Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Matura

Shko poshtë 
+9
Guximi
rolling
liri_b
Leka i Madh
tina
E_Bukura
**Embelsira**
Kosovarja
rrebelja
13 posters
Shko tek faqja : 1, 2  Next
AutoriMesazh
rrebelja
V.I.P
V.I.P
rrebelja

Numri i postimeve : 2960
Registration date : 06/10/2007

Matura Empty
MesazhTitulli: Matura   Matura EmptyWed Mar 26, 2008 9:42 pm

Matura Gradhatpap

Te nderuar forumist po e hap kete tem duke mos e ditur nese do kam kenaqesin te marr disa mendime nga ju mbi Maturen .
Dikush ndoshta veq me e ka kaluar ket nat,dikush ende jo ,dikush esht ne prag te perjetimit te kesaj nate te madhe qe do mbes ne mendjen tone deri sa ta kemi fatin e te jetojm,une jam ne prag te Matures edhe nuk e kam iden se si do jet kjo nat ,ndjenjejn a maturantes veqme kam filluar ta ndjej e cila po me jep zemre te ndihem e lir sikur zogu qe fluturon ne qiellin e kalter duke mos u brengosur per asgje ,dua ta di se si e jetuat ju ket natë,a kishte diqka te veqant tek ju ne ate natë?apo e tere nata ishte vet e veqant ashtu siq jan maturantet vet te veqant .Vet fjala matyr na tregon se duhet te jemi te matur ne qdo aspekt t ekesaj jete edhe se gjdo gje qoft mir a po keq do shkoj ne favr toni andaj te kemi kujdes me jeten te jemi ashtu siq edhe jemi te emereuar Maturantt

I mirpres fjalet e juaja te cilat do me japin kurajo edhe zemer per ta jetuar ket nat sa ma m bukur

''Te qenit maturant na jep perparsi
se jemi gjenerata e par qe diplomojm
ne Pavarsi''
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Kosovarja
Admin
Admin
Kosovarja

Female
Numri i postimeve : 4833
Vendi : Jashtokësore!
Registration date : 14/08/2007

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyThu Mar 27, 2008 4:07 pm

Rrebelja motrushe pergezime per temen natyrisht se do kesh dhe mendimet tona dhe ndjenjat qe i kemi kaluar..

Une hy ne radhen e atyre qe kam kaluar kete faze pra maturen dhe duhet te them se eshte nje eksperience e mrekullueshme, e cila jetohet gjithe ankth, adrenaline deshire per te mbaruar jeten ne bankat e shkolles, dhe nje deshire tjeter per te filluar nje jete te re, jeten studentore. Pastaj, matura eshte kujtim, nostalgji, dashuri per shoket e shoqet...Ne momentin e fundit mbi bankat shkollore, duke duartrokitur mesuesit, te kalojne para syve gjithe peripecite, aventurat, udhetimet shkollore, ikjet nga ora e mesimit per te shkuar ne mbremje, grindjet, dashurite, shoqerite e prishura......
Pas kesaj, linja e drejte e fundit, provimet e matures....pastaj vetem qejf!!!!Mbremja e matures, zgjedhja e fustanit, kostumit, nxenesit e dalluar, dhe e vecanta e tere kesaj ajo qe mua me ka percjellur kane qene,LOTET,kete mund ta quaj si te vecant ngase per nje moment me eshte dukur sikurse cdo gje ka mbaruar me kaq,sikurse nuk do kete jete me.Gjithe ato gezime qe kishim gjate tere mbremjes ne oret e vona ishin ato emocionet qe une per veten time e kam ndier veten se cdo gje ka perfunduar dhe , dhe lotet nuk kishin te ndalur .....nje grusht adoleshentesh ne nje gjendje emocionale te papershkrueshme! Te duket sikur ky moment eshte i fundit!!!!!Pastaj Lamtumirat plot premtime, lote serish, perqafime, deklarata ......Por jeta vazhdon, provime perseri, auditore,pedagoge, shoqeri te reja, dashuri...

