| Gjëja më e vlefshme që keni..? | |
|
+53Merisa Driniiiii Vesa osmani halitj xhema xhiti azzurra rrimtaf L1ndush3 Luki voglushja ...... Guximi Muja e Halili ngadhenjimi Eklips Eva0506 Pirro i Epirit tina Parapsikologu beti elisa spirito stabili zeriatdheut Ademi85 nardlushnja luan mreti Hana E_Bukura Gjuetari akrepi rrebelja **Lumi_ meli ledina gjakushi Xili interesant xhavo_ Mysafir shqip0nja murturi feneri Kosovarja rroni shaban cakolli idol loredana rolling Orfe@ Beton echo 57 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Sun Dec 06, 2009 11:25 pm | |
| Eeee harrova dhe nje gje shume te rendesishme,shoqerine | |
|
| |
Luki Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 664 Age : 47 Vendi : Prishtinë Registration date : 03/10/2008
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Mon Dec 07, 2009 11:45 am | |
| Sinqeritetin dhe jam shume i drejteperdrejte per cdo gje | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Mon Dec 07, 2009 2:31 pm | |
| Voglushja shkroi: - Cito :
- Eeee harrova dhe nje gje shume te rendesishme,shoqerine
Jam shume dakord me ty, Voglushe. Edhe per mua eshte shume e vlefshme shoqeria. | |
|
| |
L1ndush3 Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 553 Age : 42 Vendi : Gjk Registration date : 04/12/2008
| |
| |
rrimtaf Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1090 Age : 55 Vendi : kosov Registration date : 30/07/2009
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Mon Dec 07, 2009 3:03 pm | |
| Gjeja me e vlefshme per mua eshte stabiliteti dhe zhvillimi ekonomik i Kosoves. | |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Mon Dec 07, 2009 10:20 pm | |
| Gjeja me e vlefshme qe kemi eshte LIRIA... | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Sun Jul 25, 2010 4:01 pm | |
| immmmmmmmmmm sinqeritetin mo kjo mbulon cdo gje hehhe | |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Mon Jul 26, 2010 11:46 am | |
| Voglushja ime q'eshte duke u rritur ne barkum time,q'pas disa muaj dote ndegjoj per her te par duke qer dhe duke qesh,o zot q'far kenaqesi. | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Tue Aug 03, 2010 2:52 am | |
| gjeja me e vlefshme per mua eshte kur e shof se Azzurra ka ardh ne Forum e kam taman Moter te vertet sikur ta takoj nje here edhe nese une vdes nuk do me mbet merak per asgje ne kete bote respekte nga Xili | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Fri Aug 06, 2010 3:15 pm | |
| Amanetin e te pareve tanè qe na trashnguan fjala -fjal Pushka top armiqve dhe servila ku do qe jan. | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Fri Aug 06, 2010 3:47 pm | |
| | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Fri Aug 06, 2010 4:57 pm | |
| | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Fri Aug 06, 2010 7:02 pm | |
| | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Sat Aug 14, 2010 8:14 pm | |
| Nena Terez kuptohet vle univerzale.! | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Tue Aug 17, 2010 5:41 pm | |
| po bre xhem vetem nena e kalkutes na ka met qe ta permendim. Ajo kurre nuk i ndihmoje shqiptareve dhe kurre nuk i ka permend. kena njerez te gjalle ne kosove shqiperi qe i injorojme tja leme kalkutes te mirret me nena Tereza. Mos te qojme kohen kote . kemi ukshin Hotin Adem demaqin e shume tjere qe duhet te na interesojne. Mos te mirremi me gjera te kota me njerez qe nuk i kane sherbyer kombit . Po per interesa personale i ngritin njerezit qe kurre skane kontribue per qeshtje shqiptare. Shoqatat nena tereza jane formue per pasurim personale asgje tjeter. Shiqo debat per nena terez ne tv Shqiperi. Se qka thojne intelektualet per te. Po me dhimbsen disa ,,shqiptare" Kosovare qe po mirren me gjera te kota e njerez qe nuk kane te bejne me kombin shqiptare. Po te kishte simpati ne kombin ,,shqiptare" ajo do te ishte vorrose ne tokat shqiptare e jo ne kalkute. jena bere njerez per meshire ,vetem ja futmi ka tna ven pa e ditur se qka perkrahim e qka lypim e qka dojme. Popull tallava e politikana qe fluturojne pa krahe... | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Tue Aug 17, 2010 5:46 pm | |
| Gjeja me e vlevshme per mua eshte kombi traditat tona shekullore dhe identiteti kombetare shqiptare.
