| Kryeministri Hashim Thaqi | |
|
+100Femi Halimi veli kryeziu Mixha Selim Xhevati shfletuesi albaninr1 bledselimi athih Atdhetar feride ...... arberia tosybell miradie voglushja Medalim shahini BashKom kasapi xhema rrimtaf xhiti haxhiu arbeni24 detektivi an-di Muja e Halili PeriiKeputur Ipamposhtur luli murturi klodian lelixx Hamitmatjani dezertori foxteam ngadhenjimi masterB Veneta katunari Nezir Myrta Visar Delia Kushtrimi86 Ago Muji agim__barja Labinot Drenica Blerti_Gashi Fjona feratkoca anila zeriatdheut Guximi forca1 Mister nikchee Pirro i Epirit njonidrenica idol Mergimtari rolling xhavo_ rroni fi2a1 Xili Lanetja albin dibra eri M agim barja Orfe@ emine tom sojer petritkola rrebelja E_Bukura Riki30 Mysafir Euridika shaban cakolli meli Vuthjani Yzer Marashi Richhter elton niti nukleari azzurra xhevdeti dibran fatlum Leka i Madh smaka Sy kaltri SALI ISLAMI beri Sofra Anna prizreni73 Kosovarja shpendi Beton 104 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Veneta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1008 Registration date : 02/06/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Sat Nov 22, 2008 8:38 pm | |
| E c'faj ka klasa e paturp politike, kur vete ne i kemi ngritur ne piedestal ata me voten tone? Pavaresisht ndikimit te qarqeve nderkombetare te instaluara ne Kosove, te pakten votat nuk na i impononte askush. Zgjedhjet ishin te lira. Ne e njihnim Thaqin qe para 10 vjetesh, edhe te tjeret, e njihnim politiken qe ata ndjeknin, por gjithmone 'dikush' na hedh hi syve, cuditerisht! C'rendesi kane sondazhet e Reuters-it e te agjensive te tjera apo enteve statistikore, kur syte tane jane deshmitaret me te besueshem? Jemi ne krize ekonomike, sociale, politike e kulturore. Valle kaq gjate do te zgjase episodi i tranzicionit ne Kosove??? Ne nuk mund te bejme asgje per shtetin, perderisa nuk bejme asgje per veten tone. Ne mund ta dirigjojme cdo levizje ne atdhene tone, mjafton te bashkohemi dhe si grushtshtet ta godasim cdo levizje 'xhuxhe' qe bejne 'miqte' tane, qe tashme na kane ardhur te hunda, duke na rene fytyres me njeren dore e duke na ngushelluar me doren tjeter. | |
|
| |
Blerti_Gashi Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 593 Age : 36 Vendi : Në Troje të Enver HOXHES !! Registration date : 20/10/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Sat Nov 22, 2008 11:52 pm | |
| Labinot Drenica, me keto pyetje i jam pas drejtuar antarit "Forca1", por nuk kam marr pergjigjeje te kenaqeshme, kisha dashur dhe nga ti te marr nje pergjigjeje.
