| Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
|
+74Xili Gjura Elbasan.P Eva0506 Ago Muji Veneta Teutaa Fjona Luki Kasper el43 stabili rroni Martina Parapsikologu scorpioni Gjuetari Mister lilu elisa rolling liri_b loredana idol luan mreti gjakushi feneri Kristal naqeta Orfe@ morena Janina GERI_G agim barja Edonis arbesa interesant Albea bukla eri M My Love Ani meli Urata zani&zana Vista Mysafir beri Tetovari **Embelsira** ReSpEkTi_CH STUPCAT rrebelja Koburja besa-bese E_Bukura robi silvi tom sojer dibranja anjesa sofia shaban cakolli GocPejone alissa Beton Granit mickonja Riki30 azzurra Sofra Sy kaltri Kosovarja Anna 78 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Sy kaltri Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1972 Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Sep 27, 2007 9:27 pm | |
| une as nje her nuk mendoj ashtu se Bukurija shikohet 3 ditë por jeta ju nxihet mas nej | |
|
| |
dibranja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 542 Registration date : 19/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Sep 27, 2007 9:48 pm | |
| Si do te reagoni nese familja juaj nuk do ta respektonte te dashuren e juaj? | |
|
| |
anjesa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Sep 27, 2007 9:49 pm | |
| E pse mashkulli i jep te drejte vetes te dirigjoje mbi femren ????? | |
|
| |
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Sep 27, 2007 9:51 pm | |
| nese ajo nuk ka respekt ndaj Familjes time . une do te isha nda nga e Dashura sepse Të dASHUR GJEN POR FAMILJE NUK MUND TE GJESH AS NJE HER | |
|
| |
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| |
| |
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Sep 27, 2007 10:30 pm | |
| As nje her nuk kam tradhetuar as ken une dhe as qe nuk do ta tradhetoj kurrrrrrrrrrrrrrrrr | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Sep 28, 2007 6:14 am | |
| Sa kohe do kalonit duke pritur nje femer qe te ju takoj ,sa kohe do e lutni qe te ju dali per nje kafe ??? | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Sep 28, 2007 6:56 am | |
| Për ta ftuar është diçka normale, por që ta lus një femër për takim apo për kafe është përulje e vetvetes. Interesi i njohjes nëse është i dyanshëm apo më mirë me thënë reciprokisht, mendojë se nuk ka nevojë për lutje por për ta ftuar. | |
|
| |
sofia Fillestar/e
Numri i postimeve : 43 Registration date : 24/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Sep 28, 2007 9:19 am | |
| Sofra thot por që ta lus një femër për takim apo për kafe është përulje e vetvetes.
Une besoj qe jo Sofra nese te pelqen nje femer e ke deshir te kalosh nje momet me te per ta njoftur me mire,nuk eshte perulje per nje mashkull,perkundrazi per nje femer eshte perulje e vetvetes te lus nje mashkull per nje takim apo kafe.
Pyetje me radh
Pse ju mashkujt e keni veshtir te shprehuni ne dashuri,apo friksoheni ti shpreheni ndjenat e juaja?? | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Sep 28, 2007 11:14 am | |
| Nga e more ate mendim ti Sofia?Kohen time une ndjenjat e mija i kam shprehur me femrat,pak me lire se te bisedoja me nje shok. | |
|
| |
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Oct 01, 2007 7:51 am | |
| Pse ju meshkujt pelqeni me shum brunette ?! | |
|
| |
Riki30 Admin
Numri i postimeve : 2358 Age : 48 Vendi : Prishtine Registration date : 09/08/2007
| |
| |
| |
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Oct 01, 2007 9:28 am | |
| Anjesa: Arsya m'betet tek femrat se pari qe duhet te besoni qe mashkulli i beson femres. | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Oct 01, 2007 11:17 am | |
| Anjesa e ka te sakte. Ne nje perqindje te madhe funksionon keshtu:
Me bjonden lidhesh, me bruneten bie ne dashuri e martohesh. Fajin e ka Merilin Monroe. | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Oct 01, 2007 11:18 am | |
| Anjesa, perderisa pranohet qe femrat mbajne shume sekrete atehere si mund t'u besosh? | |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Oct 01, 2007 11:28 am | |
| Me lart e kam lexuar nje postim te Sofra-s qe thot,
Per nje mashkull eshte perhulje e vetvetes te lutesh nje femre
Pyetja eshte:
Pse per nje mashkull eshte perhulje te lutesh nje femre?? | |
|
| |
tom sojer V.I.P
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Oct 01, 2007 12:39 pm | |
| Une ne fakt nuk e kuptoj kete: t'i lutesh nji femre. Perse do t'i lutem? Per cfare? Dashuria ne nuk eshte e dyanshme, eshte e kote ta kerkosh me te lutur, "he te keqen me duaj ti, me prano ti". Me te lutur eshte vetem kur e ke fiksim dhe i lutesh. Nje vajze serioze nuk ke se si i lutesh. Edhe ajo nuk pranon lutje. | |
|
| |
silvi Anëtar
Numri i postimeve : 218 Registration date : 04/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Oct 01, 2007 1:25 pm | |
| Si arrini te dalloni midis shume te tjerave,femren qe mendoni te kaloni jeten,cfare ju ben te mendoni se kjo femer eshte pikerisht ajo qe keni kerkuar prej shum kohesh?
