene se ky dokumente vlen per ne Ministri dhe jo per ketu. Njeri prej tyre me beri llafe duke me thene se "po nuk e hape deren une te heq nga puna" dhe "a e di se kush jam une". Me pas mora vesh se ai ishte Elidoni, shoqeruesi i Ministrit te asaj kohe Pandeli Majkos". Ushtaraku kujton me tej: "Ky person ishte qethur shkurt, flokekuq dhe i shendetshem. Ne kete moment mbaj mend se Mihal Delijorgji i tha atij se roja ben detyren e vet dhe s'ke pse i ben keq. Pasi ai pa se une nuk e lashe, ky i fundit shkoi tek makina e tij dhe mori nje autorizim te firmosur nga Shefi i Shtabit te Pergjithshem, Pellumb Qazimi dhe pas kesaj une i lashe te futeshin brenda. Me pas Mihal Delijorgji vinte perdite ne kete repart. Keto ishin rrethanat qe une e kam njohur Mihal Delijorgjin", - tregon ushtaraku ne deshmine e tij.

Me tej, ushtaraku tregon: "Ne daten 29 prill 2007 rreth ores 09:00 te porta e repartit erdhi serish Mihal Delijorgji, i cili mori kontakt me mua duke me thene se "prape bashke do te perplasemi", kjo tregon qe ai me mbante mend per sa thashe me siper. Une i thashe se nuk kemi cfare te bejme se keshtu jane rregullat dhe ai na nxori nje autorizim me gjashte emra punonjesish qe te lejoheshin per te punuar ne Gerdec". Deshmitari thote se ky autorizim ishte me firme dhe vule, por "nuk e mbaj mend se ishte vulosur nga Komanda e Forcave te Bashkuara ose nga ana e Shtabit te Pergjithshem". Ndersa thote se "mban mend se kete autorizim e kemi vendosur ne xhamin e nje kornize ne hyrje te vendit qe ne e perdorim si truproje", duke shtuar se "ky autorizim duhet te jete i depozituar ne sekretari".
----------------------------------------------------------Petrit Kola ku e ke nder mend te ndalesh me kesi propogandash alla envero serbo komuniste, ti dhe mero baze jeni bo me zi se 3-shja ortdodkese sllave, milo-majko- nano,
vjedheni metodat e poshtersive te majtes ortodokese per te lufetua Berishen! nese partia Shpresa Demokratike me ne krye liderin e saj kan stragjedi pr ta nexjerr shqypnin nga aty ku e lan komunistat, duhet te dalin me indetit te vetin,jeni bo kam e kry, me nano-milo-majkot e shuleve nedellkot e neverit , mos priteni perkeraheje dhe simatizues per partin tuaj qe je duke reklamua neper faqet e internetit ne kurriz te tjeterit. Kjo metode qe ke zgjedhe ti ta demaskosh Berishen, dhe nuk kuresen ase dinjitetin familjar, vetem se tregon veten tane dhe partis qe ti thua se i takon, tregon se nga cfar personash udhehiqet ajo parti!?
Petrit si mos te mirren forumistat me ty, ku ti je bo monton me temat dhe shpifejet qe i bene ndaj qeveris shypetare,
Per cdo dite nuk din te lodhesh njihere tue shpif e tue bo thirreje per verasje nder shypetare!
Nese Pilinci dhe partija jote ka nji program kombetar dhe stragjedi per te kontribua ne arenen politike, ta shpalosin dhe tju tregojen popullit shqipetar te verteten dhe mundesit qe kan lideret tu? ti dhe meroja dikur mik i berishes,tashe kundershtar ndosheta pse si mebti cope nga qeverija ?
Pse Petrit ke ra ne kete derenegje? ku e keni hallin, kujt i sherbejen shpifjet tuaja dhe te 3-shes nano-milo-majko me 2 shen edvin zogbythe veliajn, shpifen zogbyn per te manipulu me popullin, berishes nuk ia ndie per juve , pse ju pengon bahskesia europiane dhe NATO-ja, Petrit per derisa te dalesh vete me programin e partis qe i perket, per mua smun tju dalloj nga gjinusho-braqe-bellot, vete e ke indetifikua veten me ate taborr te shfernua prej cdo morali dhe jo kombetar, mbase propogande q e eben ska dallim nga ato,shpifejet ste qojen gjekundi o petrit kola,populli ka fillua ti hap syt, mundohet ti shof punet vete pa porositjet e braqo bellove gjinushave, ndoshta berisha sashete i mire
po ashete me i mire se te tjeret, nano-milo-majko-gjinusho-braqe-bello-cullako zogbythe edvino pishpiriko velijo velo, petrito baze , nuk di jo o petrit kola,nuk kam deshire ty dhe bazen tju shti me nji taborr me te laret permendurit po qe jeni be argat i dreqit ti dhe mero bazja kjo shifet nga propoganda e juaj e piset.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptySun Mar 15, 2009 3:04 pm