Kam dis pyetje per ju? pse ne Kosove po shtohet varfnia ne popullat e kurse lidert shetiten ne vetura luksoze e banojn ne pallta me shume kate?, kurse populli qe kan dhen tere familjen deshmor jetojn ende ne tenda apo neper shtepi te braktisura ne kushte te keqija?pse nuk ndihmohen keta njerez, apo keto familje i duken kafsh keti kryeministrit tend? pse nuk kemi valuten Shqiptare, por kemi nje valut te huaj?a s’kemi mundsi edhe ne Kosovaret te kemi valuten ton?, por te kemi euron qe e varferoj popullin? Ne Kosove lidert veq kqyrin jeten e vet me jetu ne luks e femijt i kan neper kolezhe, kurse Deshmoret e Kombit te cilet lane femijet jetim as nuk kan mundesi me ble nje fletore e as libet, e plot familje te cilat humben qdo gje gjat luftes prap ne luft me ekonomin ,pse, pse, pse?sepse nese do ishin te gjithe ne nje far menyre te barabarte, sepse nuk do i kishin kushtet familjare keshtu siq i kan tani me te mira se sa disa politikan botror. Femijet jan ardhmeria e Kosoves dhe shkollimi e edukimi i tyre eshte gjeja me e shtrejt per vendin ton. Dhe gati harova nese te gjithe lidert e pasunikat e Kosoves do te kishin paguar tatim nga te ardhurat e tyre athere shteti do te funkcionoj me mir,po korupcioni po e varfron me shume Kosoven dhe popullaten e saj dhe prap populli i zhgenjyer. Ndersa nga populli kerkojne te paguajn tatimet, e vet lideret tane, duke u nis prej ketij kryeministrit tend te dashur kan borqe me mija euro shtetit . E ti i nderuar thua H. Thaqi po e qon Kosoven perpara, eshte “ hero “ i gjall etj…, jo jo jo, jeni me shum se gabim Kosoves i dhuroj nje ndarje, i dhuroj nje bluz “ flamur “, i heqi festen e Flamurit Kuq e Zi , per te cilin me qindra e mijera njerez u flijuan. Kete e quan ti te mire??? | |
|
| |
masterB Fillestar/e
Numri i postimeve : 2 Age : 39 Vendi : kosov Registration date : 19/12/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Wed Dec 24, 2008 12:14 am | |
| THaqi, i mir boll, frajer sa te dush , mirpo politika so ka i shkon definitivisht nuk eshte politikan i shkathet | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Wed Dec 24, 2008 12:21 am | |
| Ai kuku cfare Analisti bre si analisti Amerikane po me dukesh LutWak. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Wed Dec 24, 2008 1:12 am | |
| Plehurine edhe ky, e verbua nga paraja, nuk sheh gje tjeter veq se parase dhe kotllukut, turp... |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Wed Dec 24, 2008 1:21 am | |
| Kryeministri H .Thaci, bukuri e rralle natyrore, i gjate po, i bukur po, kompletet po i rrijne per mrekulli, pare sa te duash, rrjeten e ka shtrire shum mire, me vjedhe sa po ka mundesi ( beso edhe jashte mundesive nganjehere ), familjes se tije i ka siguruar edhe per 50 vite cdo gje qe i duhet nje familje, per te jetuar si nje familje Mbreterore, cka po i duhet me shum??, as gje prej gjeje. Nuk i behet vone per popull as pak, nuk i behet vone per familjet e Deshmoreve, nuk i behet vone per femijet e rrugeve, ashtu dhe gra e burra ( te cilet zgjatin doren per nje kafshate buke, gjithe diten ne shi e bore, ata/o ke me i pa neper rruge ), thjesht nuk i behet vone per as gje . Ky eshte kryeministri " YNE I DASHUR " . |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Wed Dec 24, 2008 1:23 am | |
| Kryeministri Hashim Thaçi eshte duke punuar me mire se ata te me parshmit por çdo gjë po shihet kan ndryshu gjerat sjan si me pare | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Wed Dec 24, 2008 1:28 am | |
| Xili, n'a e deshmo kete gje qe thua, normal nese ka mundesi ??, po presim ... |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Wed Dec 24, 2008 1:37 am | |
| - rolling shkruajti:
- ej, nje verejtje per disa antare, mos i mbyllni syte dhe vetem te kritikone cdokend qe eshte enqeveri, thaqi ka bere pune te madhe ne lufte dhe eshte ai qe e ka shpallur pavarsine e cila shume shpejte do te na prije drejt bashkmimit....
Rolling nuk i kam pritur keto fjale, sidomos nga ti. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Wed Dec 24, 2008 1:38 am | |
| valla guxim, jam ka mendoj mos ka pi naj vodke keto dite ai hahahaha |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Wed Dec 24, 2008 1:40 am | |
| Ndodhe edhe kjo . | |
|
| |
Blerti_Gashi Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 593 Age : 36 Vendi : Në Troje të Enver HOXHES !! Registration date : 20/10/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Wed Dec 24, 2008 1:42 am | |
| - Blerti_Gashi shkruajti:
- Labinot Drenica, me keto pyetje i jam pas drejtuar antarit "Forca1", por nuk kam marr pergjigjeje te kenaqeshme, kisha dashur dhe nga ti te marr nje pergjigjeje.