Urime gjithe maturanteve, shijoni deri ne fund çdo moment.....me pas gjerat jane ndryshe, nuk di te them nese eshte me mire apo me keq, eshte thjesht ndrysh!!!
http://www.bashkimikombetar.com
**Embelsira**
Hero anëtar
Hero anëtar
**Embelsira**

Female
Numri i postimeve : 2909
Vendi : Kosove
Registration date : 08/12/2007

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyMon Mar 31, 2008 9:55 am

Eh.....askujte nga ne nuk ja mori menndja qe koha iken kaq shpejte dhe se ne nuk e ndjem fare fluturimin e saj.Vertet koha iku aq shpejte sa qe nganjeher po mendoi sikur nuk ka ecur fare me ore ,por vetem me sekonda.Dhe ja ku jemi sot ne perfundime te vitit te kater dhe jemi duke e perjetuar ndjenjen e maturantin/es,qe e enderronim aq shume.Sot po i jetojme keto dite qe nese flas per veten time keto dite do hyne ne kategorine e diteve me te lumtura te jetes time.Dhe ja tek po vie edhe mbrëmja e matures qe sa do qe po i gezohemi ketij fakti ne anen tjeter na bene edhe te pikllushem,sepse eshte veshtire ti thuash lamtumire shoqeris me te cilen e ndave te miren ,dhe te keqen per kater vite rradhazi,e te pershendetesh me castet me te bukura te jetes tende.Por,shpresoje qe secili nga ne ,keto kujtime ti ruaj gjithmone si te freskta ne mendje dhe te mbesim ne kontakt se pake permse tyre,qe besoj qe kemi burime te mjaftueshme te kujtime sa qe po te ja nisim qe tani ti kujtojme ,kam pershtypjen se nuk do te mbarojne gjer sa te palkemi.Dhe na kane mbetur vetem edhe pak dite dhe do te perfundoje qdo gje,do perfundojne bisedimet ne oret mesimore(pika me e dobet e prof.),ikjet nga ora,bojkutimet e testeve kur nuk kishim mesuar,dashuriqkat e adoleshenteve,kenga te cien shpesh ja thonim ne oren e Ed.fizike ,e shume gjera te tjera qe jan te shumta ti permend.Prandaj e shihni se plotesisht kemi te drejt qe ne sot te qaj e te vajtojme,dhe nje lutje per ju e kam qe askushe per te madhe mos te na e merr,sepse jeta qe ketu e kaluam sdo te na kthehet asnjeher......
Une po tmerrem vetem kur po e mendoi faktin se mbremja e matures po afrohet,dhe ne si reaksionet e kimis do te shperbashkohem.Por,me shume po e urrej faktin qe erdhi koha ta them ate fjal qe e urren qdo njeri ,''LAMTUMIR KIMISTA ,LAMTUMIR SHOQERI''.

Te pergezoje moter per temen vertet eshte shume mir,por si kuptoje te tjert forumista qe nuk po shkruajn, e sidomos ata qe e kan perjtuar.Edhe nje gje mbaje ne mend se une jam krenare qe do ta perjtojme se bashku kete cast.

Me respekt:Teknikja e laboratorit kimik.
E_Bukura
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
E_Bukura

