| Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! | |
|
+79aksh shahini arberia kasapi Luki Argent NIPIIXHAXHIT play xhema kastriot_mehmeti haxhiu Vuthjani Tatoo rrimtaf valmir9 xhiti LindaShqipe Burdushi detektivi Driniiiii murturi an-di morena ILTA MARY Shejh Ramizi ngadhenjimi Agrone Ipamposhtur Psikologu paioni Ada_Kondi Medalim PeriiKeputur Himalaja Muja e Halili Aktiv Xili klodian Delia Clarence Liisi feneri Eagle Eye Mirushe Ago Muji rroni Labinot Drenica E_Bukura forca1 feratkoca lilly ss1 Ajet agim__barja katunariplak Gjura Orfe@ Pirro i Epirit istogalia petritkola Euridika tom sojer cristal Sofra MUHAMETII njonidrenica Mergimtari Nezir Myrta lilu Guximi **Lumi_ Eva0506 Beton Martina rolling Leka i Madh zeriatdheut 83 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Nov 15, 2009 1:59 am | |
| Nismë tjetër e qeverisë për të grabitur toka në bregdet | |
|
| |
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Mon Nov 16, 2009 4:17 pm | |
| duhet vrare kete qen shkau me zi se Ahmet Zogu hesat pasha dyte. Nuk di qka pret ky popull. Duhet mi vjerre tradhtaret kudo ne trojet shqiptare. Me zi se sadam Huseinit duhet me ja ba. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Tue Nov 17, 2009 2:10 am | |
| Arrestohet Belegu, njeriu i Priftit, që denoncoi gazeta “TemA”Para pak më shumë se një muaji gazeta “TemA” dhe “Faktori Plus” nisën një seri denoncimesh për këshilltarin më të afërt të ministrit të ri të Energjitikës, Dritan Prifti. Bëhet fjalë për Eduard Belegun. Dje ai ka përfund... Fazlliç vazhdon të pastrojë pará, “Rudnap” vijon të blejë miliona euro firmat e tij pa asnjë aset Familjarët e viktimave të Gërdecit: Shteti po na vret me indiferencën e vet “Gërdeci”, shënohet viktima e 27 | |
|
| |
kasapi Fillestar/e
Numri i postimeve : 39 Age : 64 Vendi : prishtine Registration date : 23/10/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Tue Nov 17, 2009 3:00 pm | |
| Salen e mbajne ne pushtet fazliqet Mishkoviqet. AdeM jashari eshte gjalle do te hakmerret.. | |
|
| |
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Tue Nov 17, 2009 9:50 pm | |
| Kordinatori i shaibk Per diaspore keto dite do te takohet me perfaqesuesit diplomatik amerikan ne Gjermani1 Do shpaloset opcioni i shaibk dhe vizionet e kordinatorit per bashkimin kombetare . ky eshte nje suksese me i madhe i koordinatorit tone te zoti i cili di te dperton aty ku duhet. Prof.Yne i dashur atdhetari patrioti i shquar i qeshtjes shqiptare Prof.Xhavit Dalloshi kordinatore i fbksh shaibk per diasporen shiptare ( apo perfaqesues diplomatik per evrope bote).. O babo ..te lumte ...lum ne qe te kemi.. | |
|
| |
Atdhetari Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1415 Age : 113 Vendi : Arbëri Registration date : 13/11/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Tue Nov 17, 2009 10:45 pm | |
| Atje ku greqishtja mund shqipen https://www.youtube.com/watch?v=5l9TIn5lh8k&feature=player_embedded | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Thu Nov 19, 2009 12:02 am | |
| SALA NDER VITE! Sala ne Korçe! Fjala me e madhe e thene ne Korçe, gjate gjithe historise: Se kur t’do Korça, t’ka dasht gjithe botaaa !
Sala ne shkollen e femije me te meta mendore ! Ju jeni e ardhmja e Shqipnise!
Prof Dr. S. Berisha kishte shkuar ne zyren e ngritur kundra korrupsionit, ku ne nje numer telefoni qytetaret benin akuzat e tyre te drejtperdrejta.