Kam dis pyetje per ju? pse ne Kosove po shtohet varfnia ne popullat e kurse lidert shetiten ne vetura luksoze e banojn ne pallta me shume kate?, kurse populli qe kan dhen tere familjen deshmor jetojn ende ne tenda apo neper shtepi te braktisura ne kushte te keqija?pse nuk ndihmohen keta njerez, apo keto familje i duken kafsh keti kryeministrit tend? pse nuk kemi valuten Shqiptare, por kemi nje valut te huaj?a s’kemi mundsi edhe ne Kosovaret te kemi valuten ton?, por te kemi euron qe e varferoj popullin? Ne Kosove lidert veq kqyrin jeten e vet me jetu ne luks e femijt i kan neper kolezhe, kurse Deshmoret e Kombit te cilet lane femijet jetim as nuk kan mundesi me ble nje fletore e as libet, e plot familje te cilat humben qdo gje gjat luftes prap ne luft me ekonomin ,pse, pse, pse?sepse nese do ishin te gjithe ne nje far menyre te barabarte, sepse nuk do i kishin kushtet familjare keshtu siq i kan tani me te mira se sa disa politikan botror. Femijet jan ardhmeria e Kosoves dhe shkollimi e edukimi i tyre eshte gjeja me e shtrejt per vendin ton. Dhe gati harova nese te gjithe lidert e pasunikat e Kosoves do te kishin paguar tatim nga te ardhurat e tyre athere shteti do te funkcionoj me mir,po korupcioni po e varfron me shume Kosoven dhe popullaten e saj dhe prap populli i zhgenjyer. Ndersa nga populli kerkojne te paguajn tatimet, e vet lideret tane, duke u nis prej ketij kryeministrit tend te dashur kan borqe me mija euro shtetit . E ti i nderuar thua H. Thaqi po e qon Kosoven perpara, eshte “ hero “ i gjall etj…, jo jo jo, jeni me shum se gabim Kosoves i dhuroj nje ndarje, i dhuroj nje bluz “ flamur “, i heqi festen e Flamurit Kuq e Zi , per te cilin me qindra e mijera njerez u flijuan. Kete e quan ti te mire??? Me kete shkrim ju kam pas drejtuar labinotit, por si duket e pa qe nuk eshte as kund me realitetin dhe nuk kishte se qfare te thoshte me shum, prandaj nuk kishte then as gje me. Rollingu e ju te tjer qe mendoni ka be shum Thaqi , keti pergjigjeje per keto pyetje qe jan ne postimin me larte ?? | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Wed Dec 24, 2008 1:46 am | |
| Kryeministri Thaci nuk eshte mire me shqipen, per kete jam 10000 % i sigurte, dhe ska top qe me luan prej vendit.
Nga shume intervistat e tij, kam verejtur gabime trashanike gjuhesore. Besoni sa here e degjoj duke folur, me vije rende dhe turp se kush po e udheheq Kosoven.
Tjetra, Thaci nuk ka lidhje nga politika, eshte nje flete e bardhe pa asnje shenim. Kete e vertetojne shume hapa te tij e te qeverise se Kosoves.
Neqofse dikush nuk mendon keshtu si une, atehere le ta thote kete lirisht, une posedoj fakte qe ta mbroj shkrimin tim paraprak.
