| Filma dhe drama nga trojet Shqiptare | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Fri Aug 31, 2007 2:23 am | |
| Mendova se do t'i kontribonte një temë e tillë këtijë forumi, pasi që kemi mjaft filma dhe drama televizive në Shqipëri dhe Kosovë. Adhuruesit e filmit dhe teatrit shqiptar në të ardhmën... nuk do të kenë nevojë të kërkojnë në internet ndonjë film apo dramë televizive, por do ta kemi këtu në forumin "Kosovarja".
Ju lus që të sillni filma shqip për fëmijë më së shumti, pasi që fëmijët në mërgim kanë nevojë për të tillë filma.
Filmi " Udha e Shkronjave"
http://video.google.com/videoplay?docid=7067457719454518399&hl=de | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Sat Sep 01, 2007 12:07 am | |
| Film shume i mire eshte qe nga fillimi e deri ne fund te filmit ka skena dhe humor te perkryer. Sofra ke bere mire me kete teme qe e ke hapur. |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Thu Sep 20, 2007 12:46 am | |
| Këtu mund të shikoni filma Shqiptarë
Filmi Metropolet
Filmi - Isuf Aga
Filmi - 1244
Filmi - Dhimbja
Filmi - Fidani Miqësia
Filmi - Liri A Vdekje
Filmi - Pylli I Lirisë
Filmi - Vitet e Rëndësishme
Filmi - Fidani I Ikur
Filmi - Fidani Kthimi
Filmi - Hijet e Luftës
Filmi - Shërimi I Plagëve
Filmi - Dalja Nga Errësira
Filmi - Uka i Bjeshkëve te Nemuna
Filmi - Gjuetia e Fundit
Filmi - Njeriu Prej Dheut
Filmi - Rrugët e Bardha
Filmi - Këshilltarët
Filmi - Lotët e Nënës
Filmi - Në çdo Stinë
Filmi - Nëna
Filmi - Komisari i Dritës
Filmi - Gjurmët e Bardha
Filmi - Guri I Besës
Filmi - Cuca e Maleve
Filmi - Flutra në Kabinen Time
Filmi - Apasionata
Filmi - Koha e Largët
Filmi - 14 Vjeç Dhëndërr
Shikim te këndshëm | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Thu Sep 20, 2007 2:31 am | |
| O Beton o Shtet, yll e dritë... faleminderit që së pari më ke mua Shtet e pastaj unë ty gjithashtu Shtet ke bërë një punë shumë të mirë që i postove këta filma. Shpresoj si mua ashtu edhe shumë antarëve të këtijë forumit do t'u pëlqejnë këta filma.
Edituar për herë të fundit nga në Thu Sep 20, 2007 3:48 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Thu Sep 20, 2007 3:22 am | |
| Filmi - Nentori i Dyte
ja edhe nje Sofra ky eshte fillm i mir.
argetim te mire te gjithve. | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Fri Sep 21, 2007 6:43 pm | |
| Si "Liri a Vdekje" nuk ka.
Ky eshte art e shkuar arti | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Wed Nov 07, 2007 5:43 am | |
| | |
|
| |
Sofra Admin
| |
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Thu Nov 29, 2007 5:01 am | |
| Kliko këtu > Filmi - Guri I Besës | |
|
| |
Sofra Admin
| |
| |
Sofra Admin
| |
| |
Euridika Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1408 Vendi : Kosovë Registration date : 11/11/2007
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Sat Mar 08, 2008 3:11 am | |
| Falemnderit shuuuuume per keta filma te medhenje qe na i keni sjelle t'i shohim.Kur isha 6-8 vjece i kam par ne TVSH por mezi i kujtoj... qe sa koha kam dasht t'i shoh prap...fatkeqesisht ne TV-te tona nuk i shfaqin (se kan telenovelat latino-amerikane :-( ..." falemnderit shume shume edhe njehere nderime | |
|
| |
Sofra Admin
| |
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Tue May 06, 2008 9:44 am | |
| | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Tue May 06, 2008 10:32 pm | |
| Apasionata eshte shume film i mire, gjithashtu edhe Gjeneral Gramafoni, dhe "Fijet qe Priten" kete film mund te ma gjeni ne internet sepse nuk e kam CD, kam deshire ta shoh. | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Tue May 06, 2008 10:36 pm | |
| Flm shum Sofra per keta filma qe i ke postuar, do ti shikoj here pas here kur te vije prej shkolles hehe.
Pershendetje | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Tue May 06, 2008 10:49 pm | |
| - guximi shkruajti:
- Flm shum Sofra per keta filma qe i ke postuar, do ti shikoj here pas here kur te vije prej shkolles hehe.