| |
|
| |
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Wed Aug 18, 2010 12:04 am | |
| xhiti mos harro se N -TEREZ esht vler univerzale kur tjert e vlerson edhe ne duhet per arsye e per hir te interesit ton nacional njejt ja kem ber dhe LEKES MADH dhe tash po dojm me pervetsu po shum von. mos ti bejm edhe ksaj te njejten gje, ne e dim se sa dhe shka ka ber ajo per kombin e vet, edhe un mendoj se nuk duhet te ngritet NANA TEREZ, mbi herojt e kombit te cillet e lan me gjak ket vend, dhe po frymojm fal sakrifices tyre, por na e dim se ket po e bejn disa qarqe te caktuara evropiane per arsye politike etj......... Sido qoft duhet te mburremi me kso njerz qe i kem qe te tjert naj rrespektojn..... | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Wed Aug 18, 2010 9:49 am | |
| o xhemo mburruni me njerez te kote qe si permend askushe ne bote. kemi me qka me u mburre. kete figur e kan ngrit matrapaz per interesa Don Lush Gjergji e shen egjidio nje shoqat italiane pro serbe me I.Rugoven qe eshte financue nga mafia shqiptarene itali. Mburruni me gjera te kota e njerez qe kurre sja ka nie per kombin. Se keshtu e kena que kohen duke u marre me njerez te kote. e humbem qka ka shqiptare,duke u perbe ne te huajt. As nje popull ne bote se duron kolonine vetem ne. As nje popull ne bote nuk duron heqjen e flamurit identitetit kombetare ,kombit etj ne apllauzojme qe hiqem qka ka shqiptare. Kjo eshte ajo trimeria jone. Qe here vrapojme pas nje Partie individi e pallmi per te e pastaj shkojme te tjetri e pallmi per te. Shiqo ata qe deri dje thirrshin Rugova Rugova e shajshin Thaqin Ramushin tashe ata vrapojne pas ketyre si dikur pas Rugoves. Ky eshte popull mashallah. Ti mburru me kesi njerez se une mburrem me Fehmi Lladrovca Ukshin Hota Adem demaqa etj.. kete ja kena lene ldk-isteve.dhe shene egjidio. Mburru india mburru ne se kuptoje . Po mashallah mire i kemi ,,punet" ndonje dite edhe Milloshin kane me shpalle se paska qen ,,Shqiptare" haj medet per ne. Po ne sun bami me pap se papa.
Mos dilni jasht temes... | |
|
| |
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Thu Aug 19, 2010 2:13 pm | |
| xhiti e kum cek shum mir se si dhe tek,por ne duhet ta shfrytzojm ket si popull, ktu nuk ka te keqe asgje ne duhet me dit vet per njerzt tan se sa kan vler, e jo te na tregojn te tjeret per at apo per két.
Kjo vlen edhe per ty .. | |
|
| |
osmani halitj Fillestar/e
Numri i postimeve : 41 Age : 66 Vendi : Gurrakoc Registration date : 26/08/2010
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Tue Sep 21, 2010 11:38 am | |
| Çdo gjë ka vlerën e vetë dhe nuk ka peshore se cila ka vlerë ma të madhe. Dhe më vlefshmja është atë qe e deshirojmë dhe nuk mund ta kemi. | |
|
| |
rrimtaf Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1090 Age : 55 Vendi : kosov Registration date : 30/07/2009
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Wed Sep 22, 2010 12:34 pm | |
| kam menduar se kam gjera te vlefshme tokesore por nuk eshte ashty gjeja me e vlefshme per mua eshte besimi te krijuesi im. | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Wed Sep 22, 2010 3:58 pm | |
| sinqeriteti ,korrektesia dhe besa. besimi ne nje zote. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Sun Oct 17, 2010 10:18 pm | |
| Sinqeritetin | |
|
| |
Vesa Admin
Numri i postimeve : 256 Age : 40 Vendi : Ne mes te luleve Registration date : 13/07/2010
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Mon Oct 18, 2010 9:09 am | |
| | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? Fri Jan 21, 2011 2:43 am | |
| A ka gje me vlere se tjesh njeri i plot.. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Gjëja më e vlefshme që keni..? | |
| |
|
| |
| Gjëja më e vlefshme që keni..? | |
|