Respekt Guximi | |
|
| |
ngadhenjimi Anëtar i ri
Numri i postimeve : 198 Age : 43 Vendi : gjilan Registration date : 24/12/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Wed Dec 24, 2008 6:52 am | |
| Me sa di un z.Hshim Thaqi nuk ka ndonje begrand ne biografin e tij (formim intelektual) formimi intelektual i tij eshte shum i paket qe te jete ne krye te politikes Kosoves kjo eshte arsyja qe nuk e mertion te jete ne kete pozite qe eshte, sidomos ne kete kohe te mjegullt per Kosoven gabimet e tije do pasojne njeri tjetrin dhe nga keto gabime do pesoje Kosova populli shqiptar ju flm per mirkuptim | |
|
| |
foxteam Fillestar/e
Numri i postimeve : 43 Age : 52 Vendi : TROJET SHQIPTARE Profesioni/Hobi : USHTARAK Registration date : 22/12/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Wed Dec 24, 2008 8:58 am | |
| z.Hashim THaqin e kan lene si figur se ishte puna e kryer per pavarsin e kosoves nuk mundi te arij sa vjet po se fundi ja dhan letren ne dore te shpall pavarsin e kosoves per mu nuk eshte politikan e as qe ka lidhje me politiken po e ka shpinen e fort.se z.THaqi e ka problemin vetem me kallxu vehten si kryeminister po si thot z.ngadhenjimi kosova ka me deshtu gjithqysh nuk ka me pas ndonje ndryshime nga THaqi.ka edhe ma experta politik po nuk lejojn se nuk e kreu kajmakun... | |
|
| |
dezertori Fillestar/e
Numri i postimeve : 16 Age : 57 Vendi : Peje Registration date : 22/12/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Thu Dec 25, 2008 8:50 pm | |
| Se kush eshte Hashim Thaqi,nuk mund t`ua theme te teren,por ajo qfar une atij nuk mund t`ia mbuloje,jane sjelljet e tija,karrierizmin e tij te terbuar,praqitjen e tij artificiale,duke u prezentuar ndryshe.Lufta,siqerishte po ju theme,se pa hashim thaqin do ishte me e sukseshme,e jo vetem pa Hashim thaqin,por pa Klanin e tij,te cilin Klan e ka zgjedhur Fatos Nano,Lufta jone do te ishte me e sukseshme. Une nuk mund te theme se Hashimi e ka demtuar Luften,ne ato nivele,qfar ka bere kuslingu Rugova me kompani.Por po te sheshohet mire Historija,terbimi i tij per pushtet,ne kohen kur shoket e tij luftonin per Liri,si dhe kembengulja e tij,qe nga nje njeri i zakonshem,te behet figure kyqe e UÇK,ne te ardhmen do te vlersohet shume negativishte.Keto sjellje te Klanit te Hashim thaqit,natyrshem se do te dalin shume te demshme,si per Luften,po ashtu edhe per pasojat qe shkaktuan keto sjellje te tij,me kompani,per luften dhe rrethe luftes. | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Thu Dec 25, 2008 8:56 pm | |
| Nuk kame cfare teshtoje per kete qe thote Dezertori dhe nuk kame asnje gje te replikoje ndaje keti shkrimi sepse eshte shume gje e sakte per ate qe flet duhet qe te ja leme kohes dot i hapete gjitha. | |
|
| |
Hamitmatjani Fillestar/e
Numri i postimeve : 63 Age : 47 Vendi : Itali Registration date : 03/01/2009
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Thu Jan 15, 2009 9:40 pm | |
| PDK e Hashim Thacit duhet te deklarohet se eshte parti e djathte apo e majte,sepse gjith bota ka te majten&te djathten e saj.Keshtu do te behet nje parti serioze. | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Thu Jan 15, 2009 10:48 pm | |
| Kryeministri Hashim Thaçi eshte nje Politikan i zgjuar por Rrethi i tij e komandojn sepse ka disa njerez qe e kundershtojn ne çdo punë e pengojn prandaj une kam respekt se eshte nga njerezit e parë të UÇK-së dhe i uroj suksese ishalla kete vit tregohet me i suksesshem per Popullin | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Thu Jan 15, 2009 11:36 pm | |
| - Xili shkruajti:
- Kryeministri Hashim Thaçi
eshte nje Politikan i zgjuar por Rrethi i tij e komandojn sepse ka disa njerez qe e kundershtojn ne çdo punë e pengojn prandaj une kam respekt se eshte nga njerezit e parë të UÇK-së dhe i uroj suksese ishalla kete vit tregohet me i suksesshem per Popullin Hashim Thaci, eshte clan i Sali Berishes, kaq. |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Thu Jan 15, 2009 11:38 pm | |
| - Hamitmatjani shkruajti:
- PDK e Hashim Thacit duhet te deklarohet se eshte parti e djathte apo e majte,sepse gjith bota ka te majten&te djathten e saj.Keshtu do te behet nje parti serioze.