Pershendetje Shpresojë se do kalosh mirë duke i shikuar filmat guximi. | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Thu May 08, 2008 3:47 pm | |
| Nuk mund te ma gjeni "Fijet qe Priten"?
Eshte shum film i mire, e kam pare vetem nje here, kam deshir shume ta shoh.
Ju pershendes | |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Thu May 29, 2008 6:57 pm | |
| Dimri i fundit eshte film i paharrueshem, qe do te rroj shekuj e shekuj. Muzika qe shoqeron filmin e ben edhe me prekes, edhe me emocional, edhe me te fuqishem.
https://www.youtube.com/watch?v=k4JPx5GZz6w&feature=related
Sofra dhe Tom Sojer, meqe ju jeni me te vjeter ne moshe, dhe dosido e keni pare kete film, a dini dicka rreth kenges se ketij filmi, kush e kompozoi?
Dhe a ekziston kjo kenge ndoku ne internet? | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Sat May 31, 2008 10:37 am | |
| Hey Luboteni kete film e kam pare por muzika nuk po me kujtohet, perkujtoma pak,hahaahahahaha.
Muziken e liri a vdekjes kam shum qef ta kem mp3 eshte madhore | |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Sat May 31, 2008 8:51 pm | |
| Sofra bravo dhe te falenderoj shum per ket tem .
cfar te them filmi ,drama dhe teatri shqiptar per mu personalisht dhe per shqiptraet ne Kosove ishin frymzim patriotik dhe edukativ.filmi shqiptar sidomos na e mbjelli se si duhet luftuar dhe si duhet ta duajm atdheun tone. | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Sun Jun 08, 2008 11:51 pm | |
| https://www.youtube.com/watch?v=zKC4MicGsts&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=HoXuulx0-Qk
Keto meritojne te shifen 100000000000000000000 here ne dite, Ndonjehere edhe me lotojne syte . | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Mon Dec 01, 2008 2:43 am | |
| Horizonte te hapura Liri a Vdekje Ngadhenjim mbi vdekjen Nusja dhe shtetrrethimi. Shume filma te bukur shqiptare. Nuk lodhem kurre duke i pare. Do uroja qe perseri te krijohen filma te tille. | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Mon Dec 01, 2008 3:31 am | |
| - rroni shkruajti:
- Sofra bravo dhe te falenderoj shum per ket tem .
cfar te them filmi ,drama dhe teatri shqiptar per mu personalisht dhe per shqiptraet ne Kosove ishin frymzim patriotik dhe edukativ.filmi shqiptar sidomos na e mbjelli se si duhet luftuar dhe si duhet ta duajm atdheun tone. Rroni me nder qofsh dhe shikim të këndëshëm. Sa i përket filmave dhe dramave nga Shqipëria po thuajse të gjithë janë filma madhështor sepse secii filëm apo dramë është bazuar në ngjarje të vërteta, por në mendjen time janë ca skena që nuk mund të harrohen kur në shtëpinë tonë patën ardh ca familjarë për ta shikuar filmin "Nëntori i dytë" dhe me lot e patëm shikuar për herë të parë. Filmi "Militanti" që i kushtohet atentatorit më të suksesshëm në Ballkan ...Vasil Shantos është një ndër filmat e mi më të preferuar, po ashtu edhe filmi "Vendimi". | |
|
| |
Gjura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1902 Age : 41 Vendi : Shqiperi Registration date : 18/02/2008
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare Tue Dec 16, 2008 2:48 am | |
| - Leka i Madh shkruajti:
- Dimri i fundit eshte film i paharrueshem, qe do te rroj shekuj e shekuj. Muzika qe shoqeron filmin e ben edhe me prekes, edhe me emocional, edhe me te fuqishem.
https://www.youtube.com/watch?v=k4JPx5GZz6w&feature=related
Sofra dhe Tom Sojer, meqe ju jeni me te vjeter ne moshe, dhe dosido e keni pare kete film, a dini dicka rreth kenges se ketij filmi, kush e kompozoi?
Dhe a ekziston kjo kenge ndoku ne internet? Meqe e pashe sonte kete film dhe e kam shume qef e lexova qe, Dimri i fundit eshte bazuar ne baze te motiveve te tregimit"Grate e Fshatit tim" te Anastas Kondos. Dhe muziken e kenges se filmit e ka kompozuar Aleksander Lalo. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Filma dhe drama nga trojet Shqiptare | |
| |
|
| |
| Filma dhe drama nga trojet Shqiptare | |
|