duke pare se deri tani vec nje pergjgje kam patur po e shtroj pyetjen perseri,besoj nuk merziteni...ju falemnderit | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Oct 01, 2007 3:05 pm | |
| - dibranja shkruajti:
- Pajtohem me ju plotesisht sofra por cmendon per kete:
Shum femra shohin interesin ne dashuri? gjegjesisht A jane vajzat shqiptare materialiste? Faleminderit dibrane që pajtohesh me mendimin tim më lart .... më fal që nuk të dhash përgjegjen e radhes se nuk e kisha vënë re. Edhe unë shoh se shumë femra sot e shohin interesin në dashuri, dhe lidhet me ate se a janë vajzat materialiste dmth se ka të cilat janë. Unë mendoj se ato të cilat e kanë interesin në dashuri mendoj se e kanë një far mesi jo aq e dashuruar në personin por e dashuruar më shumë në interesin çka edhe me kohë mund edhe të zhgënjehet në personin. | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Oct 01, 2007 3:15 pm | |
| - azzurra shkruajti:
- Me lart e kam lexuar nje postim te Sofra-s qe thot,
Per nje mashkull eshte perhulje e vetvetes te lutesh nje femre
Pyetja eshte:
Pse per nje mashkull eshte perhulje te lutesh nje femre?? Po e them për veten time se është përulje ta lus, nuk them për të tjerët, ka edhe të atill që u shkojnë pas edhe lavdërohen hej hej po e lus e nuk po ma var fare ha ha ha. Nëse e dashuron është gjë normale të ja bëshë me dije se po e dashuron edhe secila vajzë do ta vren se ti po ndjen diçka ndaj asaj vajze edhe ti do t'i vëresh sjelljet e asaj vajze se si po reagon dhe me kohë pret momentin që të ja shpalosësh ndjenjat që i ke për te. Dashurija është interes reciprok nuk ka aty lutje. Sa është interesi i mashkllit aq është edhe interesi i vajzes. | |
|
| |
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Oct 01, 2007 3:15 pm | |
| OK. E pse ju meshkujt frigoheni nga femrat intelegjente ?!
Me jep dikush pergjigje ne kete pyetje ?! | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Oct 01, 2007 3:20 pm | |
| Ka që frigohen anjesa nuk e di se përse frigohen edhe varet se në cilat pika janë intelegjente. Unë ju frigohem vetëm atyre femrave që nuk janë tërheqse dhe janë me një fjalor të ndytë. Se kur janë femrat intelegjente edhe janë tërheqëse unë mburrem se populli i yn ka aso femra intelegjente dhe krenohem me to edhe kam dëshirë që të takojë edhe të kemi për çka të bisedojm me to.
Edituar për herë të fundit nga në Mon Oct 01, 2007 3:22 pm, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
tom sojer V.I.P
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Oct 01, 2007 3:21 pm | |
| Silvi, te vjen vellai e te kthen pergjigje:
Kjo femer nuk mund te dallohet nese kalon drejt e ne seks me te. Jo, fillimisht duhet t'i japesh vetes mundesi ta njohesh si shoqe njehere. Kete mundesi t'ja japesh edhe asaj. Madje edhe nese ajo shtyn per hapa te metejshme, duhet kujdes, qe ketu kur shtyn nuk eshte shenje e mire. Dashurise i duhet lene kohe te njihet, te zhvillohet qe te ndertosh besimin reciprok. Gjate kesaj kohe nese shikoj tek vajza 1. qe terhiqet nga une me te vertete; 2. Nuk kam asnje rast genjeshtre; 3. Nuk kam asnje rast flirti me te tjere; 4. Nese fillon dhe me tregon jeten e saj, nese ka pasur eksperienca ose jo, pa u trembur se po humbet nje potencial; 5. Nese shoh se eshte vajze me karakter, serioze, me ca ambicie per jeten - atehere them kjo vajze eshte per mua. Mirepo akoma nuk ka marre fund, sepse dashuria nuk ka hedhur rrenje akoma mire, duhet ujitur me sjellje, pasion e ndjenje dhe kur na fillon te na marri malli per njeri tjetrin aq sa na mbushen syte me lot, them qe kemi rene ne dashuri dhe vetiu vecohemi e krijohen kushtet t'i them TE DUA, kete fjale te bukur, por edhe atehere nuk do ta shtyj menjehere drejt seksit. Kjo gje do te vij vetiu.
Kesaj une i them normale dhe e bukur.
Silvi, a te pelqen pergjigja? | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Oct 01, 2007 3:24 pm | |
| - silvi shkruajti:
- Si arrini te dalloni midis shume te tjerave,femren qe mendoni te kaloni jeten,cfare ju ben te mendoni se kjo femer eshte pikerisht ajo qe keni kerkuar prej shum kohesh?
duke pare se deri tani vec nje pergjgje kam patur po e shtroj pyetjen perseri,besoj nuk merziteni...ju falemnderit përgjigje për Silvin. Secili mashkull në mrendin e shpirtit të vet ëndërron një vajzë me tipare të përafërta që i ka edhe vet mashkulli, mund të ket disa gjëra të dorës së dytë si ngjyra e syve, flokëve etj por kryesorja është që vajza të ketë shpirtin e dlirë dhe të jetë e emancipuar me tradita vërtet shqiptare. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
| |
|
| |
| Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
|