| Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
|
+74Xili Gjura Elbasan.P Eva0506 Ago Muji Veneta Teutaa Fjona Luki Kasper el43 stabili rroni Martina Parapsikologu scorpioni Gjuetari Mister lilu elisa rolling liri_b loredana idol luan mreti gjakushi feneri Kristal naqeta Orfe@ morena Janina GERI_G agim barja Edonis arbesa interesant Albea bukla eri M My Love Ani meli Urata zani&zana Vista Mysafir beri Tetovari **Embelsira** ReSpEkTi_CH STUPCAT rrebelja Koburja besa-bese E_Bukura robi silvi tom sojer dibranja anjesa sofia shaban cakolli GocPejone alissa Beton Granit mickonja Riki30 azzurra Sofra Sy kaltri Kosovarja Anna 78 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jun 02, 2008 11:35 am | |
| Deri ne cfare mase do lejonit sjelljet e pahijshme te bashkeshortet apo te dashures suaj? | |
|
| |
interesant Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 606 Age : 39 Vendi : Tokë Registration date : 11/04/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jun 02, 2008 12:00 pm | |
| Duke ditur se toleranca ndaj bashkeshortes apo te dashures duhet te jete shume e madhe, por gjithmone ekziston nje kufi ku duhet te respektohet nga bashkeshortja. | |
|
| |
interesant Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jun 02, 2008 12:01 pm | |
| Duke ditur se toleranca ndaj bashkeshortes apo te dashures duhet te jete shume e madhe, por gjithmone ekziston nje kufi ku duhet te respektohet nga bashkeshortja. | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jun 02, 2008 3:35 pm | |
| Kosovarja, varet se cfare eshte kjo sjellje e pahijshme. Them se shume gjera jane sqaruar dhe percaktuar me perpara ne marredheniet mes dy personave. Nese sjellja e pahijshme ka te beje me mungesen e respektit dhe dashurise - ku ka me vend per falje aty apo per tolerance, sepse pastaj tjetri te hypen ne qafe dhe te ben rezil dhe te turperon. Ne te dy krahet them une. Prandaj a mund ta specifikosh se perse eshte kjo sjellje e pahijshme?
Besoj qe une nuk do te mpleksesha fare me nje njeri qe eshte i prirur per sjellje te pahijshme, vetem nese ka lozur teater gjate te gjithe kohes; qe edhe ndodh. | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jun 02, 2008 4:34 pm | |
| Tom Sojer kerkoj falje sepse ishte gabim i imi qe nuk e kam sqaruar pyetjen ashtu si duhet..
Si sjellje te pahijshme e kam specifikuar nese partnerja bene gjera qe ty nuk te pelqejne,edhe pse e din qe ajo nuk eshte e pelqyer nga ana e partnerit ne kete rast,mirpo prap e bene,nese shkon ne vende ku ty te pengon ajo gje,nese vonohet deri ne ate kohe kur ty te duket e tepert,me nje fjale ishin keto si me kryesoret,pra deri ne cfare aspekti them kushtimisht do e duronit???Edhe pse keto gjera jane sqaruar dhe percaktuara me perpara por ja qe ajo nuk i perfille dot??Cfare hapash do ndermernit ne kete rast? Pershendetje.. | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jun 02, 2008 4:51 pm | |
| Kosovare, keto gjera jane sigurisht te tolerueshme. E them edhe me lart, te tilla gjera i ke mesuar qe i ka gjate njohjes dhe perderisa ke vendosur qe te bashkejetosh, ta duash apo ta marresh grua do te thote qe keni bere kompromise per tolerime por edhe premtime per korigjime dhe te dy perpiqen. Nese ka dashuri brenda. Se nese nuk ka dashuri brenda, ka sherr edhe per keto.