Female
Numri i postimeve : 2009
Vendi : Prishtine
Registration date : 30/09/2007

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyWed Apr 02, 2008 11:03 pm

Nese do te vecoja pjesen me te mire te jetes deri me tani, eshte pa dyshime shkolla e mesme dhe ne fund matura...Nuk e besoj qe do t'i perjetoje ato momente sa te mira, aq edhe trishtuhese nganjeher. Eshte pjese me e mire e jetes, sepse nuk ke obligime sikur qe ke mbas matures. Eshte koha, ku njeriu kalon castet me te mira sa neper bankat e shkolles, po ashtu edhe jashte saj me shoqeri, duke ndejtur deri ne mengjes, duke folur e folur per ate qe i mundon me se shumti-dashurickat, ah ah ah. Mos thuani dikush se nuk u ka ndodhe te rrini deri ne mengjes me shoqeri, duke biseduar per gjera te ndryshme, por en vecanti per dashurin....
Pas gjithe ketyre diteve, jave, muajve dhe viteve te shkolles se mesme, me ne fund vjene edhe matura ( "qershia mbi torte"), dhe pikrishte kjo eshte me e mira, kjo eshte ndjenja qe nuk do e perjetojme asnjher kurre me, dhe kjo na ben qe shume here te kthehemi ne retrospektive dhe t'i kujtojme ato momente te mira....Andaj u bej lutje gjithe maturanteve, qe t'i shijojne ato momente, momentet me te mira te jetes se tyre, sepse pas saj, gjithcka eshte ndryshe....Mund te jete mire ose keq, por kurr me mire se sa te jeshe maturante. Nuk eshte asgje as jeta studentore, e as ndonje menyre tjeter....Jetoni dhe knaquni keto momente te cilat do jene te pa harruara.
Urime Matura per gjithe Maturantet.
rrebelja
V.I.P
V.I.P
rrebelja

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyThu Apr 03, 2008 1:04 pm

Ne fillim faliminderti te dyjava per urimin

hmmmm Maturante posa po e them ket fjal po me del nje ofsham e madhe nga krahrori ime e shoqeruar me nje dhembje qe me ther thell ne zemren time e cila po don te me dal nga krahrori nga rrahjet e shpeshta kur e mendoj ndarjen nga ata qe i deshta me s eshumti ne jet .Me kujtohen ditet e para te shkolles se mesme ,te udhezuar nga jeta morrem rrugen duke ecur ne keto dit te cilat ishin te jet te veshtira per ne u perballem me shumqka ,edhe keshtu te shoqeruar nga gezimi nga hareja e ketyre diteve qe na i ofroj jeta shkollore erdhem gati tek fundi per te cilin shpesh emednuam por qe do vije kaq shpejt askush akush se mendoj ,i shihja maturantet tjer e qanin por se dija se qesht te qash per shoqeri hmmm erdh i edh edita kur unee kuptova kete enigm edhe tani kur fundi po vjen me kujtohet shumqka ditet rrugeve te qytetit ku jehonte vetem zeri yne ,ku ecnin te shoqeruar nga drita e henes ,te shoqeruar nga kenga qe na bente te ndiheshim si zogjet duke fluturuar ne qiellin e kalter pa asnje breng madje as per notat e dobeta qe na kapluar ,edhe sot kur me kan mbetur vetem edhe pak dit spo mundem te pajtohem e kete me rrjedhin lotet te tjeret me kritikojn per kete por smundem ti ndal lotet sepse keta jan i vetmi ngushellim tek te cilet gjej prehjen e plot edhe pse shoqeira sme len vetem por..........smundem do mundohem ta kaloj sa ma mir ket nate te madhe qe do mbes ehe do jetoj me mua gjithmon e veqant esht s epikerisht ket nat do e kem me motren time ''embelsirennnn'' do ja shtim flaken mbramjes me lan kujtim ahah urime o maturantttt

qani qani mos pushoni se vetes maturant kurr mo sdo ti thoni
Vizitor
Vizitor

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyMon Apr 14, 2008 4:30 am

Rrebelja se pari te pergezoj per temen, eshte nje tem shum e qelluar..., por me sa po shof uen, ketu ne forum nuk paska shum qe kan perjetuar ndjenjen e te qenit MATURANT ( arsyeja qe e them ket eshte se, rezoltati po e tregon ket sa kan shkruajt tek kjo tem ) .!!