Tirane me 15 Mars, 2009
Deklarate
Ne perjetorin e grabitjes dhe vrasjes masive ne Gerdec provohet edhe nje here qendrimi i drejte i Partise Shpresa Demokrate.
Partite e krijuar nga Ramiz Alia, (PD dhe PS) kane per pronare te vertet “filozof” te tipit Delijorgji dhe “biznesmen” te tipit Fazllic.
Kriminelat, ordineret, palacot, te ashtuquajtur politikane dhe qeveritare bashkefajtore ne krimin e Gerdecit dhe shkatrim-mjerimin e Shqiperise ne pergjithesi kane vendosur te realizojne cirkun e radhes.
Ata vazhdojne te grabitin, vrasin, c’nderojne shqiptaret duke dhene edhe shfaqe “kundershtaresh”, pasi kjo garanton mbetjen e pushtetit ne duart e tyre.
Sali Berisha vendosi qe te “padise” ortakun e familjes se tij (Delijorgjin), ndersa Edi Rama te “protestoje” kllounisht kunder ortakeve te tij, Berishes dhe Delijorgjit, ndersa shqiptaret vriten nga shteti, por edhe vetvriten per buken e gojes.
Situata ku antishqiptaret e kane katandisur Shqiperine rrezikon edhe egzistencen e Shqiperise si shtet dhe shqiptareve si komb ndaj Partia Shpresa Demokrate i bene thirrje shqiptareve ku do qe ndodhen, ne te gjithe trojet shqiptare, te vene para pergjegjesise me te gjithe mjetet ne dispozicion shkaketaret e tragjedise kombetare qe po na troket tek dera.
Partia Shpresa Demokrate i fton shqiptaret qe ti bashkohen asaj dhe se bashku ta shpetojme, begatojme dhe bashkojme Atdheun.

Partia Shpresa Demokrate
Perparim, Begati, Drejtesi, Dinjitet, Bashkim
partiashpresa@aol.com
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptySun Mar 15, 2009 3:13 pm

Biberaj akuzon: “Sekti Topalli”, kërcënim real në PD
Ky sekt ka si qëllim kryesor, pushtetin absolut dhe pasurimin nëpërmjet tij
http://sot.com.al/materiale/gerdec.html
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptyMon Mar 16, 2009 12:27 am

Sunday, March 15, 2009

Mjere shqiptaret...