Kjo me duket e ndershme dhe e drejte. | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jun 02, 2008 5:38 pm | |
| Keni du mundesi: nje femer te bukur dhe me nje te kaluar te pastert, por qe nuk arrini te gjeni mirkuptim, pra jeni krejt ndryshe ne karakter dhe menyren se si e kuptoni boten. Dhe nje femer te bukur dhe me nje te kaluar jo te paster ( qe ka gabuar), por qe keni gjetur nje mirkuptim te plote sepse jeni te dy shume te ngjajshem nga menyra se si e shihni dhe kuptoni boten. Cilen do zgjidhnit, dhe pse? | |
|
| |
tom sojer V.I.P
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Jun 06, 2008 11:31 am | |
| E_Bukura, pamja nuk ka rendesi fare. Por do zgjidhja te dyten. E cfare e do bukurine? Sa zgjat bukuria? Eshte iluzion. Te bukur te ben shpirti. Bukuria eshte si thike pas shpine. Prandaj ka probleme sot. | |
|
| |
Kosovarja Admin
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sat Jun 07, 2008 4:02 pm | |
| Si e komentoni thenien: "Femra ka floket e gjata,mirpo mendjen e shkurter"?? | |
|
| |
interesant Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sat Jun 07, 2008 4:05 pm | |
| Jo te gjitha, ne cdo regull duhet te behet perjashtim,ka edhe femra me floket e gjata e mendet e shkurta, por edhe ne te kunderten keshtu qe mendoj se kjo eshte vetem nje fjale si ne form shakaje, por ka dicka ne te . | |
|
| |
loredana Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 886 Registration date : 24/04/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sat Jun 07, 2008 7:12 pm | |
| mashum ja ploteson kushtet dashnores, apo grus?? |
|
| |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jun 08, 2008 1:21 am | |
| - Kosovarja shkruajti:
- Si e komentoni thenien:
"Femra ka floket e gjata,mirpo mendjen e shkurter"?? Ashtu siq eshte thenja. Femrat pergjithsishte nuk mendojne gjate ( por vetem sot per neser). Dhe kjo nderlidhet me ate se, i kane flokte e gjata, por mendojne shkurte. |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jun 08, 2008 1:23 am | |
| Loredana, s'jam i martume. Por s'jam ka e di konkretishte per cilat kushte behet fjale...Ka shume kushte dhe mund te jene te ndryshuheshme. |
|
| |
tom sojer V.I.P
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jun 08, 2008 8:45 am | |
| Femra vepron me impuls, pa u menduar, prandaj edhe kjo thenie. (Pastaj qan e bertet e thote "sa e pafat"). Meqenese dallimi nga jashte me burrat eshte ...... floku, ka dale kjo thenie.
Loredana, pse ti je e sigurte qe te gjithe kane edhe grua edhe dashnore? Pupupu turp! | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jun 08, 2008 11:52 am | |
| loredana un shum i du femnat. nese me pilqen femna un ja plotcoj te gjith deshirat, kuptohet me shum grus, por tash per tash vetum dashnores ja polocoj deshirat . se un sjom i martum. | |
|
| |
eri M Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 737 Registration date : 02/04/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jun 08, 2008 3:18 pm | |
| - tom sojer shkruajti:
- Femra vepron me impuls, pa u menduar, prandaj edhe kjo thenie. (Pastaj qan e bertet e thote "sa e pafat"). Meqenese dallimi nga jashte me burrat eshte ...... floku, ka dale kjo thenie.