Sikur Kosovarja po ashtu dhe E_Bukura dhe uen e kam perjetuar ket gje te bukur, gje e cila do te mbetet ne kujtesen time gjith jeten. Eshte fakt se kohen nuk mundemi me kthy pas, por sikur te mundja do ta ktheja hiq me shum se ne ditet e Matures, eshte gje e bukur te jesh maturant dhe te perjetosh gjith ato momente te pa harruara. Ditet para mbremjes ikin fluturim as qe i veren fare, me zi pret te vij koha per te shkuar ne shkoll, sepse kur te mendon se qdo minute qe kalon ti po shkon drejt nje faze tjeter te jetes dhe ato dite me nuk do te kthehen, ate shoqeri me nuk do e kesh, ne ato banka shkollore nuk do te ulesh me ashtu siq je ulur deri tani, nuk do i kesh ata Profesor te te pyesin dhe te jepin nota te mira apo dhe ato qe nuk jon te mira, nuk do i bene ato probleme qe i ke bere qdo dite, nuk do i shohesh qdo dite shoqerin, me te cilen ke kaluar nje pjes te jetes tende ( pjes te cilen do ta quaja ' Pjesa me e mire e Jetes ' ),dhe kur e mendon se Shtatori nuk do t'ju bashkoj prap ashtu sikur viteve te tjera, ateher normal se mundohesh qdo min te asaj kohe me shfrytzuar, mos me lan te ik as gje.

Kur vijn ditet e fundit shkollore dhe fillojn pregaditjet rreth mbremjes, per meshkujt zgjedhja e kostumit te cilin do ta veshin gjat asaj nate te bukur, ndersa per femrat zgjedhja e fustanit, mendimet se si do duken, se si do e bejn frizuren, ne menyr qe te duken sa me te bukura, qdo dit e me shum je nen ankth, ke deshir qe sa me shpejt te vij ajo nate qe ta perjetosh ate ndjenje te pa harruar dhe shum shpejt vjen ajo nate, nate pas se ciles fshihet kreit nje jet tjeter, nate e cila duhet shfrytezuar qdo sek te saj, ku ne at nate per nje moment harron qe nuk do te jesh nxenes i shkolles se mesme, por te pakta jane ato momente, me shum ka momente te cilat i shoqerojn Lotet e pa nderprer, per vitet shkollore per gjithqka qe ke perjetuar gjate atyre viteve, te kujtohen shum gjera qe ke bere, te duket sikur me nuk ka jete, pas asaj mbremje, por prap vazhdon ti perjetosh ato momente, thua me mir te kenaqem dhe kete nate pasi qe jeta per mua mori fund ketu, por nuk ishte ashtu, tani te pret kreit nje jete tjeter te cilen ndoshta as nuk e ke paramenduar si do te jete . Dhe vazhdon ashtu duke kercyer, pire, puthur e perqafuar, fotografuar etj. Por sikur qdo nate e zakonshme qe pas saj ka nje mengjes dhe asaj nate i vije fundi, vije momenti per tu pershendetur dhe per ti thene Lamtumir shkolles, gje te cilen e shoqerojn lotet e pa nderprer , emocionet e shumta , perqafime, kerkim falje profesorve per qdo prob qe kemi ba gjat atyre viteve dhe ashtu duke qare bashk me kujtimet e viteve shkollore dhe momentet e pa harruara te asaj mbremje shperndahemi, dikush vazhdon ende ne ndonje prej lokaleve te qytetit e dikush shkon ne shtepi. Keshtu qe mer fund dhe ajo mbremje, qe nga ai moment mer krejt nje kuptim tjeter jeta, tani e tutje duhet menduar per fakultetin e shum gjera te tjera .
Prandaj siq ka then dhe Kosovarja mundohuni te pakten me shijuar qdo moment sepse ndryshon gjithqka, qdo kush fillon jeten e tij/saj, me nje fjal eshte shum ndryshe mundem em than qe nuk eshte me mir, por eshte shum me ndryshe, ke me shum prob, kalon neper shum sfida te ndryshme etj.

Tani te pershendes shum Rrebelja, gjithashtu dhe Ty Embelsira, me shpres qe do te kaloni mir, ju uroj ' Mbremjen e Matures ' , pa dyshim qe keni me kaluar shum mir, por mos ti harroj pa i pershendetur dhe te gjith Maturantet tjer dhe t'ju uroj Maturen.