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 Berish-edi

Ne kete pak rreshta desha te falenderoja gazeten “Sot” e cila botoi nje foto te Berishes dhe Rames me dicituren e vertet “Një vit më parë. Një rrahje shpatullash për 26 të vrarë. “
Qysh prej vitit 1992 kam deklaruar se Ramiz Alia eshte Sali Berisha, e Berisha eshte Ramiz Alia. Fatos Nano eshte Sali Berisha, e Sali Berisha eshte Fatos Nano. Fatos Nano eshte Skender Gjinushi e Skender Gjinushi eshte Fatos Nano. Skender Gjunushi eshte Nertitan Ceka, e Neritan Ceka eshte Skender Gjinushi. Nertitan Ceka eshte Sabri Godo e Sabri Godo eshte Neritan Ceka… Prej kohesh kam thene se Sali Berisha eshte Edi Rama, e Edi Rama eshte Sali Berisha, sepse PD-ja eshte PPSH-ja, e PPSH-ja eshte PD-ja. PD-ja eshte PS-ja, e PS-ja, e PD-ja. PS-ja eshte PR-ja, e PR-ja eshte PS-ja e keshtu me radhe vazhdon vargu i partive te krijuara nga Ramiz Alia, Sigurimi i Shtetit, UDB-ja, Asfalia…dhe shefat e vertet te Shqiperise jane e ishin Janullatosi e Milloshevici sepse Janullatosi eshte Berisha, e Berisha eshte Janullatosi. Janullatosi eshte Milloshevici, e Milloshevici eshte Janullatosi, Milloshevici eshte Rugova, e Rrugova eshte Milloshevici. Rrugova eshte Sejdiu, e Sejdiu eshte Rrugova… e keshtu me radhe.

Mjere ne shqiptaret qe presim nga antishqiptaret.

Petrit Kola
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptyMon Mar 16, 2009 3:35 am

Mundesite e ngelura te zotitn Berisha nga PetritKola » 26 Qershor 2008 00:01 Mundësitë qe i kanë ngeluar Berishës; 1-Të vrase veten. 2-Të luaj karten e te cmendurit. 3-Të përballet me drejtesine. 4-Të përballet me turmat. 5-Të djegi Shqipërinë dhe te digjet vete me gjithë atë. Cili është mendimi juaj?PetritKola
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptyMon Mar 16, 2009 6:24 am

Why the killers are back in Northern Ireland

...The Irish security services discovered that the RIRA had imported weapons, including assault rifles and handguns, from Albania. The CIRA had also become active. MI5 took the threat seriously, devoting 60%* of its electronic surveillance.....

John Mooney; Liam Clarke

15 March 2009 The Sunday Times
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptyMon Mar 16, 2009 6:55 am

Medalim.

A fluturoi Fazllici nga Tirana ne Katar nje dite para se berisha te vizitonte Katarin?

A ishte Fazllici ne Katar diten qe Berisha vizitoi Katarin?

A depozitoi Berisha dollar dhe euro ne Katar?
Labinot Drenica
Fillestar/e
Fillestar/e
Labinot Drenica

Male
Numri i postimeve : 50
Vendi : Suedi
Registration date : 23/10/2008

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptyMon Mar 16, 2009 8:11 pm

Po pse nuk shkun ti ne Katar per te kqyr?
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptyMon Mar 16, 2009 11:53 pm

Ha, perse nuk shkoje une...?

Nuk ka rendesi. Une e kqyri edhe pa shku.
Driniiiii
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Driniiiii

Male
Numri i postimeve : 3268
Vendi : Belfast
Registration date : 17/02/2009

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 EmptyTue Mar 17, 2009 12:38 am

Zotri Petritkola tungjatjeta.
At shkrim e lexova edhe un ne The Sunday Times, ndoshta jan spekulime hahaha, e ndoshta edhe jo por ata 200-300 Burra te R-IRA e kan kot me ata Kallasha.
Klb.
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 18 Empty

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !
Mbrapsht në krye 
Faqja 18 e 40Shko tek faqja : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !
» Janullatos dhe politika e tij hegjemoniste ndaj Shqipërisë
» Sali Berisha Dhenderr i Serbise
» SALI BERISHA MREKULLIT E TI PER SHQIPTARET
» Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !!

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët :: Politikë-
Kërce tek: