| Poeti/ja e preferuar | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Poeti/ja e preferuar Mon May 26, 2008 3:39 pm | |
| thjshte a lexoni poezi dhe cili eshte poeti i preferuar.
une lexoj shume pak poezi mua i vetmi qe me pelqen eshte FAN NOLI edhe LUBOTENI:D se verete kish poezi te mira | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Poeti/ja e preferuar Mon May 26, 2008 3:57 pm | |
| Mua me pelqen Vicotor Hugo, eshte poet madheshtore. | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poeti/ja e preferuar Mon May 26, 2008 4:48 pm | |
| Poezit e Bahri Fazliut, Ali Podrimjes, Dritëro Agollit, Tom Sojerit, Mimoza Ahmetit, Ferit Ramadanit, Jusuf Gërvallës dhe Agim Ramadanit. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poeti/ja e preferuar Tue May 27, 2008 12:39 pm | |
| më pëlqejnë gjitha poezitë me vlerë të cilit do poet të mirëfilltë,natyrisht për të njohur vlerën kërkon pak mundim truri,sot shumëkush nuk e kupton çka është vlera e mirëfilltë e poezisë,dikush shkruan vargje humori dhe thotë:Kam bërë poezi moderne,dikush shkruan vargje kënge dhe ne turremi dhe i shkruajm përgëzime për te.Për poetin e mirëfilltë nuk duhen përgëzime e fjalomadhi nga të tjerët.Poezia i jep poetit ndjenjën e jetës si një dhuratë të çmuar.Kuptohet jo të gjithë që shkruajnë vargje mund të quhen poet,vetëm se ne po i quajm ashtu!!!"! | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Poeti/ja e preferuar Sun Jun 22, 2008 7:49 pm | |
| Me pelqejne dhe mua shume krijime nga poet te ndryshem shqiptare dhe te huaj do vecoja Ismail Kadaren,Migjeni,edhe Victor Hugo sikurse tha edhe Guximi eshte poet madhor,pastaj edhe nga keta qe kemi ne forum si Tom Sojer ku cdo poezi e lexoj me shume endje,SDhaban Cakolli pastaj Sofra si dhe te tjeret.. | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poeti/ja e preferuar Mon Jun 23, 2008 2:12 am | |
| Sot e kam lexuar nje poezi nga Liri Loshi * nese nuk gaboje emrin) dhe me jane mbushur syt me lot nga ajo poezi shume e mire ne te cilen pershkruante vdekjen e shokut te vet te ngushte qe e kishte pasur ne fakultet.... | |
|
| |
shqip0nja Anëtar
Numri i postimeve : 299 Age : 34 Vendi : kosovë Registration date : 15/06/2008
| Titulli: Re: Poeti/ja e preferuar Sat Jul 05, 2008 11:51 pm | |
| me pelqen shum Victor hygo ku me ka pelqy vepra me poezi "soditjet" edhe edgar alan poe shkrimtari amerikan me poemen e tij "Korbi". | |
|
| |
fina Anëtar i ri
Numri i postimeve : 83 Registration date : 19/06/2008
| Titulli: Re: Poeti/ja e preferuar Sat Jul 05, 2008 11:59 pm | |
| poezit e poetit ton te madh Çajupi jon definitivisht te paperseritshme | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poeti/ja e preferuar | |
| |
|