Loredana, pse ti je e sigurte qe te gjithe kane edhe grua edhe dashnore? Pupupu turp! tom sojer mos u turpëro por trego : Çka plotësoni ju ? Femrat pak i duan vargjet ! | |
|
| |
loredana Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jun 08, 2008 5:03 pm | |
| flm eri M. do po i marrin pytjet e mia krejt ndryshe. ju pershendes gjithve ne forum. me respekt nga loredana |
|
| |
|
| |
loredana Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jun 08, 2008 5:07 pm | |
| premtim me paske vet per qfar kushtesh?? kushtet ne pergjithsi, si pershembull mashum i kushton koh dashnores apo grus kur te martohesh?? edhe shum sene tjera. |
|
| |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jun 08, 2008 7:01 pm | |
| Loredana ka bere pyetjen qartë:Më shumë ia plotëson kushtet gruas,apo dashnores? Unë mendoj ata që kanë grua dhe dashnore devijojnë,shtypin gruan,për të mbajtur dashnoren!Ata që kanë grua dhe nuk kanë dashnore janë të sinqert dhe i përkushtohen gruas. Megjithatë nuk besoj se loredana shtroj pyetjen për meshkujt në përgjethsi,pyetja bënte fjalë për meshkujt që bëjnë jetë të dyfisht,grua-dashnore! | |
|
| |
liri_b Përjashtuar
Numri i postimeve : 92 Registration date : 06/05/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jun 08, 2008 7:27 pm | |
| - shaban cakolli shkruajti:
- Loredana ka bere pyetjen qartë:Më shumë ia plotëson kushtet gruas,apo dashnores?
Unë mendoj ata që kanë grua dhe dashnore devijojnë,shtypin gruan,për të mbajtur dashnoren!Ata që kanë grua dhe nuk kanë dashnore janë të sinqert dhe i përkushtohen gruas. Megjithatë nuk besoj se loredana shtroj pyetjen për meshkujt në përgjethsi,pyetja bënte fjalë për meshkujt që bëjnë jetë të dyfisht,grua-dashnore! Ju qenkeni pu asgje ! une per veten time dashnores ja plotsoj kushtet se pak kerko, nuk me kerkon e dashura asgje pervetem dashurei te bejme | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jun 08, 2008 7:43 pm | |
| Loredana, po supozojme qe jam i martuar dhe kam dashnore. Ateher, nuk mund ti perkushtohem me shume dashnores se gruas. Arsyea eshte e thjeshte se, me gruan me lidhe shumeqka, kurse me dashnoren vetem diqka. |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jun 08, 2008 7:49 pm | |
| ju qenkeni pu asgjë,shkrou liri-b
Te lutem mos më nënçmo,nuk kam dashnore dhe nuk e di si shkojnë këto punë,shpreha mendimin,andaj duhet të jemi tolerant ndaj mendimit të tjetrit.Mendoj se ata qe kanë grua dhe dashnore heshtin,nuk flasin shumë. | |
|
| |
liri_b Përjashtuar
Numri i postimeve : 92 Registration date : 06/05/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jun 08, 2008 7:54 pm | |
| - shaban cakolli shkruajti:
- ju qenkeni pu asgjë,shkrou liri-b
Te lutem mos më nënçmo,nuk kam dashnore dhe nuk e di si shkojnë këto punë,shpreha mendimin,andaj duhet të jemi tolerant ndaj mendimit të tjetrit.Mendoj se ata qe kanë grua dhe dashnore heshtin,nuk flasin shumë. E pse nenqmoesh astu sot mendon rinija? se duet patur gruja dshnor dhe buri dashnore, une e dij qe jeni i vecante dhe kam respekt te vecante per ti. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jun 08, 2008 7:57 pm | |
| flm,per rrespektin,rrespekt po ashtu,por disi kjo fjala:Ju qenkeni pu asgje,nuk me tinglloi mire,haha,ok,krejt ne rregull ne jemi njerez qe kuptojme. | |
|
| |
gjakushi V.I.P
Numri i postimeve : 841 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Sun Jun 08, 2008 8:24 pm | |
| - loredana shkruajti:
flm eri M. do po i marrin pytjet e mia krejt ndryshe.
ju pershendes gjithve ne forum. me respekt nga loredana
|
|
Jo moj se pyetjet e tua na kënaqën. Bile duhet edhe t'u përgjigjesh e të shikojmë nga të shkojmë. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
| |
|
| |
| Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
|