Ne mes don me qendru PDK. Po le te rrin kur te doje ndaq ne te djathet ndaq ne te majte, ku nuk i intereson per Popullin cfare ateher?? |
|
| |
lelixx Fillestar/e
Numri i postimeve : 1 Age : 46 Vendi : kosove Registration date : 17/01/2009
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Sat Jan 17, 2009 3:33 pm | |
| Pershendetje te gjitheve,sa i eprket pyetjes se a mundet hashimi me udheheq eshte shum e qart se smundet se eshte ende axhami e mashtrohet leht,ka burra vigana te tjer mendimi im eshte se esat stavileci mundet me realizu at qe kerkojm ne edhe eshte ma i pjekur,besoj se qdo kush mendon keshtu.! | |
|
| |
klodian Përjashtuar
Numri i postimeve : 107 Age : 39 Vendi : europe Registration date : 25/12/2008
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Sat Jan 17, 2009 4:22 pm | |
| k.ministri Thaçi asgje tjeter pos k.minister koti!!! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Kryeministri Hashim Thaqi Sat Jan 17, 2009 4:41 pm | |
| - Sofra shkruajti:
- Hashim Thaqi me gjithë të tjerët po e ndihmojnë copën e madhe ta ndajnë në kafshata të vogla që ta përbijnë të huajt ma lehtë Kosovën. Sepse dikur Milloshit Kosova i mbet në fyt e nuk mund ta kapërdinte.
Por edhe shqiptarët e Kosovës të cilët shumicë nuk dolën në zgjedhje trguan se nuk do të lejojnë që Kosova të ndahet në kafshata të vogla që ta përbijnë më lehtë. I nderuar Sofra Sa ma te vogla qe ndahen kafshatat kaperdihen ma lehte,ti e ke thene nje te vertete qe nese nuk do te kuptoin shqiptaret ka mi ngrere dreqi zi trojet tona !!Hashim Thaqi eshte klysh i Rugoves,Nanos,Sali Berishes e çka tjeter!Ne qeveri nuk kan shanca me u kyq ata patriota te vertete qe jane shqiptar 100 per 100!Kujt si pelqen nuk e done te verteten qe eshte ka bahet ndere shqiptari!!Pa u kan tradhetar as ne uçk nuk ke pas mundesi mu kyq,dhe po te lexoni ne kete forum diku tek tema Tahir Zema tradhetar apo patriot e shihni se si disa ushtarak e akuzoin njeri tjetrin jo ju na keni qie ***** jo tjetri ju na keni ba sherrin. |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi Sat Jan 17, 2009 4:47 pm | |
| - lelixx shkruajti:
- Pershendetje te gjitheve,sa i eprket pyetjes se a mundet hashimi me udheheq eshte shum e qart se smundet se eshte ende axhami e mashtrohet leht,ka burra vigana te tjer mendimi im eshte se esat stavileci mundet me realizu at qe kerkojm ne edhe eshte ma i pjekur,besoj se qdo kush mendon keshtu.!
I nderuar jam me ty,por ama a e dine qe ne vitin 2000 ne nje emision ne RTK sikurse Kushneri tha ky Esat Stavilevci keshtu;Me vjen keq o bellazni qe u them se ne si popull shqiptar nuk e meritoim pavaresin!!!!Nese po genjeje me thoni troq shok,e nese e meritoi dhe me shani,por ju lutna me argumente sepse do e ham te gjithe per skaj te tradhetareve !!! |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Kryeministri Hashim Thaqi | |
| |
|
| |
| Kryeministri Hashim Thaqi | |
|