| Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
|
+74Xili Gjura Elbasan.P Eva0506 Ago Muji Veneta Teutaa Fjona Luki Kasper el43 stabili rroni Martina Parapsikologu scorpioni Gjuetari Mister lilu elisa rolling liri_b loredana idol luan mreti gjakushi feneri Kristal naqeta Orfe@ morena Janina GERI_G agim barja Edonis arbesa interesant Albea bukla eri M My Love Ani meli Urata zani&zana Vista Mysafir beri Tetovari **Embelsira** ReSpEkTi_CH STUPCAT rrebelja Koburja besa-bese E_Bukura robi silvi tom sojer dibranja anjesa sofia shaban cakolli GocPejone alissa Beton Granit mickonja Riki30 azzurra Sofra Sy kaltri Kosovarja Anna 78 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jan 21, 2008 12:07 am | |
| | |
|
| |
Mysafir Hero anëtar
Numri i postimeve : 3456 Age : 50 Vendi : **Mergim** Profesioni/Hobi : ,,Ne zemren e njonit..... Registration date : 19/11/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jan 21, 2008 9:04 am | |
| si e vleresoni nje femer prsh?qe e ka vetem 8 vjeqaren te kryer e din shqip edhe gjermanisht te shkruaj e lexoi pa qen asnje dit ne kurs |
|
| |
|
| |
zani&zana Fillestar/e
Numri i postimeve : 12 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jan 21, 2008 11:20 am | |
| Si tjeter perveqese intelegjente dh ete kulturuar | |
|
| |
zani&zana Fillestar/e
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jan 21, 2008 11:20 am | |
| Po i pergjigjem Kosovares tek nji femer me se shumti me pengon Feminizmi i saj | |
|
| |
zani&zana Fillestar/e
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jan 21, 2008 11:23 am | |
| prap pergjigjeje per Kosovaren eshte e vertet se ne shqip[etaret dim me u mashtru per letra dhe dokumete, neve dime me e shit veten per nji qellim gjepi andaj mendoj se fatkeqesishte shumica kishin me pranu nji mashtrim me qellim te kesaj natyre, kuptohet nese ia lejojn rrethanat. une nuk do isha mashtru se kish emme vra gruaj qe e kam hahahahh | |
|
| |
**Embelsira** Hero anëtar
Numri i postimeve : 2909 Age : 35 Vendi : Kosove Registration date : 08/12/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jan 21, 2008 12:32 pm | |
| A jeni ne gjendje te sakrifikoni per dashuri? | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Mon Jan 21, 2008 1:09 pm | |
| kam sakrifikuar njëherë,tani nuk sakrifikoj më dot! | |
|
| |
anjesa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Wed Jan 23, 2008 9:06 am | |
| si do reagonit nese nje femer do ju propozonte e para ?? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Wed Jan 23, 2008 1:28 pm | |
| S'do te reagoja ne asnje menyre, por do ta mirrja si diqka shume normale dhe do ta shija ate femer me nje sy paksa te veqant, ne kuptim e mire te fjales. Pra do te fitoja pershtpyjen se eshte femer qe mbi gjitha e ka guximin, qe ne shume raste u mungon kjo veti femrave! |
|
| |
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Wed Jan 23, 2008 5:19 pm | |
| A jeni fanatik kundrejt te dashurave/fejuarave/bashksorteve tuaja ? dmth. a keni pretendime te tilla qe te dini qdo hap te njeriut qe doni (qoft edhe kur ulet per kafe, kur takon nje shoqe, kur vesh nje mini...) ??? | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Wed Jan 23, 2008 5:59 pm | |
| kam kufizime,nuk dua të mi përcjell hapat kush,as nuk ja përcjelli kuj, pabesia të pamundëson jetën e përbashkët. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Wed Jan 23, 2008 6:43 pm | |
| Fanatik assesi, por xheloze pak po si qdo njeri tjeter. Pretendime te tilla siq i keni permend ju, nuk mendoj te kem asnjeher, sepse njerze qe mundohen te din qdo hap qe e ben e dashura e tij, nuk jane te dashuruar ne ate, por e kan fiksim. Mendimi im. |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Wed Jan 23, 2008 7:08 pm | |
| Mendoj se Fanatizmi vjen nga nje besim dhe dashuri te tepruar ndaj nje ideje,ku mundemi te quajm nje fanatik por ai fanatizem vjen nga nje mendim i nje personi. | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Wed Jan 23, 2008 9:35 pm | |
| Djema nje pyetje te leht. Pse meshkujt kur ta takojn nje vajze pamvarishte cfar eshte, gjeja e par qe ju shkon me mendje eshte se si te bej sex me ate, asgje me shum????(nuk keni ndjenja apo cfar) | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Wed Jan 23, 2008 10:53 pm | |
| kjo është ndjenja më efortë që nuk të lë të frenohesh,ani kam frikë që edhe ju femrat sapo te takoheni me mashkujt,keni te njejtin mendim! | |
|
| |
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Jan 24, 2008 9:21 am | |
| qka mendoni per nje qift qe ka diferenc te madhe ne mosh ? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Thu Jan 24, 2008 4:28 pm | |
| Ai ose ajo qe eshte per nga mosha me i\e vogel, e ndegjon me shume tjetrin, dhe keshtu do te funksionoj lidhja me mire ehehe. |
|
| |
STUPCAT Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 626 Age : 43 Registration date : 17/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Jan 25, 2008 1:46 am | |
| hmmm nvaret sa pershemull babqyshi jem edhe gjyshja jem kan 10vjet diferenc mes veti po deri sod skan pas problem veq qetasht ja kan nis me u rrok mes veti spe qojn mir hiq hahhahahhahahha pernime sdi krejt une menjo prej karakterit njerit se si e kalojn mes veti se sa e dojn njani tjetrin dit sodit osht leht mu marr vesh se msit ska msit jan qifti vet e nese ata mendojn se e kalojn mir at her ska problem klm ju pershendes | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Jan 25, 2008 2:49 am | |
| qka mendoni per nje qift qe ka diferenc te madhe ne mosh ? Kam ndegjuar nje thenje thuhet se dashuri nuk nje moshe.! | |
|
| |
**Embelsira** Hero anëtar
Numri i postimeve : 2909 Age : 35 Vendi : Kosove Registration date : 08/12/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Jan 25, 2008 11:39 am | |
| Sa e vlersoni moralin tek nje femer? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Jan 25, 2008 2:08 pm | |
| Embelsira, moralin e nje femre qdo kush besoj e vlerson shume. Une per vete e vlersoje shume moralin e nje femre, por nuk e vlersoje moralin e nje femre vetem nese eshte apo nuk eshte e virgjer (siq e kemi zakon shqiptaret). Ka gjera tjera qe e bejn nje femer te moralshme apo te pa moralshme... |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Jan 25, 2008 3:12 pm | |
| Nese jeni se bashku me nje femer,cila eshte sjellja e saj qe do ju bente juve te ndjeheni keq ne rrethin qe jeni?? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Jan 25, 2008 3:57 pm | |
| Ka shume sjellje ne kete raste qe do t'me benin te ndihem keq ne rrethin tim, por do te veqoja nje. Nese nuk do te kishte kontrolle mbi veten, pra do te fliste dhe bente gjeste jasht kontrollit. |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Jan 25, 2008 9:10 pm | |
| Cka e keni genjy per her te fundit femren tuaj?.....(premtimi) | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... Fri Jan 25, 2008 9:25 pm | |
| i kam thënë jam para doktoraturës! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
| |
|
| |
| Femrat pyesin, mashkujt përgjigjen... | |
|