Sala dhe David Cooperfield! Stafi i emisionit te fiks fare kishte shkuar ta filmonte nderkohe qe edhe e marrin ne tel Sala ngre telefonin dhe pyet si quheni ? Telefonuesi pergjigjet - David Cooperfild. Sala- Si jeni David ?
Sala ne Erseke! Ersekaaar dhe ersekaaaare! Sala ne Shale ! Kam ardh ketu, me u perqafu me Shalen e Lirise.
Sala ne Lushnje! Shkon Sala ne Lushnje edhe fillon fjalimin: Pooopull i Beratit ! Shoqeruesi me ze te ulet:Zoti Sali jemi ne Lushnje ketu. Sala: Pooopull I Beratit ! Shoqeruesi:Zoti Sali jemi ne Lushnje t’thashe. Sala: (Pusho he dreq). Pooopull I Beratit, ti je krenar qe ke Lushnjen kojshie!
Sala me kokn e kolles! Sala ne perurimin e Coca-Cola-s! Pooopull shqiptar, gzuar kokn e kolls, dallnyshten e pare kapitaliste n’Shqipnii!
Sala ne fushatë zgjedhore! Asht nje nder i madh per mue … I will , I will, I Will… perkthe ti Genc… Atje takova e zonjen Lalymier e. Un I thash e, ajo m’tha e, ne i thame… Se Partia Demokratike i ka ziguru popllin shqiptar e, shtate lloje buksh: te bardhe, te zeze, te kuqe… jo t’kuqeee!
Sala kthehet nga Keshilli i Evropes! (interviste ne TVSH mbas kthimit) Se Evropa e do Shqiperine, i do shqiptaret, e do PD-ne por jo bishen e kuqe.!
Berisha ne Malesi te Madhe! Kopliks e KOPLIKAR nenat e motrat ku ti keni eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee(shoqeruesi shef rregullo fjaline se e ke gabim)Malesor e Malesore ju jeni MARTIRET E KOMBIT Shqiptar.
Sala me studente! Ishte fund dhjetori dhe fol e fol doktori me ne fund "tha te nderuar studente gezuar vitin e ri shkollor" !!!!
Sala ne Kukes! Ne mitungun ne Kukes Sala duke iu rreferuar Kukesit te vjeter: "Kukesi i vjeter i mbulum nga liqeni i hidrocentralit do mbet Atlantis i diktatures!" kuksianet filluan te shikonin njeri-tjerin te habitur
Sala ne familjen e policit! Kur shkoi Sala per ngushellimet tek familja e nje polici qe u vra ne detyre dhe tha: "jam jashte mase i gzum te marr pjese ne hidherimin tuj..."
"Ju jeni e ardhmja e atdheut" --Sala tek femijet handicap
Sala ne shesh! Ne 1992 Sala pas fitores se PD ne nje miting ne sheshin skenderbej tha: "Populli shqiptar deri dje ishte na buze te gremines! Sot ka hedh nji hap perpara!"
Sala dhe Liria! Me gruan ne miting ne Vlore : "Liria ka pat shum burra, nga Skenderbeu deri ke Isamil Qemali." vlonjatet filluan te bertinsnin "Liria do vije me ne! Liria do jete e lumtur me ne! Liria ne shtepite tona!" Ne mitingun e Lushnjes Sala tha : "Populli trim i Lushnjes!" vete lushnjaret filluan qeshnin.