Me respekt BiBiKiMi !!
Vizitor
Vizitor

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyThu May 29, 2008 11:21 pm

Me qe kjo teme eshte per Maturen, shfrytezoj kete teme dhe kete moment qe Rrebeles dhe Embelsires te i'u Uroj Mbremjen e Matures, Mbremje te cilen ne keto momente qe uen po shkruaj ato jane duke festuar dhe shpresoj te jene duke kaluar sa me mire. Edhe pse nuk kame as nje dyshim qe jane duke kaluar per mrekulli. I pershendes shum dhe i'u deshiroj shum suksese pas kesaj Mbremje, dhashte Zoti qe te kene shume fat, lumturi, dashuri, harmoni gjate gjithe jetes se tyre.
Shfrytezoj rastin qe te ju Uroj Maturen dhe te gjithe Maturenteve te tjere.

Me respekt BiBiKiMi . !!
tina
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
tina

Female
Numri i postimeve : 2564
Vendi : qka po ju interson juve bre
Profesioni/Hobi : me nga mas topi mujsha me zan
Registration date : 18/09/2007

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyThu May 29, 2008 11:39 pm

Embelsira edhe rreblja edhe un shfrytzoj rastin ket tem tja uroj mbremjen e matures uroj gjitha tmirat dyjave po kto momente jeni tu festu besoj jeni knaq uroj qe ket mbremje qe mos ta harron per tmirat qe kaloni sot edhe ju thom shfrytzoni gjdo moment emblesira princesha ime pom doket qe pot shoh si me kan aty ti ma e miraaa veq edhe kuroren kur vish neser ma qet ktu ta shoh se ska mat mir se ti urime urime gjitha tmirat
Kosovarja
Admin
Admin
Kosovarja

Female

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyFri May 30, 2008 1:49 am

Gjithashtu Urime te perzemerta edhe nga une per Rrebelen dhe Embelsiren,shume te mira tani ne jeten qe ju pret si Studente...

Ndersa Tina se di perse thua se Embelsira do duket me bukur,kjo se besoj se mund te ndodh haha Kuroren jam e bindur se neser do e presim nga Rrebelja haha pak shaka Embelsira e di se nuk me hidhrohesh kam shume shume respekt per ju,uroj edhe njehere nga zemra te kaloni sa me bukur sonte...
rrebelja
V.I.P
V.I.P
rrebelja

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyFri May 30, 2008 1:27 pm

Bibikim,Tina,Kosovare ju falenderoj shum vertet ishte shum mir kaluam tejet bukur u merzitem shum ,mengjesi na zbardhi bashk hmm skam fjal se jam shum e merziutr...
Leka i Madh
V.I.P
V.I.P
Leka i Madh

Numri i postimeve : 1368
Vendi : Dielli lind nga malet!
Registration date : 02/09/2007

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyFri May 30, 2008 7:39 pm

Urime urime dhe kaloni sa me bukur ne mbremjen e matures.
**Embelsira**
Hero anëtar
Hero anëtar
**Embelsira**

Female

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptySat May 31, 2008 1:02 pm

Faliminderit per urimin:Tinush,Bibikim,Kosovare,dhe ju luboteni.
rrebelja
V.I.P
V.I.P
rrebelja

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyFri Jun 06, 2008 5:43 pm

Po te me thoshte dikush para pak viteve se do behem Maturante kaq shpejt sdo besoja por ja qe koha shkoj edhe erdhi dita kur une perjetova gjen me me te bukur ne ket jet Maturen
Pergaditjet veq me kisin filluar qysh moti ,erdhi ajo nat filluam te mbledheshim tek shkolla ,mezi i njihnim shoket e shoqet mua as qe me njohen nuk ishin mesuar te me shohin ashtu siq me pan ate nat u bem bashk edhe ashtu sic ishim te rregulluar secili shkelqente nen ate bukuri nen at rregullim ,hym ne shkoll ,secili hyri ne klasen e vet ,e shikoja klasen se shum gjera perjetuam aty ,e mbajta veten se lotet ishin gati te rrjedhin ,u bem qifte u nsime drej hotelit e lam shkollen pergjithmon posa doli klasa e fundit nga shkolla korrili po i bjen ziles ajo cingerrim me theri ne zemer thell,rrugeve te qyteti ecnin nen dritat e qytetiti nen driten e henes ,nen duartrokitjen e e te gjitheve qe kishin ardhur te na shohin sonte ,ecja rruges ashtu sic ecnim dikur kur leshoheshim nga shkolla por sonte me ndryshe se kurr ,ashtu ecem hym mbrenda filloj atmosfera ,vallle ,keng gjdo gje te cilat kaluan shum shpejt i pyesja ne sa esht ora e cila ecte pa ndal ,ehh erdhi fundi kenga e maturanteve ,esht veshtir te ndalen lotet une qaja pa pushim por kot gjdo gje mori fund ,fjala lamtumir shum veshtir te thuhet por u tha ,i dham lamutiren e fundit shkolles ,shoqeris,profesorava,jetes shkollore gjdo gjeje dashnis ahah por do mbesin gjera qe sdo harrohen kur
nje gje e di qe as qe jam pajtuar as qe do pajtohem me ket fakt qe sdo jem kurr me shoqeri por jeta vazhdon cdo njeri ne rrug te vet shkon do me marr malli shum por...do jetoj me kujtimin e tyre gjdo hap te jetes time

Edituar për herë të fundit nga rrebelja në Fri Jun 06, 2008 6:33 pm, edituar 1 herë gjithsej
liri_b
Përjashtuar
Përjashtuar

Female
Numri i postimeve : 92
Registration date : 06/05/2008

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyFri Jun 06, 2008 6:03 pm

rrebelja shkruajti:
Po te me thoshte dikush para pak viteve se do behem Maturante kaq shpejt sdo besoja por ja qe koha shkoj edhe erdhi dita kur une perjetova gjen me mte bukur ne ket jet Maturen
Pergaditjet veq me kisin fillura qysh moti ,erdhi ajo nat filluam te mbledheshim tek shkolla ,mezi i njihnin shoket e shoqet mua as q eme njohen nuk ishin musuar te me shohin ashtu siq me pan ate nat u bem bashk edhe ashtu sic ishim te rregulluar secili shkelqente nen ate bukuri nen at rregullim ,hym ne shkoll ,secili hyri ne klasen e vet ,e shikoja klasen se shum gjera perjetuam aty ,e mabjta veten se lotet ishimn gati te rrjedhin ,u bem qifte u nsime drej hotelit e lam shkollen pergjithmon posa doli klasa e fudnit nga shkolla korrili po o bjen ziles ajo cingerrim me theri ne zemer thell,rrugeve te qyteti ecnin nen dritat e qytetiti nen driten e henes ,nen duartrokitjen e e te gjitheve q ekishin ardhur te na shohin sonte ,ecja rruges ashtu sic ecnim dikur kur leshoheshim nga shkolla por sonte me ndryshe se kurr ,ashtu ecem hym mbrenda filloj atmosfera ,vallle ,keng gjdo gje te cilat kaluan shum shpejt i pyesja ne sa esht ora e cila ecte pa ndal ,ehh erdhi fundi kenga e maturanteve ,esht veshtir te ndalen lotet une qaja pa pushim por kot gjdo gje mori fund ,fjala lamtumir shum veshtir te thuhet por u tha ,i dham lamutiren e fundit shkolles ,shoqeris,profesorava,jetes shkollore gjdo gjeje dashnis ahah por do mbesin gjera qe sdo harrohen kur
nje gje e di qe as q ejam pajuar as qe do pajtohem me ket fakt qe sdo jem kurr me shoqeri por jeta vazhdon cdo njeri ne rrug te vet shkon do me marr malli shum por...do jetoj me kujtimin e tyre gjdo hap te jetes time
Eh ! Maturantet e sotem me nje shkrim te vogel njeqid gabime ???
rrebelja
V.I.P
V.I.P
rrebelja

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyFri Jun 06, 2008 6:24 pm

Degjo ti iliri_b e pash qe kam bere gabim jan gabime te qastit edhe e pash qe kom gabu por nuk ke nevoj ti perfshish te gjith ne pergjithsi une gabova te tjeret nuk esht e then te gabojn mir? edhe kam pak probleme me tastier ta dish
rolling
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
rolling