Shkon Sala per nje tubim parazgjedhor ne veri te Shqiperise ne nje fshat te thelle diku dhe ne mesin e shume e shume premtimeve thote"Ne do ju ndertojme shkollen e re,rrugen e re.....dhe do ju ndertojme edhe uren e re ne fshat"Habiten fshataret dhe e pyesin,o z.kryeminister po ca na duhet neve ura,kur nuk kemi lum??? Sala:Po do ju sjellim edhe lumin
Sala ne Durres! Sala ne nje tubim ne Durres fillon te bertase SHKODRAAAAA Shoqeruesi i tij:z.kryeminister jami ne Durres Sala prape:SHKODRAAAA
Shqeruesi o jemi ne Durres aman z.Kryeminsiter Sala: SHKODRAAAA ju bene te fala! | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Thu Nov 19, 2009 12:04 am | |
| Transparency International: Korrupsioni, Shqipëria më keq se një vit më parëOrganizata Transparency International publikoi dje Indeksin e Perceptimit të Korrupsionit (Corruption Perceptions Index (CPI)) për vitin 2009. Shqipëria për herë të parë pas vitit 2005 ka shënuar rënie në këtë indeks, ... Prifti “lëpin” atë që kishte “pështyrë” për OSSH | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Thu Nov 19, 2009 12:36 am | |
| Prej shume vitesh kam thene se e keqja e gjithe Shqiptareve eshte Tirana. Kam thene se duhet cliruar, marre dhe mbajtur Tirana me qellim qe te perparojme si komb. Kjo gje nuk eshte bere deri me tani, prandaj mos prisni dite te bardha. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Thu Nov 19, 2009 12:59 am | |
| Investime ne Shqiperi? E veshtire Nje studim i fundit i Dhomes Europiane te Tregtise ka konkluduar se bizneset shqiptare jane ne pjesen derrmuese te tyre kritike me sjelljen e administrates tatimore dhe lehtesirat fiskale te qeverise | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Thu Nov 19, 2009 12:59 am | |
| Lohan: Korrupsioni, problem serioz “Po pengohen investimet e huaja” | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Thu Nov 19, 2009 1:31 am | |
| Edhe sondazhi i Gallup: Korrupsioni është rritur ndjeshëm për një vitPas publikimit të Indeksit të Perceptimit të Korrupsionit nga Transparency International, një tjetër sondazh i kompanisë prestigjioze, Gallup, tregon se korrupsioni në Shqipëri ka përmasa të frikshme. Gallup publikon r... Shembja në tunelin e Thirrës, “Bechtel-Enka” fsheh rrezikun, punëtorët të frikësuar për jetën Berisha: Do luftoj korrupsionin në Shëndetësi. PS: Nise betejën nga mbesa e gruas tënde Protesta në Orikum për pronat, përplasje mes policisë dhe banorëve | |
|
| |
tosybell Anëtar i ri
Numri i postimeve : 148 Age : 34 Vendi : gjakove Profesioni/Hobi : Fotograf Registration date : 08/11/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Thu Nov 19, 2009 2:39 am | |
| I lutem zotit me shpirt qe kurrr mos ta kapp ne dor PS shqiprin qat'her duhet ta harrojm bashkimin kombtar edi rama biri i shkines e i SLLAVIT me pak fjal qetnik | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Thu Nov 19, 2009 3:46 am | |
| Deshira juaj plotesohet, por UDB-ashi Berisha me ndeshkimin gjithashtu | |
|
| |
tosybell Anëtar i ri
Numri i postimeve : 148 Age : 34 Vendi : gjakove Profesioni/Hobi : Fotograf Registration date : 08/11/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Thu Nov 19, 2009 3:48 am | |
| hmm spot vje mir hiq qe pe ta shaj tbirin e shkines edi ramoviq a per salen, fol vepra e ti qe beri per komb e qe edi rama kundershtonte ndoshta kundershtonte se deshira e ti ishte te lidhej me vllezrit e ti grek | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Thu Nov 19, 2009 3:56 am | |
| tosybell, Une mendoje qe juve duhet te beni detyrat para se te shkruani. Edi Rama eshte ortaku i Berishes. Une kete e kam thene dhe e kam provuar. Po ashtu kam provuar se kushe Fazllo-Berisha. Une kam 2098 postime qe i kam provuar ato qe them. Tirana pastrohet shume shpejt. Ne se te dhimet UDB-ashi Berisha paraqitu ne Tirane por ki kujdes se Salua ka bere plane te largohet kur te plasi e juve do te veni si "qeni ne vresht".
-------
http://www.bashkimikombetar.com/viewtopic.forum?t=3140 | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! | |
| |
|
| |
| Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! | |
|