Male
Numri i postimeve : 2086
Vendi : Shqiptari
Profesioni/Hobi : Revolucionar
Registration date : 17/05/2008

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyFri Jun 06, 2008 7:38 pm

edhe iliri ka bere gabime Very Happy
Cito :
ne nje tekst kaq te vogel e ke bere nje gabim hha

e juve maturantav ju uroj sukses ne test neser
Guximi
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Guximi

Male
Numri i postimeve : 2427
Vendi : Në "Komedinë Njerëzore"
Profesioni/Hobi : Student
Registration date : 12/09/2007

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyFri Jun 06, 2008 8:07 pm

hahahahahahaha ke te drejt rolling, hahahaha.
rrebelja
V.I.P
V.I.P
rrebelja

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyFri Jun 06, 2008 8:18 pm

Guxim te faliminderit shum me te vertet kemi nevoj per urime se kemi pak frik haha
echo
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm

Female
Numri i postimeve : 1470
Registration date : 29/05/2008

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyFri Jun 06, 2008 8:49 pm

bash valla
**Embelsira**
Hero anëtar
Hero anëtar
**Embelsira**

Female

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyFri Jun 06, 2008 8:58 pm

rolling shkruajti:
edhe iliri ka bere gabime Very Happy
Cito :
ne nje tekst kaq te vogel e ke bere nje gabim hha

e juve maturantav ju uroj sukses ne test neser

rolling sigurishte nuk e ke vrejtur sepse dy gabime ka ky qe po i kritikon te tjeret ,e qe spo dika vete te shkruaj e kritikon te tjeret ,o iliri shiko shkrimet e tua nje here e sigurohu qe i ke shkru mire ,e pastaj jep kritika te tjereve .Gabimi tjeter eshte tek fjala ''njeqid'',e qe faktikishte shkruhet njëqindë ose qe se ke dit ke mujt me shkru edhe me numer 100.
rolling
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
rolling

Male

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyFri Jun 06, 2008 9:16 pm

hahahah
mos vazhdom me shume se po behet hore hahaah

iliri mos u idhno shume aaaa Wink
Vizitor
Vizitor

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptySun Jun 08, 2008 1:16 am

A t'ja gjeje edhe une nje gabim, rroling? hahahah. Nejse, mendoj qe nuk e ka pas per te keq ky iliri, por duhet marrur ne nje forume tjeter kritikat apo sygjerimet.

rolling, do doja ta pyesja ilirin se, qfar nenkuptojne tre pikpyetjet (?), nese nuk ka gabuar?
rolling
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
rolling

Male

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptySun Jun 08, 2008 2:33 pm

hahahha
mendoj se aty mungon edhe nje pikequditese, pra se a eshte e vertete qe ka gabuar
ose i ka qite pa lidhje
po mos ta vazhdojme ma me ekte se kena dale prej temes krejt
Kosovarja
Admin
Admin
Kosovarja

Female

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyTue Jun 17, 2008 8:58 pm

Maturante te nderuar a jeni ndare te kenaqur sot me rezultatin apo jo??Edhe pse per Rrebelen e mora vesh se ka kaluar,uroj edhe juve te tjereve,dhe suksese ne studime..
echo
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm

Female
Numri i postimeve : 1470
Registration date : 29/05/2008

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura EmptyTue Jun 17, 2008 9:41 pm

Kosovarja shkruajti:
Maturante te nderuar a jeni ndare te kenaqur sot me rezultatin apo jo??Edhe pse per Rrebelen e mora vesh se ka kaluar,uroj edhe juve te tjereve,dhe suksese ne studime..

teper jam nda e kenaqur me rezultatin qe e kam arrite(kuptohet gjithmone,ka edhe me mire )
ju deshiroj te gjithe atyre qe e kane kaluar kete test suksese te matutjeshme... cheers
Sponsored content

Matura Empty
MesazhTitulli: Re: Matura   Matura Empty

Matura
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 2Shko tek faqja : 1, 2  Next

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Zonë e lirë :: Tema të ndryshme-
Kërce tek: